Politika GO SDP-A DANAS O PRIPREMAMA ZA KONGRES

Konjević kandidat za predsjednika SDP-a

Raško Konjević

Glavni odbor Socijaldemokratske partije (SDP) biće održan danas a, prema saznanjima Dana, kandidat za šefa stranke je Raško Konjević.

Kandidat za zamjenika je, kako saznaje Dan, Borislav Banović, bivši ambasador.

Kongres bi trebalo da bude održan početkom februara.

Kako je ranije zaključio Odbor za pripremu kongresa, procjena je da postoje preduslovi da kongres bude održan, imajući u vidu aktuelnu epidemiološku situaciju.

U novembru prošle godine Socijaldemokratska partija donijela je odluku da kongres, planiran za 29. novembar, odloži usled nemogućnosti organizovanja u uslovima pandemije korona virusa. Takvu odluku usvojio je odbor za pripremu, a tada je saopšteno da će upravo taj odbor, prateći aktuelnu epidemiološku situaciju, donositi odluke vezano za novi datum održavanja kongresa.

Mada se spekulisalo da će kongres biti održan početkom ove godine, to se ipak nije desilo. Odbor, kako su naveli iz ove stranke, čini sve da se ovaj događaj organizuje što prije, s obzirom na to da je u pitanju vanredni kongres.

Odbor za pripremu kongresa radi na osnovu odluka glavnog odbora od 4. oktobra o održavanju tog događaja, a uz to je usvojio i plan aktivnosti koje će se sprovoditi na nivou cjelokupne partijske infrastrukture.

Obrazlažući odluku da kongres bude održan, iz SDP-a su rekli da nakon parlamentarnih izbora i rezultata ispod očekivanja potvrđuju svoj unutrašnji demokratski kapacitet, afirmišući demokratski i evropski princip odgovornosti, kao iskaz poštovanja prema ukupnoj javnosti, a prije svega prema svojim biračima i simpatizerima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Smajo
Gost
Smajo

Dobar covjek i zna sta radi za razliku od nekih…

Ivan
Gost
Ivan

Bravo Dr R. konjević ! Podrška 🤝

Roko
Gost
Roko

Napokon pravi potez SDP-a. Najbolji crnogorski političar.

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

E to je to. Od mene niste imali glas jer je presjednici partije muz drzavni tuzilac. I zalim sto ga ne dadoh no ovima da ne kazem to iz URE misleci da glasam za gradjansku stranu.

Darina
Gost
Darina

Podrška i poštovanje zs gosp Konjevića. SDP imate uvijek moj glas.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

A dje je Ranko ? Sto je s njim .

Nina
Gost
Nina

Zna li ko gdje se izgubi Ranko Krivokapić ?

Ana
Gost
Ana

Podrška!

Milos
Gost
Milos

Glavni krivac zbog izjave na Atlasu, sto je prethodna vlast sada opozicija. Mnogo ljudi koji su htjeli glasati sdp i draginju glasalo je uru. Velika greska reci u startu kampanje da ce sa dps-om. Crnogorski glasovi odliveni. Da te izjave nije bilo sdp bi jos dva mandata dobio i poslije je uz ustupke moglo dodji do koaliranja. Ovako Rasko je… Više »

Mila
Gost
Mila

Dosta je bilo podjela u djelu biračkog tijela koje je odano Crnoj Gori! Ako se budemo opet dijeli
to ce nas skupo koštati! Vrijeme je da ujedinimo snage! Sve za Crnu Goru, Crnu Goru ni za sto!

Patriota
Gost
Patriota

Napokon dobra vijest za crnogorce

Kurjak
Gost
Kurjak

Pravi izbor,neka je sa srecom g.Konjevicu!!!!

Kurjak
Gost
Kurjak

Svaka čast !Pravi izbor,Rasko je najbolji političar i Poslanik u CG u zadnja dva mandata.Sve teme kojima se bavio od povecanja minimalne zarade,povecanja penzija,smanjenja akciza na gorivo,podjelom drzavne pomoci,dodjelom koncesija,naplatom poreza….sve teme su ekonomske i tiču se života gradjana.Jedino što ga sadašnja vlast mrzi i psuje nije ih podrzao na Litijama i nije plaćenik Vučića i Srbije….Voli čovjek svoju državu,nema… Više »

Milos
Gost
Milos

Ovoga sam se bojao. Toliko su unistili partiju da na sledece izbore ne mogu da idu samostalno, nego ce morat da se prikace dps-u.

Pipita
Gost
Pipita

Raško je čestit čovjek i dobar političar. Pravi izbor 👍

Zoran
Gost
Zoran

Kakav crni SDP, a još Raško 🤣

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

Ja ne glasam njegovu stranku ali je on jako korektan. Neka izgladi odnosa saDPSom i ovi srbi nwmaju sto da traze. Oni su s

hihihi
Gost
hihihi

Ahahahahahahah a ovi ce dosta glasova osvojiti

petar
Gost
petar

Neće valjda Cucu vrnut ? ali kozna ?

MUO
Gost
MUO

Zato se Rale ovoliko raspisao!

Jaško
Gost
Jaško

Zato se on tako nadahnuto nameće😃

Send this to a friend