Politika

Knežević: Bajram znak pobjede svih miroljubivih načela građanske Crne Gore

Predsjednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević, danas je, u ime svih članova i simpatizera stranke i svoje, povodom završetka jednomjesečnog ramazanskog posta i nastupajućeg Bajrama, uputio najiskrenije čestitke reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori, efendiji Rifatu Fejziću, duhovnom vođstvu, Mešihatu, kao i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.

Knežević ističe da taj praznik Islama, nakon iskušenja duha i tijela, iznova afirmiše univerzalne ljudske vrijednosti i poruke, podržavajući multikonfesionalnu harmoniju i građanski suživot u Crnoj Gori.

Prema njegovim riječima, Bajram, kao veliki duhovni praznik Islama, znak je pobjede svih miroljubivih načela građanske Crne Gore, u kojoj je uvijek bilo i biće mjesta za sve vjere i narode, što čini zalogu mirne i prosperitetne budućnosti zemlje.

Knežević je poručio da je značaj Bajrama i kao porodičnog praznika, kojim se afirmišu temeljne porodične vrijednosti, kao osnov svakog civilizovanog društva, napretka i boljitka za narod Crne Gore i sve ljude dobre volje i namjere.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Pjesniče,bolje da si piso za”zvijezde granda”no što se baviš politikom,ovako te iz prikrajka strpljivo čeka”mister pržun”.

Hogar
Gost
Hogar

Šou. 🤐

Send this to a friend