Politika

Konjević: Stijović da podnese ostavku ako je toliko nezadovoljan radom parlamentarne većine

Konjević

Ukoliko je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović nezadovoljan paralmentarnom većinom koja ga je izabrala, onda da podnese ostavku, kazao je danas u Skupštini predsjednik SDP-a Raško Konjević. On je poručio da zbog odnosa parlamentarne većine i vlade najviše ispaštaju građani i institucije, a da je Crna Gora jedina zemlja koja skoro šest mjeseci nema budžet.

“Prvo obrazloženje bilo je da je ovo najbolji budžet u istoriji, zamislite paradoksa. Najbolji budžet parlamentarna većina koja je izabrala ovu vladu neće da usvoji. Nešto ne štima, ministre Stijoviću. To što ne štima između parlamentrane većine i vlade nemojte rješavati nervozom prema drugim poslanicima, nego sjedite s parlamentarnom većinom i dogovorite budžet”, kazao je Konjević.

On je kazao da zbog odnosa vlade i parlementarne većine trpe građani – policajci što pješke na posao, proizvođači mlijeka koji su u ozbiljnoj krizi zbog disbalansa na tržištu, kao mnogi drugi segementi u državi.

“Ako ste toliko nervozni što nema budžeta i što nemate mogućnosti da neke stvari radite, nego samo obećavate, ima jedan lijek. Ako ste nezadovoljni radom vaše parlemntarne većine koja je izabrana, vi kao ekspert, kao neko koga politika ne interesuje nego kao neko ko je došao da pomogne, a ne može, podnesete ostavku da se ne bakćete sa ovom parlmentarnom većinom. Nijeste se valjda za šest mjeseci vezali za tu fotelju”, rekao je Konjević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Minja
Gost
Minja

Stijovic je juce pokazao sve svoje komplekse. Steta sto mu Rasko nije postavio podpitanje pa da se raspadne tamo. Neprimjereno je kao ministar optuzivati parlamentarnu vecinu: stisni petlju pa podnesi ostavku, spasi sve ostale. Za eksperta nema zime, je li tako?

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Rasko uvijek u metu.

Jokimije
Gost
Jokimije

Jes vezao se draza mu je no leba jes

Mladen
Gost
Mladen

Legenda

Maya3
Gost
Maya3

Tačno tako. I Božena je vidim nesto nezadovoljna većinom. A platica svaki mjesec.

Send this to a friend