Politika

Konjević: Abazović neka pogleda SOCTA da vidi sa kojim članovima kriminalnih grupa u kabinetu pregovara o investicijama

Raško Konjević

Potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević poručio je premijeru Dritanu Abazoviću da pogleda SOCTA 2021  – procjenu opasnosti od teškog i organizovanog kriminala, pa će, kaže, “vidjeti sa kojim registrovanim članovima organizovanih kriminalnih grupa se sastaje u svom kabinetu i pregovara o investicijama”.

“Dritan o etici. Ko o čemu, on o poštenju. Neka pogleda SOCTA 2021 pa će vidjeti sa kojim registrovanim članovima OKG se sastaje u svom kabinetu i pregovara o investicijama”, ističe Konjević.

Za razliku od njegove, kaže Konjević, lažne priče ovdje postoji dokument.

“Sa sve slikom”, dodao je.

SOCTA (Serious and Organized Crime Threat Assessment) je procjena opasnosti od teškog i organizovanog kriminala. SOCTA MNE 2021 bazirana je na metodologiji Europol-a i izrađena uz primjenu međuagencijskog pristupa, a možete je naći na ovom linku.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zabjelo
Gost
Zabjelo

Još si u Vladu, tu za koju kažete da je “kriminalna”

Ekonomista
Gost
Ekonomista

Pa on to i ne krije samo on misli da su njegovi kriminalci dobri a neki drugi loši, jer Dritanga kriminalce dijeli na svoje i tudje!

Milan
Gost
Milan

Raško I Ranko su glavni podstrekači nestabilnosti u Crnoj Gori.

Šta šta
Gost
Šta šta

Rasko nedaj Dritane da vise galami i kad padne vlada da ga uhapsite pod hitno !

Jaki
Gost
Jaki

Pa sto ga ne procesuirate..ti si ministar a coek dovede popa iz strane drzave bez tvog znanja..i sta bi rasko..izio vuk magarca..ja kad predjem na crveno odma skace policija i idem kod sudije ..a ovaj radi sta oce a vi samo piskarate..Ako nemas pravne poluge i ne mozes nista mici se i ti ..jedne krstene partije nema u cg..svi vi… Više »

Majka
Gost
Majka

Raško Kralju!!! ne daj Crnu Goru

Realan
Gost
Realan

Daaa. Ministar odbrane i predsjednik CG…

Valter
Gost
Valter

Te veze vidi sva CG.

Kiklop
Gost
Kiklop

Nije Rasko on neposten nego ucinjen! Oce on da ucini samo je najucinjeniji kriminalcima i mafijasima, jer je na pricu o kriminalu dosao na Vlast pa sad oce da kroz iskustvo vidi kako da se bori protiv mafije i kriminala.

Bauk
Gost
Bauk

Rasko upoznaj javnost sa imenima

5ar
Gost
5ar

Ti mu isto daješ podršku u više Opština, o čemu pričaš!?

Realan
Gost
Realan

Nw mogu svi biti DPS!!!! Ne moze sam DPSda dobije, nije mogao ni kada je bio u zenitu. Dobro je da imamo procrnogorsku opoziciju DPS-a da URA ne kupi te glasove …shvatas li???

Send this to a friend