Politika

Krapović: Prvaci DPS-a kršili zakone i zanemarili interes građana

Nakon što je poslanica DPS-a Jovanka Laličić saopštila da je poslanik Demokrata Dragan Krapović profitirao od investitora, iako ih demagoški i populistički napada, reagovao je Krapović i poručio da su prvaci DPS-a kršili zakone i zanemarili interes građana.

<<<Laličić: Krapović profitirao od investitora, iako ih demagoški i populistički napada<<<

“Više je nego jasno da sam tačno pogodio ‘u sridu’, čim su poslanicu Laličić angažovali da reciklira hiljadu puta plasirane neistine DPS-a. Već duži period mog bavljenja politikom te laži nisu pogodile cilj, pa će i sada ostati jalove”, naveo je Krapović.

Prema njegovim riječima to je uostalom i razlog zbog čega podrška Demokratama raste iz dana u dan, što se nikako ne može reći za DPS.

“Moj odnos prema investitorima u Crnoj Gori je uvjek bio kristalno jasan. Dok sam bio predsjednik opštine Budva uvjek i bez izuzetka sam pozdravio i pomogao sve što je u skladu sa zakonom, što je u interesu građana. Tako je bilo i sa investitorima koji ulažu na Svetom Stefanu, međutim kada je bila u pitanju gradnja u Miločerskom parku, nelegalni privremeni objekti ili zaposjedanje svih plaža na tom potezu, tu se jednostavno nismo mogli složiti i to im je jasno, direktno i argumentovano rečeno”, dodao je Krapović.

Ističe da prvaci DPS-a, kojem pripada poslanica Laličić, premijeri, ministri i predsjednici opština se nisu ponašali kao Demokrate.

“Bili su spremni na sve; kršili zakone i prilikom donošenja odluka zanemarivali interes građana i države. Zato smo danas tu gdje jesmo. Dakle, da zaključim; lament-kampanja je previše očigledna gospođo Laličić i te priče više ne možete ‘prodati’ nikome, baš kao ni ove gluposti o meni lično. Moram vam reći da mi je zaista ispod nivoa da to komentarišem, a usudio bih se reći i Vama da budete neko ko služi za plasiranje takvih neistina!”, zaključio je Krapović.

Send this to a friend