Politika FAKTURE POTVRDILE NAVODE JEDNOG OD LIDERA DF-A DA JE KONCERN VIJESTI OD SRBA DOBIO POLA MILIONA ZA KAMPANJU

Knežević: Što više plaćate Ivanoviću i Peroviću, to su više protiv ulaska Srba iz DF-a u vladu

Knežević

Televizija Vijesti i Dejli pres, izdavač dnevnog lista Vijesti ispostavili su fakture za medijsko oglašavanje koaliciji “Za budućnost Crne Gore“ koje potvrđuju navode lidera DF-a Milana Kneževića da su “Srbi za kampanju Vijestima dali 500.000 eura“. Koaliciji koju predvodi Zdravko Krivokapić TV Vijesti ispostavila je fakturu na 355.193 eura, a Daily press dvije fakture na ukupno 122.298 eura. Ugovor o poslovnoj saradnji u ime koalicije ZBCG je potpisao Milutin Đukanović. Milan Knežević kazao je za Pobjedu da je sve što je izjavio u Skupštini, o novcu datom za kampanju Vijestima, dokumentovano.

“Sve što sam izjavio u Skupštini, a tiče se našeg poslovnog aranžmana sa koncernom Viijesti, dokumentovano je ugovorom i fakturama. Ne vjerujem da će im bilo koja druga koalicija platiti ovoliki iznos, ali izgleda što im više plaćate, Miško Perović i Željko Ivanović su sve više protiv ulaska Srba iz DF-a u vladu. Čudna neka matematika: Srbi su dobri i ozbiljni jedino kad plaćaju drugoj familiji koja je odlučila da postane prva”, kazao je Knežević za Pobjedu.

Rekao je da su podaci prijavljeni Agenciji za sprečavanje korupcije.

Iz ASK-a na pitanje Pobjede imaju li te podatke, nije precizno odgovoreno, već su ihuputili na svoj sajt, na kojem su objavljeni ugovori i cjenovnici. Agencija je Pobjedi odgovorila da je u kontinuitetu pratila aktivnosti političkih subjekata i pružalaca usluga u toku izborne kampanje.

“Za sada je evidentirano 156 pružalaca usluga i 259 aktivnosti svih političkih subjekata u iznosu od 1.348.143 eura. Politički subjekti su dužni da u roku od 30 dana od održavanja izbora, odnosno do 29. septembra 2020. godine, sačine izvještaj o porijeklu, visini i strukturi prikupljenih i utrošenih sredstava iz javnih i privatnih izvora za izbornu kampanju, sa pratećom dokumentacijom”, rečeno je iz ASK-a.

Navodi se da će Agencija izvršiti kontrolu potpunosti i tačnosti dostavljenih izvještaja političkih subjekata upoređivanjem sa svim, iz različitih izvora prikupljenim podacima o troškovima i aktivnostima političkih subjekata, u zakonom propisanom roku od 10 dana od isteka roka za dostavljanje predmetnih izvještaja.

“Suštinska kontrola finansiranja političkih subjekata u izbornoj kampanji je jedna od osnovnih zakonom propisanih nadležnosti Agencije. O rezultatima analize izvještaja i podataka o izbornoj kampanji političkih subjekata, Agencija će informisati javnost u skladu sa zakonom”, navodi ASK.

Dodaje se da su, u skladu sa zakonom, subjekti koji pružaju usluge medijskog oglašavanja izborne kampanje dužni da Agenciji dostave cjenovnik usluga medijskog oglašavanja u izbornoj kampanji, kao i da dostave Agenciji ugovore koje su zaključili sa političkim subjektima u vezi sa izbornom kampanjom.

Knežević je 23. septembra, na svečanoj sjednici Skupštine, kazao da je Ivanović od Srba sa periferije, koji smrde na pipun i lubenicu, uzeo 500.000 eura za ovu kampanju”. On je Ivanovića pitao da li je tačno da je od velikosrpske, četničke firme M-tel u ove dvije godine njegov koncem dobio milion i 700 hiljada eura.

“Da li su to prljave, krvave srpske pare kojima mi želimo da srušimo Crnu Goru pošle Željku Ivanoviću ili su pošle Milanu Kneževiću, Andriji Mandiću, Nebojši Medojeviću i Demokratskom frontu”, rekao je Knežević.

Pitao je i da li je Ivanović tražio Željku Mitroviću 13 miliona eura da mu proda TV Vijesti i da kao bonus uđe u Zadrugu kako bi razdvajao Kristijana i Staniju.

Knežević je poručio da nova vlast neće dozvoliti neformalnim centrima moći i Željku Ivanoviću da sastavljaju vladu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
POJK
Gost
POJK

Knezevicu, sto ti i Medojevic i ostalo vodstvo iz DF vise pricate sve su vise sanse da ponovo ubrzano postanete opozicija. Vi ste stvarno neozbiljni. I sto ste nestrpljiviji sanse da se nesto pitate su sve manje i manje. Znate li zasto su lisice mudre? Pa zato sto se njihovoj lukavosti dosaje i glupost kokosaka. Zakljucak: Tesko nama sa kokoskama… Više »

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

Pitanje za sve vas koji pišete kako je DF pun stručnjaka … Đe su se oni to profesionalno ostvarili da bi mogli voditi neki resor? Imaju butike, građevinske i elektro firme … ali su im radnici plaćeni isto kao oni u splendid. Sve te firme ne mogu kvalitetom da izađu ni na tržište Srbije koja im je pokrovitelj. Ođe su… Više »

Porto
Gost
Porto

Ovo je prava spanska sapunica.hahaha
Jos samo u zadrugu da naprvite bice prava vlada. Sa pipunom i drugijema glumcima.hahaha

Bigovo
Gost
Bigovo

Tako je knezevicu! Ne daju nama postenima koji imamo 133.000 glasova da ocistimo ove kriminalce! To ste nama obecali.. ZASTO slusate dritana?? Kad znate da su mu gazde perovic i ivanovic!? To je ponizenje za nas glasace iz fronta!! PONOVO IZBORI!!
DOBIJAMO I BEZ CRKVE
NAROD JE ODLUCIO PROMJENE. NEMOJTE DA VAS UCJENJUJE KRIVI

Željko
Gost
Željko

Jeli te to Vučko poslao da spasis Mila

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Pipun priča što vučko misli.
Andrija kaže što vučko razmisli…

Pomorac
Gost
Pomorac

Ajde vise tvojeg srbovanja je dosta. Kao da niko drugi ne zivi ovdje nego Srbi.

mrkela
Gost
mrkela

Knežević kaže da su srbi pretplatili Rakčevića i Perovića za prodaju Crnogoraca srbima ! Uglavnom miliona falilo nije izlaz na more mora srbija da dobije !

Ivan 88
Gost
Ivan 88

Daj ziro racun da platim odma

Patria Nostra
Gost
Patria Nostra

Ovim parama kupuju svoju nepismenost , a time i primitivizam koji im iz uši izlazi

Anti-Pop
Gost
Anti-Pop

Pipuneeeeeeeé

Mina
Gost
Mina

Uzmi lopatu u ruke i na njivu,nijesi za bolje.Posto mislis da si duhovit,mogao bi otvorili lokalno pozoriste u Balabane i zabavljti svoje zemljake,umjesto sto lupetas.

Jeca
Gost
Jeca

Milane Uvijek si govorio istinu I znao si da ces uspjeti da C.Goru izbavis is Kanadzi DPS.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Što se zgodi kad se opozicija dogodi?Hahaha ne za se ni ko kosi ni ko vodu donosi!?

Dula
Gost
Dula

Velika je razlika izmedju vas i DPS-a🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Valter
Gost
Valter

Vijek

Licina
Gost
Licina

Sta nam kazes?! Ocete vi saka jada da crnogorcima pravila postavljate. Ti Ako si toliko srbin idi u srbiju no tamo ti ni opanke za njivu Dalì nebi a ne mjesto u vladu jadu. Ni kosa te tvoja nije htjela nego je pobjegla od tebe kad je vidjela sa cim ima posla. PS zar ti Nisi trebao u zatvor da… Više »

Rozaj
Gost
Rozaj

Dje si kvisko !!!😂

Hernan
Gost
Hernan

A što će DF u CG vladi ? Negatorima svega crnogorskoga nije tu mjesto! Shvatite da ste seljačine,nedostojne bavljenja bilo čime intelektualnim!

Budva
Gost
Budva

Hapsi Katnicu

Leon
Gost
Leon

Eto nešto korisno od “Vijesti”

marius
Gost
marius

A dje vam bi pamet Knezevicu ? Za te pare sto ste njima dali, mogli ste imat svoje novine, pa se reklamirat do mile volje. Ovako, dali ste njima pare,pa vam sad krivo, i “ubi” ve sujeta .

Bruce
Gost
Bruce

Bjezi, avetinjo

Bruce
Gost
Bruce

Bjezi, budalo

SRK
Gost
SRK

Neshvatljivo je da su Pipunu svi bili partizani, a on sa četnicima!

Njegoš
Gost
Njegoš

Pa plati ti više, pa da uđete u vladu. Đe su ti pare što ti Edi dao??

kos
Gost
kos

ti si steta za cg zajedno sa mandicem i medojevicem sjasi vise i pusti se bosanca vucica

Gasolina
Gost
Gasolina

Dzabe ste krecili Knezevicu, nema srece od vas… previse ste uzleceli……

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

Knezevicu, suvišan ti je svaki komentar.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

razlika izmedju vijesti i df …ne postoji …ovo je borba za resore u vladi i za cisti kes

Mi smo
Gost
Mi smo

Placen marketinski prostor. Sta se nisu oglasavali na tvcg. Bilo bi jeftinije?

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Odgovorio je Željoooo. Veli da je Pipun agent DPSa.

Helga
Gost
Helga

Knezevic otkrio 2 stvari;. Jadne i napacene srpske stranke sa milionima ,,, Vijesti ugrozile drzavu Cg ,,, posli smo stranputicom grdnom

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Pa ko vas je cera da koristite medijdki prostor Vijesti. Imali ste i druge TV stanice i Novine. Znaci li to da ako ste platili sto ste duzni jer je to bio i vas interes da mora da vas podrzava. To je korupcija po meni, ako ste platili ceh u kafanu sto ste pili, mora li gazda kafane glasat za… Više »

Lovcenac
Gost
Lovcenac

Posvadjali su se tek sad oko podjele funkcija i fotelja, a za vrijeme kampanje je bilo sve ok. Eto narode vidjite na sto ce da lici ta Vlada

Lovcenac
Gost
Lovcenac

Njih moze da ima ko god plati, sjećam se dobro silnih miliona ruskih para kad je Front 2016.godine uplatio Vijestima za predizbornu kampanju

Robin
Gost
Robin

Front je ovim parama kupio urednistvo i sad vodi uredjivacku politiku Vijesti

Radmila
Gost
Radmila

Zasto nijesu odgovorili punih nedelju dana naoptuzve Milana Knezevica iznijetih u Skupstinu, a evo danas ih je opet ponovio

Edw
Gost
Edw

Danas je nesto Ivanovic napisao. Po obicaju, Milo kriv.

Teona
Gost
Teona

Vijesti su kao dzuboks ko da pare za toga i pisu. Postali su kao Svetigora u vrijeme litija

NEVJEROVATNO!
Gost
NEVJEROVATNO!

Do jutros sam mislio da Pipun izmišlja. Ali sa ovim fakturama stvar je jasna.

460
Gost
460

Evo vam, gladni narode. Odakle milioni za reklame plus koljenice, alkohol, a uz to idu starlete i prašak za pecivo, pa izračunajte koje su eure spiskali. To su ugroženi srbi.

Lada
Gost
Lada

Ovo je ka 5 “koverti”

Jugo
Gost
Jugo

Novi izbori

Botun
Gost
Botun

Hahaha

Aleksa
Gost
Aleksa

Pipune jednog dana sve će vi izaći kroz nos vi niste Srbi vi brukate sve što je Srpsko jer su kukavice da dignu glas protiv vas Posrpski plaćenika izdajica iz Crne Gore vi sa Anfilohijom želite da uništite čiste Srbe ja nazivam kukavice jer neznaju da vas stopiraju

Ananas
Gost
Ananas

To se moze I drugacije gledati. Kupili ste podrsku URE, za te pare, iza koje stoji Perovic , preko Daily Pressa. Jeftino se prodase, kako sebe, tako I CG

Botun
Gost
Botun

Kakve budalastine. Nastavi da pases.

Ananas
Gost
Ananas

Istina boli. Mora da si Uru glasao 😂😂😂

Njegosi
Gost
Njegosi

Dali su pola miliona eura kako bi potkupili uredjivacku politiku Vijesti, podmazali Ivanovica i Perovica da im bolje objavljuju narucena saopstenja i njihove lazi.

Njegosi
Gost
Njegosi

Ja ne znam kako je Knezevic prihvatio da DF plati pola miliona eura ovima iz Vijesti, a nijesu bili dio kampanje!

Janko7
Gost
Janko7

Mene samo interesuje jesu li oni dozvolili da se ovo provjeri od strane ASK-a?

Njegomir
Gost
Njegomir

Neka si ti Knezevicu dao pare da se Krivokapic reklamira na vas racun, a ti nijesi smio da se pojavis nidje za vrijeme kampanje!

Maslina
Gost
Maslina

Aoo ovo sad sto Knezevic prica je cisti revolt zato sto mi nije bilo nidje ni lika ni djela za vrijeme kampanje, nego samo Zdravko sa sve rakijom i obilaskom manastira!

Šemsa
Gost
Šemsa

Pred svake izbore Vijesti se opare posteno, za prosle izbore DF im je platio skoro milionski poreski dug, i plus im je dao pare za kampanju! Tako da nikad kratkih rukava Perovic i Ivanovic ne ostanu za parlamentarne!

Perica
Gost
Perica

A kako sad tako protiv svojih dugogodisnjih saradnika

Julija
Gost
Julija

A ovo mi je hit, tandem Ivanovic – Perovic uzmu pare od DF postene, a onda daju prednost URI i Dritanu, i oce da Srbe iz DF maknu! Hahhahhaha kakva provala Knezevica i DF!

Morty
Gost
Morty

Odakle vam toliko para, pitam za komsiju.

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Zadruga 4 je na pink tv
Paralelna stvarnost
Zadruga 5 je u crnoj gori uživo

Mi smo
Gost
Mi smo

A tako to ide. Jutros sam se predplatio na Vijesti. Ocekujem mjesto u mjesnu zajednicu.
Knezevicu ne sisaj vesla makni se od Mandica.

Pavle
Gost
Pavle

To su prljave pare pristigle od veliko srba, za sirenje veliko srpske politike!!! Vijesti kao medij su paravan za to. SRAMOTA

Istina
Gost
Istina

Da je DPS vrh nije ali znaju da vode drzavu bojim se a i pozelim da se vrate sto prije jer ovi su ka rogovi u vrecu i sami znaju da od ove price i rabote nema nista niti mogu niti znaju izgubljeni u prostoru i vremenu.

Botun
Gost
Botun

Budalastine. Nista dps ne zna sem da krade.

Kotoranka
Gost
Kotoranka

Odakle vama ovoliko novca? Ko vam šalje?

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Za ovolike pare se kupuje uredjivacka politika…

Kaktus
Gost
Kaktus

Treba bi ovo ASK da provjeri,nesto mi je puno odje para

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Zasto ASK tvrdi da ste vi za marketing spisakli svega 200 hiljada a sad se spominje pola miliona vijestima ???

Leart
Gost
Leart

Ja vas ne vidjeh nesto puno na vijesti ? O cemu se radi ?

Komita
Gost
Komita

Pola miliona ste vijestima dali ???? Po meni je ovo dovoljan razlog da vas ne bude u vladi. Covjek koji tako barata ekonomijom ne moze biti ministar

Mekely
Gost
Mekely

Sta je tu problem ako je fakturisano po Ugovoru?Objasni ti veliki srbine odakle tebi pola miliona eura ili objasni kako je ubjedljivo najbogatiji covjek na primorju ugrozeni srbin Bato Carevic?Ili odakle desetine miliona keša jednoj crkvi?

alo
Gost
alo

pa sto se niste reklamirali na rtcg? ili na borbu?

Bernini
Gost
Bernini

Neka se otkrivaju,polako.

Prč
Gost
Prč

Pa sto mafijate sa drugom porodicom.tek kad vas vijesti prozovu,onda vam nevaljaju a do tada su dobri.cudna i vama ta matematika

Brdjanin
Gost
Brdjanin

DF nisu Srbi Milane. DF su samo 10% Srba u CG. Ostali vas sigurno ne bo glasali da se niste povukli i uvalili u koaliciju sa Krivokapicem.

BUle
Gost
BUle

nazalost istina

Gojko
Gost
Gojko

Pare i dritan će vam doći glave

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Šta si mislio Pipune, da se do položaja Vrhovnog komandanta dolazi zetskim šarmom?

Trol
Gost
Trol

Ne znam sta se bunite. Mozda nije najbolja investicija, ali do sad ste usuli kilione i vijestima i drugima, pa su vas tek sad vaspostavili na vlast

Baraka
Gost
Baraka

Narode, birali ste, izabrali ste pa sada sajkacu na glavu natucite i neka vam je srecno.

Radosnica
Gost
Radosnica

Niko te ne tjera da stavljas sajkacu,mozda su to tvoje potisnute zelje🤣

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

pipune, moraš da slušaš iznoguda i ajatolaha.

Tamo neko
Gost
Tamo neko

A hoce li neko objasniti ko je i od cijih para uplatio tolike pare,to je bitnije narodu jer znamo da vi od vasih regularnih prihoda ne mozere to priustiti. Vidimo mi dobro da ste dobili izbore po milovoj recepturi, placaj placaj placaj svakog koga mozes kupit samo da dodjes na presto. I dolaimo do glavnog,u cemu se razlikujete od mila… Više »

MojaGora
Gost
MojaGora

Daka=Srbija=Rusija…Tek će da usipaju do popisa…Ne daj se narode CG, proći će i ovo zlo.

Negokako
Gost
Negokako

Koja je izmedju ovih i dps a.
NEMA RAZLIKE
osim sto plus planiraju rusenje drzave plus siromastvo i srednji vijek

Rozaj
Gost
Rozaj

Pipune, ti si meni tragi komican lik.😀

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pipune, ja bih da ti budeš premijer. Mudar si, staložen, viđen… hihihihi :-)))

Njegoš
Gost
Njegoš

Vidjeniji od kojekakvih volovskih glava😁,a i pametniji za tri skale.🤗🇷🇸♥️

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Jes vala viđen, liči na Džejmsa Dina poslije udesa! :-)))

Edw
Gost
Edw

Ako neko voli da ljubi pipun.

za po ure
Gost
za po ure

to ispada ovako : vi ste platili pola miliona da ne udjete u vladu … trebali ste jos pola pa da ste sigurni haha

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Hahaha, valja ti ova! Oni se pouzdali u oca Gojka Perovića, ali ih zavrnu otac Miško Perović :-)))

Pedja*
Gost
Pedja*

Sve stoste skuvali , to cete i pojesti. Jos cete i emajl sa tanjira polizati.🤑🤑🤑

Istina
Gost
Istina

Evo sad s vidi kome su Crnogorci dali vlast, radiće se sve isto što je radio DPS, URA sa četnicima će ukopati Crnu Goru, tako da nam se ne piše dobro.

Denius
Gost
Denius

Dps nije trazio srbe u vladu. To je razlika.
Ja misla da je Dps proslost a vi se jos kopate oko Dps’a?

Njegoš
Gost
Njegoš

DPS je njihova neprebolna rana😂😂😂

Nate
Gost
Nate

Denius, vas boli to sto je poraz DPSa doveo do razbuktavanja crnogorske svijesti. Sad dobijamo novu crnogorsku, gradjansku partiju, a vi idete u udzbenike, kao ljudi bez identiteta licnoga.

Send this to a friend