Politika

Koprivica: Mi smo najprijatnije iznenađenje izbora, sa najvećim mogućim rastom podrške

Foto: Pritnscreen

Nosilac liste Mir je naša nacija Momo Koprivica čestitao je pobjedu i oslobođenje Nikšića, i kako je rekao, potvrdu rezultata sa paralmentarnih izbora. On je kazao da su pobijedile progresivne snage i da je ta kolacija dobila najveći rast podrške na izborima u Nikšću.

“Podsjećanja radi na parlamentarnim izborima imali smo manje od 7.000, danas oko 11. 000 glasova. To su sjajni rezultati ove koalicije. Od večeras je Nikšić slobodan grad. Dali smo sve od sebe, učini smo koliko smo mogli”, rekao je Koprivica.

On je dodao da su pored svih pritisaka i tenzija uspjeli da pobijede.

“Mi smo najprijatnije političko iznenađenje, ni od koga nijesmo uzeli niti cent. Time je naša pobjeda još vidljivija. Sa superiornim programom za boljitak Nikšića. Ovim rezultatom smo dokazali da je naš rast podrške stigao putem ideja, programa i projekata”, rekao je Koprivica.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Putnik
Gost
Putnik

Krivokapic i SPC su vas podrzali i zato ste “porasli”.

Bjorn
Gost
Bjorn

Najbezličnija koalicija ikad u Crnoj Gori.

Hmmmmm
Gost
Hmmmmm

Ovu stranku u Srbiji predstavljaju kao srpsku stranku !

Dula
Gost
Dula

Zahvali crkvi.

dado
Gost
dado

porasli ste jer je zdravko sad s vama a nije sa frontom, on vam je donio taj procenat sto ste porasli.
kad budete smjeli na izbore izac samostalno znacete na cemu ste

Krsto
Gost
Krsto

Rece Manda, dzabe ste krecili. Veli njihov mali za gradonacelnika. Svi ste vi sprdnja. Bravo za 40.5% crnogorskih cistih glasova. Bravo za Niksic.

Majkl1
Gost
Majkl1

Posle parlamentarnih izbora ,demokrate su se ponasale najpametnije od svih iz koalicije koja je na vlasti i to je dalo rezultat. Nikada im necu dati glas, ali im se mora priznati da rade dobar posao na jacanju stranke, jos kada bi istinski bili gradjanska stranka i napravili otklon od DF-a i spc-a, bilo bi neke nade za bolju buducnost Crne… Više »

Progres
Gost
Progres

Brzo će vam zdravko i srpska crkva ispostaviti račun …

MNE ❤🇲🇪💚
Gost
MNE ❤🇲🇪💚

U opisu ne mislim na političke lidere već na gradjane koji su podržali ponudjene opcije. 40.4% – patriote koje su spremne na svaku žrtvu za pravo, čast i slobodu Crne Gore. 25.9% – četnici i klero-fašisti. 23.2% – neobična papazjanija sastavljena od umjerenih Srba i zalutalih Crnogoraca (koji će kad-tad opet na pravi put) 4.5% – Crnogorci koji su totalno… Više »

Ćiro
Gost
Ćiro

Nikšić druga srpska sparta…gaziii srbijo

NezavisnoKosovo
Gost
NezavisnoKosovo

Dogodine ste na Kosovu,rekoste.
Pa nemate kad.

Ćiro
Gost
Ćiro

Da ajd šetaj u opoziciju…hahahhah

Send this to a friend