Politika

Knežević: Pir na Kosovu posljednji alarm, trendovi OVK prisutni i u Crnoj Gori

Knežević

Jutrošnji zločinački pir povampirenih predstavnika OVK na sjeveru Kosova, u kojem su u skladu sa svojom ljudskom i vojničkom tradicijom pod okriljem mraka i naoružani do zuba, hapsili, ranjavali, prebijali i maltretirali goloruki srpski živalj predstavlja jedan od posljednjih alarma koji poziva na sabornost našeg naroda, saopštio je predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević, poručujući da je nevjerovatno da vlast ne uočava te OVK trendove i u Crnoj Gori.

<<<Mandić podiže tenzije: Teroristi iz OVK hoće da otjeraju Srbe sa Kosova<<<

<<<Na Kosovu uhapšeni policajci srpske, albanske i bošnjačke nacionalnosti>>>

Kako je saopšteno iz Demokratskog fronta, član njihovog predsjedništva istakao je da se čitava međunarodna zajednica iz dana u dan suočava sa nepobitnom činjenicom da je bombardovanjem SRJ 1999. godine otpočeo projekat stvaranja monstruma kvazidržave koja svoje postojanje temelji na genocidu i progonu srpskog i nealbanskog življa, kako bi se u narednih desetak godina stvorila etnički čista teritorija po uzoru na nekadašnju NDH.

“Posebno boli sramni istorijski fakat da je režimska Crna Gora priznajući tzv. Kosovo u stvari podržala genocid i zločin kao univerzalni princip inaugurišući zločince Haradinaja i Tačija za počasne građane crnogorskih gradova i strateške partnere na Balkanu. Umjesto da Milo Đukanović i Duško Marković još danas otputuju za Beograd i iskažu solidarnost sa stradanjem srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, Marković sjutra putuje za Prištinu kako bi se sreo sa zločincem Ramušom Haradinajem i na taj način mu pružio podršku za progon i pogrom Srba i Crnigoraca koji ne prestaje od 1999. godine”, naveo je Knežević.

Gotovo je nevjerovatno, dodao je, da Đukanović i Marković ne uočavaju te OVK trendove i u Crnoj Gori, gdje se nedavno sa zastavama te militantne organizacije proslavljala pobjeda albanskih stranaka u Tuzima.

“Ili kad su prije dvije nedjelje Albanci iz Gusinja bacili krst u potok, ne dozvoljavajući Srpskoj pravoslavnoj crkvi obnovu crkve Svetog Vasilija, jasno šaljući poruku da je Gusinje sve manje crnogorski, a sve više albanski grad”, naglasio je predsjednik DNP.

Očigledno je, tvrdi on, da se regionalni kontekst Srba kao destabilizujućeg faktora na Balkanu nakon sramne političke presude u montiranom procesu državni udar sad prenosi na Kosovo.

“I dok se Velika Albanija rađa pred našim očima i samo je pitanje trenutka kad će predstavnici albanskih partija u Crnoj Gori istaći zahtjev za autonomijom gradova u kojem žive Albanci, kao što je nedavno Bošnjačko nacionalno vijeće prezentovalo projekat Republike Sandžak, crnogorski režim otvoreno učestvuje u izdaji interesa većinskog državotvornog srpskog i crnogorskog naroda. Ovaj njihov veleizdajnički čin nas uopšte ne obavezuje, jer svaka tiranija ima granicu trpljenja, kako ona geopolitička, tako i ova regionalna. I mnogo veće carevine i imperijalne pretenzije su nestale od 1912-1918. godine, tako i ovo iredentističko orgijanje na našoj svetoj zemlji ima svoj rok. Važno je da kad dođe taj trenutak svi budemo odlučni u odbrani naših ljudskih i duhovnih izvorišta, jer za razliku od ovih koji nam danas na Kosovu i Metohiji ubijaju narod, pale manastire i crkve, mi znamo što su vrijednosti za koje se treba žrtvovati, jer mi nikom ništa nismo oteli, a oteto kad tad mora biti vraćeno”, poručio je Knežević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jež
Gost
Jež

Ne boj se, Knezeviću, ti ćeš u Spužu biti zaštićen.

sused
Gost
sused

do duse cuvacega najmanje dvadeset plavi andjela

Fileopg
Gost
Fileopg

Tri, dva, jedan, kreni…Trk na Kosovo junače Srbski i bane zecki… Neće Knježević mimo Mojanovića minovat, pa sve da su Beograd napanuli…

Sandžaklija
Gost
Sandžaklija

Ne boj se Pipune neće biti Sandzak Republjik niti Srsbske Republjik A Ugljanina ti poklanjamo jer vam je ista narav .Obadvojica živite od laži i iluzija .Kad tebe i Ugljanina vidim Milo mi je najdraži

Neka to
Gost
Neka to

Pipuneeeee jedva te čekamo u Spuž.Fališ nam opasno,baš smo se počeli navikavat na tebe

Svjefol
Gost
Svjefol

Zar ovaj nije u zatvoru?

vukomita
Gost
vukomita

MAJSTORE IDI NA KOSOVO BRANI OTAZBINU…KAKVE TI I TO IMA VEZE SA NASOM CRNOM GOROM

Dimo Ljotich
Gost
Dimo Ljotich

Najnovije vijesti! Radi se na izradi NEUTRONSKE BOMBE sa vrlo ograničenim dejstvom(300km u krugu),uništava živu silu nepravoslavnog naroda i pravoslavne Crnogorce! Oni što ostanu da uživaju! Jezik u upotrebi rusko-serbski! Pismo:Qirilica!

freeMNE
Gost
freeMNE

Kako bi ti nas lijepo naoružao i sa tom pričom poslao put Kosova da “branimo srpstvo” da si na vlasti,kako bi se proveli sa tobom i sličnima…
Preko noći bi nam živote ti promjenio…moj pipune…ali NE MOŽE

Greota
Gost
Greota

Meni ga je žao,za razliku od Mandića koji bi da sve izgori u CG (liše Kristala),ovaj se liječi ruskim kvazi pravoslavljem/KGB popovima i ideolozima/.!

amo
Gost
amo

Knezevicu,ti i vojvoda od Kristala ranac na ledja pa u boj na kosovo sa istomisljenicima.

Nikola
Gost
Nikola

Trebao si da pricas tu pricu prije 25 godina gospodine Knezevicu.Da ste se vi pitali ne bi ni razgranicenje sa Kosovom proslo bez sukoba.Uvukli bi nam mladost u sukobe a poslije toga ih zavoravili.Sreca pa se nijeste nista pitali a i nećete.

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Kako bi ova kreatura voljela da se OVK pojavi i u CG.
NE moze, Pipune.
Idi na Kosovo, brani bracu, junacino.
Ili se zabarikadiraj u Skupstini CG.
Ili u Spuz … tamo si najbezbjedniji.

Wilkins
Gost
Wilkins

Kad god vivim ovog lika ne mogu a da se ne śetim kako je HRABRO reagovao na Radulovićevo MRŠ u Skupštini CG. Nije znao ni na koju stranu će da bježi.

Psssss
Gost
Psssss

👌👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

kojo
Gost
kojo

isao bi junak na Kosovo ali prvo mora da pita mamu…

meni je ooonnnn
Gost
meni je ooonnnn

meni je ovaj milan presladak…

z d
Gost
z d

Ja sam čuo da je ova puška već u Prištini i da ih je u Rambo stilu sve rašćerao i oslobodio nevine duše iz zatvora!!!

Bar4me
Gost
Bar4me

Evo sad ti je trenutak, dje ces naci bolji od ovog, pa ako si potrosio dolare i rublje a ti put RKS pa ratuj.
Nego zaboravih, ti samo po narudzbi radis, a dinaru je kurs nikakav.

Kalamburator
Gost
Kalamburator

E nasta licis super ti stoji ta fotelja elegantno i pametan..razmislit cu jos

Marifetluk
Gost
Marifetluk

Mi smo u NATO nas cuvaju mocne sile samo da nas ne napadnu s nasom vojskom hahaha

CCCCCC
Gost
CCCCCC

A ti si još ođe??… ja mislio da si već na Kosovu!!!

Ekonomista
Gost
Ekonomista

Pa sta cekas Pipune, ujutro odmah na Kosovo zajedno sa vojvodom koljenicarem, medom, onim rokerom vucurovicem idite i branite kosovo.Nego necete mrdat, lijepo vi je u CG koju ne priznajete, svaki mjesec 2000 eVra, ljepota……..

Samoreciaaa
Gost
Samoreciaaa

Knezevicu ne muti vodu sa ti istim teroristom se susrece vrlo cesto i sam predsjednik Srbije koji je takodje Briselskim sporazumom predao sve institucije sa sjevera KiM u ruke “kvazi” drzave Kosovo. Vucic je spreman da prizna nezavisnost samo da mu jos zapad potvrdi ostanak na vlasti i to je kraj price za natednih 50.god.

Pghaha
Gost
Pghaha

Neko ko je osudjien na 5 god. zatvora ima nesto da kaze i da pri tome to bude objavljeno?!

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Tekstove o ovom liku ne čitam,samo naslov.Pipune idi sa Vučićem na Kosovo ako imae petlju.Vučić je svatio da je Kosovo samostalna država,samo nesmije da javno kaže.Počeo je prvo sa popovima.

Milan BGD
Gost
Milan BGD

Apsolutno tačna dijagnoza! Izjave doglavnika Kneževića uveseljavaju svakog ko ima IQ veći od 50…

Libero7
Gost
Libero7

Pa pipune sto cekas pa idi da branis svoj narod no se junacis po crnoj gori da si naredan a sad nijsi naredan

Dado
Gost
Dado

Pipune legendore

Piksi
Gost
Piksi

Ziv li si Pipune?

Popaj
Gost
Popaj

Ih da je ovome da se zarati.i da gleda iz neke rupe

Prevaranti
Gost
Prevaranti

Ja sam ocekivao da ce biti prvi dobrovoljac i danas biti na Kosovu. Najlakse je biti u sigurnoj zavjetrini i uznemiravati nesrecni narod, bez ijednog normalnog predloga za resenje kosovskog cvora

Davor
Gost
Davor

Pipune, oooooostav!

Hari
Gost
Hari

Hahaha Knezevicu

Musa kesedzija
Gost
Musa kesedzija

…ne se sjekiras, sve ce to Gusinjci i Tuzani pozlatiti….

Bubi
Gost
Bubi

Pa ako bi kojim nesrecnim slucajem ovi tvoji i dosli na vlast, krvavi pir bi nam bio izvjestan u rekordnom roku!

Ocigledno
Gost
Ocigledno

Ovako nam je izvjesno gubljenje teritorija.

Liberal
Gost
Liberal

Bolje i dat teritoriju nego ratovat i krv prolivat

General
Gost
General

Ne dajemo mi metra Liberalu a ti ako ti se nesto daje daj zenu pod ofit da se krv ne proliva,e nevina ti nije a mi sto granicu cuvamo nismo krv zalili za svoje,jer sve bi bio bez izbjeglica a ti vidis sebe da zlo ne cuje takvog kad bi se branilo tvoje.Jer cuvajuci granicu Vasojevici su cuvali Cetinje.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

koji ste to vi generale? dje ste vi to? na kosovo da ga branite,jel? ako niste, onda do godine u prizrenu i to sa pasosima 😉

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Oslobađati Kosovo od 90 i više odsto njegovog stanovništva djeluje kao nemoguća i nehumana misija, zar ne? I još bi srpska mladost trebala ginuti za to? Teško da ćete naći toliko budala među Srbima, Pipune. Ali ako ti daš lični primjer- možda mase nagrnu za tobom. A sjediiii…

Trol
Gost
Trol

Ako se oni sto vuku k9nce namjere da je izgubimo, svi poginuli do zadnjega ili je samo predali geografski rezultat ce biti isti.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Opet goloruki srpski živalj, opet povampireni neprijatelji do zuba naoružani… Pipune, ti kao profesor književnosti si mogao smisliti nešto originalnije od navedenih ofucanih ratnohuškačkih fraza iz 90-ih.

dajka
Gost
dajka

Pa, nije mogao, Generale. Da je mogao, i da je fakultet garancija za pamet Pipun ne bi radio sve to sto radi. U principu, narod dobro rece – nema vece budale od skolovane budale. Narod je cudo, narod zna, narod je sublimacija kolektivne pameti. Pa, evo, Pipun je primjer.

Send this to a friend