Politika

Knežević: Hoće li nam oprostiti dug ako izvezem NATO zastavu i poklonim premijeru sočno cjelivanje u njegovom stilu

Milan Knežević

Jedan od lidera Demokratskog fronta i predsjednik DNP-a Milan Knežević ponovo je ironično komentarisao poteze nove vlasti.

Ovaj put se dotakao dvije teme.

Jedna je ta što su on i njegov kolega Andrija Mandić u zvaničnom dokumentu koji je Vlada juče usvojila na onlajn sjednici označeni kao – proruske opozicone vođe.

>>Leposavić glasao za dokument u kojem su Mandić i Knežević proglašeni za proruske opozicione vođe>>>

Drugu stvar koju je Knežević kritikovao je to što je premijer Zdravko Krivokapić za svega nekoliko mjeseci radikalno promijenio stavove o spoljnopolitičkim prioritetima države, koketirajući tokom predizborne kampanje sa javnim diskursom prosrpskih i proruskih nacionalista bliskih Srpskoj pravoslavnoj crkvi, koji NATO nazivaju “zločincima i agresorom“, pa do stava o jačanju saradnje sa tim savezom koji je rezultirao prvom posjetom Briselu u funkciji premijera.

“Znači Crna Gora se zadužila 750 miliona eura jer smo Andrija Mandić i ja proruski lideri opozicije. Hoće li nam oprostiti dug ako izvezem NATO zastavu i poklonim premijeru na jedno sočno cjelivanje u njegovom stilu? Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi. Tik-tak, tik-tak”, napisao je Knežević na Tviteru.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sitan vez
Gost
sitan vez

Dako pođeš da vezeš zastave u Spuž, dako ima Države!

četnici
Gost
četnici

Oni se kao svađaju, a importovana bratićka briše sve crnogorsko i svi ćute. Da li smo normalni?

lludak
Gost
lludak

e takvi su cetnici uvijek bili ali zao mi je milana on je iz partizanske porodice a nbije se uvrgao u ujcevinu nego u tazbinu

Baja
Gost
Baja

Polako Milane… Tiha voda brijeg roni,ne moze preko noci

Sofina
Gost
Sofina

Razocarenje veliko, ali polako i narod to shvata iako su napadali svi Df kada bi rekao nesto protiv Krivokapica..sada vidimo sve ono na sta su lideri Df-a ukazivali…poklanjao se spomeniku zrtava NATO-a a sad ljubi NATO zastavu, sramota! Narod nije za to glasao, zasto smo smjenjivali DPS a da bude sve isto?

mirno
Gost
mirno

Milane tebe ce osuditi i poslat te u zatvor ova krivokapiceva vlada i to jos na duzi vremenski perid!!! ovo je prosto nevjerovatno kakva ponizenja trpi ovaj DF!

peepoonche
Gost
peepoonche

sve će ti biti oprošteno ako opet poneseš badnjake u bijograd

Velimir
Gost
Velimir

Samo jako,tik tak Pipune,imate ces kad u Spuz odmarat!

Ass
Gost
Ass

Jeste vidjeli sinoc sta su visestruki izdajnici. Profesor je izdao drzavu a sve ostalo mu je lako da izda. Sta mu rekose na sastanku? Nadam se da ces nastavot tu dje je Milo stao.

Mirko
Gost
Mirko

Pipun ,uzalud ste krecili

By the Way
Gost
By the Way

Ima li neki stručnjak ukratko da pojasni funkciju tih Odbora?

Bodin
Gost
Bodin

Pipune, istetoviraj je sebi na čelo i bićeš oslobodjeni Spuza… tik , tak ,tik tak….

z d
Gost
z d

Da li ovo Tik – tak znači da je Pipun postavio bombe i da im vrijeme ističe?

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Nasa politicka scena je postala pravi Reality

Lisboa
Gost
Lisboa

A koji je sto “stil Premijera”, zar ne rade to svi Praožbdlsvci tako Kneževiću, davno je postalo jasno da te CG ne interesuje

Radius
Gost
Radius

Brzo ćeš ti u zatvor, pa tamo vezi

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Biće tebi u Spužu tik-tak, ping- pong i klot- frket… I tako pet godina danah😀

Mira
Gost
Mira

Ajde skalaj više, smaraš za medalju…

Bokelj
Gost
Bokelj

Kako niste pisali ovakve tekstove zadnjih 30 godina dok je dps bio ?

EU paesano
Gost
EU paesano

A kakvi ste vi tek gubitnici. Dobili ste izbore, a crkva vam je uvalila ove kadriće. E da bar nijeste slavili po ulicama….ovako, pokrijte se ušima.

Tik-Tak
Gost
Tik-Tak

Tik-tak, tik-tak do Spuža…

vesko nk
Gost
vesko nk

U Spuški zatvor ćeš imat podosta vremena da izučiš taj divni zanat pleta i veza.Tik-tak tik-tak.Približilo se.

Broj 1
Gost
Broj 1

Udario srbin na srbina

Foork
Gost
Foork

O kukavno Srpstvo ugašeno.

Cicko
Gost
Cicko

Milane batali vise i ti i Medojevic. Zapamti da je dosta i vas i DPS. Narod je glasao nesto novo. I zapamti da vam nije bilo na celo Krivokapica nebi ni usli u parlament. Na nove izbore se oprobajte pa cete vidjet djeste. Lijepo ti je i kao poslaniku.

Tehno
Gost
Tehno

Oprostice nam dug ako se ti povuces iz politike. Naporan si covjece, i njima i nama. Nikakve koristi od tebe. Ajde polako, pusti nas.

marius
Gost
marius

Hvala tebi pipune i svim ovim “oslobodiocima”, jer ponovo ujediniste Crnu Goru i Crnogorce. Da se niste desili ,jos bi spavali, i cekali da nam neko drugi sve zavrsi. Ovako sad sve znademo, i necete nas vise nikad iznenadit.

Support
Gost
Support

Bred Pite, sad si na funkciji, mani se zetskih fora.

Naroz
Gost
Naroz

Bogome Kneževiću nije ti lako, napali te s ledja, ratuješ na dva fronta (minimum). Onaj dokument kao da je napiso Ž. Ivanović, ako ne svojom, jeste nečijom rukom…

Postar
Gost
Postar

Samo nastavi tako Knezevicu, znas li kad ces dobit pomilovanje ako te osude? Nikad. Ides ti put Spuza kako sam rece, ziv ili mrtav. Bices jedan od rijetkih kojima je nekontrolisani jezik presudio, umjesto da mudro cutis kao tvoji kolege iz DF-a kojima se isto sudi

By the Way
Gost
By the Way

Vjeruje li neko u Državni udar, obraza vam?

Edw
Gost
Edw

Potvrdile su strane obavještajne službe. Bez njih se ne bi ni otkrilo.

nebitno
Gost
nebitno

@by the way… nije poenta vjerujemo li u drzavni udar, no vjerujemo li da ovi rade sve da udare drzavu… e u to nema sumnje… a drzavni udar je potpuno irelavantan 2020te , zavrsena je to prica

Postar
Gost
Postar

Je li nam ovo predsjednik skupstinskog Odbora za bezbjednost i odbranu i clan Savjeta za odbranu i bezbjednost? Necemo mi daleko dogurati…

Morty
Gost
Morty

Pipuneee

Mina
Gost
Mina

Nema problema gosponine Pipune,mozda tii mislis da
si u pravu kada pokusavas da ismijavas nosioca tvoje liste,ali,budi siguran da ste izgubili birace i da cete vratiti DPS na vlast.Tako i treba ,jer ko god misli da je DPS alternativa neozbiljna druzina zvana DF ,grdno se prevario

Mala Srbija
Gost
Mala Srbija

Sto stalno stavlja tik-tak na kraju poruke? Otkucava vrijeme novoj Vladi? Pa bas u svakoj poruci! Neka jednostavno glasa protiv iste vlade za koju je glasao, da se ne glupira vise. Ili neka smisli neku drugi foru.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

knezevicu zapamti jaka zeta jaka crna gora i jedna je crna gora i nema cijenu ….kakva takva treba je praviti boljom jacom bogatijom

Kemal
Gost
Kemal

Ovaj je lud, ne znam sto ga forsirate

Potezi nove Vlade do sad nisu loši. Svidja mi se nastavak puta ka EU i nato alijansa.

Tutimir
Gost
Tutimir

Kad ideš u zatvor? Tik-tak, tik-tak,….

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Vlast buši vlast! Ovo je neviđeno!

Frka
Gost
Frka

Hahaha ne volim ga ali me vazda nasmije sa ovim izjavama. Socno cjelivanje!

MijoN
Gost
MijoN

Zanemarljivi političari, što se prije povučete sa političke scene, to će Crnoj Gori bolje biti, ovako samo stvarate negativnu sliku, mislim da vas više ni vaši birači ne uzimaju za ozbiljno, hoće narod napredak, bolje plate, standard, bolje uslove za školovanje u inostranstvu, koga je stalo za vas dvojicu i šta vi mislite i imate da kažete

mugambe
Gost
mugambe

Kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

samo, od pisanije po tviteru nema ljeba

nijesi više opozicija

Ivan
Gost
Ivan

A sto pisete o ovome ….. (ni slova ne zasluzuke),pljuje sad i ovu vlast u koju ucestvuje,ali ne brine mene on i ti oko njega,mene brinu ljudi koji glasaju za njega. Prvo ne valja Milo,ajde razumijem ima sirotinje,toliko god na vlast,sad dodje novi pred izbore ga dizali u nebesa,posle izbora pljuvacina najstrasnija,ali pored pljuvanja opet glassju za njega u skupstinu… Više »

Nebojsa
Gost
Nebojsa

odnosi li se ovo tik-tak na vrijeme koje je pipuno ostalo do odsluzivanja zatvorske kazne ili je u pitanju nesto drugo?

Realan CG
Gost
Realan CG

Pipune opet i po ko zna koji put si prevaren.Nije politika romantizam,nego surova realnost ustvari vise nerealnost.Ako se brzo ne transformises iz ideoloske nadrealnosti i vratis u 21 vijek bices brzo zaboravljen.Svakako pod uslovom da padne tvoja presuda od 5 g.E tek tada ces da postanes nebitan u javnom zivotu.

Send this to a friend