Politika

Krapović: URA da prihvati jedinstvenu listu da se ne rasipaju glasovi

Potpredsjednik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović apelovao je na Građanski pokret URA da prihvati jednistvenu listu opozicije kao se ne bi raspisali glasovi na izborima 30.avgusta. On je u razgovoru za Dan istakao da je veoma važno da se glasovi ne prosipaju.

“Kao direktni učesnik sastanka opozicionih partija, mogu posvjedočiti da su svi predstavnici opozicije dali sve od sebe da dođe do dogovora i zajedničke liste. Iako URA nije prihvatila jedinstvenu listu, oko koje su se svi ostali subjekti saglasili, pozivam ih da još jednom, radi opozicionih birača koji to očekuju, preispitaju takav stav i podrže jedinstvenu opozicionu listu. Vjerujem da za to ima šanse, posebno ako se zna da je upravo URA bila organizator sastanka o jedinstvenom nastupu opozicije”, kazao je Krapović.

Kako je dodao, potpuno je jasno da ako nema URA, nema ni Demosa, a samim tim ni jedinstvene liste, a onda nema ni Demokrata kao partije građanske profilacije.

“Samo ako smo svi zajedno, biračima neće biti važne naše političke i programske razlike sa nekim partijama, već naše jedinstvo. Zato još jednom apelujem na Građanski pokret URA da prihvati jedinstvenu opozicionu listu jer je to najbolji način za rušenje trulog režima. Ukoliko ne prihvate je dinstvenu listu, doći će do rasipanja glasova. Na predstojećim izborima odlučivaće dva mandata i ne bi bilo dobro da se ta dva mandata prospu samostalnim nastupom Građanskog pokreta URA”, istakao je Krapović.

Krapović je kompletnu opoziciju, bez obzira na dalji razvoj događaja, pozvao na saradnju koja podrazumijeva međusobno nenapadanje.

“Ta saradnja podrazumijeva koordinirane akcije, dopunjavanje i uzdržanost od riječi koje bi mogle izazvati svađe, koje su naročito u ovom trenutku bespotrebne”, kazao je Krapović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kiro
Gost
Kiro

Ovo je opet pokusaj prevare ljudi! Pustili su “Krapa” da se pljuje sa Urom (kao fora) da Ura onda ide posebno van srpskog bloka i kao da je u svadji sa njima, i da proba tako da “ukrade” koji crnogroski glas da bi se onda udruzila sa srpskim blokom poslije izbora. Svaki glas Uri je glas za povampirenje cetnistva u… Više »

CrnoGorac
Gost
CrnoGorac

Za DPS bi to bilo najbolje, jer bi najlakše radio anti-kampanju, odnosno prljavu kampanju.
Najteža situacija za DPS bi bila ona u kojoj bi sva opozicija išla u tri do četiri liste, ali tako da sve one pređu cenzus.

Velimir
Gost
Velimir

Ovaj me podsjeca debelo na onoga Dodika!
Mislim da je onaj zmaj od sipova za njih gospodin!

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Zamislite ponizavanje jokovica ako prihvati jedinstvenu listu. A do juce je pricao kako ste ukrali pare iz blagajne SNPa

Kaktus
Gost
Kaktus

E ako ste mi jasni… Znaci vi bi listu dje su cetnici iz dfa zajedno sa danilovicem i lekicem koji su izdali taj df,snp sa vama koji ste ih unistili bukvalno ???

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Kako lazes tako ? Dali sve od sebe ? Dali sta ? Slaven vas je popljuva na fv,ura isto,o cemu vi pricate

Leart
Gost
Leart

Eto vidio si u budvu kako pucaju koalicije sastavljene neprirodnim putem,mislis li stvarno da nece kuci ostat 30og npr neki crnogorac sa cetinja nego ce da glasa za listu dje je df koji svako malo to cetinje naziva selendrom i kojekakvim pogrdnim nazivima

Dream
Gost
Dream

Ako ste istinski za gradjansku Crnu Goru svih naroda i svih nacija kakva ona i jeste zasto onda sve gradjanske partije ne naprave jednu listu a ne da se kuvate u istom kazanu sa pro srpskim strankama koje nikada nece imati vise od 15%. Medjutim mislim da bar pola demokrata istinski nisu za gradjansku CG vec mali prikriveni srpski nacionalisti… Više »

Komita
Gost
Komita

Eto nadjoste izgovor da ne nastupite zajedno,cestitam

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Samo treba radit kako vam risto kaze,tako vam je najpametnije

Liberal
Gost
Liberal

Pa reci Becicu onda da popusti malo 😉

Stefo12
Gost
Stefo12

Hahahahaa a nemoj da vam se raspu tih 100 glasova porodica rakcevic adzi i abazovic

Fileopg
Gost
Fileopg

Kako goć išli bitno je da ni jedan jedini procrnogorski glas ne pođe za URA ili SDP jer bi odma završio četnicima na tacni i možda bio prevaga ka u Budvi, Kotoru i Kolašinu, đe su četnici postali većina procrnogorskim glasovima…

Kratko-jasno
Gost
Kratko-jasno

Rasipaj, ne razipaj, to vam ga je, đuture, 45%.

Korupcija
Gost
Korupcija

Ako URA izadje na izbore zajedno sa DF to bi bila najveća politička korupcija u CG

MNE
Gost
MNE

Pa da budeistokao u Budvi. Dodjite sa nama a posluje toga ih ne poznanete

Mandati
Gost
Mandati

Ako partije ba vlasti izadju sa jedinstvenom listom ,neće biti razlika dva mandata nego 22.

Hemuli
Gost
Hemuli

Sta imas ti da ponudis meni poljoprivredniku?? Da t tu cujem, a ove price za drugog ostavi.

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Znate li kako se zove ovo sto krapovic prica?? Moljenje za glasove i to “glasajte mene da bi meni ( Krapovicu) bilo bolje”.

Misko
Gost
Misko

O kom opozicionom jedinstvu pricas ti Krapovicu?? Je li jedinstvo to sto kad je drugi sastanka opozicije bio a gost URA bila, pa nije zvala SDP jer je sukob iznedju Becica i njih! Na to jedinstvo mislis??

Asistent
Gost
Asistent

Da neces ti to Krapovicu da se nadjes na listi mozda?.

delboj
Gost
delboj

URA ne pripada cetnickoj koloni. E drugo je pitanje hoce li se desiti politicka korupcija i potplatiti rukovodstvo URA-e da predje na tu stranu.

Rozaj
Gost
Rozaj

Ti trebao da si u spuz, a ti i dalje hoces da rusis drzavu. A koje to kriv, Crna Gora je kriva, kada ti je to dopustila

Vox
Gost
Vox

Odlucivace dva mandata hoce li DPS imati 50 ili 52

suzavac
Gost
suzavac

Ovo je srpska opozicija, ne građanska. Vide li uz URA-e to.

mrkela
Gost
mrkela

Crnogorski glasovi dati uri i onako će propasti ali je i to bolje nego da idu u četničke ruke kao u Budvu !

Skrivanje
Gost
Skrivanje

Ne zaklanjajte se URA-om. Sasvim je prirodno da se na jednoj listi nalazi DF, Demokratska Crna Gora, SNP, Ujedinjena, Demos, Pravedna … i sve ostale koje birači percepiraju kao prosrpke. Ulaskom URA-e u na ovu listu, bilo bi građana koji je nebi glasali zbog URA-e, kao što bi bilo građana – glasača URA-e koji je nebi glasali, jer je ušla… Više »

Samo Crna Gora
Gost
Samo Crna Gora

Vi druze pravite srspku listu a ne gradjansku. Bez Ure i SDP a nema opozicije. No to vama odgovara. Da su pametni pa da vas odbiju.

Rogi
Gost
Rogi

To bi bila bruka da uđe URA sa Četnicima mogli bi se ugasit. I ljepše bi bi im bilo

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Dabogda i to bilo, da Dritan podrži vas Ristove talibane… Osim toga, ako se vaših 20 stranaka treba udružiti da biste se kaka-tako nosili sa DPS- mrka kapa. Jaka ste mi vi (p)opozicija, haha! To bi bilo kao kad bih ja sa 20 drugova pretukao jednog jedinog čovjeka i onda se time hvalio okolo. Sprdnja ste… DPS NE VALJA- ALI… Više »

Lovcenac
Gost
Lovcenac

Zasto ovaj covjek nije u zatvor poslije svega sto je napravio, nego nam jos i drzi pridike

Slobo
Gost
Slobo

Ti si Krapovicu svoje lice pokazao na onim protestima divljanja i primitivizma

Robin
Gost
Robin

Nema nista od te saradnje, opozicija se ne moze dogovorit oko svojih interesa

Andjela
Gost
Andjela

Uhhh,jada i ovo da vodi drzavu!

Lovcenac
Gost
Lovcenac

URA mora da bude na strani Crne Gore a ne na strani srpskih nacionalista

Grahovo.ME
Gost
Grahovo.ME

U zatvor bi ti mene da pjevas himnu Drzave Crne Gore.

Joo
Gost
Joo

da je nauci za vijek i vjekova……posto onomad ne ustaje na Crnogorsku himnu, ne priznaje Crnogorsku zastavu…..ali zato skace na sve srbijansko….i takav se bori za vlast u drzavi koju MRZI i ne priznaje…Krap se zaklinjao da ce osloboditi “srbijansko more” i CG od Crnogoraca onda na tribini……neces Krape, neces sigurno…….

Srbadija
Gost
Srbadija

Ја се највише бојим у вас из Демократа да ћете издати српство

Mijo Nk
Gost
Mijo Nk

Tuzno,kako prose za saku glasova. Bolje glasovi da se rasipaju,nego nas nakon izbora.

Patriota
Gost
Patriota

Iskreno bih volio svi da se ujedine. Demokrate su se ukrivale sve do ovih izbora kao gradjanska a ne pro srpska partija i tako uzimala dio crnogorskih glasaca, bivsih liberala, Cetinjana čak….ovog puta je ipak jasno sve, df i demokrate dva brata po ideji. Braćo Crnogorci razbijmo ih 30. Avgusta !

Kk Podgorica
Gost
Kk Podgorica

Uzimat će I dalje liberalne stare glasove ne brini, a ako mi je sadašnja koalicija reprezent i jedina opcija da sam Crnogorac onda je bolje da me nema. Sa srećom svima 30.08.

Djuro
Gost
Djuro

Lutaćete kao guske u magli sve dok ne budete imali svoj program i plan koji podrazumijeva poštovanje i priznavanje države u kojoj hoćete da vršite vlast. To je jasno kao dan.

Hmmm...
Gost
Hmmm...

Krapo, nije tu problem zajednička lista nego ljubav prema Crnoj Gori, znanje o politici i iskustvo u upravljanje državom. Ove što pozivaš da sastave zajedničku listu imaju ljubav prema foteljama, znanje o kafanama i iskustvo u podpirivanju mržnje i istresanja raznih tipova frustracija. Dakle, to što najviše treba današnjoj Crnoj Gori je radikalna reforma opozicije. Na koncu postavljam pitanju: Da… Više »

Sveto M.
Gost
Sveto M.

Ljubav prema CG,do posljednjeg eura?

providno
Gost
providno

Hahaha, presmijesno. Ako nema URE nema ni Demokrata….

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

nudim glas za stan.
tu do 25 m2.
može budva, tivat, ulcinj …
obavezno sa pogledom na more.

Joo
Gost
Joo

Koordinirane akcije….da li Krap misli na iste kao sto je on organizovao u Budvi….

Boca Senior
Gost
Boca Senior

A je li doša Carević na rabotu danas?

Kosta
Gost
Kosta

Prvo se odvojis od SNP, povuces dio clanstva i formiras demokrate a onda si najveci zagovornik ujedinjenja opozicije. Nije vama lako.

Jaso
Gost
Jaso

Ti ih nauci,naucniku!

Vuja
Gost
Vuja

Samoživost i sujeta, možda? Dragane, tebi pričam.

Keka
Gost
Keka

Osim dvije tri stotine vas iz dpsa demokrata df .. ne bi niko treba da razmislja o izborima.Samo vi koji zivite od toga.Bojkotuj izbore ti sto mislis svojom glavom.

Hermiona
Gost
Hermiona

Treba disciplinovati URU do kraja, da ne strknu prema DPS jer bi Dritan poput sefa Darka Pajovica da bude ambasador nedje.

Vuk
Gost
Vuk

Kako vas nije sramota, pa još tražite, sa pravom bojkot…i ja sam za bojkot, ali iz drugih razloga,jer nam je dogorelo do nokata, a ne vas nesposobnjakoviće da podržim…to što ne možete da se ujedinite i pokazuje koliko su i vama lični interesi iznad svega…

Cika miki
Gost
Cika miki

Ajde abazovicu zajedno sa serbima, plagijatorima izdajicama, znas onu staru sa kim si isti si

Baraka
Gost
Baraka

Tako je Demokratijo, sve ih disciplinujte. Imaju da rade kako vi kazete…..pametnjakovici….hahahaha

Licemjerno
Gost
Licemjerno

A onda oni što uđu u Parlament da sjede doma i da ni slučajno ne dolaze na rasprave. Samo da dođu da pokupe platu.

zabjelo casual
Gost
zabjelo casual

Glasao sam vas punim srcem na proslim izborima i ja i moja porodica.
Istina jeste da ste bjezali i vjesto izbjegavali nacionalne teme i slicno,ali sad kad vam vidim vase jurisnike ko su i koje pjesme pjevaju i koji litijaju zajedno sa najvecim neprijateljima nase drzave ovim putem vas obavjestavam da vas vise glasati necu ni pod razno…

roro
Gost
roro

Hoćeš li za DPS,da te ne kunem? Zašto tvoja familija mora da glasa kao ti? Ti si glava kuće!

Starac Kočo
Gost
Starac Kočo

Šteta mlad covjek a tako glup

roro
Gost
roro

Starče,nije glup,naprotiv.Pametan,kuražan…Strah i trepet za poltrone i miševe.

marius
Gost
marius

Nije mi jasno kako je Zarko Rakcevic kao veliki crnogorac dozvolio Dritanu da mu unazadi partiju, i da se sa cetnicima u kolo uvati. Mozda se ovim povodom i oglasi, ko zna.

Evropljanin
Gost
Evropljanin

Možda je ipak bolje rjesenje dvije kolone i to jedna kolona Demokrate, URA, Demos, nezavisni intelektualci i građanski aktivisti, druga kolona DF, SNP, Ujedinjena CG, Radnička partija

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

2/3 tih partija što si nabrojao postoje samo da bi “lideri” zakučili platu od 2000€ na 4 godine.
samostalno da izađu teško da bi se i primakli cenzusu.

Balkanac
Gost
Balkanac

Nemoj odvajat Demokrate od DF-a. Tako im dobro ide kad su zajedno. I neka uključe onog Ivinog magarca da im popravi prosjek.

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Kako će se zvati zajednička lista? Spremte se spremte četnici ili Ne damo svetinje?

Ali
Gost
Ali

Ko god sa DF-om druzbu pravi taj glasove od CRNOGORACA dobiti nece!!!
👆👆👆👆👆👆👆🖕🖕🖕

Fileopg
Gost
Fileopg

Vrši pritisak kako zajednička lista ne bi bila čisto četnička već bi joj URA, kao u Budvi, davala kobajagi građanski šmek….

poimanje
Gost
poimanje

Krapovicu vi ste gradjanska stranka taman koliko i df

Kobi
Gost
Kobi

Oni bi ušli u to četničko kolo , ali ne smiju ,jer znaju da bi ostali i bez toga jada od glasova što imaju.

Miki
Gost
Miki

Spremaj se ti za spuza,pusti ti glasove ti si bivsi hehe

Sekula
Gost
Sekula

Ma što kažeš krapoviću Jedinstvo bez obzira na različitost a onda ćete da razbijate državu ukidate nezavisnost i put ka savezu zapadnih zemalja. Krapoviću u Kotor ste najveći bruku napravili kada ste dovodili ljude sa strane da zvižde I udaraju I bubnjeve novo formiranoj opštinskoj većinu.Mnogi što ste ih doveli nisu znali kuda se ulazi u stari grad Kotor. Malo… Više »

z d
Gost
z d

Krape, ti si svoje odsvirao u Budvanskom cirkusu pa bi sad da cirkus preseliš u Skupštinu.
Nema siledžijstva u ovoj našoj lijepoj Crnoj Gori!!!

gangrena
Gost
gangrena

hajde da se ,,volimo,, lll dio (dva-tri dana da pokazemo biracima da mozemo toliko) 😂

Send this to a friend