Politika

Knežević: Sastanak Đukanovića i Tačija je zagrljaj dva davljenika

Knežević

Lider DNP-a Milan Knežević kaže da današnji hitni dolazak Hašima Tačija u Podgoricu na konsultacije kod svog provjerenog mentora Mila Đukanovića predstavlja direktan dokaz panike među teroristima, ali, nažalost,  i najbolji pokazatelj očigledne činjenice da je Đukanović, nakon smrti Ričarda Holbruka, postao novi simbol UČK.

“Simptomatično je i da se dolazak Tačija dešava na samo dva dana nakon posjete Vučića Kosovu i Metohiji, gdje je izjavio da nikad neće priznati nezavisnost Kosova. Zato je Hašim Tači osjetio iznenadnu potrebu da režimsku Crnu Goru i Mila Đukanovića iznova promoviše međunarodnoj javnosti kao saveznike terorističke tvorevine u pregovorima sa Srbijom, ne bi li pojačao svoju poziciju za predstojeći sukob sa Haradinajem i Kurtijem. Zbog toga ovaj sastanak dvojice izolovanih očajnika podsjeća na grčeviti zagrljaj dva davljenika, koji su umislili da se mogu igrati geopolitike”, ističe Knežević.

Međutim, dodaje on, mora primijetiti da današnja izjava Đukanovića predstavlja još jedan dokaz ozbiljnog sukoba između njega i premijera Markovića, koji je nedavno, prilikom sastanka sa Merkelovom, jasno izjavio da je protivnik promjena granica.

“Đukanović, potpuno suprotno zajedničkom stavu Markovića i Merkelove, izjavljuje da podržava svaki dogovor tzv. države Kosovo i Srbije oko podjele teritorije Srbije, što je nonsens par ekselans u međudržavnim odnosima i direktni dokaz neprijateljske politike Đukanovića prema Srbiji i srpskom narodu”, smatra lider DNP-a.

Prema njegovim roječima, na ovaj način danas na jednoj strani imamo Đukanovića i Tačija, a na drugoj Markovića, Haradinaja i Kurtija.

“Ali je jasno da je režimska Crna Gora u oba slučaja i dalje na strani terorista, a direktno protiv interesa Republike Srbije. Zato neophodnost pokretanja inicijative o raspisivanju referenduma o povlačenju odluke o priznanju tzv. države Kosovo na teritoriji Srbije predstavlja jedini ispravni put, i jedini politički model, kojim se direktno štite interesi većinske Crne Gore”, jasan je Knežević.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Kneževič se zaglavio u barustini beznadja i ostace u toj poziciji u nestajanju.

Velimir
Gost
Velimir

POCINJE VOJVODA POCETNICKI PA REDOM,DODJE RED NA PIPUNA,
I NARAVNO,NISTA LJUDSKO SE NE MOZE CUTI OD IZDAJNIKA,SVE STARE FRAZE,KAO 1918.g.,KAO DA GOVORI PASIC ILI KALABIC!
E ,STRVA VI SE NE VIDJELO!

Milo Vujovic CT
Gost
Milo Vujovic CT

Da se ti VELIMIRE niesi odreka svetog Crnogorskog Srbstva te ti smeta Pasic i Kalabic….Cinimi se da si ti patriota falsifikovani

roko
Gost
roko

bolest je cudo i jos kada ima visoku temperaturu

Zetatrans
Gost
Zetatrans

Upravu si.i nas i njih dave cetnici cijeli vijek

PetarPan
Gost
PetarPan

On je većinska greška u tekstu ,,pećinska” crna gora.Izvinjavam se što moram da upotrebim ime Crne Gore u bilo kom kontekstu u vezi ovog primitivca…

Jadran
Gost
Jadran

Ovoga vise ni majka ne voli

z d
Gost
z d

“grčeviti zagrljaj dva davljenika” reče budući stalni stanovnik Spuža.

Cocorayco
Gost
Cocorayco

E kukala ti majka kako bi ovaj pipun rastrga onoga policajca sto zaustavi Vucica na Kosovo ravno.

E he hej
Gost
E he hej

Istina je da se dave ali CG opozicija se ne davi oni su svi udavljeni

OZNA
Gost
OZNA

Pipune nikogovicu sto hoces?
Ko nece prijatelje, ima neprijatelje!
Marsiraj Ti, tamo daleko, za brda ona.

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Hahahahha posebno se ovaj nas davi.. ali narednih 5 godina jer vas je ponizio od postanka parlamentarizma do danas niko nikog nije tako… pokri se usima i spremaj se za spuza..

Ohoho
Gost
Ohoho

Đe si robijašu?

Aloinformertele
Gost
Aloinformertele

Djukanovic podrzava dijalog i dogovor Beograda i Pristine(sto je tu lose)…a sto ovaj mamlaz namlati…vjerujem da ni njemu nije jasno ako je pri zdravom razumu

Kandion
Gost
Kandion

Eno poslanica DF Marina Jocic zajedno sa poslanicima DPS na nekom putovanju i druženju. Ne vidim da su nešto u nezboru.

Budo
Gost
Budo

E ovaj i ovome slični su zlo Crne Gore i ovoga naroda…nema većeg…

Budo
Gost
Budo

Tako je imenjače.

NBA
Gost
NBA

SAMO NAS NEMOJ TI MRCO BRANITI I NE BRINI TI ZA CRNU GORU! DOK JE MILO GODINAMA RADIO ZA DOBRO CRNE GORE TI SI SVE SUPROTNO OD DOBROGA.MICI SE VISE A…..O!!!

Danko
Gost
Danko

Da medjutim ne moze covjek da se ne zapita zasto taj isti Milo ne rjesava ove probleme !

Send this to a friend