Politika

Knežević predložio Krivokapiću: Prije izbora Vlade povući Zakon o slobodi vjeroispovijesti

Da bi se izbjegao svaki vid mogućeg medijskog manipulisanja povodom sastanka Milana Kneževića i Zdravka Krivokapića ,obavještavamo javnost da je lider DNP-a još jednom potvrdio spremnost naše stranke da podrži Zdravka Krivokapića za mandatara buduće Vlade, i da ce to isto saopstiti na konsultacijama kod predsjednika države, poručila je portparolka Demokratske narodne partije Jelena Kljajević.

“Knežević je u ime DNP- a budućem mandataru predložio da novouspostavljena parlamentarna većina koja je dala podršku Zdravku Krivokapiću, i prije izbora Vlade, povuče Zakon o slobodi vjeroispovijesti, kako bi se nakon toga stvorili preduslovi da država Crna Gora potpiše Temeljni ugovor sa SPC i njegovom svetošću patrijarhom srpskim Irinejom”, obrazložila je Kljajević.

Kako je istakla, ocjenjujući da Crnu Goru čeka vrijeme socio ekonomskih izazova, Knežević i Krivokapić su se složili da svi moraju dati doprinos razvoju države i da je budućnost svih građana, bez obzira na političku i bilo koju drugi pripadnost, prioritet u radu buduce Vlade.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Da biste vi koji neznate ko su i kakvi su srbi- PROCITAJTE PLAN Z4 prije rata u kome je nudjeno srpskoj manjini u HR nesto sto nikada nije nudjeno nijednoj nac.manjini u svijetu- sva prava i demokratija – odbili su- pa se poceli naoruzavati. Ja necu dalje tumaciti …
sami OBAVEZNO PROCITAJTE pa prosudite, da vam niko ne namece.

BMX
Gost
BMX

Predlog, ili prenosi ultimatum i naređenje od Vučića i Irineja ?!

BMX
Gost
BMX

Eto kako se Srbija otvoreno ne mjesa u unutrašnja pitanja nezavisne , suverene DRZAVE Crne Gore , članice UN i NATO ! Nije tek tako Vučić skoro pomenuo Kneževića i Mandića kao svoje “prijatelje”. I da se nada u Milacica , takodje.

Janko
Gost
Janko

I ovo ce uradit srbi, a crnogorci ce shedat kuci i pisat tuzne poruke preko portala.
A nece podic prkno da odbrane nase CG crkve, gradjene od novca naseg na nasaj teritoriji.

Elektra
Gost
Elektra

U pravu si Pipune – ko zna kad ce Vlada

Bokelj
Gost
Bokelj

10ta bozja zapovjest NE POZELI NISTA STO JE TUDJE lijepo SPC u boga vjeruje pa smo svi mi koji branimo svoje od okupatorske sekte bezboznici….

Aba23
Gost
Aba23

Zasto da das svetinje Irineju?

HR8
Gost
HR8

Kako on misli da povuce zakon prije glasanja u parlamentu.Za ovoga pravila rada i nacin na koji se zakoni usvajaju ili odbacuju ne vaze.

otmenost
Gost
otmenost

kako mu sako stoji ko piletu sise

stevokokot
Gost
stevokokot

povuko il ne nema razlike mi znamo ko smo i vratit cemo nasu Crkvu milom ili silom kako je i oteta

Velek
Gost
Velek

Gotovo je ovo, tikva je pukla! Novi izbori u opklad. 🙂

Teza
Gost
Teza

Hahaha e ove sprdnje eto kako Rusija pomože Jermenima pravoslavcima i prvim hrišćanima.A ovi mašu ruskim zastavama ovuda na čelu sa velikim Rusom Ristom Radovićem.

Vido B
Gost
Vido B

Ovaj je potpuno polit.nepismen ! Sada je aktuelna tehnička vlada koja nema pravo donositi niti provoditi nikakve odluke. Nova vlada nije formirana. pa , tko bi to trebao doniejti, bez obzira na glupost iste. Tako, svaku odluku mogu donijeti u gostioni, kafiću…

1111
Gost
1111

Da se potpise sa popom iz druge drzave da mu poklanjamo nasu teritoriju i nasu kulturnu bastinu…je si li ti pri svijesti jadan…ajde da vidimo toga junaka koji ce to uraditi….mnogo si ti nesto uzbicio…skrati malo jezik…

Zoran
Gost
Zoran

Spasio ih Amfilohije Radović jer bez njega ne bi dobili nikad. A kaže Irinej da potpise ugovor sa državom Crnom Gorom, evo ispade da su Srbijanci gradili crkve a ne naši preci … ovo je pozorište u kući …

Mico
Gost
Mico

Los je Milo bio,sami smo sebi jamu iskopali.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Velika vaša sreća je što bog ne postoji,inače bilo bi teško vama?!

Radosav
Gost
Radosav

E zbog toga ti vjerujes DPS-u a mrzis Crkvu Narcis Zgubidan… 90% ljudi ovdje koji pljuju Crkvu ili ne vjeruju u Boga ili nisu pravoslavci…A

Anonimous
Gost
Anonimous

Naziv pravoslavci je potpuno neprikladan, to je u osnovi ortodoksno hrišćanstvo kako se i kaže na englaskom. Taj glupi izbor riječi nosi pretpostavku da su svi ostali krivoslavci. Svetosavci su krivoslavci i to znaju. Zato toliko buke proizvode.

Sreten
Gost
Sreten

Alo druze, niko ne pljuje crkvu nego cetnicku organizaciju SPC! I sto tebe briga da li ja vjerujem? Ti kao vjerujes i nesto se kao razunijes u bibliju? Crnogorske crkve su crnogorske avetinjo! Moja istorija i kulturna bastina to je moje a ne Vucicevo i Urinejevo.

Mico
Gost
Mico

Bolje i DPS nego da nam kolo druge zemlje vode,Radosave Radosave a dje ti je Ljeposava crni Radosave kad i ti ode u politiku.

Elektra
Gost
Elektra

Radosave
Ima li Boga?

Support
Gost
Support

Polako. Čemu žurba, Knele? Jesu li vas pritisnuli Mitropolit i Vučko da sredite prvo njihovu rabotu pa onda da dijelite resore?

Cccse
Gost
Cccse

Moraju se opravdati uložene pare. Žurba je.Već opominu uspavani i nekompetentni evropski političari da se crkva ne može baviti politikom.

Support
Gost
Support

Da da. Otišao Mitropolit tajno da se zagrli sa premrznim mu Vučićem i Patrijarhom Irinejem, pa mu naređeno da završi pitanje Zakona što prije. Zato je navalio na druge konfesije da sastanče prekjuče, a ovi ga mudro iskulirali.

zoran
Gost
zoran

Pocelo je pocelo

El Romero
Gost
El Romero

Dugovi se moraju platiti. Nista od onih 60 do 70 procenata koje obecaste gazdi. Sada bi na brzinu da sa klimavom vecinom makar nesto izvucete.

1111
Gost
1111

Pokret za promjene je procrnogorska partija…a clan je DF….ako oduzmete njihove poslanike i glasace koji su ih podrzali…vidjecete da ste manjina …ne preko 27% …i sto se zalijecete kad nijeste pobjednici…znate vi to dobro no provocirate…ali ne zadugo jos…sami sebe zavaravate….

Cccse
Gost
Cccse

Pokret za promjene je samo počeo kao procrnogorska partija.Ta partija je doživjela sunovrat u velikosrpstvo.Isto će biti sa URA.

Stojan Radovic
Gost
Stojan Radovic

Evropa je podrzala zakon i dala pozitivno misljenje.

Cccse
Gost
Cccse

Šta je Venecijanska komisija i Evropa pri Ristovim i Vučkovim parama , pa bezbožni Srbocrnogorci, ne hajući za pandemiju, postaše veliki vjernici?

Milann
Gost
Milann

Ni manje ni više, nego ugovor sa Irinejom pa vlada. Svaka čast. Neka nam on izabere vladu da se ne patimo.

Vido B
Gost
Vido B

To NE MOŽE ,po Zakonu. Ovo je prelazni period s tehničkom vladom. NE MOŽE ! Osim ako to Amfi ne naredi. Ali, onda je sve def.
da odluke donosi Rista pa ne treba ni parlament.

Baraka
Gost
Baraka

Zar ovaj nije u zatvoru?!

Ananas
Gost
Ananas

Igrate igru. Ovaj ucjenjuje I onda Dritan
Se umijesa sa ciljem da se sto prije Vlada izglasa. Ovako je budala nasjela I na izbor za predsjednika skupstine

Cccse
Gost
Cccse

Dritan je samo korisni idiot.Našli sujetnog malog čovjeka da odigra za njih.

Istina
Gost
Istina

Maske dezifekcija i idemo svudz i masovno na ulice .nema da se mjenja zakon zakon je odlican manje vise svi znamo nego problem 21% PDV. ako ga svi placemo nevidim zasto i nebi .

Miroslav
Gost
Miroslav

Nema ukidanje zakona, SPC odje nista vase nije! NISTA !!!

Lemi
Gost
Lemi

Hm…ne no je tvoje…

Cccse
Gost
Cccse

Normalno da je naše.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

NASE CRNOGORSKO – Ne testiraj nas bolje za sve nas–Lemi

Mica
Gost
Mica

Polako Miroslaveeee

Dula
Gost
Dula

Kome je tudje milije od svojega tu nema srece.

Rale
Gost
Rale

E ovako- LICNO cu ja da pisem svima ustanovama ukoliko, moram ih tako nazvati,bez uvrede -izbjeglice, KOJE su sagradile kuce u dijelu Zagoricu posle pruge, na drzavnoj zemlji, DAKLE nijesu kupili plac kao svi mi, vec su odlucili da je to njihovi i sagradili kuce – NE LEGALIZUJU zemljiste, neka PLATE! Niko nije htio da ih primi, kad su bjezali… Više »

Cccse
Gost
Cccse

Bez obzira na zakon o vjerskim zajednicama, valjda treba da plate uzurpiranu zemlju i kaznu zbog uzurpacije.

Gradjanista
Gost
Gradjanista

sto se tice primljenih izbjeglica na to treba da smo ponosni… sve ce doc na svoje prije ili kasnije… a sto se tice ovih mam..za najlakse je pustit’ ih da se potamane sami jer su ocigledno ne podnose svoju sijenku…samo ih pustis i uzivas u predstavi 😀

Elektra
Gost
Elektra

Ali au nas te izbjeglice zajahale

Elektra
Gost
Elektra

E Rale, i dali smo polovini HN lične karte-pa namsad kroje kapu

Njegoš
Gost
Njegoš

Irinej može u srbijU da potpisuje što god hoće, sa suverenom državom Crna Gora nema ništa. Država Crna Gora ima svoju Crnogorsku Pravoslavnu Crkvu.

Cvele
Gost
Cvele

Baš tako.Zasto se Srbi u Srbiji ne trude da svoju zemlju pripoje Rusiji nego se u zadnje vrijeme sve više distanciraju i okreću se zapadu.

008
Gost
008

Aaaaaahhhaha a šta će biti ako Krivokapic profesor ne potpise to ili ne pristane šta će tada biti ?? Zakon može da se promijeni ili ne i lako povuče !!!.

Pravda
Gost
Pravda

Neka mali ne śekiraj se.. hahahaha

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Pa potpišite junaci ako vam basta!

Cgcg
Gost
Cgcg

Samo se vi igrajte vatrom i iskušavajte, no mi se čini da će vas jadi snaći

Deky Deky
Gost
Deky Deky

E nesreco srpska i zetska..

Naroz
Gost
Naroz

Da bi se sa nekim pravnim licem potpisao ugovor, ono mora biti registrovano, tako se stiče status pravnog lica. Obzirom da je u pitanju ugovor koji sobom obuhvata najveći dio crnogorske kulturne baštine, čija je vrijednost neprocjenjiva i zemljišta čija je vrijednost više milijardi eura, taj se ugovor ne može potpisati preko koljena, zahtijeva široku javnu diskusiju i glasanje u… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Bravo Knezevicu sin zetski!

Ass
Gost
Ass

Izdajnik

Valter
Gost
Valter

O Crnogorci!
BUDJENJE!!!

Velimir
Gost
Velimir

Poludio pipun potpuno!
Kakav Irinej ,kakvi bakraci??
Nemojte se ZAJEBAVATI sa Crnom Gorom!

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Ugovor potpisuju firme koliko ja znam. Mada spc i je firma.

Propeler Zviz
Gost
Propeler Zviz

Prije bi reko politička stranka

Cccse
Gost
Cccse

SPC je i firma i politička stranka, samo nije vjerska organizacija.

Mirko
Gost
Mirko

To je sekta

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Da, tako je – sekta , tako je i u Svajcarskoj okarakterisana i zabranjena!!!

Piksi
Gost
Piksi

E ko zaokruzi ove klovnove neka se preispita jesu li mu sbe na broju!

Ribnica
Gost
Ribnica

Pipuneee prijala ti ova kisa. Razveza si ka ipojedna alapaca.Potpisati sa irinejom neka pocela na veliko Srbizacija Crne Gore . Samo naprijed a ne znam dokle ce te stici tim koracima.

Krle
Gost
Krle

Boze ludaka, zar ne treba crkva da potpise sa drzavom CG, nego sa Irijemo i Vucicem, Dačicem itd

Role je king
Gost
Role je king

Knezevicu, sve Crkve u CG ce bit vracene, kad tad. Nemoj da se nerviras, opusti se.

Mica
Gost
Mica

A sto će vam crkve komunisti dosad bijaste i paliste i rusiste crkve, sad vam toliko znace ? Jeli vjera ili kapital ?

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Ti ne brini brigu sta ce nam, to je i kulturno- istorisko blago CG – nase je .
Idu li ljudi turisticki u razne katedrale, bogomolje da posjecuju iako nijesu vjernici.

Darun
Gost
Darun

Polakote .

Mongro
Gost
Mongro

Kako se dobacuju kao slučajno a vec sve su unaprijed dogovorili. Treba izaći na ulice!!!

kako je tamo
Gost
kako je tamo

Da vlada povuce zakon. Zakoni se donose u skupstinu. Izvrsna I zakon odavna vlast. Pobise se risto I irinej. Hahaha

Valter
Gost
Valter

A prije toga DEMONIZUJTE GI!

Varošani
Gost
Varošani

A makte se vise ubi ste narod vise, vi i politika dajte ovom narodu da zivi.Normalno pusti te nas vise.

Nino
Gost
Nino

Znaci, ne damo svetinje Crnogorcima, ali dajemo Irineju svesrpskom. Prihvati li ovo URA, ostace upamceni kao najveci izdajnici drzave Crne Gore!

nole
Gost
nole

sve strpati u jedan voz pa nek idu u Srbiju

Mica
Gost
Mica

Nole koga to trpaš u voz ? Da ne sljedis primer dragih ti susjeda ? E ne tjeraj ljude sa sopstvenih ognjišta .

El Romero
Gost
El Romero

Sve ove prihvacene ibjeglice su sigurno na sopstvenim ognjistima.

Mico
Gost
Mico

Sve u voz,slazem se i ja sa Noletom.

Cccse
Gost
Cccse

URA je već zastiđe Crne Gore.

MNE
Gost
MNE

Tako je milane stvari treba predstaviti kako jeste na celo spc je irinej i on moze jedino potpisati a risto moracki neka vidi je li srbin ili crnogorac nema vise zamotavanja

Mica
Gost
Mica

Pa postovaniMNE šta je Srbin a šta Crnogorac objasni mi molim te nikako da shvatim .

Snjeg
Gost
Snjeg

A kao ces ti shvatiti kad ti je Srbija bliza od Crne Gore.

Mica
Gost
Mica

Odkud znaš?

El Romero
Gost
El Romero

Posto je Crna Gora starija od Srbije izmisliste da Srbijanci ne postoje i da je to posprdan izraz.

MNE
Gost
MNE

Postovani Mica to su dva naroda pogresno je gledati na termin Crnogorac kao geografski pojam jer njena istorija to ne dozvoljava kao i na termin Srbin kao vjersku pripadnost sve da se ime crnogorsko pojavljuje prvi put 2006. godine kao civilizovani gradjani ne mozemo rusiti i biti protiv drzave koju zajedno treba da gradimo bez obzira ko je trenutno na… Više »

Mirko
Gost
Mirko

Risto je zlo i naopako

mark
Gost
mark

Ovo mi izgleda oba mi 👁 da ih je Risto pospremio 🤣🤣🤣🤣

mrkela
Gost
mrkela

NE DAMO SVETINJE CRNOGORCIMA ! Svetinje su srpskog naroda !

nole
Gost
nole

malo morgen

Matematicar
Gost
Matematicar

Kazu Srbi brane dogodine svetinje u Svajcarskoj i Njemackoj. Bice traktora na granici, uskoro hahaha

-RESTART-
Gost
-RESTART-

“Temeljni ugovor sa SPC i Irinejom.” Kakve veze imaju crnogorske svetinje sa srpskom crkvom i Irinejom? VI STE NAJVECI IZDAJNICI U ISTORiJI CRNE GORE!

Cccse
Gost
Cccse

Veze ima , jer je sjedište SPC u Beogradu i glavni je Irinej.U Crnoj Gori je podizvođač Amfilohije za dio teritorije, za drugi dio Joanikije.Amfilohije ne upravlja ni cijelom Crnom Gorom.

Leon
Gost
Leon

Ne postoji pojam “povlačenje, ukidanje, suspendovanje” zakona, pravni sistem to ne poznaje

Vrhovni
Gost
Vrhovni

U mom gradu nekad je gostovao cirkus zvani Corona. Sada je na sceni cirkus zvani Popovcine i Pipuni..
Ajmo URA, potpisite smrtnu presudu voljenoj zemlji..
Sram da vas bude sa kim tikve sadite..

Ide vuk
Gost
Ide vuk

Prvi mjesec kad ne budu plate i penzije ode vlada, pa zovite u nju koga god hoćete!

U prolazu
Gost
U prolazu

Zakon se mora povuci jer je narod to trazio mjesecima podrska za D.F sokolovi izborili ste se sa DPS. tako se nadam da ce te sa ovi mirotvorcima

Istina_
Gost
Istina_

U prolazu, pozabavi se malo gramatikom neka ti mozganja o stvarima koje ne možeš dohvatiti😉

Snjeg
Gost
Snjeg

Koji narod .A sta smo mi koji smatramo da je zakon uredu.Vise od polovine Crne Gore. To sto se dovlacili iz Srbije i R.srpske setace a da ne spominjem one koji su setali za novac pa zloupotrebljavali maloljetnu djecu nije vecina i narodna volja.Valjda se i mi nesto pitamo.Nadam se da ovi iz Ure ce sacuvati makar malo obraza i… Više »

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

Koji narod,poslednje nazovi litije su brojale do 25 000 ljudi sa maloljetnicima zbog ovog virusa( realno stanje),ranijih mjeseci su bile brojne zbog navale ljudi iz Srbije i Srpske. 50% potpisnika se u inat potpisalo da se suprotstavi režimu Mila Djukanovića,đe vi živite,koji ljudi,svi vas lažu i političari i popovi,osvijestite se više….

nepristrasan
Gost
nepristrasan

hahahahah ja bi jako volio da se ovo desi 🙂 daj Boze . pa da rijesimo to jednom zavazda pipune upravu si . 🇲🇪👆

Śan
Gost
Śan

Ne damo Crnogorske svetinje srbijanskim posrbicama

Nera
Gost
Nera

Ovi bi sad da sklone Đeda kao što je on njih sklonio.

veso ivanovic
Gost
veso ivanovic

kad ce plate

Krsto
Gost
Krsto

Da Crna Gora potpise ugovor sa Irinejom. Da li vi koji ste glasali ove likove citate ovo i da li se bar malo stidite? Je li vam ova lakrdija sloboda?

Cgcg
Gost
Cgcg

Zamisli u sred naše zemlje da potpisujemo sa licem iz druge zemlje ugovor o svetinjama koje su naši preci pravili. Čitam li ja ovo ili mi se prividja?

pikamerJedan
Gost
pikamerJedan

Pa realno kao sto smo svi i pricali, i svi koji poznaju uredjenje i koji su se zalagali za CPC, da su Risto i Joanikije i ostali samo upravnici filijala, oni svi odgovaraju Patrijarhu i nemaju nikakvu moc potpisivati nesto u njegovo ime i ime sinoda SPC. Dako vam srbi malo dodje u glavu, nisu Crnogorci dzabe se zalijetali, vi… Više »

Cgcg
Gost
Cgcg

Pa oni su većinom za ovo i glasali. Okreni se oko sebe pa da vidiš kakvih ima pacijenata. Ni ja dosad nijesam znao čime sam okružen

Anti-Pop
Gost
Anti-Pop

Pipuneeeeee

Jeca
Gost
Jeca

Tacno tako , kratko jasno.podrska Milane

Mima
Gost
Mima

Bože, baci ciglu, ali budi precizan!

Zagor te nej 12
Gost
Zagor te nej 12

Ako prepise abazovic rakcevic i perovic crnogorske svetinje srpskoj crkvi i drzavi bez sudskog epiloga ostaće upisani kao veliki izdajnici crne gore

Mitar
Gost
Mitar

Ako????? Pa to je zavrseno druze!!! Pratis li ti sto?

Realnost
Gost
Realnost

Da je srece znali bi da im ne bi izlaska iz skupstine bilo sto ih nece sacekat sva Crna Gora ispred

zvrk
Gost
zvrk

Nikakav to prijedlog nije nego ultimatum.Ovo je borba Vucica(Irineja) i Amfilohija koja me ne interesuje.

Mitar
Gost
Mitar

Bolje bi ti bilo da te interesuje! Bez nase crkve nema crnogorstva, bez crnogorstva nema srecne ( ni bogate ) drzave! Znam ja da srbija obecava da da pare parazitima da oni leze i nista ne rade ali to je , jednostavno, LAZ!!!

Pink
Gost
Pink

A nije nego su svi zreli za zadrugu.

460
Gost
460

Ajmo URA potpišite

Duca
Gost
Duca

Sa Irinejom? Jeste li vi u Srbiji ili u Crnoj Gori?

Mitar
Gost
Mitar

Od skora u Srbiji !

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

Ne oni su u Rusiji.

Piksi
Gost
Piksi

Ajmo Crnogorci da mi branimo svetinju!!!

Mica
Gost
Mica

Šta čeka ste dosad?

Milosh
Gost
Milosh

Da te pratimo do granice sa serbiom. Trebacete da branite Vojvodinu dogodine (ako nisi znao da je to vec gotova stvar. Vucic je pokusao da kupi sto vise zemlje tamo, ali fali para).

Mica
Gost
Mica

E moj Miloš nećeš ti dočekati da mene pratiš , a ne znam ni zašto bi . Ostavi Vojvodinu nije ona sad tema , a da te obavestim mnogo Braće Crnogoraca ima u Vojvodini pa se ne raduj prerano .

Mima
Gost
Mima

Što ne branite Kosovo? Pa to je najveća srpska svetinja. Dadoste Kosovo pa bi sad za uzvrat Crnu goru. A nije ni čudo kad ima ovoliko domaćih izdajnika- posrbica.

Send this to a friend