Politika

Konjević očekuje parlamentarnu istragu o zaduženju i podršku partija na vlasti

Raško Konjević

Poslanik SDP-a u Skupštini Crne Gore Raško Konjević, obratio se putem svog Twitter naloga, poručujući da očekuje podršku partija iz vlasti po pitanju Prijedloga odluke o otvaranju parlamentarne istrage o zaduženju i formiranju Anketnog odbora, kako bi se time ojačala  kontrolna uloga Skupštine.

“Očekujemo i podršku partija vlasti, kako bi kroz parlamentarnu istragu otklonili i najmanju sumnju. Naravno ako se utvrdi kršenje zakona i zloupotreba onda ćemo dalje aktivnosti prepustiti nadležnim institucijama. Ovim jačamo kontrolnu ulogu Skupštine”, napisao je na Twitter-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jašim
Gost
Jašim

Vrlo racionalan i odmjeren. Jak kriticar prethodnog rezima i sadasnje parlamentarne vecine. Konstantno ukazuje na ono sto su interesi gradjana. Zasluzuje sve pohvale.

Lav
Gost
Lav

Kad vidim da ljudi polako uvidjaju da su Rasko i Ranko najbolji politicari u Crnoj Gori, mislim da ipak ima nade.

Goran Pv
Gost
Goran Pv

Bravo Konjeviću, ubjedljivo najbolji poslanik u Skupštini.

Kurjak
Gost
Kurjak

Najbolji i najaktivniji Poslanik u CG!!!!🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Vidoje
Gost
Vidoje

Najaktivniji da, a najbolji ne. Dje je bio za vrijeme dps rezima? Ako si realan, onda si uvijek realan! Sad pokusava da preuzme kormilo unistene partije.

Nikola v.
Gost
Nikola v.

Mislim da nijesi u pravu. Odgledaj neku od sjednica parlamenta prethodnog sastava pa ces vidjeti da je konstantno kritikovao odluke koje su se kosile sa interesom gradjana i ukazovao na drustvene anomalije. Njemu se populizam ne moze pripisivati, pa nema potrebe za tim

Kurjak
Gost
Kurjak

Bravo Raško!!!

Kreso
Gost
Kreso

Bravo za tebe

Nikola
Gost
Nikola

Voljeli ih ili ne, Rasko Konjevic je najbolji politicar CG , evropski, sa svim kvalitetima i nadam se da ce jednom biti na cu drzave , i imaju jako dobar kadar!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ovim je stavljena tačka na pitanje legitimiteta većine sa prethodne sjednice

Misko
Gost
Misko

Raska za Predsednika!

Viktor
Gost
Viktor

Bravo Rasko!

Send this to a friend