Politika

Knezević: Tragični događaj na Zelandu opomena za čovječanstvo

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević osudio je tetoristički napad na Novom Zelandu, navodeći da ovaj tragični događaj predstavlja i dodatno upozorenje da čovječanstvo mora konačno jednom stati na put ekstremizmima svih boja.

Kako je istakao, moraju se sprovoditi pojačane mjere predostrožnosti da se ovakvo zlodjelo više nikad nigdje ne ponovi.

“Uvjeren da se čitav civilizovani svijet gnuša postupka, koji je bolno odjeknuo u cijeloj multikonfesionalnoj miroljubivoj svjetskoj zajednici, ističem da je to i takvo zlodjelo i bezumlje nepojmljivo za Crnu Goru danas, koja u multinacionalnom skladu i civilizacijskim tekovinama vidi najveće vrijednosti i domete naše zemlje, ali i savremenog čovječanstva u cjelini. Porodicama nastradalih, državnom rukovodstvu i narodu Novog Zelanda, nama daleke, ali savremene zemlje visokog civilizacijskog iskoraka, upućujem izraze najiskrenijeg saučešća, u nadi da se takvo bezumlje na tim i drugim prostorima više nikada neće i ne smije ponoviti”, poručio je Knežević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prcko
Gost
Prcko

Vidi, boga ti, riješio Pipi sve domaće probleme, sad obrađuje svjetsku scenu. Biće nešto od ovoga maloga! Ako ostane na slobodu.

Dee
Gost
Dee

Zetski pipun. Spremaj se za Spuz.

Bokelj
Gost
Bokelj

Hahahahahahaha….samo se nasmijah!

NBA
Gost
NBA

KAKVE TI IMAS VEZE SA COVJECANSTVOM? TI SI “VANZEMALJAC”!@!

Cgmne
Gost
Cgmne

Sta vele ovi popovi sto su blagosiljali zločince po Bosni

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Jesi im ti pusku dodava majstore…nemoj samo o Bosni zivota ti nemas blage veze

Mr. Bin
Gost
Mr. Bin

Lijepo je to čuti od tebe samo ne znam koliko je iskreno.
Čuvajmo mir u Crnoj Gori borimo se protiv svih vrsta svrstavanje u,, nacionalne torove,,, jer jedan nacionalizam hrani drugi nacionalizam.
Zazo svi zajedno u borbu protiv svih vrsta podjela.

SKORUPAN
Gost
SKORUPAN

Prosto ne mogu da vjerujem sta citam… da ovo izjavljuje najveci sovinista, koji na nacionalnoj osnovi vrijedja svog kolegu poslanika. I ima obraza da pominje “svoju drzavu” a ne priznaje njenu zastavu, himnu, istoriju…

Send this to a friend