Politika

Konatar nakon navoda Šaranovića: Ima li ko da da čokoladicu, kad su gladni nisu baš svoji

Miloš Konatar

Poslanik GP URA Miloš Konatar reagovao je nakon što je poslanik Demokrata, Danilo Šaranović kazao je da je premijer Dritan Abazović pokušao da “obmane javnost” puštajući “lažnu informaciju” da je srpski patrijarh Porfirije tražio susret sa njim.

<<<Šaranović: Abazović pokušao da obmane javnost puštajući lažnu informaciju da je Porfirije tražio susret sa njim<<<

“Pukoše ljudi od muke. Ima li iko da im da čokoladicu? Kad su gladni nisu baš svoji”, kazao je Konatar.

Prema njegovim riječima, Dritan Abazović “za razliku od njih je čovjek budućnosti, pomirenja i saradnje”.

“Samo tako Crna Gora može naprijed – da gledamo u budućnost. A oni? Ostaće zarobljeni u prošlosti i svojoj mržnji”, naveo je Konatar na Tviteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lekso
Gost
Lekso

E moj Milose, to su ti do juce bili partneri. Sa kim si ti mislio da ides u Evropu i civilizaciju. Drzi se crnogorskog bloka, i ispravljate stvari u hodu. Neka zivi Crna Gora.

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Abazovic je najveći izdajnik gori od Rahmana Morine i sramota me što je pripadnik mog naroda uvijek sam govorio da on nije pomiritelj nego čovjek uličarskih manira i sramota da takav čovjek vlada ovom zemljom , Milo vrijeme je da preduzmeš nešto dosta nam je više ove bruke….

Struhar
Gost
Struhar

A kad se Dritan svađao s Crkvom Srbije pa da treba da se miri? Dritana kao otvoreno srpskog igrača čeka pomirenje jedino s Crnogorcima, crnogorskim jezikom i crnogorskom crkvom, a to će malo teže ići.

Send this to a friend