Politika

Knežević: Džemo je zaboravio da sam podržavao proteste

Duško Knežević

Odbjegli tajkun Duško Knežević saopštio je danas  da je neprijatno iznenađen izjavama lidera pokreta “97000 Odupri se” Džemala Perovića koji je rekao da taj pokret neće podržati protest koji organizuje Kneževićev pokret “Zajedno do slobode”.

<<<Pokret Odupri se-97.000: Knežević je od početka pokušavao da preuzme proteste<<<

“Džemo je izgleda brzo zaboravio da su aktivisti njegove organizacije na prva četiri mitinga dijelili koverte kao simbol protesta. Džemo je zaboravio da sam ja od početka protesta snažno podržavao proteste njegove organizacije i da na svakoj svojoj objavi na instragramu stoji i hashtag “Odupri se” i time dao najveći doprinos do sada rušenju režima Mila Đukanovića“, kaže Knežević.

Knežević je podsjetio Perovića da su protesti građana počeli nakon njegovog objavljivanja snimka na kojem Slavoljub Migo Stijepović stavlja u džep dvije koverte od: 47.500 eura i 50.000 eura (ukupno 97500 eura), za, kako dodaje, prljavu kampanju i kupovinu glasova u Zeti zajedno sa Milom Đukanovićem.

Knežević dodaje da ne podržava nijednu političku partiju iz opozicije.

“Ja podržavam ujedinjenu opoziciju i moj narod, da se izbori za slobodu, koje nema bez smjene ovog režima. Kada sam vidio da organizatori protesta, koji su posledica objavljivanja mog snimka sa kovertom, više ne žele da organizuju proteste, već žele da organizuju svoju organizaciju i da se bave politikom i lovom na fotelje u nekoj imaginarnoj Vladi, ja sam odlučio da sa svojim narodom i ljudima koji su se prijavili u pokret “DO SLOBODE” zajedno organizujem proteste”, poručio je Knežević.

Poziva sve slobodne ljude, prave opozicione partije, NVO, sindikate, studente svih univerziteta u Crnoj Gori, pokret “ODUPRI SE” kao i oštećene klijente Atlas i IBM banke, koji ukupno imaju preko 90.000 računa, da što masovnije izađu na ulicu u četvrtak 18. aprila u 19 časova i dođu na protest koji organizuje pokret slobodnih građana “DO SLOBODE”.

Kako je kazao, Atlas grupa će sa svojim međunardonim klijentima prefinansirati proces pred međunarodnom arbitražom u Washington-u za klijente i zaposlene u bankama koji su izgubili posao, radi naplate štete od države Crne Gore.

“Nastavljamo da iznosimo nove dokaze o korupciji i kriminalu režima, kao i o imovini i tajnim računima “prve familije” na čijem otkrivanju rade medjunarodni timovi finansijskih eksperata. Na protestima koje pokret “DO SLOBODE” organizuje sa slobodnim ljudima neće biti cenzure niti sitnog politikanstva i mešetarenja. Tehničke vlade neće biti bez kontinuiteta protesta i pritiska. Svi ste dobrodošli, ja ću vam se lično obratiti na skupu”, poručio je Knežević.

B.M.

88

avatar
1000
76
12
0
 
79
ScepanDragutinMikiQuQuD.K. & ДФ show
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Scepan
Gost
Scepan

Potpuno ste nebitni i to i on. Neprihvatljivo je i podrugljivo da ga oslovljavas sa Dzemo.

Dragutin
Gost
Dragutin

Prije ili kasnije, virećeš iz Spuža i ti i drug ti, kojeg si podržavao sa kovertama i koferima sve ove godine.

Miki
Gost
Miki

Kako te nije sramota da se opste pojavljujes ,ti koga da skines a Dzemo nije bolji od teme.

D.K. & ДФ show
Gost
D.K. & ДФ show

OK. Maske su pale i sada ste zajedno ti i ДФ na istom zadatku. Vjerovatno imate i istog nalogodavca

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Momci znate li koliko kosta sampdorija 120 miliona mogu da je kupim.

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Ovaj je lik najveci prevarant kojeg je Crna gora ikad imala. Pare bi da da ga isporuce. Zasluzio je sve sto ga ceka u Spuz i na putu do.

isTINAiPRAVDA
Gost
isTINAiPRAVDA

A kad planiras da isplatis slobodnim ljudima zaostale zarade? Pitam za druga

QuQu
Gost
QuQu

Nikad ja ću ti reći. Da se nije izvinio ljudima koji su ostali bez plata, penzija, ustedjevina… Pravi jeftin rijaliti iz Londona i broji novce.
DiKi je ulična mačka ali slika u ogledalu ga prevarila pa umislio da je bengalski tigar.

Nera
Gost
Nera

Džemo je za razliku od tebe već zaboravljen moj Kneževicu,a ti nećeš biti zaboravljen jer te čeka Spuž.

Lets go reds
Gost
Lets go reds

Samim tim sto si ih podrzao, osudio si ih na neuspjeh.

4 C
Gost
4 C

Niko nije nista zaboravio Di Kej ! Narocito tvoje cuvene propale biznis poduhvate, unesrecene radnike i njihove porodice koje si svojim prevarama i nesposobnoscu zavio u crno. Ti si na interpolovoj crvenoj potjernici i niko normalan nece saradjivati sa onim koji je do juce bio vise nego “dobar” sa onima koje danas napada i cinkari

Mina
Gost
Mina

Knezevic je lik koji je,u potpunosti,kompatibilan sa DPS i DF.Gospodin Dzemal Perovic je za vas gospodin,i nije iz vase price.Svako ko drzi do postenja,pravde,uopste etickih principa,doci ce na skup koji organizuje Dzemal Perovic i njegova ekipa.Gradjani su reagovali na ociglednu korupciju,ciji je akter bio Knezevic,i pitam se odakle njemu pravo da ,bilo kome drzi pridike? Da bi zasluzio fer sudjenje… Više »

Migo kuferta
Gost
Migo kuferta

Knežević je finansijer DPS! Odakle mu pare za to?

NBA
Gost
NBA

OD CEGA SE COVJEK STIDI- IZDAJNIK SE “PONOSI”!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Nikad..Nikada …U CG..neće postojat Grad ka Cetinje..nikada A mozda ni tada…U njemu se uvijek čojek naziva po svojim imenom…Kad vidim ovo..onda ni nada ne postoji više u cg…Đjemal je Đjemal…Crnogorci su Crnogorci..Albanci su Albanci uvijek bilo na Cetinje..Ovo je blam i sramota…Ovo je podlost najveća..Knezevicu sve mozes zaboravit (nikada čojek od tebe)…

veki
Gost
veki

ti pobjegao i kao Britanski državljanin podržavaš proteste, a DŽemo stari liberalni političar te iznenadio, batalite junačenje

Iber-zokna
Gost
Iber-zokna

Ako ces se ti licno obratit onda je to druga pjesma…

Send this to a friend