Politika

Koalicija Mir je naša nacija: Prezreti grafite protiv bilo koje nacije ili vjere

Foto: Demokrate (Koalicija Mir je naša nacija)

Vremešna ideološko-identitetska radionica autokratskog režima, čiji pogoni poslednjih dana rade u tri smjene, očito je izgubila na inovativnosti, jer se širom Crne Gore mogu vidjeti njihovi sramni rukopisi za koje svaki građanin ove zemlje dobro zna čiji su, saopšteno je danas iz koalicije Mir je naša nacija.

Iz te koalicije navode da na fasadama zgrada, kao i u prethodnim izbornim kampanjama ispisuju se poruke kojima se pokušavaju otvoriti nacionale podjele, posvađati sugrađani i komšije, sa ciljem da se na krilima svađa sanira katastrofalno urušavanje DPS-a.

“Bestidna UDBA crta šovinističke i fašističke grafite po Crnoj Gori ne bi li posijala zlo sjeme podjela. Navikli smo na vaš rukopis, prepoznajemo ga kilometrima daleko. To mastilo je obilježilo poslednje tri decenije u Crnoj Gori, ali je danas toliko izblijedilo da svaki građanin dobro zna ko je umjetnik i potpisnik takvih grafita”, tvrde u saopštenju.

Iz ove koalicije pozivamo svakog građanina koji vidi bilo kakav grafit protiv bilo koje nacije ili vjere, da ga prezre i prekreči.

“Na taj način će dati doprinos i miru i skladu i pomirenju, ali i razvoju i prosperitetu naše zemlje, što je cilj svim građanima Crne Gore koje god vjere ili nacije bili. Ako ovakva sramna djela ne radi UDBA, onda neka skine snimke sa nadzornih kamera i odmah uhapsi počinioce ovog gnusnog čina”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nera
Gost
Nera

Nije UDBA u Budvi organizovala proslave i akademije u čast nestajanja CG,nego demokrate i Carević.
Rekoše onda da je UDBA skidala i palila državne zastave po Budvi,pa ipak ispade da su to činila unučad četnička.

Libero7
Gost
Libero7

Budva i ponasanje u budvi je vas obraz i fasisticki slogani na litijama jednom ste prevarili gradjansku cg sam samo mozete dibite svetosavce

Almir
Gost
Almir

Direktorica plantaža prima platu 7300 eura.
Koliko ti primaš?

Snjeg
Gost
Snjeg

Demokrate demagozi .Gore partije i gorih politicara od Becica ,Krapovica i ostalih iz BD demokrata nema.

I HAVE
Gost
I HAVE

Demokrate su lisice namazane

Grahovo.ME
Gost
Grahovo.ME

Procitani ste ristovici tudji barjak u rukama tudja drzava u ustima sto se mene tice MRŠ.

Majkl
Gost
Majkl

👏👏👏👏👏

Najgora partija
Gost
Najgora partija

Vi sarate, vi farbate, vi rusite spomenike borcima. Jeste li tako govorili i za spomenik ustanku CG pa se pokaza da su velikosrbi akteri. Sram vas bilo!

Ajde, ajde
Gost
Ajde, ajde

Dosta te vaše MIMIKRIJE, nijesmo ovce da progutamo travke koje sijete, mantijaši i kabadahije, ne branite tudju metlu i lopatu jer ste sami tudja metla. Nema Crnogorca danas koji bi vam vjerovao!!!

Majkl
Gost
Majkl

Neka mi neko objasni iz Demokrata ako umije (u sta sumnjam) kako su to oni za mir kad podrzavaju Amfilohija koji ne priznaje crnogorsku naciju i samim tim negiraju moje postojanje i vrijedjaju moje nacinalno pitanje i dostojanstvo.Dje je tu mir ? Ja sam nemiran i to jako !!

Pečičanin
Gost
Pečičanin

Nikogovići, ko iscrtava zastave stranih država po Crnoj Gori? Ko veliča države koje vas svesrdno finansiraju? Sve to radi UDBA i DPS za vaš račun. Vi i vaši izvještaji su blam baš kao i vi.

SARS
Gost
SARS

A vase pristalice u Beranama sa cetnickim obiljezjima sto su zapalile imovinu i pretukle covjeka samo za to sto je Hrvat? Oni sto unistavaju drzavna obiljezja i pljuju po svojoj drzavi za racun druge drzave? Je li vam i to sve udba? Sram vas bilo manipulatori.

NeDamoSmetinje
Gost
NeDamoSmetinje

Evo im prilike da se glasnu u vezi mira u Beranama. Ali neće to biti. Oni pod mirom podrazumijevaju da se Crnogorci slučajno ne bune, to je njima definicija mira.

SARS
Gost
SARS

A vase pristalice u Beranama sa crtnivkim obiljezjima sto su zapalile imovinu i pretukle covjeka samo za to sto je Hrvat? Oni sto unistavaju drzavna obiljezja i pljuju po svojoj drzavi za racun druge drzave? Je li vam i to sve udba? Sram vas bilo manipulatori.

Bazinga
Gost
Bazinga

Ko još gleda grafite i ko se time bavi najčešće? Pa naravno to je DF njima se obratite jer ste u koaliciji sa njima!!!

Ma, dajte
Gost
Ma, dajte

Polovina stranaka u toj koaliciji, otvlreno ili potajno, ne priznaje državu u kojoj učestvuje na izborima. O čemu ćemo dalje pričati?

OLUJA2020
Gost
OLUJA2020

A znači to UDBA šrvlja ocila po fasadama i liftovima, piše četničke parole i crta trobojke a ne vi???

Haris
Gost
Haris

Ovo su oni divljaci iz Budve te otimaju patike i slave četnike aaaaaaaahahahahahaha

Ma što veliš?
Gost
Ma što veliš?

Ako sam dobro razumio, srpske zastave pored puta šara UDBA?

Send this to a friend