Politika

Knežević: Marković ponovo zabija nož u leđa Srbiji

Milan Knežević

Zajednička izjava Duška Markovića i njemačke kancelarke Angele Merkel da nema promjena granica na Balkanu predstavlja kontinuitet veleizdajničke politike crnogorskog režima koji na svaki način pokušava da pomogne Hašimu Tačiju i Ramušu Haradinaju u pozicioniranju kvazidržave Kosovo, tvrdi lider DNP Milan Knežević.

<<<Marković i Merkel: Nema promjena granica na Balkanu<<<

Knežević dodaje da, iako je sam nedavno priznao da je 85% građana  Crne Gore protiv priznanja kosovske nezavisnosti, u trenutku kad Srbija pokušava da zaštiti svoj teritorijalni integritet i suverenitet, Duško Marković poput majora Krigera iz Otpisanih, još jednom zabija nož u leđa Srbiji ali i sopstvenom narodu koji većinski tzv. državu Kosovu doživljava kao terorističku tvorevinu nastalu na zločinu prema srpskom i crnogorskom narodu.

“Ako već ne želi da pomogne, Duško Marković je makar trebalo da ćuti i dodatno ne zaoštrava ionako krhke društveno političke prilike na Balkanu. Zato je veoma važno saopštiti da ovakve izjave Duška Markovića nemaju uporište kod građana Crne Gore i predstavljaju odraz stavova jedne marionetske vlade koja postaje predmet sveopšte sprdnje istog momenta kad vladin avion sleti na neki strani aerodrom. Sudeći po logici Angele  Merkel i Duška Markovića jedino Srbija i Srbi na Balkanu nemaju pravo da zaštite svoje nacionalne interese i jedino Srbija treba da se odriče onog na šta ima pravo, jer je eto crnogorski premijer iz Berlina procijenio kako je to nepotrebno”, jasan je Knežević.

Međutim, tvrdi on, njemačkoj kancelarki nisu smetale promjene granica kad se raspadala bivša SFRJ a ujedinjavale dvije Njemačke nakon pada berlinskog zida.

“Isto tako Dušku Markoviću ne smeta što će Crna Gora zajedno sa BiH postati prihvatni migracioni centar čitave Evrope. Zar nije to klasična promjena granica i sastava stanovništva kad vam se u prvom talasu broj stanovnika poveća za skoro 10 % ? Pošto joj je ostatak Evropske unije otkazao poslušnost, Angela Merkel ne pitajući Duška Markovića, kao što ni on ništa ne pita građane, od  Crne Gore pravi slijepo crijevo Evrope u kojem će biti smještene desetine hiljada migranata. I za jedno godinu dana imaćemo autonomnu pokrajinu ISIL- a u sred  Crne Gore, samo što tada Angela Merkel neće imati ništa protiv promjene granica”, jasan je Knežević.

Takođe je, tvrdi Knežević,  zanimljivo, a znamo da je to bila jedna od tema današnjeg sastanka, zašto nema zajedničke izjave o zaplijenjenih dvadeset tona hašiša koji su pronađeni na brodu koji je isplovio iz Zelenike i koji su sve politički režimski klanovi povezani sa kriminalnim klanovimau švercu cigareta i droge.

“Imajući sve ovo u vidu  ne čude informacije koje cikrulišu među diplomatama zapadnih ambasada da je jedan bivši agent CIA- e, inače aktuelan ovih dana u medijima, učestvovao u akciji razotkrivanja ove isporuke hašiša tako što je svojim operativnim saznanjima pružio neophodnu pomoć pripadnicima DEA. Bilo bi takođe  veoma značajno dobiti zvaničan stav Duška Markovića što je rekao kancelarki Merkel u vezi progona opozicije i NVO sektora, jer neće baš biti da je vladin avion  samo poletio za Berlin kako bi on pored plastičnog cvijeća u jednoj kafani obećao Angeli Merkel da će nezavisno Kosovo od Srbije braniti svim raspoloživim sredstvima. A da ga ne podsjećam kako je prošao Igor Lukšić kad se vratio od Angele Merkel: dočekali su ga telefonski listinzi razgovora sa Darkom Šarićem. Mada, ipak je Marković iskusniji od svjedoka Lukšića i on sigurno neće sve ispričati Đukanoviću, tako da njega kad se vrati u Podgoricu, u najgorem slučaju čeka šteka cigara “Serdar” iz mojkovačke fabrike duvana”, zaključio je Knežević.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
samsung
Gost
samsung

Pa dajte se odlučite više je li Kosovo srpsko u granicama Srbije ili nije ?

Mojsije
Gost
Mojsije

Ko si ti Knezevicu? Zabrinut si za drugu državu i lijes suze zbog izjava relevantnih faktora EU.Kao slobodan strelice na jaslama si budzeta Crne Gore koju inače ne priznaješ. Idioti si i otpadnika ovog društva.

Кто ты ?
Gost
Кто ты ?

Za saku $18. 08. 2018 – 13:40Kad ti i војвода idete u Moskvu da od KGB i GRU trazite oruzje i dolare da nasiljem i atentatima promjenite vlast ,(jer na izborima to nikad necete moci), to je onda , jelte – patriotizam ?!

Strijelac
Gost
Strijelac

Markoviću,vidiš da Kneževiću nije pravo što nijeste organizovali izvoz pipuna u Njemačku!

milisav
Gost
milisav

Sta je sa ekonomijom? Ima li iko u CG da radi na povecanju izvoza robe i da se smanji uvoz. Dokle ovi polovni predstavnici nacionalisticke politike zasto nema neka alternativa opoziciona koja ce se baviti ekonomijom a ne podjelama onda bi i DPS morao da zasuce rukave a ovako vas je sabio sve u cenzus i vladace 200 godina

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Ne lupetaj pipune Vašem Včiću,njemu je Merkelova najbolji-ca prijaelj-ca.

Liberalka
Gost
Liberalka

Zaludnja srpska teorija zavjere i manija gonjenja hoće li ikada prestati pitam se??

Primorac
Gost
Primorac

Oće, kad Srbijada prekine posrbljavat druge,kad prestanu čitati mitsku istoriju,prestati lagati,kad će to neznamo.

Sve u brk !
Gost
Sve u brk !

Knezevicu, kad ti budes premijer odma’ sve to reci Angeli Markel i ostalim kapitalisticko imperijalistickim antisrpskim i antiruskim dusmanima ! Nista je ne stedi.

CrnaGoraAneMNE
Gost
CrnaGoraAneMNE

Muka je kad ovakvi u CG i onakvi u Srbiji prestavljaju Srpski narod,tuga i jad.

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Davno je receno da ce Srbija bit beograddki pasaluk..oni su svjesni toga zato oce tuđe ka i vazda.imaju Dodika..Mandica..Pipuna ..koji daju ..izdaju..a Srbi ih “obozavaju”…

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Da je receno da se mijenjaju granice opet bi bio noz u leđa Srbiji..to je druga politika sad u opticaju kod srbalja.jer ce trazit da se mijenjaju i nase granice da se pripaja dio CG đe zive Srbi Srbiji..sto se mene tice sve bi ih spratila u jedan tor i da se počine za sva vremena..a ovakve “osobe” ka ovoga… Više »

Rijecka nahija
Gost
Rijecka nahija

Sunđer bob kockalone……

Jadran
Gost
Jadran

Pipune, samo se nemoj nervirat, da ne uplasis nekoga

Toloshi
Gost
Toloshi

opet? Nisam znao da imamo toliko nozeva… e qq

NBA
Gost
NBA

KNEZEVICU,AV….O!!! DOLAZITI “TATA”PTINCIC U BG,IDI DA MU MASES!!!

Legendice
Gost
Legendice

Šta ovo spominje Sarica i Luksica?

Anonimus
Gost
Anonimus

Ne nego Daku i Meda i pranje ruskih para…

NBA
Gost
NBA

OVI STO “PLJUVAJU” PO CRNOJ GORI,MARKOVICU,DJUKANOVICU I DPS,MOGU DA MLATE STA IM JE VOLJA???

NBA
Gost
NBA

NASTAVAK PRETHODNOG TEKSTA:A,MENI NE OBJAVLJUJETE KOMENTARE,ILI SVAKI DESETI……

Anonimus
Gost
Anonimus

Možda da prestaneš da VIČEŠ? Znaš postoji to dugme Caps Lock….

CIA
Gost
CIA

Pođe vi Kosovo, viđe li ga ko? Slijede problemi sa Sandžakom, Vojvodinom … R.Srpska utopiće se u Federaciju BiH.
Samo vi nastavite da ih branite, usrećićete ih.

Anonimus
Gost
Anonimus

Jeste, kao što reče Pupovac, ako me tako branite, molim vas nemojte me više braniti…

Zoran
Gost
Zoran

Kad ce u Spuz?

NHM
Gost
NHM

Kosovo država nastala na zločinu prema “srpskom i crnogorskom narodu”. Kako to misliš crnogorskom narodu? Zar postojimo?

Betoven
Gost
Betoven

Kad im treba postojimo. Kad im smeta ne postojimo.

Legendice
Gost
Legendice

Ma samo ste ograničeni da to shvatite.

Bhf
Gost
Bhf

Po potebi

serbljin
Gost
serbljin

Ko o granici nego neograniceno ograniceni.

Anonimus
Gost
Anonimus

Mi smo sve naše granice utvrdili. Sada je red na Srbiju. Baš me zanima…

mitar
Gost
mitar

Pa je li ovaj Knezevic pri sebi. Markovic fino kaze da nema promjena granica. Pa ako je Knezevic za ustavne granice Srbije treba da podrzi izjavu Markovica. Ili je i on da se Kosovarima da 90% Kosova a ostatak da ide Srbiji tj za promjenu granice?!

Grbaljka
Gost
Grbaljka

Ma šta ti znaš balona jedan
Mrs u Srbiju

Anonimus
Gost
Anonimus

Obo je Grbaljki palo s neba….

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ta se ti pitas CG nebi ni imala granice. No bi bila utopljena u serviju. Dao bi je na rabos i onda ti i tvoji mudrointelektualci da vladate cg preko beigrada. Toliko knezevicu si neograniceno ogranicen!!! Aj kod vucica istog ste genetskog tipa pa nek vam dacic pjeva i zabavlja dok karavani prolaze.

roko
Gost
roko

ovaj Knezevic je za Dobrote samo pravi neki razdor

Avro
Gost
Avro

Dobra zapažanja. Vazda,mi za šaku evrića, trčimo pred rudu.

Biohazard
Gost
Biohazard

A Srbija je totalno imuna na pare jel ? Oni su nepotkupljivi aa ? 😂 a dje , sjedi muko , probaj se ozenit , napravit porodicu , pusti se ovoga ti …

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Biohazard

Jel’ još parazitiraš po BG-u ili si se vratio u pećine iz kojih si izmigoljio.
Jesi li se vratio u rodnu kuću u kojoj u jednoj prostoriji i čeljad i ovce spavaju ?

Terra nova
Gost
Terra nova

E bas ste vi sinonim za civilizaciju. I povedi malo racuna o recniku kad si toliko ” napredan”

spediter
Gost
spediter

R.Srpska,ajde dodji da “vrcas” cekamo te,nece ti “skoditi”,malo ces “zapjeniti” i nazad za H.Novi,IZBJEGLICE.

Betoven
Gost
Betoven

I ne razumijem za šta je ovaj Knežević Da se prizna Kosovo uz korekciju granice? pa to je u suprotnosti sa svim što je DF do sada radio. Jedna od ključnih tačaka njihovog programa opozivanje priznanja Kosova. Oni su stvarno grupa lakrdijaša.

Betoven
Gost
Betoven

Vrijeme prolazi, a DF nije ništa pametniji. Da li je neko očekivao nešto drugo?

Send this to a friend