Politika

Krapović: Članovi DF Budva zloupotrijebili Dan Širuna u cilju promocije

Dragan Krapović

Nosilac liste “Demokrate – Demos- Idemo ljudi” Dragan Krapović kazao je da su članovi Demokratskog fronta Budva “zloupotrijebili” Dan Širuna u cilju promocije tog političkog subjekta.

Dan širuna tradicionalna budvanska manifestacija, kako navodi Krapović, se nakon dvije godine pauze, sa velikim entuzijazmom, vratila na svoje najprepoznatljivije mjesto.

“I umjesto da svi zajedno uživamo u čuvenom događaju i lijepom programu, kolege iz Demokratskog fronta Budva su pokušale da bace sijenku na ovaj događaj odlučivši da zloupotrebe Dan Širuna u cilju promocije njihovog političkog subjekta”, saopštio je Krapović.

Naravno, prema njegovim riječima, to su uradili “zloupotrebljavajući” kako Opštinu Budva tako i lokalnu turističku organizaciju, što, kako kaže, “rade u kontinuitetu u ovoj političkoj kampanji”.

“Iako, upravo Opština i TOB ne bi trebalo da dozvole tako nešto, očigledno se desilo suprotno pa su lokalni funkcioneri i kandidati na listi DF-a zagospodarili Trgom slikara, i na zaprepašćenje mnogih započeli promotivne aktivnosti. Međutim, očigledno je da neki od njih i ne znaju mnogo o gradu u kojem se kandiduju pa im je tako nešto izgledalo primamljivo za najprizemniju političku eksploataciju i predizbornu manipulaciju. Srećom, Budva je uvjek znala da se odupre ovakvim pokušajima, a poslednji put kada je to pokušano sa ovom manifestacijom, to je uradio 2016. godine DPS i njihov tadašnji nosilac liste Srđa Popović, i tom prilikom je sa bedema spušten transparent, čija poruka mu je jasno stavila do znanja da tako nešto građani Budve neće tolerisati i nakon čega je DPS ubrzo i izgubio izbore”, pojasnio je Krapović.

Poštovani sugrađani, kako navodi dalje Krapović, sličnost ovih situacija “dovoljno govori i bez moje detaljnije elaboracije”!

“Želim posebno da čestitam ljudima i rukovodstvu KSR Širun na nepokolebljivom stavu da ne dozvole da Dan širuna, koji pripada svima nama i našim dragim gostima bude, bude politički žigosan. Naime,kolegama kojima je, makar u paroli, “Budva na prvom mjestu” je jasno poručeno da u ovim uslovima fešte u organizaciji KSR Širun neće biti, nakon čega su predstavnici DF-a pokupili štandove, led ekrane i promo matetijal i iste odnijeli sa lokacije održavanja fešte. To se poštovani Budvani zove lokal-patriotizam, dostojanstvo i integritet, to su vrijednosti koje ću uvijek pozdraviti i za koje ću se bezrezervno boriti”, dodao je on.

To je slika, smatra on, slobodne i kosmpolitske Budve!

“Dragi moji sugrađani, čestitam KSR Širun na fenomenalno organizovanoj fešti,a vas pozivam da, svi zajedno, uživamo u ribi, vinu, ženskoj vokalnoj grupi Harmonija, našoj kultnoj Gradskoj muzici i fenomenalnoj klapi “Šufit” iz Splita”, zaključio je Krapović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pedja*
Gost
Pedja*

Ista ste bratija sa DF , juce vas nidje nije bilo .

DIMuDIM
Gost
DIMuDIM

A vi uvijek nađete prostora da pomenete nekako DPS, a to je zato što vam je jedini partijski program blaženje DPSa. Zar nije bilo dosta toga, Krapoviću? Nijeste ništa bolji od toga DFa na koji se žalite, ista ste fela anticrnogorska, prodata.

Send this to a friend