Politika

Knežević tvrdi da je posjeta Kosovu izdajnički čin Markovića

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević smatra da je posjeta premijera Duška Markovića Kosovu, izdajnički čin, te da bi najbolje bilo da premijer ostane zauvijek u Prištini i uzme kosovsko državljanstvo.

“Posjeta Duška Markovića ratnim zločincima Hašimu Tačiju, Ramušu Haradinaju i Kadriju Veseljiju predstavlja završni čin nacionalne veleizdaje i pečatiranje istorijske sramote koja će ga pratiti čitavog života kao i one Crnogorce koji su 12. jula 1941. na Cetinju za konzerve makarona izdali državu i narod. Iako je prije nekoliko dana Duško Marković izjavio da je preko 85 odsto građana Crne Gore protiv priznanja tzv.države Kosovo, današnjom posjetom zajedno sa svojim domaćinima zločincima ponovo strijelja, masakrira, vadi organe i protjeruje hiljade Srba, Crnogoraca, Albanaca, Roma, Aškalija, Goranaca i Egipćana”, poručuje on.

Knežević podvlači da je toliko zločina počinjeno nad Crnogorcima i Srbima da bi Dušku Markoviću trebalo najmanje dvije godine da kao nekadašnji šef ANB – a napravi rekonstrukcije ovih genocida.

“Zbog ovog izdajničkog čina Duška Markovića, nabolje bi bilo da zauvijek ostane u Prištini, i uz pomoć Hašima Tačija, Ramuša Haradinaja i Kadrija Veseljija uzme državljanstvo nepostojeće države jer nije dostojan crnogorskog. Čovjek koji nažalost obavlja funkciju premijera Crne Gore, i koji je zbog tepsije baklave izdao Njegoša, svoju državu i narod, ubuduće treba da se zove ‘nepomenikom’ jer ‘čast i bruka žive dovijeka’ a ovo drugo je isključivo rezervisano za njega”, navodi on.

Knežević smatra da je danas u Crnoj Gori najisplativije ćutati i razmišljati o frižideru i prvom u mjesecu, pošto je, po njegovim riječima, izdaja postala svakodnevna stvar kao poskupljenje goriva, struje i bezalkoholnih pića.

 

Send this to a friend