Politika

Konatar Čavoru: Ako URA stoji iza Fon Kramon, ko stoji iza Pak?

Konatar

Građanski pokret URA promoviše evropske vrijednosti i garant je puta Crne Gore u Evropsku uniju, poručio je na Twitter-u poslanik te partije Miloš Konatar. On se zahvalio evropskim prijateljima u “razobličavanju pogubne politike DPS” i njihovog predsjednika, reagujući na izjavu poslanika te partije Branka Čavora, koji je ranije danas rekao da se iza manipalcije evropske polanice Viole fon Kramon krije GP URA.

<<<Čavor: Zablude i manipulacije evropske poslanice iza kojih se krije URA>>>

“Evropski put Crne Gore nema alternativu. Crna Gora u EU 2025”, napisao je Konatar.

Podsjetimo, Fon Kramon je ocijenila da odluka Evropske unije (EU) da ne pomogne Crnoj Gori u otplati zaduženja prema Kini, nije mudra.

“Molim poslanika Čavora ili bilo koga iz DPS-a da nam kažu, ako GP URA stoji iz poslanice njemačkih Zelenih u Evropskom parlamentu Viole fon Kramon injenih ocjena da su “korumpirani lideri, kao što je Đukanović eksploatisali Crnu Goru”, ko stoji iza Doris Pak?”, naveo je Konatar.

Pak, predsjednica žena Evropske narodne partije, kazala je da bi Evropska unija trebalo da spriječi da Crna Gora izgubi dio svoje i evropske obale zbog duga prema Kini.

“EU nije spriječila Đukanovića kad je taj idiotski projekat dat Kini; sad bi EU trebalo svim sredstvima izbjeći da Crna Gora izgubi dio svoje/naše evropske obale”, objavila je Pak na Twitter-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

ne lazite nikakvu obalu niti bilo kakvu teritoriju kina nece uzeti crnoj gori ….sa njima imamo odlicne odnose …to sto ste vi nesposobni da vodite drzavu to je vas problem …

Građanin CG
Gost
Građanin CG

Kinezi su “milosrdni” pa će nam “oprostiti” nemogućnost vraćanja kredita i “neće” ništa uzeti zauzvrat. Da li bi mi to uradili da nam neko nešto duguje?

Send this to a friend