Politika

Knežević: Došlo do potpunog usklađivanja tužilačkih zakona, prihvatili smo predlog EK i Abazovića

Milan Knežević

Lider Nove srpske demokratije Milan Knežević kazao je nakon sastanka parlamentarne većine da je došlo do potpunog usklađivanja tužilačkih zakona. On je kazao da je Demokratski front prihvatio prijedlog Evropske komisije i vicepremijera Dritana Abazovića koji korespondira sa preporukama kojima bi se, kako je rekao, utvrdile nadležnosti tužilaca.

“Vjerujem da ćemo sjutra uz neke sitne popravke i pravna definisanja predlog zakona pustiti u proceduru i da se krajem aprila ili početkom maja izjasnimo o tim predlozima u Skupštini”, rekao je on.

Knežević je istakao da će se prema predlogu budžeta će odrediti tako što će ukazati na neke “falinke” kako bi budžet bio bolji, jer žele budžet koji će biti po mjeri njenih građana.

On je, komentarišući tvrdnju premijera Zdravka Krivokapića da savjetnik predsjednika, Veselin Veljović da stoji iza komitskih okupljanja, rekao da premijer treba da podnese prijavu.

“Ako on to ne uradi onda treba glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić. Imaju dovoljno dokaza i činjenica da Veljović bude odmah uhapšen i procesuiran. Valjalo bi i da premijer što prije zakaže sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost. Očigledno je da niko u institucionalnom smislu ne može da upre pstom ni u Veselina Veljovića, ni Zorana Lazovića, ni Mila Đukanovića“, kazao je Knežević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gradjani Crne G
Gost
Gradjani Crne G

Ovi nijesu normalni

CG🇲🇪proljeće🌼
Gost
CG🇲🇪proljeće🌼

Kako DF iskoristi da popušti dok traju cg protesti, da promakne njhovim glasačima da se opet ne pitaju ama baš ništa 😂😂😂

Deni
Gost
Deni

Naravno da ste prihvatili! Bolje losi Tuzilacki zakoni nego opozicione klupe!

Slobo
Gost
Slobo

Sve ti je dzaba,idete u Spuž!

Mili
Gost
Mili

Tak-tak, tik-tak..

Bodin63
Gost
Bodin63

Ne pravite račun bez krčmara!

Lav
Gost
Lav

Morate opoziciju da pitate je li ok,ako nije Ek kaze ajmo ponovo…

Sara
Gost
Sara

Kada ces u Spuz

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Pljuni pa poliži!!

Danilo
Gost
Danilo

Bravo

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Zar Venecijanska komisija nije trazila javnu raspravu eksperti zatvorice Evropa vam zatvara vrata.

Srle
Gost
Srle

Sad je DPS konacno zavrsio svoje.

Send this to a friend