Politika

Krapović ostaje na čelu Demokrata u Budvi

Krapović

Predsjednik budvanskog odbora Demokrata Dragan Krapović ostaje na toj poziciji, dok će funkciju potpredsjednika tog partijskog tijela, kao i do sada, obavljati predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović, potvrdio je Pobjedi Krapović.

On je demantovao spekulacije o navodnoj namjeri lidera Demokrata Alekse Bečića da Krapovića, nakon odlaska sa funkcije predsjednika opštine Budva, smijeni i sa čela Opštinskog odbora Demokrata u tom gradu i da na njegovo mjesto postavi aktuelnog predsjednika SO Budva Krsta Radovića.

“Krsto Radović je predsjednik Skupštine opštine Budva i potpredsjednik Opštinskog odbora Demokrata. Ja sam predsjednik Opštinskog odbora Demokrata i na toj funkciji ostajem. Apsolutno je sve u najboljem redu. Niko nikog ne smjenjuje. Više smo nego zadovoljni onim što smo uradili u Budvi za ove dvije godine”, kazao je Krapović u izjavi za Pobjedu.

Krapović, koji je dvije godine bio na čelu opštine Budva, podnio je krajem decembra ostavku na tu funkciju u skladu sa koalicionim sporazumom Demokrata i Demokratskog fronta o vršenju vlasti u Budvi.

Koalicionim sporazumom, koji je sklopljen nakon izbora 2016. godine, predviđena je rotacija na čelnim pozicijama u gradu između kadrova Demokrata i Fronta, a nakon isteka dvije godine mandata.

Krapovića je tako, početkom ovog mjeseca, odlukom SO Budva zamijenio lider budvanskog ogranka DF-a Marko Carević. Ostavku je, u skladu sa istim sporazumom, podnio i doskorašnji predsjednik SO Budva i funkcioner Fronta Đorđije Vujović, da bi lokalni parlament odmah potom na čelo SO imenovao potpredsjednika budvanskih Demokrata Krsta Radovića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mileva
Gost
Mileva

Krapović ha ha ha.

Mario
Gost
Mario

Bananu Krapovicu,a moze i “moderizatoru”iz CDM-a.

Brigita
Gost
Brigita

Koga taj lik interesuje

Ivan
Gost
Ivan

Mnogo bitna vijest

vjecna da je
Gost
vjecna da je

udba i kriminalci u pokusaju iz budve na aparatima…propala im suplja prica

Send this to a friend