Politika

Knežević govorio o fašističkoj himni, Popović predložio da ga pošalju u ludnicu

Sjednica Skupštine juče je nakratko prekinuta nakon verbalnog incidenta koji se desio između poslanika Andrije Popovića i Milana Kneževića, piše Pobjeda.

Nakon izlaganja Kneževića u kojem je kazao da vlast želi da natjera ljude da slušaju “fašističku himnu“ reagovao je Popović, obraćajući se predsjedavajućem Genciju Nimanbeguu.

“Vi ste morali da reagujete, ne možete pustiti da ovo ide do tog nivoa. To je toliko uvreda da ovoga čovjeka (Kneževića) treba u ludnicu povesti, a ne pustiti ga da nastavi da govori u parlamentu”, rekao je Popović, na što je reagovala i poslanica DF Marina Jočić.

“Mislim da po Poslovniku nije dozvoljena ovakva vrsta uvreda, međutim, imajući u vidu da je ovo poslanik koji se predstavlja Crnogorcem, a koji je u jednom trenutku pobjegao od konflikta kod trudne sekretarice da se zaključa u kancelariju, onda to što je rekao nema nikakvu težinu”, rekla je Jočić obraćajući se Popoviću.

Sjednica je nakon toga prekinuta, a Popović se po povratku na zasijedanje izvinio Kneževiću, rekavši da je takva uvreda bila nedopustiva.

Knežević se, međutim, nije izvinio zbog toga što je crnogorsku himnu nazvao fašističkom.

<<<Popović Kneževiću: Ajde izlazi, kretenu jedan!<<<

Ovo nije prvi verbalni incident između Kneževića i Popovića. Početkom novembra tokom sjednice Skupštine Popović je bio izrevoltiran time što mu Knežević ne dozvoljava da dođe do riječi, govoreći da Popovića niko ne sluša, pa ,u je u jednom trenutku poručio: “Ajde izlazi, kretenu jedan”, što je iznerviralo Kneževića do te mjere da mu je rekao: “Bitango, ajde dođi ovamo”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Od 2 zla manje
Gost
Od 2 zla manje

Dobar predlog, da vođe opozicije odu u ludnicu i umjesto njih dođu normalni ljudi, pa bi vlast postala smjenjljiva. Ovako, sa ludacima na čelu opozicije, Milo je doživotni Predsjednik.

blagoimupamet
Gost
blagoimupamet

Popovicu, ljudina si, ali se ne izvinjavaj ovakvoj vrsti ljudi koja vrijedja cio narod i cijelu drzavu. Da je srece, nikad takve osobe ne bi mogle biti u nasem Parlamentu. A, eto, nije srece. Fini primjer omladini daje i onaj vajni parlamentarac koji se fali kako , toboze, smrce kokain, hoce covjek da bude kul, da podidje ionako rovitoj omladini,… Više »

Apsolut neutral
Gost
Apsolut neutral

Volio bih da ostanu samo 2 kitice, bilo koje. Ja ovo ovoliko naučit ne mogu, pa da me ubiješ.

DUKLJA
Gost
DUKLJA

ŠTO SE MENE TIČE,TI SI ZA JEDNU “KITICU”.

Ratko
Gost
Ratko

Vala i ja. Nema šanse da je svu naučim. Možda nisam dovoljno patriota, ili samo slabo učim pjesme napamet, ko će ga znat. Volim sviju Crnu Goru, ali ne mogu sve 4 naučit, pa ubij!

marius
Gost
marius

Kad citam ove tekstove dje Knezevic i njemu slicni po cio dan pljuju po ovoj nasoj Crnoj Gori, a za to su dobro i placeni, prosto mi dodje muka., a ja ni struju ne mogu platit a da mi ostani i onih 2.06EURA. Znam sad ce rec a sto glasam ove, e pa glasam ih ya to sto drugi kad… Više »

@ Mamlazu
Gost
@ Mamlazu

Popovicu branio si boje Zagreba u vaterpolu i sad si dosa da brines o crnoj gori,ajde sokole razguli u lijepu tvoju

DUKLJA
Gost
DUKLJA

MAMLAZU ,SAMA TE RIJEČ DEFINIŠE.DA MI JE TVOJA GLAVA DA POČINEM NA PAR DANA.

@@@
Gost
@@@

“Ko je pametan, taj će u razgovoru manje misliti na ono o čemu govori, a više na onoga sa kim razgovara. Ako tako bude činio, može biti uvjeren da neće reći ništa zbog čega bi se kasnije mogao kajati.”

Strijelac
Gost
Strijelac

Fascinira me upečatljiv pogled, poslanika Vučinića na ovoj fotografiji.

Marsal
Gost
Marsal

Dr. Sekule Drljevic je bio brilijantan pravnik i advokat koji je podnio nekoliko interpelacija u skupstini kraljvine Jugoslavije a odnosile su se na iznosenje cinjenica o zlostavljanju crnogoraca u kraljevini izmedju dva rata Branio je Vesovica generala crnogorske vojske pred vojnim sudom u Beogradu koji je ostao kao, do tada nevidjeni sudski spor koji je do kosti ogolio fasisticki rezim… Više »

Marsal
Gost
Marsal

Sto su se ovi frontovci digli protiv himne? Prvo, sto njima smeta Sekule Drljevic , Da li sto je Pavle Djurisic sa Sekulom Drljevicim napravio dogovor da12000 cetnika stanu pod komandom Sekula Drljevica i nose naziv Crnogorska Narodna Vojska i ulaskom u NDH stave crnogorske kape a svoje odbace i tako se domognu Slovenije ili drugo sto cetnici nijesu ispostovali… Više »

Crmničanin
Gost
Crmničanin

Jeste,ali knezevic ne potice iz cetnicke kuce,nego iz komunisticke,2 partizanske spomenice imaju,od toga je jedna njegovog djeda…. A sto se on primakao cetnicima to je njegova sramota,ali ne i njegove kuce koja je partizanska bila i koja je dala zrtve u drugi svjetski rat…..

mojsilovic
Gost
mojsilovic

po tebi ispade da srbin iz crne gore nikako nije mogao biti partizan?

Obilića poljana
Gost
Obilića poljana

Ispraviću Kneževića…himna nije fašistička već je fašista i ratni zločinac autor zadnje 3 strofe .

Maki
Gost
Maki

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Nek je vjecna Crna Gora! 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Posrbice mogu samo da crknu od zavisti i ljubomore jer nisu Crnogorci! 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 E viva Montenegro! 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Posrbice i bjelasi OUT! 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Nek je vjecna crnogorska autokefalna crkva! 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 Nek je vjecan crnogorski narod! 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖Ko nas ne voli moze samo da kupi prnje i napolje! 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Smješak
Gost
Smješak

Ićeš ti napolje kada vam krenu ovi iz ulcinja, tuzi….

Miroslav
Gost
Miroslav

Makice :))))) Dobra Maki ;)))))))))))))))))

MiLo
Gost
MiLo

Ovdje vidim Montenegrina , Velikih Srba (mora velikim slovom jer kako malim jel) , cetnika,gradjana, provokatora itd. a sve u svemu lupaju komentare na bezvezne teme. Gazda tlja ruke dok robovi u svim bivsim drzavicama SFRJ raspravljaju o glupostima. Jeste li znali recimo da je prije nekih 45g prvu robotizovanu ruku u svijetu napravili u naucnici u bivsoj Jugi. Recimo… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Himna države nije “bezvezna tema”. Znamo što smo imali. Znamo i da je 90-ih iz Srbije stigla Balvan revolucija. Poslije nje je došlo posrbljavanje, hiper inflacija, sankcije, ratovi, bombardovanje… Ponovo iz Beograda imaju svoje favorite u CG. Izvini što nam se nije sviđelo da ispaštamo zbog drugih.

MiLo
Gost
MiLo

Izvinite a od kada je Crna Gora nezavisna, i zivimo li bolje? Ne pitam to mislec da je trebalo ostati u zajednici jer mislim da je ovako bolje sto se tice samostalnosti ali sta se promijenilo nakon 12god, daje li to rezultate ili se prica vrti u krug nisu valjda opet stari krivci krivi sto ne zivimo bolje ,sta smo… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Milo nemoj me ćerat da branim vlast jer ne umiju, neće ili oće samo za sebe. Ali prije no smo se odvojili bili smo najgori sem Sl i Hr. Sad smo ispred svih. To je daleko, daleko od onog što je trebalo ali je tačno. Da smo se odvojili prije 25 godina ka ostali, bili bi ispred Slovenije.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Stara Podgorica Imate nezavisnu Crnu Gorru, a u ime Srba hvala vam do Nebeskih visina što zanavijek odoste da se više nikada ne vratite. Ali mi nije jasno kako bez spominjanja Srba ne možete čak ni toliko vremena poslije odlaska. Nije mi jasno zašto i dalje masovno dolazite i nastanjujete se, i uzimate državljanstvo Srbije, školujete se gore (… Više »

Cantona777
Gost
Cantona777

Fino ubacis ga u maricu i povedes u prostoriju i ja sàm
bih ga tako izlema i izdresira da svaki put kad bih rekao pipune pjevaj on bi u stavu mirno i oj svijetla majska zoro hahahaha

Lazo kamikazo
Gost
Lazo kamikazo

Da je srece tako. Pa jovo kapicic pokojni bi za njega bio penicilin

dobronamjerni
Gost
dobronamjerni

Pitam se ima li ova naša država snage i želje da nas koji je doživljavamo svojom jedinom zaštiti od ovakvih nasrtaja i uvreda koji stalno dolaze od ovoga… (da se uzdržim od kvalifikacija). Da postoje takve osobe (da ne kažem ljudi) i nije nepoznato niti strašno, alk da budu u parlamentu i odkučuju o našoj sudbini, e to jeste strašno… Više »

Lotar
Gost
Lotar

Df je osnovala tajna policija. Anb ili udba. Kao i sve opozicione stranek. I to sa ciljem ocuvanja vlasti vladajuce elite i stalnog drzanja naroda u strahu od tenzija.To je stari komunisticki recept iz doba staljinizma. Uvijek su oni ekstremni i najgrlatiji radili za vlast. To treba da ti je jasno.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

I da je istina to sto pricas i nije, previse je teorija zavjere u tvom komentaru; al je istina da su mada,bulat i radun najvjernini lomijevi igraci dok je pipun iskljucivo napaljena avetinja u svoj toj prici…….

Strijelac
Gost
Strijelac

Nemoj više, Čvoroviću, obraza ti.

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

Ima li ovaj Knjezevic obraza da izadje na ulicu jer je uvrijedio vise od 90 posto gradjana Crne Gore…je li on svjestan sto je izjavio…sto jos treba da uradi tuzioce,pored svega sto je dosad uradio da ovog izdajnika i provokatora zatvorite..

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

I ne zovite ih više Demokratski front, to vrijeđa demokratiju. Zovite ih Ruski front, jer oni su baš to. Skraćeno RF..😊

Ninja4654
Gost
Ninja4654

Upravo tako Generale.

Ivan Grozni
Gost
Ivan Grozni

Dražin front.

Lidija
Gost
Lidija

Bravo
To su fasisti

Strijelac
Gost
Strijelac

Dani pipunijade i šešeljiade u Skupštini Crne Gore!

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Ivan Grozni

Dražini su bili Srbi.
DF su Crnogorci.
Crnogorac ne može biti Srbin.
Knežević se može izjašnjavati kako ‘oće i osjećati isto tako, ali mi Srbi ga nikada nećemo prihvatiti kao svoga.
I bilo koga iz Crne Gore, i bilo kojega Crnogorca koji živi van Crne gore.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Koji to stih u našoj himni vuče na fašizam? Nesretni Sekula jeste bio kolaboracionist, ali fašist i ratni zločinac-ne. Koji je to ratni zločin počinio? Kada?Đe? Pipune, pokrij se ušima, imaš čim.😉

Demokrata
Gost
Demokrata

Čudi me da mu ne smetaju mandićeve naočare okrugle iste čiča družine, pošto je Knežević komunista.

Dado
Gost
Dado

Hahahah jesi vidio kako ga je mandic skinuo….oce da bude isti cica draza…

GRAĐANSKI
Gost
GRAĐANSKI

Izuzetno je zanimljivo da mu (“tamo njemu”) smeta “fašistička” himna, a: ne smeta što četnički vojvoda u III mileni(j)umu śedi u crnogorskom parlamentu, ne smeta’u 20-tak poslanika oko njega (i on š njima skupa) srbočetnika – čiji su “uzori” godinam debelo sarađivali sa fašistima, dobijali od Hitlera gvozdeni krst, …, i čiju sramnu politiku spram Crne Gore nastavlja’u, …?!? Da,… Više »

Peki
Gost
Peki

Da, vrlo je interesantno što je himna fasistickog zlocinca.

GRAĐANSKI
Gost
GRAĐANSKI

Da je sasma iste stihove napisa “družeći” se su dva pjana zločinca i glibova (Pavlom i Dražom) – bi li ima’ što protivu istijeh?!? Čisto sujmam! P.S. A koje on to konkretno zločine učinje? P.P.S. Dva pitanja ti postavih (nemo koje propuštit ni ispuštit)!

SJAN
Gost
SJAN

peki APORT nezer

Bakalar
Gost
Bakalar

Neka si im reka. Treba raci popu pop, a bobu bob.

Gatuzzo
Gost
Gatuzzo

DF sve sto vam se svidja je u srbiji tako da ostavite nama crnu goru …pokusli ste da prekrajate i vide se rezultati ..odj..i

Peki
Gost
Peki

Ne možemo vama da je ostavimo, vi niste Crnogorci

SJAN
Gost
SJAN

peki mesto nezer

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Otkad to Crnogorci govore NISTE? Vi Ristogorci da, mi Crnogorci ne.

Weri
Gost
Weri

Knezevicu je fasiticka himna koja velica Crnu Goru samo zato sto je zadnje 2 strofe napisao Sekula (i to prije 2 svjetskog rata – 1937. kad je bio samo federalista i borac za pravo i cast Crne Gore a u tom tekstu nema inace nista fasiticko ni u kom smislu), a nije mu fasiticko druzenje sa Mandicem i ostalima koji… Više »

Faj
Gost
Faj

Ne. Ona je njemu “fasiticka” samo zato jer velica Crnu Goru.
Da nema Sekulinih strofa, rekao bi na nije utemeljena kao himna, vec da je to Ubavoj nam Crnoj Gori ili Onamo namo itd. Njemu nije poenta sta je istina, vec da pokaze da ne postuje drzavu Crnu Goru.

dali
Gost
dali

Prvo kad jedan veći dio crne gore neće ustati na himnu svoje države ,onda tu nešto nije uredu iako veći dio podržava.Tada je trebalo ipak napraviti kompromis ali nije samo himna sporna već i grb Crne Gore tačnije zastava,pa ako ćemo tako onda i odluke koje se donose bez volje naroda ove države ito naroda koji imaju korjene iz Crne… Više »

Ataman
Gost
Ataman

Kompletan df je udbaski. Njihove provokacije koje drzava tolerise se ne mogu drugacije objasniti. Pa ovo je za zatvor. Ajde bre nedje na zapad da neko spomene da je americka ili engleska himna fasisticka, automatski bi uhapsen bio i strogo osudjen. Sramota

Ljuta
Gost
Ljuta

Pa zar ne vidis jadan ne bio da smo svi u zatvoru a ona zgrada u Dobroti je samo upravna zgrada..i svi mi ako se nastavi ovako smo samo brojevi kad cemo biti primljeni ..

Crnogorac ( ♡ )
Gost
Crnogorac ( ♡ )

Ljudi nemogu da vjerujem da se ovo desava u Skupstini. Izgleda postacemo kao neki parlamenti u svijetu dje su fizicki obracunavaju, psuju al ovo je za nase prilike dno dna. Ovako nepostovati drzavu, skupstini, narod i svoje glasace je stvarno za svaku najstrozu kaznu. NEMORAS DA ME VOLIS AL ME MORAS POSTOVATI . to ke kljuc za sve

Ljuta
Gost
Ljuta

Niti te moram voljeti a jos manje postovati….to treba zaslužiti

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Sramno ponašanje Predsjedavajućeg koji dozvoljava da se vrijeđa država. U stihovima nema ništa ružno. Da li je dio stihova napisao Sekula Drljević ili je imao 2 godine kad su ti stihovi zapisani, potpuno je nebitno. Sa Sekulom neka se obračuna istorija a himnu ne moraš da voliš ali moraš da je poštuješ.

Ljuta
Gost
Ljuta

Zasto su iz te himne izbacene srofe koje dokazuju SRPSTVO CRNOGORACA?
Izbaci li su ih miloljubci da bi imali glasove manjina…
Istina ili ne?
Lovcen kite Perovici
A Kosovo Obilici?
Na Lovcenu Njegos spava
NAJMUDRIJA SRPSKA GLAVA?
Neka dodaju i ove strofe ako smiju od manjina i rijesen je problem…
Amin!

Ljuta 2
Gost
Ljuta 2

Najbolje da dodaju tebe🤣🤣🤣

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha. Ljutko, te stihove su dopjevavali kako je kome odgovaralo. i nije srpska no svjetska glava. A Petroviće sa Lovćena ste vi Srbi 1924-e poćerali i tamo instalirali Karađorđeviće. Himna nije o Crnogorcima no o Crnoj Gori i svi koji imaju tu prijeklo mogu se prepoznati. Nako izrodi.

Ljuta
Gost
Ljuta

1925 unuk obnovio djedu spomenik i sad vi komunisticki sinovi i bezboznici o tome raspravljate….u kojem ste vi delirijimu rodjeni i zivjeli….

Jež
Gost
Jež

Mi smo u čvrstoj vezi sa ovim vijekom, dok se tvoje pola glave još uvijek druži sa kraljem Petrom I, a druga polovina sa Dražom.

Crniseverkoreac
Gost
Crniseverkoreac

Nek dodaju i problem resen

Piva Crnogorska
Gost
Piva Crnogorska

Dobro mu je rekao , prije je za ludnicu nego za Skupštinu ! Ne shvatam ove što ovoliko mrze državu u koju žive što se ne presele u Srbiju kada je toliko vole ? Tamo im je blagostanje i mogu da slušaju Bože pravde , da pjevaju od Topole pa do Ravne gore , da igraju moravac i nose šajkaču… Više »

Pjer
Gost
Pjer

Himna nije fasisticka ma koje pisao.Pjesma je lijepa i nidje ne velica fasizam.

Lidija
Gost
Lidija

Kud će većih fasista od njih iz df

Boris
Gost
Boris

jedino rsenje je pohapsiti sve lopove , politicare u CG. Sve sudije i advokate! Ne zna se ko je crnji. Opozicija ili vlast.

Skobalj
Gost
Skobalj

Bravo Knezevicu. Ovo su heroji danasnjice. Ovo je jedina drzava na planeti dje student i penzioner isto misle. Zato je osvjezenje cuti glas par ljudi u Crnoj Gori koji hrabro, junacki, crnogorski iznose istinu.

SJAN
Gost
SJAN

SKOBALJ skobaljski haha

Slon trupko
Gost
Slon trupko

Kako bi se gispoda smirila kad nebi bili poslanici oa za platu od 450 evra ako imaju uopste fakultet da izdrzavaju petoclanu porodicu nebi im oadala polit8ka napamet. Ovakav saziv parlamenta cast izuzecima kao sto je Lekic , iz opozicije treba da se mjenja na uzborima sto hitnije!

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Pipi Duga Robija je četnik koji je gledao previše partizanskih filmova pa počeo da izigrava revolucionara i Vrhovnog komandanta. Inače mnogo voli majku Rusiju i pravoslavlje ali živi i oblači se po zapadnim standardima. Posebno ima lijepu kolekciju naočari za sunce i kapa. Sve u svemu, kontroverzna ličnost neizgrađenog identiteta koju samo Spuž može spasiti.

Svašta
Gost
Svašta

Ljudi šta radite u skupštini, djeca se tako nebi ponašala. Koliko prečiš stvari ima a vi od skupstine napravoste zadrugu.

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Ako jedan poslanik naziva himnu drzave fasistickom,a sjedi u skupstini te drzave,treba mu bez ikakvog objasnjenja oduzeti imunitet i suditi!!Ali ovaj ce i onako sa svojm dragim vojvodom u Spuz,tako da ce Crna Gora biti mirna narednih 10 godina:-))

Srbin123
Gost
Srbin123

Haha pa imunitet mu je oduzet. Nego sta nego fasisticka!

SJAN
Gost
SJAN

Neka sto ste puni ljubavi nego vas i cio svijet voli hahaha strbijanci APORT

MiMiM
Gost
MiMiM

Polako junače dje se zaleces,ja mislim da ćeš prije na 10 god u spuz ti i tvoj kormilar partije milo djukanovic,nećeš mnogo stariji biti,živi bili pa vidjeli!!!!

Podgorica
Gost
Podgorica

Ako mislis da cemo dozvolit da ova cetnicka banda dodje na vlast i hapsi Djukanovica tu si se malo prevario .Necemo se igrat vise Kralja Nikole .

Ljuta
Gost
Ljuta

Kralj ti je pobjegao a ispratili su ga rijeci da Bog da nase se oci vise ne gledale najveceg crnogorskog vojskovodje Janka Vukotića

Podgorica
Gost
Podgorica

Onaj tvoj je polako isa .Ma mi se cini da mu Nikola spasi glavu ..

MiMiM
Gost
MiMiM

Ocete nećete mnogo čekati….a niko vas neće ni pitati jer ste sakica jada,kao onih 5% 1918….mada je taj procenat pripadao poturicama i znali su gdje im je mjesto u tadašnjoj CG,a ovi danas bukaju ali neće dugo!!!!

Podgorica
Gost
Podgorica

Meni je drago kad vas ima dosta .Ali pored svega ode Kosovo .Junacine ….

Rolex
Gost
Rolex

Ovakvo agresivno i vandalsko ponasanje DF-a je recept oli copy paste Seselja i SNS iz Srbijanske skupstine,a sa takvim ponasanjem oni su uspijeli doci na vlast u Srbiji.Uporedimo SNS i DF doci cemo do istog zakljucka da je retorika potpuna ista,samo vrijeme i mjesto desavanja im ne ide u prilog.Interesantno da DPS i Koalicija padaju na njihove provokacije,sto moraju izbijeci,jer… Više »

realan
Gost
realan

Imali ste predsjednika drzava Vujanovica koji je tvrdio isto sto i Knezevic. Kako to da vam smeta kad kaze Knezevic, a ne smeta kad dolazi od nekoga ko je tri puta bio predsjednik i zvanicni predstavnik Crne Gore? Filip Vujanovic je vise puta javno na tv-u rekao da je Drljevic pripadnik fasistickog pokreta i da mu je dio himne koji… Više »

Mornar
Gost
Mornar

Mislis da si mangup sto ne postujes svoju drzavu???

MiMiM
Gost
MiMiM

Zavisi sto i koju državu smatraš za svoju ,CG ne sigurno jer ovo i nije država,ne pitate se ništa drugi vam sudbinu odredjuje…

Podgorica
Gost
Podgorica

Ka Rusi Srbiji .Nekad Turci i Austrougari a sad Rusi .

Ljuta
Gost
Ljuta

Svoju drzavu?
Objasni?

Stologlav
Gost
Stologlav

Svako ko zivi u iole normalnom okruzenju vidi da je Popovic potpuno u pravu !

Dirigent
Gost
Dirigent

Ovaj Popovic nije elokventan i ne zna za mjeru, ali je ovaj put pogodio tačno u metu!

Boba
Gost
Boba

Hahahh! Popovic legenda!

Ljuta
Gost
Ljuta

Legenda IZDAJE LSCG

Piksi
Gost
Piksi

A kud ce veceg pipuna od P I P U N A!!!

WC NA RUMIJI
Gost
WC NA RUMIJI

KOLIKO BUDEŠ POŠTOVO CRNU GORU TOLIKO ĆE ONA TEBE KNEŽEVIĆU
NE MOJ SE POSLIJE BUNIT
DOBIJEŠ I PREVIŠE,VELIKU PLATU DRUGDJE BI DOBIO ZATVOR IZ KOJEG NEBI DUGO IZLAZIO

Vasojevic
Gost
Vasojevic

Kako si nepismen jao

Ljuta
Gost
Ljuta

Nije cg milo avetinjo slijepa ….svi volimo cg kakva je uvjek bia PRAVOSLAVNA a ne muslimanska i ateisticka….vi je ne volite a ne mi.

Samo pitam...
Gost
Samo pitam...

Pravo pitanje glasi zasto Knezevic uporno pokusava da banalizujei ismijava aktuelni sudski postupak u kojem je prvookrivljen za najteza krivicna djela ? Zasto javnosti ne isprica zasto je isao sa vojvodom toliko puta u Moskvu prije izbora 2016 g i sa kim su se tamo sastajali i kojim povodom su to cinili? Otkud im onoliki novac u kampanji, ko im… Više »

Ljuta
Gost
Ljuta

Onoliki novac?
Objasni?

Killy
Gost
Killy

Farma..

Ćotek
Gost
Ćotek

DPSovo lutkarsko pozorište. I love you, pee-poo-ne 😻😻❤️😽💕

WC NA RUMIJI
Gost
WC NA RUMIJI

CRNU GORU SLUŠAT ĆE SE CRNOGORSKA HIMNA,NEĆE TUĐA KNEŽEVIĆU
SVE JE ISTINA ŠTO JE POPVIĆ REKA!

Poglavnik
Gost
Poglavnik

Najveći je fašizam kad nekom negiraš identitet i ubjeđuješ Kineza da je Srbin

max
Gost
max

,,ovo”,će ipak u jednu drugu instituciju,duuuuugo vremena.Da odmorimo,e udavi,zagadi….

Send this to a friend