Politika

Knežević tvrdi: Džemal Perović radi za DPS i Đukanovića

Odbjegli biznismen Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, poručio je iz Londona da Džemal Perović, jedan od lidera nekadašnjeg pokreta Odupri se, radi za Demokratsku partiju socijalista i njenog predsjednika Mila Đukanovića.

Knežević je na društvenim mrežama postavio fotografije u kojima optužuje Perovića za izdaju, zato što je lider pokreta Odupri se rekao da ne vjeruje u postojanje torbe sa novcem koju je navodno Knežević dao Đukanoviću.

Knežević duže vrijeme govori da posjeduje snimak na kom se vidi kako predsjednik Milo Đukanović uzima plavu torbu od njega, u kojoj je prema tvrdnjama biznismena novac.

Knežević je sada izjavio da je pokret Odupri se kukavičje jaje DPS-a i da Džemal Perović radi za režim, kome je plan da razbiju opoziciju pred izbore.

“Mislim da “plava torba” ne postoji i zato se on služi sad time što blati mene, ali to je sada najmanje bitno. Bitno je da vjerujem da se protesti ponovo mogu pokrenuti i da mogu biti i masovniji. Ipak, uvjeren sam da okidač za naredne proteste ne može biti nikakva “plava torba, već će okidač biti odluka opozicije da izađe na izbore. Jer, ako bi oni to uradili, građani bi to vidjeli kao izdaju i bili bi na ulici sigurno””, kazao je Perović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
veki
Gost
veki

bio nekad LIBERAL, pa opet u ,,politički biznis,,

NURKO USA
Gost
NURKO USA

Sjutra da pane DPS i ova izdajnicka vlast sto dovede Crnu Goru u nestanak 2006 ovom domoljubu Knezevicu se mora sudit i zabranit ulaz u Crnu Goru .Najveci krivac za NESTANAK CRNE GORE 2006 je on i njegove pare.Toliko od mene ne smije se ovo u zaborav dat

nenad mne
Gost
nenad mne

Ooooo,stručnjak do stručnjaka, saborac do saborca, izdajnik do izdajnika…da mi je pohvatati ko je ko i ko je sa kim! Sada Džemal i Duško nijesu zajedno?

Shaq
Gost
Shaq

A pusti snimak, izgoreo. Ili batali pricu.

Joo
Gost
Joo

Di Keju bi bilo bolje da se brine o sebi……jer kada se zavrsi istraga koju vode strane sluzbe o njegovoj umesanosti, gde je preko svoje banke financirao, srbijansko trgovanje oruzjem sa Iranom, nece biti rupe u koju ce se moci sakriti…….

Emina
Gost
Emina

Evo ga misljenje…pa se ti bori !

Alen Abazović
Gost
Alen Abazović

Kneževiću dođi u CG i suoči se sa istinom i ne izigravaj sveca. Dosta je tvojih marifetluka….

Kam
Gost
Kam

Perovic stari Udbas

marko
Gost
marko

Dok je Dule plastio i krao bilo je sve dobro. Sad kad treba za kradju da odgovara , daj da zapaljm Crnu Goru da je nema i da poguram cetnike u velikosrpsolm projektu jer ce mi zaboraviti placku i dati priliku za ovu. Crna Gora je na udaru sa svih strana , od veliko srbskih svetisavskih cetnika , kriminalaca i… Više »

gagi
Gost
gagi

A evo Di Kej,odavno se ovaj lopov-spijun nije javljao,sad ce Dule varalo pred izbore paljbu po Djukanovicu,a za “odbranu ugrozenog Srpstva”. E muka li je dule kad PAS LAJE IZ VEZA,ali tada nije OPASAN.

Njegoš
Gost
Njegoš

Kleptoman duško knežević dulje radi za beograd i moskwu.

Komšo
Gost
Komšo

Ma sigurno da Džemal radi za vlast s da Di Keja progone i ti po Londonu Džemal se motao po Dubaiju, San Tropeo…Abu Dabiju…a Dule je sadio boraniju i nosio gajbe

Mongro
Gost
Mongro

…a ti radiš za Ruse!

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Mongro a ti za onog ko da deblji sendvic.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

I ja sam upoznao lično kapetana spoka.

Support
Gost
Support

Kako objasniti ovo entitetu, koji pati od kompleksa uzvišenosti, da je nebitan? Teško, gospodo draga, baš teško.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Knezevic je sigurno castan covjek i covjek od rijeci, da nije takav ne bi toliko dugo bio u odlicnim odnosima i prisnom prijateljstvu sa isto tako casnim i od rijeci ljudima iz vrha crnogorske vlasti i drzavnog aparata !

Rovo92
Gost
Rovo92

Sprdas li se to,casti ti?

gagi
Gost
gagi

Taman ka ti “komsija”tvoja ulica je malo duza,a puna “karaktera” cast izuzecima.

Zeljko
Gost
Zeljko

Ako je neko radio za dps onda si bio ti .Dzemalu mozes reci sto hoces ali to nikako.Rijetko dobar i posten covjek i opozicionar.

Kate Kapuralica
Gost
Kate Kapuralica

Znamo, svako sa imalo mozga zna.

Pedja_Medenica
Gost
Pedja_Medenica

Pa odje je prisustvovala sva gradjanska opozicija u CG! Kolko ja vidim tu su Demokrate, Demos, Ura, može se slobodno reći Snp jer Snp ima tri poslanika Damjanović, Milić Srdjan i Danjela Pavićević. I ovi nezavisni poslanici. Ako ovi izadju pod jednu listu sa pokretom odupri se 9vo je nedje od 20 do 25 % biračkog tjela . Komplikuje se… Više »

gagi
Gost
gagi

Pedja _ Medenica,nije ti bas matematika jaca stvar 20-25 %,sto se tice ovih tvojih navedenih, a posebno “imaju prijatelje i glasace”Lekic i Rudovic. Za Lekica u njegovo selo u Crmnici impozantan rezultat za respekt na posljednjim izborima JEDAN GLAS,a Rudovic za njega ce sigurno glasati tata Vlado privjesak Rista Radovica jer ga dobro “poznaju’ Cetinjani i njegovi Ocinici(selo dje je… Više »

Frljoka
Gost
Frljoka

Kakva grupa luzera čovječe

Send this to a friend