Politika

Knežević tvrdi da je posjeta Kosovu izdajnički čin Markovića

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević smatra da je posjeta premijera Duška Markovića Kosovu, izdajnički čin, te da bi najbolje bilo da premijer ostane zauvijek u Prištini i uzme kosovsko državljanstvo.

“Posjeta Duška Markovića ratnim zločincima Hašimu Tačiju, Ramušu Haradinaju i Kadriju Veseljiju predstavlja završni čin nacionalne veleizdaje i pečatiranje istorijske sramote koja će ga pratiti čitavog života kao i one Crnogorce koji su 12. jula 1941. na Cetinju za konzerve makarona izdali državu i narod. Iako je prije nekoliko dana Duško Marković izjavio da je preko 85 odsto građana Crne Gore protiv priznanja tzv.države Kosovo, današnjom posjetom zajedno sa svojim domaćinima zločincima ponovo strijelja, masakrira, vadi organe i protjeruje hiljade Srba, Crnogoraca, Albanaca, Roma, Aškalija, Goranaca i Egipćana”, poručuje on.

Knežević podvlači da je toliko zločina počinjeno nad Crnogorcima i Srbima da bi Dušku Markoviću trebalo najmanje dvije godine da kao nekadašnji šef ANB – a napravi rekonstrukcije ovih genocida.

“Zbog ovog izdajničkog čina Duška Markovića, nabolje bi bilo da zauvijek ostane u Prištini, i uz pomoć Hašima Tačija, Ramuša Haradinaja i Kadrija Veseljija uzme državljanstvo nepostojeće države jer nije dostojan crnogorskog. Čovjek koji nažalost obavlja funkciju premijera Crne Gore, i koji je zbog tepsije baklave izdao Njegoša, svoju državu i narod, ubuduće treba da se zove ‘nepomenikom’ jer ‘čast i bruka žive dovijeka’ a ovo drugo je isključivo rezervisano za njega”, navodi on.

Knežević smatra da je danas u Crnoj Gori najisplativije ćutati i razmišljati o frižideru i prvom u mjesecu, pošto je, po njegovim riječima, izdaja postala svakodnevna stvar kao poskupljenje goriva, struje i bezalkoholnih pića.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Musa
Gost
Musa

Ko o cemu ovaj o izdaji..

ana
Gost
ana

niko ne može ili neće da izda kao pravoslavac

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Zar Pipun može nekome da reče izdajnik i izdajnički čin .????

Miki
Gost
Miki

E baš je pipun. Ma jok, papan, školski primjer. Polako mu se ispisuje karta pa je počeo da se gubi, prijeti, napada, oće da ujeda. Postao je opasan po okolinu. Pod hitno odrediti mjere nadzora.

Zeljo
Gost
Zeljo

Zasto se ovome daje prostor ,ma sta da izgovori?
Zapitate li se ikad cime je zasluzio da bude prenesena svaka glupost koju
izmozga seoski filozof?

petar ivanivic
Gost
petar ivanivic

Ma, neka si mu rekao da je izdajnik, ti si dokazao da si borac i spreman da sve do temelja srusis po Crnoj Gori zbog vlasti i srpstva!

vozi
Gost
vozi

DPS je izdanicka partija koja je i pored toga sto je 85% gradjana (po njihovoj izjavi) bilo protiv priznanja Kosova priznala Kosovo. Izdali su narod.

Lobovanje
Gost
Lobovanje

Kako DPS koji je dominantno uticao na obnavljanje nase nezavisnosti moze biti izdajnicka partija! I Srbija je priznala Kosovo a mislim da je 100 % Srba protiv priznanja. To je samo realno i racionalno ponasanje. Kosovo je davno izgubljeno bez obzira na ojkanje kud god da krenem tebi se vracam….

Pjer
Gost
Pjer

Obrni okreni Kosovoje drzava i sto prije to svi shvatimo bice bolje za sve.Nevjerujem u mogucnost vracanja na staro.

Pranje prozora
Gost
Pranje prozora

Crna Gora vodi politiku u skladu sa svojim interesima a guslanje za davno proslim vrmenima ostavlja prosrpskoj opoziciji.

LKJ
Gost
LKJ

Knezevicu da li je izdaja sto Vucic razgovara sa Tacijem i Haradinajem de facto priznajuci realnost na Kosovu? Sto su poslanici Srpske liste clanovi Vlade Kosova. Sad je Markovic izdajnik a Vucic nije.

Mrgud
Gost
Mrgud

Stvarno tvoja rijec ima tezinu.

z d
Gost
z d

Nindža Pipune, lako ćemo mi za Kosovo, nego šta ćemo sa vama izdajnicima Crne Gore.

meri popins
Gost
meri popins

pa cekaj malo, ucestvuju li srbi u skupstini Kosova? meni odje nista nije jasno. Eno se rukuju i sa generalima Nato-a i sve je ok dok to srbi rade a vamo ovaj ljepotan kroji kapu.

Klara
Gost
Klara

Samo lajte kuje i dalje

Klara
Gost
Klara

A dje ste vi sto ste ga branili iz fotelja i Podgorickih restorana. Niko od vas i vasih nije mrdnuo da zastiti Kosovo. Samo prazan lavez 🐕

Send this to a friend