Politika

Konatar: Pokušaj režima da dodatno podijeli opoziciju

Miloš Konatar

Crnoj Gori je neophodna istinska građanska opozicija, koju je dobila u koaliciji Građanskog pokreta URA i Demokrata, a najave daljih podjela u opoziciji na procrnogorsku, prosrpsku ili probošnjačku mogu da idu naruku samo Demokratskoj partiji socijalista, smatra potpredsjednik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar.

<<<DPS, SDP i Crnogorska za savez koji će braniti stabilnost države<<<

On je upitao da li je normalno da DPS podrži aktivnosti opozicije koje imaju za cilj smjenu tog istog DPS-a.

“Naravno da to ne može da bude normalno. Oni će uvijek podržati one inicijative koje imaju za cilj slabljenje opozicije i jačanje režima, i to je svakom ko želi da vidi potpuno jasno u ovom slučaju. URA i Demokrate svakako nisu adresa za bilo kakve opozicione inicijative koje imaju podršku DPS-a i koje mirišu na kuhinju režima”, naglasio je Konatar.

Ubijeđen je da samo građanski koncept može donijeti bolju budućnost i prosperitet društvu.

“Ne pristajemo na nacionalne podjele, želimo građansko društvo. Građanima je dosta podjela i vraćanja u prošlost. Vrijeme je da se okrenemo budućnosti i pronalaženju načina kako da život građana Crne Gore učinimo boljim, kako da utičemo na poboljšanje prava radnika, kako da se izborimo da zdravstveni radnici u Crnoj Gori imaju normalne uslove za rad, kako da profesori i nastavnici mogu raditi i živjeti od svog rada. Kako da vratimo siguran život našim građanima i spriječimo divljanje kriminalnih klanova u Crnoj Gori”, istakao je Konatar.

<<<Formira se crnogorski opozicioni savez<<<

Kako je naglasio, crnogorska nezavisnost, državnost i evropska perspektiva su sadašnjost i budućnost naše zemlje i to su za njih zatvorena pitanja, o kojima nema pregovora.

“Imamo državu Crnu Goru, sada je naš zadatak da je učinimo modernom i prosperitetnom zemljom, u kojoj će ljudi graditi svoju budućnost, imati jednake šanse i normalno živjeti od svog rada”, rekao je Konatar, poručujuči da je Građanski pokret URA zainteresovan za izgradnju građanske i evropske alternative DPS-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Strijelac
Gost
Strijelac

Neka Demokrate javno osude genocid u Srebrenici, prihvate priznavanje Kosova, osude ispade Irineja i Amfilohija, opomenu Vučića i Dačića, zbog podrške Mandiću, osude namjeru da se proslavlja Podgorička skupština, ……….Mi, ćemo im vjerovati da su građanska stranka …. dok se to ne desi, Vi ćete biti- Mrkla Ura, zajedno s njima.

Krayset
Gost
Krayset

I vaši partneri iz DCG, odgovarajuci na ponudu poslanika DPS, su prekjuče kazali da su spremni za dogovore sa Duškom Markovicem. To ste prećutali.

Zinn
Gost
Zinn

Ima ovdje istine, ali ako se zna da ste vi u koaliciji sa režimskim igračem Becicem, onda dođe na isto.

Neka to
Gost
Neka to

Ura treba da shvati kao prvo u kojoj Državi živi i čiji ustav treba da brani,pa onda se javljat za glas.Niko vama ne brani da budte gradjanska partija ali ne zaboravite od koje države uzimate plate i koliko je važno je branit od lažne istoriji i od starih neprijatelja

Vojo
Gost
Vojo

Konataru ja sam jos clan ure ali koalicija ure i demokrata (prikrivenih srba) je neprirodna ona moze samo biti dobra na Cetinje a drugo nidje.Konataru sto se ne oglasise demokrate poslije izjave irineja da su srbi ugrozeni i na kraju sto se i vi Konataru ne oglasiste da to nije tako po meni ne smijete se cuti od ovoga bečica… Više »

Vojo
Gost
Vojo

Mala slova imena i prezimena su zato sto ne postujem gospodu ne iz neznanja

makazice
Gost
makazice

Aj izadjite nedje samostalno da ukapirate koji vam je rejting, ajte molim vas da vas vise ne gledamo…1%, a po cijeli dan saopstenja.

Nera
Gost
Nera

URA nece podrzati nista sto nije u interesu demokratije.Oni podrzavaju jedino postene privatizacije crnogorskih hotela u kojima ucestvuje Zarko Rakcevic za boljitak gradjana CG ,sa platama od 350 eura i sa doprinosima na minimalac.

Send this to a friend