Politika

Krapović: Budvani da pokažu demokratsku odlučnost masovnim izlaskom na izbore i podrškom našoj listi

Pozivam građanke i građane Budve da u nedjelju, 11. juna, kao i uvijek do sada, pokažu demokratsku odlučnost masovnim izlaskom na parlamentarne izbore i podrškom listi pod brojem 13. “Aleksa i Dritan – Hrabro se broji!”, poručio je kandidat za poslanika na toj listi Dragan Krapović.

Takvim izborom, kako je pojasnio, građani Budve glasaju za jedinu listu koja je svojim programom i konkretnim rješenjima, “uvažila Budvu u mjeri njenog značaja za Crnu Goru”.

“Budva je ekonomski i turistički motor Crne Gore u kojoj se obavlja skoro polovina ukupnog turističkog prometa naše države. Značaj Budve u turističkom i ekonomskom smislu jednak je značaju Budve u političkom smislu u Crnoj Gori. Jedina lista koja je taj i takav značaj prepoznala je upravo pobjednička lista “Aleksa i Dritan – HRABRO se broji!””, dodao je Krapović.

U Crnoj Gori se jasno zna, smatra on, da u ekonomskom, političkom i u svakom drugom smislu, “u Budvi sve počinje i u njoj se sve završava”.

“Te da je uvijek Budva u najtežim momentima znala da nađe prave odgovore, da je znala da se odupre autoritarnosti i pogubnim politikama bivšeg režima. Nažalost, i nakon naše pobjede nad tridesetogodišnjim kriminalnim režimom Budva nije dobila vlast kakvu zaslužuje, osim u jednom manjem periodu kada je moja malenskost imala čast i privilegiju da vodi Opštinu, naravno uz veliko učešće i podršku upravo dva subjekta koja čine koaliciju “Hrabro se broji””, istakao je Krapović.

Pozvao je građane Budve, da na izborima u nedjelju, podrže tu koaliciju.

“Zato u nedelju, svi masovno na izbore, mirno, dostojanstvo, demokratski, olovkom kako nam i priliči, da donesemo ono što je Crnoj Gori prijeko potrebno, a to je završetak borbe protiv organizovanog kriminala, narko klanova i korupcije koja je inficirala sve institucije sistema. U nedjelju, hrabro i odlučno – broj 13. “Aleksa I Dritan – HRABRO se broji!”. Za bolju Budvu i bolju Crnu Goru. Živjela Budva, živjela Crna Gora”, zaključio je Krapović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jovana
Gost
Jovana

Falice mnogima bijeloga pa ne znam Krapo da li ce biti hrabro.

Festadjun
Gost
Festadjun

Ti ono nisi vlast u budvi a ocekujes da xes bit na državnom nivou

Send this to a friend