Politika

Knežević: Nadam se iskoraku ka boljim vremenima, standardu i mirnom suživotu

Knežević

Predsjednik Demokratske narodne partije DNP Milan Knežević danas je poželio srećne novogodišnje praznike građanima Crne Gore, svih nacija i konfesija, u nadi da ćemo novu, 2021. godinu, združeni u napretku i očekivanjima boljeg života, dočekati u dobrom zdravlju, miru i raspoloženju, u finoj porodičnoj atmosferi, očekujući boljitak za sve građane i pored pandemije koja je zadesila svijet.

Kako je saopšteno iz DNP, Knežević je istakao da se nada da pred Crnom Gorom stoji mirna i perspektivna 2021. godina, period intenzivnog razvoja zemlje u njenom građanskom iskoraku ka boljim vremenima, standardu, mirnom suživotu i poštovanju svih naroda i vjera.

“Uz posebno poštovanje i pažnju, predsjednik DNP CG upućuje najljepše želje i čestitke svim majkama, sestrama i kćerkama Crne Gore, koje su u našoj zemlji oduvijek bile i ostale simboli porodične sigurnosti, okrilja rodnog doma za mlade naraštaje, ličnosti kojima smo se oduvijek divili i poštovali ih kroz našu viševjekovnu istoriju. Srećna Nova 2021. godina”, zaključuju u toj stranci.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Progres
Gost
Progres

Niko od vas nije tražio čestitke i želje što bi rekli naše komšije od nameta nema selameta…

Emma
Gost
Emma

Stobom nema nade u bilo sta,Pusti nas da se od tebe odmorimo,

Velimir
Gost
Velimir

Nadam se time odmoru od 7 godina u Spuz !

Gost9376
Gost
Gost9376

postovanje svih vjera ces dokazati kada uputis javni poziv svim srbima u crnoj gori da CPC ne nazivaju nevladinom organizacijom. ne moraju oni da te poslusaju. samo treba ti da dokazes da mislis to sto kazes

Anonimni
Gost
Anonimni

Kad će ovaj u Spuž?

Pipun
Gost
Pipun

I ja se pitam.

Send this to a friend