Politika

Knežević: Džemo je zaboravio da sam podržavao proteste

Duško Knežević

Odbjegli tajkun Duško Knežević saopštio je danas  da je neprijatno iznenađen izjavama lidera pokreta “97000 Odupri se” Džemala Perovića koji je rekao da taj pokret neće podržati protest koji organizuje Kneževićev pokret “Zajedno do slobode”.

<<<Pokret Odupri se-97.000: Knežević je od početka pokušavao da preuzme proteste<<<

“Džemo je izgleda brzo zaboravio da su aktivisti njegove organizacije na prva četiri mitinga dijelili koverte kao simbol protesta. Džemo je zaboravio da sam ja od početka protesta snažno podržavao proteste njegove organizacije i da na svakoj svojoj objavi na instragramu stoji i hashtag “Odupri se” i time dao najveći doprinos do sada rušenju režima Mila Đukanovića“, kaže Knežević.

Knežević je podsjetio Perovića da su protesti građana počeli nakon njegovog objavljivanja snimka na kojem Slavoljub Migo Stijepović stavlja u džep dvije koverte od: 47.500 eura i 50.000 eura (ukupno 97500 eura), za, kako dodaje, prljavu kampanju i kupovinu glasova u Zeti zajedno sa Milom Đukanovićem.

Knežević dodaje da ne podržava nijednu političku partiju iz opozicije.

“Ja podržavam ujedinjenu opoziciju i moj narod, da se izbori za slobodu, koje nema bez smjene ovog režima. Kada sam vidio da organizatori protesta, koji su posledica objavljivanja mog snimka sa kovertom, više ne žele da organizuju proteste, već žele da organizuju svoju organizaciju i da se bave politikom i lovom na fotelje u nekoj imaginarnoj Vladi, ja sam odlučio da sa svojim narodom i ljudima koji su se prijavili u pokret “DO SLOBODE” zajedno organizujem proteste”, poručio je Knežević.

Poziva sve slobodne ljude, prave opozicione partije, NVO, sindikate, studente svih univerziteta u Crnoj Gori, pokret “ODUPRI SE” kao i oštećene klijente Atlas i IBM banke, koji ukupno imaju preko 90.000 računa, da što masovnije izađu na ulicu u četvrtak 18. aprila u 19 časova i dođu na protest koji organizuje pokret slobodnih građana “DO SLOBODE”.

Kako je kazao, Atlas grupa će sa svojim međunardonim klijentima prefinansirati proces pred međunarodnom arbitražom u Washington-u za klijente i zaposlene u bankama koji su izgubili posao, radi naplate štete od države Crne Gore.

“Nastavljamo da iznosimo nove dokaze o korupciji i kriminalu režima, kao i o imovini i tajnim računima “prve familije” na čijem otkrivanju rade medjunarodni timovi finansijskih eksperata. Na protestima koje pokret “DO SLOBODE” organizuje sa slobodnim ljudima neće biti cenzure niti sitnog politikanstva i mešetarenja. Tehničke vlade neće biti bez kontinuiteta protesta i pritiska. Svi ste dobrodošli, ja ću vam se lično obratiti na skupu”, poručio je Knežević.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Scepan
Gost
Scepan

Potpuno ste nebitni i to i on. Neprihvatljivo je i podrugljivo da ga oslovljavas sa Dzemo.

Dragutin
Gost
Dragutin

Prije ili kasnije, virećeš iz Spuža i ti i drug ti, kojeg si podržavao sa kovertama i koferima sve ove godine.

Miki
Gost
Miki

Kako te nije sramota da se opste pojavljujes ,ti koga da skines a Dzemo nije bolji od teme.

D.K. & ДФ show
Gost
D.K. & ДФ show

OK. Maske su pale i sada ste zajedno ti i ДФ na istom zadatku. Vjerovatno imate i istog nalogodavca

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Momci znate li koliko kosta sampdorija 120 miliona mogu da je kupim.

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Ovaj je lik najveci prevarant kojeg je Crna gora ikad imala. Pare bi da da ga isporuce. Zasluzio je sve sto ga ceka u Spuz i na putu do.

isTINAiPRAVDA
Gost
isTINAiPRAVDA

A kad planiras da isplatis slobodnim ljudima zaostale zarade? Pitam za druga

QuQu
Gost
QuQu

Nikad ja ću ti reći. Da se nije izvinio ljudima koji su ostali bez plata, penzija, ustedjevina… Pravi jeftin rijaliti iz Londona i broji novce.
DiKi je ulična mačka ali slika u ogledalu ga prevarila pa umislio da je bengalski tigar.

Nera
Gost
Nera

Džemo je za razliku od tebe već zaboravljen moj Kneževicu,a ti nećeš biti zaboravljen jer te čeka Spuž.

Lets go reds
Gost
Lets go reds

Samim tim sto si ih podrzao, osudio si ih na neuspjeh.

4 C
Gost
4 C

Niko nije nista zaboravio Di Kej ! Narocito tvoje cuvene propale biznis poduhvate, unesrecene radnike i njihove porodice koje si svojim prevarama i nesposobnoscu zavio u crno. Ti si na interpolovoj crvenoj potjernici i niko normalan nece saradjivati sa onim koji je do juce bio vise nego “dobar” sa onima koje danas napada i cinkari

Mina
Gost
Mina

Knezevic je lik koji je,u potpunosti,kompatibilan sa DPS i DF.Gospodin Dzemal Perovic je za vas gospodin,i nije iz vase price.Svako ko drzi do postenja,pravde,uopste etickih principa,doci ce na skup koji organizuje Dzemal Perovic i njegova ekipa.Gradjani su reagovali na ociglednu korupciju,ciji je akter bio Knezevic,i pitam se odakle njemu pravo da ,bilo kome drzi pridike? Da bi zasluzio fer sudjenje… Više »

Migo kuferta
Gost
Migo kuferta

Knežević je finansijer DPS! Odakle mu pare za to?

NBA
Gost
NBA

OD CEGA SE COVJEK STIDI- IZDAJNIK SE “PONOSI”!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Nikad..Nikada …U CG..neće postojat Grad ka Cetinje..nikada A mozda ni tada…U njemu se uvijek čojek naziva po svojim imenom…Kad vidim ovo..onda ni nada ne postoji više u cg…Đjemal je Đjemal…Crnogorci su Crnogorci..Albanci su Albanci uvijek bilo na Cetinje..Ovo je blam i sramota…Ovo je podlost najveća..Knezevicu sve mozes zaboravit (nikada čojek od tebe)…

veki
Gost
veki

ti pobjegao i kao Britanski državljanin podržavaš proteste, a DŽemo stari liberalni političar te iznenadio, batalite junačenje

Iber-zokna
Gost
Iber-zokna

Ako ces se ti licno obratit onda je to druga pjesma…

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Kad milo pane u cg ce se pojavit zraci sunca,pocrkace korov i niknuce cvijece.i koja pticica ce zapjevat da zacini atmosveru.

NBA
Gost
NBA

TI “TRAGIKOMICNI”:TO CES DOCEKATI KAD TE BUDU TVOJI ISPRACALI U RUPU!

piko
Gost
piko

Dule,moras shvatiti da ne mozes biti predvodnik naroda jer si zasluzan zajedno sa DPS-om sto smo poharani do srzi

Bojan
Gost
Bojan

Broj dislajkova dovoljno govori o stanju uma ovog naroda. Ovaj bi mogao da bude samo predvodnik celije u koju ga treba zatvoriti sa onima kojima je dijelio koverte i torbe. Dok se ovdje komentarise o tome zasto izaci ili ne izaci, DPS nastavlja da cascava svoje pione stanovima koji vrijede po 100000. Mi djecu lijecimo porukama oni se cascavaju desetinama… Više »

ZarkoGolubic
Gost
ZarkoGolubic

Nesposobnost i precerana zelja za vlascu su jedine karakteristike opozicije

Edi89
Gost
Edi89

Lazi i manipulacije koje je iznosio knezevic su ga samo ukopale jos vise

kikinda98
Gost
kikinda98

Hahahahhahahahaha a crni Dule sto ti bi s onom podrskom britanskih politicara s kojom si se hvalio?

sinan
Gost
sinan

Kako se davljenik vata za pjenu od mora…

cikotic
Gost
cikotic

Dovoljno o tebi govore price tvojih zaposlenih koji te preziru i sa velikim zadovoljstvom iscekuju tvoje izrucenje.

Nestani
Gost
Nestani

NESTANI MIZERIJO – I da te Crna Gora vise nikad ne vidi !

crni sin
Gost
crni sin

Nema vece ironije nego kad ti pricas o boljem zivotu naroda i sebe predstavlja kao svetu Mariju. Ne znam kako to da covjek koji zeli dobro svom narodu, duguje istom tom narodu 800.000 eura neispalcenih zarada, neko ko je pobjegao od zakona.

Turboauspuh
Gost
Turboauspuh

Brković duguje više zarada i milione doprinosa , pa ti ne smeta!

Mačak
Gost
Mačak

Isti je plan i tebi i Dzemu samo da se dokopate fotelja, obojicu vas boli uvo za narod.

Podgoričanka
Gost
Podgoričanka

Džemo je za tebe, i tvoje bivše prijatelje sa kojima si išao na ljetovanje, gospodin i tačka. Nije ti ništa trebalo ovo seljačko poštapanje sa imenom čovjeka koji vodi pokret Odupri se…

Kompanjoni
Gost
Kompanjoni

Lice sa potjernice koje se hvali da je “izgorelo” za nezavisnost Crne Gore i lideri DF optuženi za državni udar i pranje para zajedno “do slobode”. Pozivaju narod da dođe do slobode, ne shvatajući da naša sloboda nije ista kao njihova. Mi nijesmo procesuirani, oni jesu. Ne možemo “u isti koš”. Gospodin Knežević “i sve to”, bi da izigrava Leh… Više »

Geograf
Gost
Geograf

Sada se treba udobno zavaliti u fotelju i gledati ih kako će da se pokolju.A mi ćemo ih bodriti -“Tako je Dule”, “Ne daj se Aleksa”, “Udri Džemale”, “E,neka si mu rekao Pipune”…

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Svi muškarci na proteste.

CT-LSCG
Gost
CT-LSCG

Naježim se kad bankara čujem đe govori “Moj narod”

ZETA MNE
Gost
ZETA MNE

A STO BUDALIS VELIKI DOBROCINITELJU, STO SI UCINIO ZA ZETU I ZECANE, NIJESI DAVAO LJUDIMA DA SE PRIKACE NA VODU STO SI SPROVEO DO SVOJE KUCE, KOLIKO JE ZECANA RADILO U SVE TVOJE FIRME?

Bojan
Gost
Bojan

Uradio je bogomi za Zecane dosta, unistio staklenike, otkupljivao vaucere za 25 eura, kovertama pomagao svake izbore, prekopava nam ulice kako mu je milo bilo, organizova zurke da “uziva” i komsiluk. Veliki dobrocinitelj, kako cinio tako mu se visestruko vrnulo

Imam tri sata..
Gost
Imam tri sata..

Bravo Dule, prijatelju stari!

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Ja sam nesto za crnu goru kao anjeli za italiju.

Bata Cuce
Gost
Bata Cuce

Kneževiču, što se mrči kad kovat ne smiješ.
Postigao si neki dil i ti jedini Rudo ne vidi.

kontraš
Gost
kontraš

E da mi je cut nekog gradjanina da mi kaze zasto bi trebalo otic na ovo ? Sta ce to ovaj orotest napravit a da ovi ostlai nisu probali do sad ?

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Ovo postaje sve zalosnije i zalosnije

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Ti si dzema doveo dje je ,ne ogradjuj se sad od njega ka sto se on ogradjuje od tebe

Kaktus
Gost
Kaktus

Svi ste vi isti ,samo svoju korist gledate

Leart
Gost
Leart

A bravo sampione ,pazi da ti ko ne dodje

Liberal
Gost
Liberal

Uzdigao se dzemo visoko za jednog propalog politicara

Kotor 2006
Gost
Kotor 2006

Nije se Dzemo uzdigao niti je ikad letio , nego je jedan normalan i pametan covjek. Sto ti ne napisa za koga radis. Da nihesi mozda za Medojevica?

Stefo12
Gost
Stefo12

Zaboravlja dzemo da si mu ti finansirao proteste isto

EL_Gordo 🇲🇽
Gost
EL_Gordo 🇲🇽

Ljudi, bili vi za ovoga cojeka ili ne ovaj cojek ne zasluzuje uopste da ga iko komentarise imao je svoju sansu, prica je da ce cudo da napravi, nije vrijedno umarat prste i kucat za ovoga.

D-🐑🐑🐑
Gost
D-🐑🐑🐑

Djukanovic je car

🐑🐑🐑
Gost
🐑🐑🐑

Milo je za sve u pravu

Komšija
Gost
Komšija

U četvrtak na proteste će biti radnici Atlasa i d f ćetnici, dno dna moj kneževiću. Kako si stvorio imperiju tako ćeš i ostati bez nje. U C G nemožeš spojiti žabe i babe.

Preletaci
Gost
Preletaci

Ali Dzemo nije zaboravio da si jos uvjek drpsovac. Da si najveci njihov finansijer. Da bi i dalje to bio da te nijesu opeljesili. Pa vidi kako je nekima koji su 30 godina obespravljeni. Ne moze se izdrzati ni 3 mjeseca, A!, a ne 30 godina. Eto to Dzemo nije zaboravio. Dzemo kaze da za drpsovce nema mjesta u gradjanskoj… Više »

POJK
Gost
POJK

50 % potroncici I interesdjije 20% naroda cine primitivci 20% naroda strasljivci a ove 10% mi je zao sto su medju njima.

Sonja
Gost
Sonja

Taj Knežević se ne može vise slušati neka dodje u Crnu Goru pa onda neka kaže sve a ne iz Londona laje

Markisa
Gost
Markisa

Ovo “Dzemo” bi trebalo da je saljivo, ali je sovinizam, ipak.
A ova persona bi trebala da se zavuce u misju rupu, tamo krcka opljackane milione dok ne dodje vrijeme da odgovara za lupestinu , sto sam a sto zajedno sa partijskim drugovima.

Markisa1
Gost
Markisa1

Kradi nickove slobodno isti si kao ovaj sa slike

Nick
Gost
Nick

Dragi Duško Knežević, Nemoj da očekuješ nagrade, ili da ćeš da budeš heroj. Dobro je da raskrinkaš sistem ukoliko možeš. Ne očekuj ništa zauzvrat. Radi to zbog toga što je to ispravno, a ne iz lične koristi. Mada vidimo da ti je lična korist na prvom mjestu. I onda kad si radio sa Milom i bilo ti omogućeno, i sada… Više »

Dejo 821 banka
Gost
Dejo 821 banka

Milane dobar si no te muka slušati. Misliš stvarno da bih ja došao u niksic da slušam vas tebe zorana i ostale. To je skupo da ja vas slušam. Sedim ja u italiju mene je dobro ima nas svakakvih velika zemlja.

Jovanka
Gost
Jovanka

Dosadan li je ovaj coek sto je ovo…Ja mislim kuci su mu presrecni kad ima posla da radi…Biznismen veli, o Crna Goro da me oces pustit vise sa tvojom elitom…

Vuk
Gost
Vuk

Ucuta si se.

Mitar Cezar
Gost
Mitar Cezar

Pfffff. Kako pukoste

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Kriminalac i Protesti…Ovo nema niđje u Svijet..Lopov da oslobodi CG…

Terra nova
Gost
Terra nova

A čuš ovoga MOJ NAROD, a jes tvoj sve dok rade za tebe.

Dejan
Gost
Dejan

Preko vode do slobode. Ti Dule u Spuz da cekas Slobodu

Bazinga
Gost
Bazinga

The end.

Petokraka TG
Gost
Petokraka TG

Ja sam zbunjen ko sad kosi a ko vodu nosi ?

Vodonose
Gost
Vodonose

Pa da ti se otvore oci. Sad kose oslobodioci, a vodu nose drpsovci.

djuradj
Gost
djuradj

…licemjerno je da ti pricas o slobodi, ostavio si toliko radnika bez plata i posla…sad si se sjetio naroda kad su ti kola krenula niz brdo…

Miki
Gost
Miki

Kada DK dodje u ZIKS, biti će prva eskort dama,dobijati će koverte za usluge…

CAR
Gost
CAR

DZEMO VOLI DZEM.ZASTAVNIK DZEMO CELICNO KRILO NASE ARMIJE.😊😊😊

Radonja
Gost
Radonja

Śedi, jadan, u London, lijepo ti je. Dako te za godinu zaborave ka’ Maroviće.

marius
Gost
marius

“Moj narod” veli Kneževac u proglasu. Sve zove na protest, ma ne vidjeh da se sjetio one radnike iz Lipova da zovne, što ih je bez posla i plata ostavio. A biće da ih je zaboravio.

Mmm
Gost
Mmm

Dzemo voli Džem

Masa
Gost
Masa

Ne tuguj Dule. Ahahahahahaha

oranz
Gost
oranz

Zalis li se to Dusko? Ahahahahaha

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Sloboda narodu će biti kada tajkun Knežević stigne u Spuž.Tada ću biti zadovoljan,kada prevarant koji je prevario zaposlene u staklenicima,a još na račun kolašinskih penzionera sa saradnicima u Kolašinu podizao na njihova imena kredite(a da zato penzioneri nijesu znali).Zašto se oko ovog slučaja ćuti.Suspendovani 2-3 službenika,nikako da se klupko počne odmotavati.Kod kojeg tužioca je taj predmet?Zašto taj tužilac drži predmet… Više »

oranz
Gost
oranz

A bjezi Knezevicu, ideja ti je propala. Nema od toha nista. Postedi nas

Dana
Gost
Dana

Pa vi niste ni medjusobno slozi bre, ko.da vas shvati ozbiljno. Totalni fijasko sa protestima, a putujuci cirkus nema no 20 ljudi, a to su ovi organizatori. Gradjana nidje.

Jana
Gost
Jana

Propale su ti ideje Dusko. Propalo sve

eva234
Gost
eva234

Znali smo da ce ovako bit. Sad se okrenuo i protiv ovih.

ivona29
Gost
ivona29

Dzaba si krecii Dule, dzaba. Gotovo je sa vasim malverzacijama.

Jež
Gost
Jež

Kakva nam je opozicija, slobodno im možeš biti vođa, iako mislim da su ti, već uveliko ispraznili buđelar, pa te Džemo otpisuje, kao da nikad postojao nijesi.Ako koga što prije ne prevariš i popuniš ga, i ovi će te napuštiti.Što se naroda tiče, ruga ti se.

Milann
Gost
Milann

Pričaš šuplje priče i zanosiš se da ćeš napraviti nešto. Otkačila te vlast pa i opozicjia, najbolji si kad ćutiš.

vnk
Gost
vnk

Sve je providno Kneževiću. Pljačkao si narod sa vlasti. Sad ti vlast okrenula leđa, pa manipulišeš sa opozicijom.

MaleCuce
Gost
MaleCuce

A vlast nastavlja da pljacka narod, dok za njih glasas.

Ćotek
Gost
Ćotek

1komentar=🥪
1lajk=🥪🥪
Naval’te male slatke🐑🐑🐑

Mia
Gost
Mia

@Ćotek=🐒

Send this to a friend