Politika

Krapović: Poremećaj lažnog predstavljanja liječiti časovima Uvoda u pravo

Želim da zahvalim kako koleginicama, tako i njihovim partijama što u zvaničnim saopštenjima konačno pravilno tumače cijelu ovu situaciju i ujdurmu koju su nametnuli građanima Budve i Crne Gore, saopštio je večeras potpredsjednik Demokrata
Dragan Krapović, reagujući na saopštenja Demokratske partije socijalista i Crnogorske.

<<<Crnogorska: Čega se pametni stidi, budala se time ponosi<<<

<<<DPS: Radović da potraži dobrog advokata, biće mu potreban<<<

“Do sada smo u javnosti bili u sporu o karakteru njihovih druženja hotelima, restoranima, ali je sada očigledno da kolege ipak imaju momente lucidnosti. Mi ne vidimo nikakav problem u druženju, jedino što nam malo kao građanima smeta jeste to što se na tim njihovim druženjima evidentno ne poštuju mjere NKT-a, dakle – svi su vidjeli iz medija da na otvaranju sezone u TN Slovenska plaža nije bilo distance”, naveo je Krapović.

Kako dodaje, nije bilo distance, ali nema veze, važnije je da su prvi furešti (za Crnogorsku turisti) stigli, i to dvije kategorije gostiju – platežni gosti, dakle – oni koji plaćaju i ovi drugi, koji su plaćeni.

“Dakle, dvije dame, po sopstvenom kazivanju odbornice lokalnog parlamenta su danas pokušale prevariti predsjednika SO Budva (Krsta) Radovića i to na način što su ga fino i kulturno zamolile da im se zavedu i procesuiraju dalje nezakonita dokumenta koja ih čine bespravnim uzurpatorima. Nadalje, kako same ističu, imaju akutan problem nezaokružene pravne procedure”, istakao je Krapović.

On poručuje da je poznato da problemi “nezaokružene pravne procedure” znaju da izazovu teške poremećaje, na primjer poremećaj lažnog predstavljanja, konfuzije, te samovlašća i odsustva senzibiliteta za zakon i propise države Crne Gore.

“Zato im toplo preporučujemo da za početak kao terapiju uzmu časove Uvoda u pravo, da se manje nerviraju i prijete represijom, a ako to ne pomogne onda je bataljivanje javnog posla i politike definitivno jedini lijek. Naravno pored toga što bi njima pomoglo, uvjereni smo da bi to bilo ljekovito i za našu Budvu”, naglasio je potpredsjednik Demokrata.

Osvrnuo se i na prijetnje prijavama.

“Samo izvolite, ponosni smo na svaku prijavu koju je OKG podnio protiv nas, te obavještavamo javnost da niti jedan jedini funkcioner Demokrata nije optužen, niti je počinio ikad ni krivično, ni prekšajno, ni nedolično djelo, dok su se vaši funkcioneri utrkivali da potkažu jedan drugog, priznaju i što jesu i što nisu, u zamjenu za kazne ispod zakonskog minimuma ili bijeg u susjednu Srbiju”, zaključio je Krapović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zemljanin
Gost
Zemljanin

Sramota za jedno drustvo je sto ovakve osobe zavrjeđuju da im se ime pomene u bilo kom mediju.Cijela Budva zna o kakvoj se osobi radi.Zar je ovo stvorenje bilo gradonacelnik?Zalud mu litije.Od onoliko nemorala i nesojluka ga ni svevišnji ne moze procistiti.

mrkela
Gost
mrkela

On može da predaje uvod u četničke fukarluke , sa osvrtom na Srebrenicu , Sarajevo , Vukovar !

Zoran
Gost
Zoran

Oj demokrate jel vam zao politicki rastanak u budvi vam se primakao.

mrkela
Gost
mrkela

Dražin front i četničke demokrate plaču jer je Budva ponovo postala Crnogorski grad !

Joo
Gost
Joo

Nikada nece oprostiti to sto smatraju najvecim zlodelom….a to je da je Budva ponovo Crnogorska….i da im truba iz Guče tamo nikad nece piskutati……

Otac Duško
Gost
Otac Duško

I što ima da kaže Slobov podmladak

Send this to a friend