Politika

Krapović: Nisam predstavljao ni partiju, ni Opštinu Budva, već sebe lično

Dragan Krapović

Nakon što su pojedine partije prozvale predsjednika opštine Budva Dragana Krapovića zbog prusustvovanja sinoćnjem skupu u Budvi na kome je obilježen vijek od Podgoričke skupštine oglasio se Krapović i poručio da na tom skupu nije predstavljao ni partiju, ni opštinu Budva, već da je predstavljao sebe lično.

<<<Skandalozne poruke iz Budve: Negiraju crnogorsku naciju, oslobodiće srpsko more<<<

<<<SDP: Bečiću, da li je Krapović obilježavanju Podgoričke skupštine prisustvovao uz Vašu saglasnost?<<<

<<<DPS: Bizarni vašar nacionalista i šovinista u Budvi<<<

<<<SD pita Krapovića koje srpsko more planira da oslobodi<<<

Saopštenje Krapovića prenosimo integralno:

Obzirom na brojne reakcije, prije svega onih koji žele preko mojih ličnih odluka da nanesu političku štetu partiji i ideji kojoj pripadam, bez namjere da se bilo kome pravdam a pogotovo ne onima čija su saopštenja i djelovanje praktično isti kao i djelovanje drugih koji su pokušali da zloupotrijebe skup povodom 100 godina od Velikog rata.

Kao prvo, Boka i primorije iz 1918-te godine nemaju veze sa Podgoričkom skupštinom koju niti sam proslavljao, niti ću proslavljati, niti me to interesuje. Na skupu nisam predstavljao ni partiju, ni opštinu Budva, niti sam izdvajan i najavljivan oficijelno. Predstavljao sam sebe lično i bio sam tamo da odam počast 1049 Budvana koju su učetvovali u Velikom ratu, od kojih su neki i moji preci. Opšte je poznata činjenica da nismo dozvolili da Opština učestvuje u ovakvim proslavama jer nisu svi građani Budve i Crne Gore blagonakloni prema tome. Takođe, nijedan jedini cent građana Budve nije otišao na ovu proslavu. To što su organizatori dozvolili da jedan dio učesnika zloupotrijebi ovaj jubilej i uputi neprimjerene poruke, sa kojima se ne slažem, to je njihov problem.

Zbog funkcije koju pokrivam u mnogim prilikama sam slušao mnogo toga što mi se ne sviđa lično ali nisam ustajao i uskraćivao bilo kome pravo da to kaže. Lično, nemam problem ni sa ondašnjom Crnom Gorom, ni sa današnjom. Ako mene želite da pitate za stav, reći ću vam da je za mene Budva i more pod Budvom crnogorsko i nema potrebe da ga bilo ko oslobadja. Međutim,ne treba zaboraviti da je Crna Gora država svih njenih naroda jednako, pa tako i Srba.

Što se mene tiče, apsolutno i u svakoj prilici poštujem državu Crnu Goru, jedinu državu koju imam i smatram da sam svojim službovanjem na mjestu predsjednika Opštine potvrdio lojalnost Crnoj Gori. Jesu li to uradili DPS-ovi predsjednici opština tokom zadnjih 20-tak godina? Jeli patriotizam to što su oni radili? Kome vi to upućujete gospodo iz DPS-a? Je li Dragan Krapović jurišao na Dobrovnik, deportovao ljude u smrt, prodavao gorivo po ratnoj Bosni europejci? Jeli tvorac “rata za mir”?

Ne znam šta bih rekao o SDP-u i njihovom pokušaju da uvuku gospodina Bečića u ovu priču koje nema veze sa njim i Demokratama. Njihovo političko strvinarenje i pokušaj sticanja jeftinih poena neću komentarisati, ali im poručujem da ako im nešto nije jasno neka dođu da me pitaju, što bi naši stari rekli “u po dana, u po noći”, naraspolaganju sam im! Ako me pitate o nekim ljudima koji su bili na skupu, moram reći d a sa njima nemam ništa, kada god moram biti u njihovom prisustvu trudim se da to bude što kraće.

Neki od prisutnih sinoć i dio poruka sa skupa, nažalost ružnih i neprimjerenih poruka je potpuno identičan današniim saopštenjima i porukama koje su poslate iz DPS-a. Imam svoj stav koji kao normalan čovjek neću nametati bilo kome, ali ću ja držati do njega bez uvijanja i licemjerstva. Dakle, da zaključim, ja mislim da nisu u pravu ni DPS i Milo Đukanović na jednoj, ni njihovi bivši dugogodišnji koalicioni partneri SDP i Ranko Krivokapić , ali ni oni budući poput Andrije Mandića i DF- a na drugoj strani i niko mi neće držati lekcije iz morala, a pogotovo ne oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ilija
Gost
Ilija

A gdj ce kruška nego pod kruškom?

Joko
Gost
Joko

Krapovića za gradonačelnika! Ali Valjeva.

z d
Gost
z d

Isus se pojavljivao u tri lika kao otac, sin i sveti duh, a Krapo se pojavljuje u dva lika. Izgleda da ističe kandidaturu za boga, još samo da nađe način da se pojavi u trećem licu!!!

Hammerlock
Gost
Hammerlock

haha
na kraju može ipspanut:
“Mi Krapo od Maina gopodar taburea pored fotelje”

NEKO NOVO DOBA
Gost
NEKO NOVO DOBA

Skup bjednika i jadnika koji jos u glavi bez mozga imaju ciljeve stvaranje velike Srbije.koga god su branili taj je narod stradao Krajina;REPUBLIKA SRPSKA.KOSOVO ali zato su ovakvi maloumnici profitirali dok je sve te bolesne ideologije narod placao Krapovicu zalosno da ti kao predsjednik opstine nisi izasao i rekao da je more CRNOGORSKO ILI PODRZAVAS ove maloumnike i njihovu ratnicku… Više »

Hvala
Gost
Hvala

Na kraju skupa je odata zahvalnost Crnogorskoj i Ranku Krivokapicu na nesebicnoj pomoci odrzavanju velicanstvenog crnogoro-genocidnog skupa.

Oslobodjenje
Gost
Oslobodjenje

NIKAD VISE 1918-ta !!!

Oslobodjenje
Gost
Oslobodjenje

Dragi Crnogorci – Potrebno je osloboditi okupiranu Budvu !!

Rijeci Kralja-2
Gost
Rijeci Kralja-2

Intervju Kralja Nikole 1919-te: >>“Ono na što se žalim jeste nezahvalnost. Ja sam ratovao tri rata za istu Srbiju. Ja sam ih spasio jedne katastrofe i omogućio im da ponovo zauzmu Beograd. Uzimao sam hljeb iz usta svoje đece da im pomognem. Sjetite se da sam ja bio prvi koji im je pritekao u pomoć nakon austrijskog ultimatuma, iako me… Više »

Bog
Gost
Bog

Ahaaaa kako su ga nagradili jeli?Ne sprdajte se castiti s CG uteka potpisa nestanak i stasu Srbijanci i kralj Aleksandar trebali uradid ajde nek mi neko odgovori?

Rijeci Kralja
Gost
Rijeci Kralja

KRALJ NIKOLA: >> “Malo sam vijesti dobio iz moje zemlje. Jedine izvještaje su prokrijumčarili moji prijatelji, rizikujući živote.” “Čini se da zaista postoji vladavina terora. Muškarce, žene i đecu ubijaju bez suđenja. Bombe se bacaju na kuće mojih sljedbenika. Ne štede novac da moju đecu odviknu od vjernosti.”<< “Nema sumnje da ste čuli za moje svrgavanje i aneksiju moje zemlje… Više »

Milosav
Gost
Milosav

“Krapović: Nisam predstavljao ni partiju, ni Opštinu Budva, već sebe lično”- izjavi ovo kao gradonačelnik u SAD ili Kanadu, pa ćeš vidjet dje ces zavrsit i na koliko godina.

Pozdrav iz Toronta

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

ti da nisi predstavljao partiju danas bi bio iskljucen i pozdravljen.. ovako sram te i stid bilo… a kroz istoriju ces uc kao jedan od najgadnih ljudi i izdajnika novijeg doba.. pih…

Dejo IBM💔
Gost
Dejo IBM💔

Zato ja kažem ranki da joj kupim stan u lordove od brata dva. 👍

Dejo IBM💔
Gost
Dejo IBM💔

Teško se zarađuje hleb u budvu a i nasledstvo dijeli ja cu imati jedno dijete a kad bih imao devojčicu sve bi išlo na ravne časti. 👍

Hammerlock
Gost
Hammerlock

@Kjork Bokeški “dobrovoljci” (listom grbljani i paštrovići), brojem 4800, bjehu regrutovani od strane Doktora Lazarevića (istaknutog kotorskog srbina) za potrebe Austrougraske monarhije u prvom svjetskom ratu. (pogledati regrutne spikove doktoraLazarevića) Ovo je ujedno najveći vojni doprinos grbljana i paštrovića u nekom ratu do tada. Poređenja radi doprinos grbljana i paštrovića crnogorskoj ili srpskoj vojsci u prvom svjetskom ratu nije bio… Više »

Kjok
Gost
Kjok

Ne bi me čudilo da tvoji brojevi prevazilaze ukupan broj stanovnika Grblja i Paštrovića u to vrijeme. Ali, nije bitno uopšte. Ja pitao, ti nisi odgovorio. Kao da sam te pitao koliko je sati, a ti mi odgovorio da ne pada kiša. Ako ti je nejasno, ponoviću. Par stotina (ili je možda tačnije oko 1900) dobrovoljaca iz Grblja i Paštrovića,… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Kjok, a ti kao naivan. Ako su došli sa srpskom vojskom u Crnu Goru, naravno da su bili okupatori. Tako kaže general Mišiž: “Na teritoriji koju je naša vojska okupirala…” . Ako ih je pošlo 1900, koliko ih se vratilo sa Srbima poslije 4 godine? Đe se njih 1900 priključilo Srbima, kad je Boka bila Austro-Ugarska? Tebi je to neko… Više »

Kjok
Gost
Kjok

Bili su okupatori, kažeš. Dakle, moj pradjed, Bokelj, je okupirao Boku. Ako imaš negdje još takvih primjera, molim te navedi, jer ja još nisam čuo da je Bokelj okupator u Boki.

Hammerlock
Gost
Hammerlock

@Kjork “Prislna Regrutacija” a za platu??? Ili “Prisila Regutacija” a vrše je istaknuti kotorski srbi?? Očito kucaš bez pojma. To da li su “oslobodioci” ili “okupatori-Izdajnici” nije moje da kažem nego očito da je tvoje. Ja samo mogu ponudit’ podatak (a ti ga provjerit’) iz spiskova doktora Lazarevića. Vojni doprinos grbljana i paštrovića “žuto-crnoj” monarhiji je bio neuporedivo veći nego… Više »

Kjok
Gost
Kjok

1914. godine, Boka je bila Austrougarska. Bokelji su bili Srbi (većina) i Hrvati (manjina). Niti je bila u sastavu Crne Gore, niti su u njoj živjeli Crnogorci 1918. godine. Tu je jedino Crna Gora mogla biti okupator, a ne Austrougari ili Srbi. Austrougari nisu zbog toga što je bila u sastavu njihove države (kao danas što je u Crnoj Gori,… Više »

Hammerlock
Gost
Hammerlock

@Kjok “… Tu je jedino Crna Gora mogla biti okupator, a ne Austrougari ili Srbi …” Tebi očito logično rasuđivanje baš nešto i ne ide. Evo na stranu tvoje nebuloze o etničkoj pripadnosti naroda u Boki. Ako Crno-Žuta monarhija nije bila okupator (kako sam reče), i kako je većina grbljana i paštrovića bila u sastavu vojske te monarhije (spiskovi doktora… Više »

Bog
Gost
Bog

Ajde ostavise ti domoljubu Grbljana posveti se salteru Cetinjskom posto Cetvrtkom ne primaju spijune

Branko
Gost
Branko

ne piše se “obzirom” nego “s obzirom”. poyy

Hammerlock
Gost
Hammerlock

vala si ga “opravio”.

£€$
Gost
£€$

Nije tacno. To je padez instrumental. Tacno je bilo napisano. Odkud ti pravo da pametujes a ne znas?

Milka
Gost
Milka

Krapoviću sad smo vidjeli tvoju četnićku asimilaciju koju promovišeš pčevši od crkvice na Sv.Stefanu , bilborda i sada na vašaru u sportskom centru . Samo još prase da ste ispekli ka na ulicama Podgorice . Pih izdajnici Crne Gore stiči če vas ruka pravde brzo

Dejo IBM💔
Gost
Dejo IBM💔

Ne sviđa mi se jos jedna stvar kod budvana što gledaju da se bogato ožene i udaju da bi pare ostale kod njih u porodicu engleski stil. A onda dođe jedna srbijanska i uzme dio sestri uzme joj sve i sestra posle plače.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Ono sinoc ima jedno ime a to je izdaja. Svako ko je sinoc tamo bio je izdajnik. Nekad se za to na prijeki sud islo ali eto nasa drzava i to dopusta. Krapovic neka kaze ako smije da more nije srpsko i da ce Crna Gora biti vazda nezavisna pa i od Srbije. On je u dubini svoga bica cetnik… Više »

Kjok
Gost
Kjok

I Boka je bila vazda nezavisna od Crne Gore.

eto
Gost
eto

u pravu si uvijek je bila dio Dalmaciji odnosno Hrvatske

Sovljak
Gost
Sovljak

Svakoga mogu da shvatim osim ove sto ospu paljbu po srbima a onda kao opravdanje za tu svoju pricu kazu da crnogorci i srbijanci nijesu isto !!!

Kjok
Gost
Kjok

Bokeljski dobrovoljci u srpskoj vojsci u Prvom svjetskom ratu su u Boku 1918. godine došli kao oslobodioci. Donijeli su slobodu svojim porodicama, rođacima, komšijama, i oslobodili svoja imanja, ognjišta od austrougarskog okupatora. Kakav to mozak mora biti, da tvrdi za vojnika koji se svojoj kući vrati donoseći slobodu, da je okupator i izdajnik? Ponosni smo na naše pretke sa Solunskog… Više »

Dejo IBM💔
Gost
Dejo IBM💔

Dobar je ovaj krapovic prvi put od kad je on na vlast čitam njegovu izjavu. Samo mi nemoj D slovo dirat. 👍

Globovanje
Gost
Globovanje

Bas je lijepo ovo objasnio sve , siguran sam da ga od danas jedan dio vise voli , a opet drugi manje ! Ovo je prvi Demokrata koji je ‘ izasao iz ormara ‘ i pokazao svoje pravo lice … pali demokrata 😂

Dejo IBM💔
Gost
Dejo IBM💔

A sto je ovo brate ujutro na kafu. 😆👍

Biohazard
Gost
Biohazard

“Laž je srpski državni interes”. “Mi lažemo da bi obmanuli sebe, da utešimo drugoga, lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja, lažemo zbog slobode. Laž je je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.” Tu dobri Dobrica nije stao. “Laž je srpski državni interes”. Laž je u… Više »

Bog
Gost
Bog

Ne moze u lazima Cetinjane niko stic i ove Crnogorce te mijenjaju vjeru za veceru

MNE
Gost
MNE

Koje su to tuge tužne koji ne vole svoju državu – pi!

Montenegro
Gost
Montenegro

Svi vi ste za ono dje se ima oteti mislim na opoziciju da nije Hvrvata Albanaca I Muslimana / Bosnjaka / nebi bilo Crne Gore vise je vole i oostuju od vas Sbijanaca i Crnogoraca

pipunijada
Gost
pipunijada

bez trubača i estrade, obična rijaliti kupusijada

Rale
Gost
Rale

Kome se pravdate. Ne zasluzuju oni ni jednu rijec da im se kaze. Slavilo se oslobodjenje Crne Gore od strane junacke srpske vojske. Kralj im je pobjegao sa zlatom i ostavio narod na milost i nemilist Austrougarskom zulumu, a Srbi krv prolivali za slobodu Crnogorsku dok je on bahanalio po Italiji i Francuskoj. Kako bi to lijepo bilo da se… Više »

Biohazard
Gost
Biohazard

Koliko si rijeci potrosio na ove lazi , sto je ovo 😂 , evo ja cu samo par ali istinitih – LAŽUNJAŠ KO ŠTO TE DOBRICA ĆOSIĆ OPISAO !

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

To Rale. Đe reče da je bio srpski Kralj? Na Krfu sa svom vojskom. Pobjega je dok mu je Nikola na Mojkovcu drža odstupnicu, umjesto da brani Cetinje. Đe su bile te borbe koje su Srbi vodili za oslobođenje Crne Gore? Koliko si gluposti napisao. Proćitaj letko nešto.

Biohazard
Gost
Biohazard

Evo ti jos malo – ‘Laž je vid srpskog patriotizma, laž je srpski državni interes. Laž je u samom biću Srbina’ – Dobrica Ćosić

Mojsije
Gost
Mojsije

Izjava u duhu dvoličnosti Demokrata.Priča notorne gluposti o predstavlju samo sebe,¤što je moguće u porodičnom okruženju.

Mladen
Gost
Mladen

Kao Demokrate, nit smrdi nit mirise a, toboze sa svima lijepo. Podjele pa pobjede, poruka je jadna

Nikolina
Gost
Nikolina

Jadni Srbi izgubice još i Vojvodinu kao i sve
Zato oce da nas okupiraju
Ali nažalost to neće uspjeti

Rale
Gost
Rale

Tutu meni kako si mi se za Srbiju zabrinula. Brini ti za ove jade odje pusti Srbiju Srbijancima.

HN-CG
Gost
HN-CG

Hoce li napokon poslije ovakve perverzije(sto kaze gradon.Pg.),Purko i druzina sa Sdp-om izaci i srusiti vlast u Budvi.I nikada i nikada vise cetnicku opoziciju gradjani Budve n

£€$
Gost
£€$

Ni Purko nece nista napraviti, previse je mlak. Vidjecete. Ima u BD par lafcina profesionalaca mudonja kojima se divim ali nikako nece da udju u politiku, nikako da se kandiduju… zao mi je. Bez njih u gradskoj upravi Bd ce da posrce i talja. A steta jer bi znali da je vode. Ljudi koji primjenjuju rad red i disciplinu. A… Više »

Vani
Gost
Vani

Rekao Covjek sto misli.Svaka cast!A ovi Botovi neka dodju

Veteran od1990
Gost
Veteran od1990

Ziv i zdrav bio Akrapovicu viteze Crne Gore,tako rade junaci casni koi vole Crnu Goru,blizi se kraj falsifikatorima koji dovedose 2006 Crnu Goru u NE stanak.Za sad postoimo da dignemo dva prsta u Brisel i za NATO kad im treba vecina

Biohazard
Gost
Biohazard

Taman si ga fino prekrstio 😁

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Zamislite covjeka koji ne vidi nista sporno na skupu na kom se poziva na ukidanje kako on kaze njegove drzave ciji je sluzbenik. Zamislite covjeka koji ne vidi nista spprno na skupu na kome se crnogorsjo more proglasava srpskim. E to vam je Krapovic.

Radosav72
Gost
Radosav72

Ovaj prica o licemjerju… a kako onda moze, kao visoki javni funkcioner, gradonacelnik, odnosno jedan od najboljih u partiji, da prisustvuje antidrzavnom skupu. I “kao” ne predstavlja nikoga osim sebe licno. Pazite, skupu kojemu cak ni Risto nije htio da prisustvuje. Ne mora trazit opravdanja, jednostavno ga “srce ponijelo” .

Historik
Gost
Historik

Dokument, Ugovor o ujedinjenju, donešen je na skupstini u Dobroti 29.oktobra 1813. na nasem i na italijanskom jeziku. Najbolje sacuvani dokument o ujedinjenju je verzija na italijanskom jeziku u gradji Opstinskog arhiva Perasta koja se cuva u Muzeju grada.U slobodnom prevodu taj dokumenat glasi:
«U ime Boga, Amin! Dobrota, dvadesetidevetog oktobra hiljadu osamsto trinaeste. Dvije susjedne pokrajine, Crna Gora i Boka Kotorska, prožete patriotizmom…

Montenegro
Gost
Montenegro

Jos malo dok se prikljucimo EU onda ce se znati kad se ulazi u CG a kad se izlazi iz nje i svi koji su izgradili vile i druge objekte morat ce placat porez a zauzeli ste 70 posto primorja vi koji nijesti znali ni vidjeli sto je more zbog toga ste vi zabrinuti a vi bi prodaki majku rodjenu… Više »

Pravnik
Gost
Pravnik

Na birackom mjestu gdje ja glasam se pojavom Demokrata ugasio veliki broj glasova koji je imao SNP, ostale stranke su zadrzale priblizno isti broj glasova, nije tesko zakljuciti ko su ustvari Demokrate i ciju politiku vode.

Leleku
Gost
Leleku

Poštena izjava do bola! Kome smeta ima problem sa svojom glavom.

Andjela
Gost
Andjela

Srpska more, Krapovicu sram te bilo i tebe i one koji su te izabrali!
Da je vjecna Crna Gora🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Historik
Gost
Historik

1. novembra 1813. u Boki, na kojoj je donijeta Odluka o ujedinjenju, obrazovana Centralna komisija, na čelu sa vladikom iz Crne Gore kao predsjednikom i sekretarom iz Boke, uz jednak broj članova, “ministara”, po devet. Formirano je i Vijeće sa 41 poslanikom, kojim je predsjedavao vladika, a potpredsjednik bio iz Boke. Iz čitave Crne Gore je bilo devet poslanika, a… Više »

Radosav72
Gost
Radosav72

Ja ne kapiram poentu tvog teksta?

Historik
Gost
Historik

Vidim da većini komentatora nije baš jasno šta se tada dešavalo u Boki, pa je ovo približavanje materije!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Zaboravio si da napišeš da je prije toga bio referendum Crnogoraca u Boki, na kojem je donešena odluka o prisajedinjenju Crnoj Gori.

Mlatunjanin
Gost
Mlatunjanin

Svi ste vi Udbaši i što god da kažete je udbaško i radite za udbu ako kritikujete mlade pripravnike Bečićeve. Svako mišljenje drugačije od ovih isfoliranih mladih biznismena je udbaško

Katarina
Gost
Katarina

Bravo Yaf potpuno si u pravu.

£€$
Gost
£€$

Pretjerali ste. Ne mozete tako kao presjednik opstine. Niti se to pod Vasim mandatom moze tretirati kao licno. Pretjerali ste. Imate pravo da grijesite, covjek ste ali radite pogresno.

Angela KO
Gost
Angela KO

Koji je ovo lik

dragan
Gost
dragan

E vidjite predsjednika opstine..propalo se..

Pavkov
Gost
Pavkov

Neznaju oni sta znaci svoj stav to je za njih misaona imenica

Blavor
Gost
Blavor

Izbirika se, povjerovat ce mu vjerovatno đeca u obdanište…

Irena
Gost
Irena

Becic da je pametan, treba da makne ovoga Krapovica. Ovo je bruka za tako mladu partiju.

£€$
Gost
£€$

Becic je nesto drugo. Krapovica ima dosta. Lakse bi mu bilo da izadje on iz partije. Ne mora se tako nikome zamjerati.

Mirko
Gost
Mirko

Sram da bude svakoga ko je tamo prisustvovao. Onakve poruke slati mogu samo primitivci i ljudi koji ne žele dobro Crnoj Gori , a svi oni koji su tome prisustvovali lupili su samo sami sebi šamar. Jasno je bilo šta će se tamo dešavati i svako je imao slobodnu volju da li će tome prisustvovati ili ne. Na žalost osramotili… Više »

£€$
Gost
£€$

Bruka i sramota!

Herceg novi
Gost
Herceg novi

Sto ce mo sad pope Momo sa serpskijem morem. Predlazem da ga popijes na Drazen Vrt.

mecka
Gost
mecka

Zivio ti nama Krapovicu, sitne duse prodane mogu samo da laju!

Antilopije
Gost
Antilopije

Ispade po tvom da su oni sa sinocnjeg skupa lajaci 🙂

Boba
Gost
Boba

Fin nacin izrazavanja, tipican za vas!

mecka
Gost
mecka

Koje nas? Crnogorce? Ako ti smeta slobodno idi dje se ljepse izrazavaju.

Grizli
Gost
Grizli

Krapovicu zar poruka koju Demokrate stalno salju nije ” pobjede, a ne podjele” .. Ti si se ovim licnim stavom odvojio od nas !

sena
Gost
sena

Treba Becic da se oglasi povodom ovoga. On koji nas ubijedi da su Crnogorci, ovo je bruka.

jana
Gost
jana

Totalno razocarenje u demokrate, a ovamo furaju neko crnogorstvo, a slave sramotnu PG skupstinu.

majda
Gost
majda

Jos veca sramota.

Imela
Gost
Imela

Dje je i sta radi Abazovic, i kako komentarise ovo?

elena
Gost
elena

Sta ima Abazovic da kaze na ovo??? Nije predstavljao BD, sramota

zrno krstov
Gost
zrno krstov

A,PURKO!!???

Omegle
Gost
Omegle

To je skup u OPSTINI NA CIJEM SI TI CELU? KAKO LICNI STAV ? TI NE PREDSTAVLJAS SEBE NEGO CIJELU OPSTINU !!!!!

Zorka
Gost
Zorka

Ee zbog oviga Krapovicu Demokrate vjecito prozivaju da nemaju stav i da se ne zna na koju ce stolicu da sjede! E,zbog ovoga ! Ocemo li da napredujemo ili da se unazadimo jos vise ?

@ Zorka
Gost
@ Zorka

Od nestanka 2006 Crne Gore vi pricate o napredovanju a MILO da zivimo bolje molim te lazi nekog iz bliznje familije koi te ko lazova znaju pa ti ne zamjeraju pusti nas imamo gram mozga

Dirigent
Gost
Dirigent

Meni nije jasno šta rade bivsi liberali u demokratama? Demokrate, URA,. Crnogorska.. Zbog ovakvih stvari ce biti marginalizovani na sledećim izborima. I ovim samo pokazuje da je DPS bolji od njih sa svim svojim manama.

Taske
Gost
Taske

Zar Demokrate nisu Crnogorci? Cemu ovo sad?

sena
Gost
sena

Veliki crnogorci koji slave datum kao sto je ovaj, mos mislit. bruka

Agata
Gost
Agata

Sram te bilo ! Tu si ispred Demokrata ! Nema vise licno ili drugacije, ti si tu jer smo te mi izabrali,mi glasaci Demokrata nove i jedre snage garada Budve ! Nismo ovo ocekivali !

wnk
Gost
wnk

Agata, od ove Srbadije, jedino nas može spasiti da prihvatimo polumjesec na zastavu i da spalimo Gorski vijenac.

sorela
Gost
sorela

E, za koga smo mi glasali ! Da ovaj covjek predstavlja sve nas prave demokrate !

mecka
Gost
mecka

Ti si glasao bosnjake ako se ne sjecas

Dirigent
Gost
Dirigent

Četnik samo za sebe a ne za pariju koja miri a ne dijeli…kakva šizofrenija.

Velimir
Gost
Velimir

DRAZIN PION NA VASARU PRIMITIVIZMA!

Boba
Gost
Boba

Jos gora sramota Krapovicu ako je tako! Sad si zaista dio Cica Drazine skupine!

Lola
Gost
Lola

Koji god razlog bio vise nemas moj glas.

Boba
Gost
Boba

A glasala si??? Hahahhah! Svaka cast, taman si za Krapovica i slicnih, pa slika govori vise od rijeci ko je covjek, treba da zacuti za vazda od bruke ko god ga je glasao!

Mr.Bin
Gost
Mr.Bin

Nego koga si prestavljao. Nemože se obmanjivati javnost nekim izjavama datim kako tebi odgovara. Nema,, lično” kad se prisustvuje takvom skupu u u opštini gdje si gradonačelnik. Ipak Krapoviću malo ozbiljnosti pa nismo mi čitaoci ove izjave mala đeca i da to tek tako,, kupimo” od tebe.
Ovim si dao pečat svom opredeljenju.!

Ima li?
Gost
Ima li?

Ima li gadnijega “covjeka” od ovoga? Pljuje po svemu Crnogorskom, dozvoljava svakakve plakate i bilborde po Budvi, dozvoljava i prisustvuje ovakvom sramnom skupu i onda dâ ovakvo saopstenje!? Ogradjuje se od partije, grada a i od samog sebe izgleda. Krivi organizatore a on je jedan od njih. Naziva neprimjernim govornicima one koje je on doveo tu i sa kojima je… Više »

Dado
Gost
Dado

E moj Beli nit si vino nit si voda

BG-PG
Gost
BG-PG

Krapoviću Bog ti zdravlja i sreće dao a ovima milogorcima jada kao sto im je i dao da crknu od njega….

Dirigent
Gost
Dirigent

Ti si baš darežljiv, vjerovatno bi ti bio bolji prema CG nego tvoji istomišljenici 1918 što su bili? A, fašisto!?

Mugabeee
Gost
Mugabeee

E kad ti Dirigent iz NDHa kaze, možeš zamisliti 😂😂😂😂😂

Yaf
Gost
Yaf

Na kraju ce reci da nije predstavljao ni sebe no da su ga drogirali i poveli tamo mimo njegove volje i da se nicega ne sjeca.

BG-PG
Gost
BG-PG

Ti to o drogiranju iz licnog iskustva???

Radnik
Gost
Radnik

Ne treba tu licno iskustvo. Ti su cuo za “drogu za silovanje” kad zrtva nije u stanju da se opire. Tako ispada da je na ovom skupu mentalno “silovan” i ovaj Krapovic, ali se nije opriao ni malo. Zakljucak je jasan i bez iskustva.

BG - PG
Gost
BG - PG

Da. Bio je drogiran, inace bi se pobunio…

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Nije Krapo što mu zbore
Nego vitez Crne Gore 💪 💪 💪

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Bravo Krapoviću!

Gost
Gost
Gost

Isti si kao i tvoj lider, ni tamo ni tamo, beskicmenjaci pih

Kole
Gost
Kole

Samo odlazak na takav skup jasno pokazuje prikrivene stavove. Sve sto sad kaze je kontradiktorno tome. Ako mi se nisu svidjele izjave sto nije demonstrativno napustio skup? Je li moga nedje drugo obiljeziti smrt 1049 budvana osi tamo? Takodje izjava da primorje nema veze sa Podgorickom skupstinom na kojoj je ukinuta Crna Gora je opasno negatorska za drzavu Crnu Goru.… Više »

Yaf
Gost
Yaf

Tacno je sve. Budva i Boka su imale vjekovnu teznju da se ujedine sa Crnom Gorom u koju su gledali kao svjetionik slobode. Narod Budve je i mentalitetom i velikim dijelom obicaja, govorom i ostalim etnickim obiljezima najblizi, pored Kotorana, Cetinjanima. Mnogo blizi nego recimo Novljanima koji su isto Boka (a ovi drugi su blizi etnicki Grahovljanima i Niksicanima nego… Više »

Erwin
Gost
Erwin

A dje su crnogorske vladike stolovale osim na Cetinju? Sta su bili Stanjevici i Maine? Je li Grbalj bio 5-ta nahija u 17-tom vijeku, pa posle nasilno pripojen okupatoru? Ujedini li se Boka s Crnom Gorom pocetkom 19-tog vijeka i razdvojise li to okupatori ponovo? Dje su stolovali Crnogorski guvernaduri bez u Kotoru? O cemu mi pricamo? Neko hoce da… Više »

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Erwin, jedino je greška da nijesu Boku 1815-e Crnoj Gori uzeli okupatori, nego Rusi na Bečkom kongresu i dali je Austriji. A CRnogorci iz Boke su na referendumu 1813-e izglasali prisajedinjenje Crnoj Gori.

Mugabeee
Gost
Mugabeee

Yaf je u pravu a ti si Stara lud. Koji Crnogorci iz Boke hahahaha Kad je to bila Crnogorska prije??? Za vrijeme Duklje mozda? Aha ali malo juče. Bila pod Venecijom i u Kotoru je ubijen stric Jovana Vladimira poslije dvije godine upravljanja Bokom. A dje ti je podatak kad su Crnogorci sa turcima napadali Kotorske bedeme????

Doktor Ii
Gost
Doktor Ii

Gospodine Krapoviću…Vi ste predsjednik opštine…svih građana opštine..Vi ste u pariji koja Vas je postavila za istog..bolje onda da ste ostali običan građanin pa da nam to ne spočitavate da ste pošli u svoje ime..jer ste sada ime i prezime građana a i partije…Ako Vam to nije niko rekao evo da znate..treba li još što da Vam kažem a što debelo… Više »

bokelj
Gost
bokelj

Veliku si vala licnost predstavljao

Got
Gost
Got

Po kom osnovu si onda ti u toj partiji Krapovicu, ako ne dijelite politicke stavove? Prije bih rekao da je u pitanju samo pokusaj prikrivanja vecine vasih clanova a koje ti samo nisi izdrzao. Vecina vase partije kao ogranka starog SNP-a ima stavove kao ti, samo se foliraju ne bi li koga prevarili i uzeli koji crnogorski glas. A kad… Više »

Primorac
Gost
Primorac

Krapoviću ako stvarno misliš što si izjavio zašto nisi ustao i Reko da nije Crna Gora srpska i more i da ne treba niko da ga oslobadja. Koji smo to mi okupatori koji poštujemo svoju drzavu himnu zastavu. Treba da te sram i ne vadi se kad si US…o i šefa i stanicu. Nikog ne mrzim iako sam manjina u… Više »

BG-PG
Gost
BG-PG

A ko je rekao da CG nije srpska zemlja osim vi milogorci….doći će vrijeme kad će mo osloboditi srpsku CG i njeno more od današnjih uzurpatora i izdajnika samih sebe samo da bi opstali na vlasti…

Joo
Gost
Joo

Bg….a od koga da oslobadjas CG?……od Crnogoraca?……kao sto ste je “oslobodili” 1918-e……e neces nikad vise…..2006-e oslobodismo CG od srbijanske okupatorske cizme….imas Srbistan…brini se o njemu…..u CG mozete samo kao svaki strani drzavljanin sa pasosom…..a idi i oslobadjaj Kosovo……HR pokrajinu Zemun, Madjarsku Vojvodinu……rece vama cica Tarabic da ce te stati pod jednu sljivu…..krajnje vam je vreme da ga poslusate…….

Psihijatar
Gost
Psihijatar

A sto ce ti more, kad ne znas da plivas, srbine moj, vjecno ugrozeni?!

Marinero
Gost
Marinero

Nisi trebao da se predstavis uopste, znamo dobro ko si

BG-PG
Gost
BG-PG

Za razliku od vas on zna i ko je i sto je,a sto ste vi jadnici jadni ajde kaži ako znaš i umiješ,samo mi nemoj reci da si po bacijonalnosti Crnogorac a ako to i kažeš objesni gdje i ko vas je priznao i gdje kao takvi postojite…..

Marinero
Gost
Marinero

Bogu hvala sto nisam BG-PG

Dragutin
Gost
Dragutin

Momče, evo ja kao čovjek koji dps očima ne može gledat, koji živi za dan da dps-u vidi kraj za vijek vjekova, (što očigledno neću doživjet, u zdravlje vas koji im ovakvim djelovanjem debelo pomazete) na razumijem te. Ti nemaš pravo da ideš tamo kao građanin. Ti ne treba da ideš tamo đe se onakvi govori drže. Ti ne možeš… Više »

Piksi
Gost
Piksi

Znaci prestavljao si nikoga!!!

Terra nova
Gost
Terra nova

Nijesu te poruke, Krapoviću, bile ružne nego opasne, a ti si bio ( i ostao ) dio te opasne skupine koja obećava i prijeti crnogorcima Crnoj Gori i svim gradjanima Crne Gore.

Rankovic
Gost
Rankovic

Ti prijetis svima koji nisu poklonici ove falsifikatorske i dodvornicke vlasti !

VISITOR
Gost
VISITOR

Ti i tvoja partija prestavljate nikoga i nista.

Vojo
Gost
Vojo

Smije li ura izaci i reci nesto ovom krapovicu a ne jer ne smije dritan od becica se pomolit

bleferi
Gost
bleferi

Takvi su svi Demonkrate! Čudo se nije Aleks ogradio? Ne, bogomi, no poslao delegate. Gadite nam se!

Rankovic
Gost
Rankovic

I Vi nama

Mirko
Gost
Mirko

Rankovicu danas za botovanje mozda i 3€ skupis pa da leleces o Kosovu 😂

Budva
Gost
Budva

Krapović je jedan umjereni političar. Čovjek koji se dokazao da je za Crnu Goru, svaka čast na ovome tekstu. Nema potrebe ići iz krajnosti u krajnost, mada, ovoga koji je govorio da je ovo srpsko more, treba zatovriti i krivično goniti. Toliko, more je države CG i tako će biti i dalje.

Krle
Gost
Krle

Taj je kažnjen unaprijed. Zabranom ulaska u Crnu Goru, pa je morao naknadno da opravda kaznu.

bleferi
Gost
bleferi

Krapović je pokazao ko je i što mu je cilj. A što se tiče crnogorskog mora – MALO MORGEN! Ča ni kao kupači, eto im Ade Ciganlije! Iš s našeg praga, krvlju smo ga čuvali!

Vikasin
Gost
Vikasin

Kratko i jasno, posebno ovim iz SDP. MRTVIm snom 2.gid.sada aktivni u komisiji sa df u vlast a ovamo bi da dijele deke. Licemjerno.

Strijelac
Gost
Strijelac

Valjda bi bilo normalnije da se partija ogradi od tebe, nego ti od nje, Krapoviću.Nego isto mislite i ti i Bečić, samo što se on igra skrivalice.

REALNO
Gost
REALNO

Posto gledas pink cudo nisi otisao na kupusijadu

Pogba
Gost
Pogba

Hahahaha cuj ovoga,e fino si se predstavio.

Seka
Gost
Seka

Ne femkaj se ti si na funkciji nazalost na kojoj jesi i u partiji koja ti pripada. Prrma tome nijesi ti ixvsn toga tsj buket cvijeca no trnje koje bode svakog dobronamjernog gradjanina. Prezir za ljude koji preziru svoju drzavu. Pred sledece izbore svi od lokala do drzave da potpisu izjavu da priznaju drzavu i njene institucije i simbole. A… Više »

Rankovic
Gost
Rankovic

Prezir za ljude koji se stide svojih predaka, i koji bi da falsifikuju svoju proslost !!!

Joo
Gost
Joo

Moji preci nisu srbijanci vec Crnogorci…..koje su srbijanci progonisli zbog Crnogorskih stavova…….nikad vise 1918-a…..nikad vise srbijanska okupacije……e viva Montenegro 🇲🇪

Rankovic
Gost
Rankovic

Ni moji preci nisu Srbijanci, vec Srbi Bokelji i to nema nikakve veze sa drzavom Srbijom i Srbijancima ! 😉

Mugabeee
Gost
Mugabeee

Joo tvoji su Cetnicka emigracija u USA. Dje bi drugo Četnici bili.

Joo
Gost
Joo

Mugi….moji su Crnogorska emigracija u USA…..a tvoji su cetnici koji su okupirali CG, zbog kojih su moji morali da emigriraju da bi sacuvali zive glave……tvoji su oni koji bi danas da CG oslobadjaju od Crnogoraca……tvoji su oni koji jos nisu shavtili da od velikog Srbistana polako ali sigurno ostaje pasaluk beogradski……i da ste samo to i zasluzili……

?????
Gost
?????

Ne mozes ti gospodine dok obavljas funkciju u tvojoj partiji i predsjednik si opstine nista raditi javno u svoje ime. Kad si kuci u svoja cetiri zida tu mozes inace bi predsjednici drzava javno drugovali sa kriminalcima i fasistima posle radnog vremena “licno” i privatno, zato ako obraza imas podnesi ostavku !

Rankovic
Gost
Rankovic

Bravo dobro si reko. Evo nase drzavno rukovodsvo svakodnevno druguje sa kriminalcima i globalnim fasistima !!!

460
Gost
460

Potpuno si u pravu, nemaš koga prsta iti, čak ni samog sebe.

Balsa
Gost
Balsa

Presmjesno! Zasto si onda zasluzio mjesto u 1vom redu,kao gradjanin?

123
Gost
123

pa kad se prestavljas kao lojalan gradjanin crne gore sta si ocekivao od osoba koje su vec bile najavljene da ce produstvovati skupu.nemoj mi reci da nijesi znao.zajedno si na skipu sa onima koji ne priznaju niti postuju crnu goru.pa kad si vec htio da proslavljas 100 godina od 1-og svjetskog rata sto to nijesi uradio posebno,a ne sa njima… Više »

Klara
Gost
Klara

Bože kako je neznaven ovaj Krapović

eto
Gost
eto

Ma sta si jadan slavio. Bili ste AU podanici i izgubili rat. Slavili su tvoji preci kad je Lovcen pao. Pih

Mugabeee
Gost
Mugabeee

Pa logično kad su AU pošli. Dal si glup toliko?

Kotor
Gost
Kotor

Krapović: Nisam predstavljao ni partiju, ni Opštinu Budva… Nego koga si predstavljao? Opštinu Ćićevac?

Saša M.
Gost
Saša M.

Reče Krapović, ključni rijaliti igrač budvanske zadruge! Lojalan si produkciji, ali su ostali rijaliti igrači neozbiljni! E, sprdnjo…

eto
Gost
eto

Bravo. Duhovito

Send this to a friend