Politika

Kovačević: Šta bi bilo da Bećković gostuje u Ramadi o trošku Željeznice Ctne Gore

Marko Kovačević

Nakon što je portparol Socjaldemokrata Stefan Šušter, saopštio da je dolazak Matije Bećkovića, na festival Ćirilicom koji se održava u Budvi, još jedan udar na temelje samosvjesne Crne Gore, iz Nove srpske demokratije su mu poručili da je jasno da on nije ništa čitao od Bećkovića.

<<<Šušter: Još jedan udar u temelje samosvjesne Crne Gore<<<

“Jasno je iz saopštenja portparola SD-a Stefana Šustera da nije ništa čitao iz opusa Matije Bećkovića. Jer da jeste sam bi se sebi grohotom smijao. Ovako, nije isključeno da će otići u Velje Duboko da ispita slučaj, pa da će onda produžiti u policijsku stanicu u Kolašinu, da prijavi Matiju. Jer mu “reče jedan čoek” da Matija negira sve crnogorsko, a da su Šusteri velja crnogorska famelja, koja svoju zemlju mora odbraniti od Bećkovića i Rovaca”, kazao je portparol NOVA-e Marko Kovačević.

On se upitao šta bi tek bilo da je najveći živi srpski pjesnik gostovao u Ramadi o trošku Željeznice Crne Gore.

“Nije prvi put u istoriji da bi Šusteri, Krigeri, Rajneri i slični kojima je “Mein Kampf” bliži nego “Reče mi jedan čoek” i “Vera Pavladoljska” htjeli da u Crnoj Gori nema Bećkovića, Petrovića, Popovića i drugih. Ali su svaki put isto završili”,zaključio je Kovačević.

35 Komentara na "Kovačević: Šta bi bilo da Bećković gostuje u Ramadi o trošku Željeznice Ctne Gore"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend