Politika

Kongres SDP-a 31. januara, Konjević jedini kandidat za predsjednika

Arhiva

Socijaldemokratska partija je danas održala sjednicu Glavnog odbora na kojoj su utvrđene kandidacione liste za Deseti Kongres SDP-a zakazan za 31. januar, saopšteno je iz te partije.

“Utvrđena je kandidatura mr Raška Konjevića za predsjednika SDP, kao i liste kandidata za budući saziv Glavnog odbora, koje su predložene od strane Opštinskih odbora i posebnih oblika organizovanja, kao i liste Glavnog odbora”, navode u saopštenju.

Takođe, potvrđene su liste kandidata za Nadzorni odbor i Statutarnu komisiju.

“Izabrani su i potvđeni delegati koji će učestovati u radu Kongresa koji će se održati 31.januara tekuće godine. Oni će na više lokacija (u centralnoj, južnoj i sjevernoj regiji) učestovati u radu Kongresa u skladu sa preporukama koje se odnose na sprječavanje širenja Covid-19 virusa”, zaključeno je u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Petar
Gost
Petar

Dobro

Dragutin
Gost
Dragutin

Da ste to uradili prije izbora, danas ne bi apostoli vodili ovu zemlju. Izbor gospođe Stanković je enigma koju je baš teško objasniti. Evo smo viđeli kolko vam je bio pametan taj potez.

Kurjak
Gost
Kurjak

Sa srecom najboljem Poslaniku u CG Skupštini!!!

Ivangrad
Gost
Ivangrad

Šta nam bi sa Draginjom

Bata Gašić
Gost
Bata Gašić

Perspektivan lider, zao mi je sto u vlasti ne vidi saradnika, već samo u DPSu koji je praktično političko krilo mafije. I zao mi je sto gradi podršku isključivo kritikom, čini se ne dobronamjernom, sadašnje vlasti.

Informator
Gost
Informator

Bravo za SDP! Izborom novog predsjednika dokazali ste da imate demokratski kapacitet. Pitanje je zašto DPS nema snage da izabere novog lidera?

LAUDA
Gost
LAUDA

Ne treba im velika sala, svi mogu da se skupe u jednu učionicu..

Marginaaa
Gost
Marginaaa

Zasluzio je koliko se trudio i tvitovao zadnjih mjeseci

Nama
Gost
Nama

Puna podrška za SDP, pravu gradjansku partiju.

Send this to a friend