Politika

Klikovac demantuje URU: Štitio sam svoju porodicu

Sudija Upravnog suda Srđan Klikovac demantovao je tvrdnje GP URA da je prijetio njihovom članu i nastavniku razredne nastave u OŠ “Branko Božović“ u Podgorici Mitru Magovčeviću zbog iznošenja nepravilnostiu ustanovi u kojoj radi.

<<<URA: Sudija Upravnog suda prijetio našem članu<<<

“Netačne su tvrdnje ovog pokreta budući da sam ja samo štitio svoju porodicu od evo višegodišnjih napada njihovog člana na Gordanu Klikovac. Naime, njihov član već mjesecima Gordanu Klikovac proziva u više medija lažno je optužujući u vezi nezakonitosti njene diplome. Njihov član je takođe na vajber grupi iznio sledeće riječi, a u vezi njenog izbora za direktora škole, sledeće riječi. Gordana Šehović, Poslednja igra leptira (zna se ko je bio frontmen te grupe i kako je okončao svoj život, a ako GP URA sa tim nije upoznata može taj podatak naći na internetu)”, naveo je Klikovac u reagivanju.

Dodaje i da je član GP URA rekao da će se to riješiti reizborom u njegovu korist čim se formira Vlada.

“Revotiran ovom objavom nazvao sam njihovog člana, predstavio mu se nakon čega mi je isti rekao da nema vremena i riječ mrš. Ponovo sam ga pozvao sa namjerom da mu ukažem da se ne sprda sa mojom porodicom i mojim prezimenom, ali se nije javio. Nakon toga sam mu uputio poruke da je pi.da i koja riječ predstavlja ne prijetnju već karakternu osobinu jednog muškarca. Vjerovatno vi iz ovog pokreta mislite da vam je sve dozvoljeno pa i miješanje u porodicu i da je napadate bez ikakvog razloga? E pa prevarili ste se, muško sam i ja i moja dva sina ćemo znati odbraniti njihovu majku od posprdavanja sa našim prezimenom i prijetnji da će završiti kao Neša leptir. Na kraju vam preporučujem da se bavite politikom, da pazite šta kome obećavate na vajber dopisivanju i da moju porodicu ostavite na miru”, navodi se u reagovanju Klikovca.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sunflover
Gost
Sunflover

Ovdje se ne zna ko je gori da li ustavni sudija ili profesor, nastavnik što li je, ovaj prvi ne razumije što je poslednja igra leptira, a ovaj drugi izaziva svojim komentari iako je možda u pravu za diplomu ne znam, ali ko nam sudi i vaspitava djecu blago nama.

mrkela
Gost
mrkela

Ura fašizuje prostor i gura u rat . Ja mislim da će i oni i njihovi multimilionerske gazde loše proći . Sve su stekli pod Milom a izgubiti će ped četnicima !

PitamSe
Gost
PitamSe

Svaki muz bi to uradio. Bio doticni u pravu ili ne, ne radi se tako, ako ne zelis da te neko zovne da te prevaspita. Zato je grajte i ne lajte, kad vasa zena dodje na tapet da vidim ocete li cutat. No, ipak, Sarajevske diplome treba uvazit, tamo ne vrti para…a śedite, samo śedite.

Janko
Gost
Janko

Sto ce tek da rade kada ih zapane

Domo
Gost
Domo

Cime se ova ura bavi. Glasao sam ih, vjerujuci da ce se nesto na pozitivno promijeniti, ali pogrijesio sam.

Baba vanga
Gost
Baba vanga

Nevjerojatno ko sve zivi u nasoj zemlji ovi ce nam vaditi ovi novi koji su navodno demokrate a u stvari su gori od hitlera

Profi
Gost
Profi

Kako je zavrsio Nesa Leptir druze?
Jesi ti pismen ,ali uopste?

Knjaz Danilo
Gost
Knjaz Danilo

Preminuo je glupane.. sta ti nije jasno!!?

Jež
Gost
Jež

Đe se, ti, tako opismeni, Profi?

Jacg
Gost
Jacg

Kukala ti majka ovi srbi su poavetali skroz..ovo ce tek haos da bude kako su se pomamili

CCCCCC
Gost
CCCCCC

I treba da se braniš nego što!! Dosta finoće!!

Njegoš
Gost
Njegoš

Svaka čast i treba da braniš suprugu! A URA mrzi svakoga ko nije četnik.

Kosta
Gost
Kosta

Moju majku je branio!

ccc
Gost
ccc

Podrska

MPT
Gost
MPT

Svi ne-Srbi u CG, a pogotovo Crnogorci koji ne ćute na fašizam, postali su meta poput glinenih golubova! Uhode se, identifikuju po društvenim mrežama, vodi se evidencija o njihovim imenima, adresama, radnom mjestu itd. Uništavaju im se automobili, švrljaju ulazi, šalju prijeteće poruke. Sve ovo ukazuje na dobru organizaciju (upletenost stranih službi – UDBE?). Hoće li neko zaštititi Crnogorce u… Više »

WingWang
Gost
WingWang

Tako je! Svaka cast na komentaru. Da je vjecna.

Send this to a friend