Politika Oglasio se na Twitter-u

Knežević pozvao sudiju Savića na poligraf: Da utvrdimo ko vrši pritisak na Apelacioni sud

Knežević

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević pozvao je predsjednika Višeg suda u Podgorici Borisa Savića na poligrafu utvrde ko je vršio pritisak na Apelacioni sud. On je na Twitter-u najavio i krivičnu prijavu protiv Savića.

“Pozivam sudiju Borisa Savića, kadra Svetozara Marovića, da na poligrafu utvrdimo ko je vršio i vrši pritisak na Apelacioni sud? On ili ja? I da ne zaboravim, čeka ga krivična prijava.  Tik- tak..”, napisao je Knežević.

Knežević je ranije danas, takođe na Twitter-u, upozorio Savića i par odlazećih policijskih funkcionera da, kako ističe, odmah prekinu sa vršenjem pritiska u postupku za državni udar, i prestanu da traže presudu koja odgovara njihovim ličnim interesima.

Nakon toga, Savić je saopštio da nije tražio od postupajućih sudija Apelacionog suda da donesu presudu koja odgovara njegovim ličnim interesima, niti postoji takva presuda.

“Nijesam imao komunikaciju ni posredno ni neposredno sa sudijama Apleacionog suda, nijesam saopštavao svoj lični interes u postupku, niti moj lični intres postoji”, reagovao je Savić.

Podsjećamo, lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević osuđeni na po pet godina zatvora, zbog članstva u kriminalnoj organizaciji od februara 2016. godine.

Ta organizacija je planirala je da na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra 2016. godine, uz pomoć Demokratskog fronta, nasilno zauzmu Skupštinu Crne Gore, i da otmu i ubiju tadašnjeg premijera Crne Gore Mila Đukanovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maya3
Gost
Maya3

Vršenje pritiska na sudske organe je novo krivično djelo….

Progres
Gost
Progres

Kad je vas gospodine Kneževiću Sinđelić javno pozvao na poligraf pognuli ste glavu i naprasno utekli iz sudnice.

Doxford
Gost
Doxford

Trebao bi i ti,pa da cijela Crna Gora sazna istinu.Ucini pravo djelo i prijavi se.Cijenice te Crna Gora ako dokazes da si nepravedno osudjen.

Djuka
Gost
Djuka

Ovo je terorizam.

FRIC
Gost
FRIC

Milane jabuko sa grane , pusti se politike nego reci posto su PIPUNI i jesu li zreli

Bubamara
Gost
Bubamara

Tooo Pipunuuuu. Udri! Rijaliti šou mora bitu na nivou. 😂😂😂

Send this to a friend