Politika

Koalicija Mir je naša nacija tvrdi da je predstavnica DPS-a uhvaćena da krade kupone sa izbornih listića

Predstavnica DPS-a koja kontroliše materijal u Izbornoj komisiji Glavnog grada uhvaćena je gdje krade kupone sa izbornih listića, tvrdi koalicija Mir je naša nacija.

“Na stranu to što su oni koji su od ove države krali milione sada spali na to da kradu kupone, što je, definitivno, svojevrsna sramota i za njihovu profesiju i ono u čemu su se pokazali kao najbolji, ovo je i krivično djelo. Stoga će protiv odgovornog lica u DPS-u biti podnijeta krivična prijava”, ističu u ovoj koaliciji.

Dalje navode da su ovo očajnički pokušaji da se još jednom po ko zna koji put pokrade izborna volja građana.

“To im neće poći za rukom. Ništa neće promijeniti izbornu volju građana Crne Gore. Gotovo je”, poručuju oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dula
Gost
Dula

Nije im dala samo crkva nego i neki iz NK sto rade u Srbiji.

Rade007
Gost
Rade007

Što čini antidržavna opozicija,ovo nema niđe.

Dado Nk
Gost
Dado Nk

Hahahhaha, ne izmisljajte i ne pravite lazne scenarije nego recite javno da mrzite sve nacije osim cetnika, da biste sve zapalili da vas se moze ali nece moci dok je Crne Gore i pravih hrabrih ljudi…

CrnaGora
Gost
CrnaGora

Prpa aaaa ,sad ce to da vam bude prica ,necete zaustavit Lava kojeg ste probudili ni sa ovim .Koliko vam je para dala Crkva da se borite sa jednim Milom.

Da ja.
Gost
Da ja.

A ko je vama dao sendviče,….

Xyz
Gost
Xyz

Taman ovo to su izjavili kao ova slika. Ne zna se ko iz njih govori. Kamuflirani frontovci. Sad krecu u kontranapad i sta su oni zabiljezilk. Dje ste juce i prekjuce bili vi mirni? Slavili 10 mandata a slavite pobjedu nad nekim ko ima troduplo vise. Crkva vas finansira da rusite multietnicki sklad. Vi pricate o kradji. Unijeli ste ogromnu… Više »

Milić
Gost
Milić

ajde ponovo ovo procitaj

Send this to a friend