Politika

Usvojene izmjene Zakona o radu: DF najavljuje krivičnu prijavu ako se ne razriješi Katnić; Popović: O jadu nas je zabavila smjena Katnića

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević najavio je danas u Skupštini da će poslanici DF-a podnijeti krivičnu prijavu protiv vršioca dužnosti vrhovnog državnog tužioca Dražena Burića ukoliko ne konstatuje prestanak mandat glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću. Poslanici su danas usvojili Prijedlog izmjena Zakona o radu.

“Krivičnu prijavu ćemo podnijeti zbog zloupotrebe službenog položaja. Jasno ćemo ga označiti kao osobu koju Milivoje Katnić drži u fioci i kao produženu ruku klana iz Granda koja učestvuje u kontroli tužilaštva, a protiv čega smo se mi borili”, kazao je Knežević.

On je podnio amandmane na Zakon o radu, kojim se snižavanje starosne granice sa 67 na 66 godina za odlazak u penziju počinje primjenjivati od januara 2022. godine.

Milan Knežević

Poslanik Liberalne partije Andrija Popović pozvao je poslanike da se izmijeni Zakon o radi, da “ono što su zabrljali” isprave i poručio da bi se ovakvim zakonom “nagrdio” penzioni sistem.

“O jadu nas je zabavila smjena Katnića, mi smo sada u stanju da šaljemo Crnogorce i Crnogorke u penziju sa 30 godina starosti, samo da se otarasimo gospodina Katnića”, poručio je Popović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lovcenska
Gost
Lovcenska

Katnic je sam trebao da ojde, ne moze na silu da ostane tamo dje mu nije mjesto !

Opera
Gost
Opera

Pipune treba Dražen tebe da uhapsi prvog i do tebe Medojevića i ostale.

Alexsa
Gost
Alexsa

Burići su braća CG junačko pleme i ni su izdajnici!

Barka
Gost
Barka

Nece ovo spasiti od robije, ni njega ni Mandica, dok god postoji Crna Gora. A bice vjecna!

Martin
Gost
Martin

Jesi li se uplasio jesi 🙂

Send this to a friend