Politika

Knežević: Željko Ivanović zvao Krivokapića u Patrijaršiji da ne potpisuje Temeljni ugovor

Jedan od vlasnika koncerna Vijesti Željko Ivanović zvao je premijera Zdravka Krivokapića u Patrijaršiji u Beogradu od koga je tražio da ne potpisuje Temeljni ugovor, saopštio je danas u Skupštini poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević.

“On je bivši novinar Radoja Dakića, koji je držao jarca misleći da je koza. Duško Marković mu je reporgramirao milion i po dugova za poreze. Nas neće reketirati i nećemo mu dozvoliti da preuzme RTCG. Nema razlika između prve i druge familije osim u ambicijama ka lopovluku”, rekao je Knežević, tokom skupštinske rasprave o prijedlogu za izbor članova Javnog servisa RTCG.

Knežević tvrdi da su se za vrijeme vladavine DPS-a iskristalisale dvije familije.

#Кнежевић: Јарцотлачитељ уцјењивао Здравка Кривокапића

#Кнежевић: Јарцотлачитељ уцјењивао Здравка Кривокапића

Posted by Demokratski front on Thursday, June 10, 2021

“Prva Mila Đukanovića i druga koncerna Vijesti Miška Perovića i Željka Ivanovića koja od 30. avgusta pokušava ekstremno i silistički da preuzme pozicije prve familije i određuje sve moguće procese u Vladi Krivokapića”, naveo je on.

Knežević je optužio Vijesti da lamentiraju nad novcem i novim reketima ostvaruju nove profite.

“Željko i Miško bili  su jedni od medijskih “izmećara” prve familije i krajem devedestihsu se posvađali jer su odlučili da oni budu druga familija koja će vremenom pokušati da postane prva familija”, rekao je Knežević.

Kada biste, dodao je Knežević, pogledali ima li razlike između prve i druge familije “nećete je naći, i prva i druga familija imaju banku, i prva i druga familija imaju televiziju, i prva familija ima berze i projekte i druga ima berze i projekte i prva familija ima nekretnine po svim meridijanima ovoga svijeta i druga isto tako.”

“I onda se pojavi Ivanović bivši novinar Radoja Dakića i jedan od suvlasnika Vijesti čiji su najveći dometi bili da govori o radničkom pasulju u menzi i o suvim rebarcima da govori o evropskim integracijama i o tome ko treba da bude premijer i opredjeljuje procese rekonstrukcije ili izbora nove vlade ili izbora prelazne vlade kako bi se izašlo iz krize u kojij se nalazimo”, naglasio je Knežević.

On konstatuje da je to Ivanoviću potrebno jer u ovom trenutku koncern Vijesti ima više državnih sekretara i pomoćnika ministara, ambasadora, direktora direktorata i ostalih vladinih funkcionera nego DF koji je na izborima zajedno sa koalicionim partnerima osvojio 133.275 glasova.

“Ne čudi onda što Željko Ivanović koristi medijski reket jer je on jedan od onih kilavih otaca pokojne Pozotivne Crne Gore koja je birala treći put, a ustvari je taj treći put sve vrijeme bio prvi put prve i druge familije. Kad on objašnjava o pritiscima i on brine za temeljne ugovore i kad on govori o uticajima. Taj of šor patrijarh. Čovjek koji je kroz različite vidove zloupotreba i pronevjera zaslužio da bude predmet ustrage SDT-a, ali se Milivoje Katnić plaši jer se plaši njegovog medijskog reketa da ga procesuira. Reketiraju sve kako bi prodali Vijesti i prebacili se na RTCG i imali budžet od 14 miliona eura. E nećemo da im dozvolimo. Nas neće reketirati”, zaključio je Knežević.

<<<Radunović: Nećemo dozvoliti da koncern Vijesti prenese uticaj na Javni servis RTCG<<<

Prethodno je njegov partijski kolega Slaven Radunović poručio da DF neće dozvoliti da koncern Vijesti prenese uticaj na Javni servis.

M.Dušević

12

avatar
1000
12
0
0
 
12
DurmitoresTrece jutroBedtBaki cgMartin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Durmitores
Gost
Durmitores

Kada će ovaj čovečuljak u ćorku?

Trece jutro
Gost
Trece jutro

Pupune vidje li kako draginja pocisti milacica i jelusicku. Tako ces i ti doc na red

Bedt
Gost
Bedt

Becicu,bas vam dobro ide?
Ajde sad malo peglanja,ograđivanja…

Baki cg
Gost
Baki cg

Milane legendo

Martin
Gost
Martin

A greote,taj temeljni ugovor je bas nocna mora za tebe izgleda

Pero
Gost
Pero

Prvo je zvao Spaic, pa je zvao Dritan, cak je I Milo umijesan a sad ispade de su zvale Vijesti. Zna li vise ko sto pricaju Medo I Knezevic, ja mislim da mi oni nisu sigurno bas sto pricaju I sto ponekad kazu

Barka
Gost
Barka

Zar ovaj nije u zatvoru?!

Markoza
Gost
Markoza

O jada o tuge. Svi losi samo df fin i dobar. Kad vise ne budu imali sa kim da se svadjaju onda ce se medjusobno svadjati. A to ce biti brzo.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Vlast koja to nije!!

DIIV
Gost
DIIV

Prije neki dan reče da je to bio Dritan!?🤔

Tash
Gost
Tash

Op, op…sve za jednokratnu upotrebu, srećom, neće dat urhghhahaha

ĐUKA 🇲🇪
Gost
ĐUKA 🇲🇪

Čuh i tu vijest !!!!😂

Send this to a friend