Politika Vlast u Budvi da ostane na okupu

Krapović: Smirimo strasti, prekinimo sa packama i uvredama

Nastavljaju se prepucavanja na relaciji Crnogorska-Demokratski front. Hoće li partija Vladimira Pavićevića ostati dio budvanske vlasti znaće se sjutra. Demokrate pozivaju sve kostituente vlasti u Budvi da ostanu na okupu i ne dozvole DPS-u i liderima DF-a da sruše vlast u toj opštini.

<<<Carević: Mimo volje građana smo uveli Crnogorsku u vlast<<<

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević pitao je ranije da li je Crnogorska dio vlasti ili nije.

“Još nismo sigurni da li je Crnogorska dio vlasti u Budvi ili nije. Za sada ih nema, ali se to i ne primjećuje, jer lokalna samouprava funkcioniše sasvim dobro i bez njih“, kazao je Carević Dnevnim novinama.

Nakon ovog javnog istupa Carevića, potpredsjednik Demokrata Dragan Krapović apeluje i poziva sve konstituente vlasti u Budvi da “smire doživljaj i prekinu sa packama i uvredama”.

“Crnogorska možda jeste ušla u koaliciju na inicijativu DF-a i Carevića, ali to DF-u ne daje za pravo da vrijeđa i, kontinuirano, prizemno prozivaju kolege iz Crnogorske. Posebno mi je degutantno pominjanje platnih lista i ko je na budžetu i u kojim iznosima. Ukoliko Carević ili bilo ko drugi ima potrebu da te teme javno otvorimo, obavještavam ih da smo mi, u Demokratama, odmah spremni na to. Međutim, iako smo više nego spremni za sve što eventualno dolazi, nama to nije prihvatljivo osim ako budemo primorani na takvo nešto”, kazao je Krapović.

Ističe da je Crnogorska veoma bitan činilac koalicije i vlasti u Budvi.

“Poslije svega što se desilo i ogromnih napora, i ličnih i političkih žrtava koje smo uložili u opstanak vlasti u Budvi, mi nemamo namjeru da se još jednom spuštamo na uže ucjena i ultimatuma Stevana Džakovića i njemu sličnih lukrativaca. Sa ljudima iz Crnogorske imamo vrlo korektnu saradnju, nismo se uvijek slagali oko svega, ali ipak im se mora odati priznanje da su svojim, rekao bih jako teškim, ali časnim i ispravnim izborima sačuvali vlast u Budvi”, kazao je Krapović.

Ima poruku i za Carevića.

“Smatram da bi bilo bolje da i Carević stavi prst na čelo i zapita se zašto ih ljudi kontinuirano napuštaju, umjesto što nastavlja da ljude javno vrijeđa i degradira, jer polako dolaze u situaciju da bi neki eventualni Posebni klub nezavisnih odbornika mogao biti brojčano jači od DF-a u budvanskom parlamentu, a možda i ta Crnogorska koju sada tako ostrašćeno napadaju”, poručuje Krapović.

On je apelovao na Crnogorsku da ipak ostanu na okupu u Budvi.

“Kako bi nastavili da radimo na poboljšanju uslova života građana Budve, da ne dozvolimo DPS-u i liderima DF-a da uruše vlast u Budvi i ponovo omoguće da Budva ide nazad u smislu turizma i održivog razvoja, i, naravno, da ponovo ne padne u ambis nemorala i brutalne krađe, kako glasova na izborima tako i novca i resursa građana Budve i Crne Gore”, poručio je Krapović.

A potpredsjednik Crnogorske i koordinator partije za primorske opštine Miodrag Čučka izjavio je danas da Carević nema podršku za upravljanje Budvom ni među članovima DF-a.

“DF je u Budvi sveden sa početnih sedam na sadašnja četiri odbornika i sa četiri odbornika Carević je ostao bez ikakvog legitimiteta za upravljanje Budvom. Bilo bi moralno i politički odgovorno da odmah podnese ostavku umjesto što služi interesima lidera DF- i lidera DPS-a“, izjavio je Čučka.

On je rekao da Carević nikada ne bi ni bio izabran za predsjednika opštine da nije bilo Crnogorske.

“Nikad Carević ne bio na mjestu na kojem je sada da nije bilo Crnogorske. Za pola godine uspio je da rasturi svoju stranku u Budvi, da rastjera sve koalicione partnere i da izgubi povjerenje svih zahvaljujući kojima je postao predsjednik opštine. Prigrlio je Andriju Mandića, Nebojšu Medojevića i lidere DPS kao svoje partnere i to je nova politička realnost u Budvi“, zaključio je Čučka.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Kakav je ovo Mexikanac..

Fileopg
Gost
Fileopg

principijelno uvredama moli da drugi prestanu sa uvredama. Prvi benefiti bespogovorne poslušnosti Demokrata Crnogorska ośeća u pomaganju Krapovića…

PosrbicaCG
Gost
PosrbicaCG

SToP sRPSKOM fasizmu

Andjela
Gost
Andjela

Molim, Krapovicu mijenjas dalaku ali cud nikad!

Filipa
Gost
Filipa

Sto je fin Krapovic! Odakle sada ovo , pohadjao mozda kurs sarma!😜

Papagaj
Gost
Papagaj

Sada je momenat da Crnogorska napusti vlast I da se raspisu novi izbori. Ne da se vrsi premompozicija kao koalicija SDP-DPS u Kotoru bez izbora nego da sve partije izadju na izbore i da se izmjere.To ce otprilike pokazati I raspored snaga u CG. Nikako prekompozicija samo novi izbori.

1389
Gost
1389

Znaci ima materijala da se prica o platnim listama itd… isplivace to… u kotoru ste dovukli oko 100 ugovoraca sa platama od 1000€…. i od aprila 90% ne dolazi na posao, ali dodju zA platu

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

Smirite strasti i radite na dobro gradjana. Nikad vas DPS ne moze skinuti ako budete zajedno. U Kotoru ste postavili nezrele ljude i moralo se desiti da vas smijene.

Fileopg
Gost
Fileopg

u Crnogorskoj ima Crnogoraca taman koliko i u Demokratama…

Slavko
Gost
Slavko

A u tvojoj partiji Crnogorac se pljuje kad se vidi na perioskopu.

Mitar
Gost
Mitar

KRAPOVICU i tice vise na granu znaju da si i ti,i Carevic NISTA VISE NO PIONI DPS’A
Svi imate privatne klinike,gradjevinske firme,hotele,jahte …

Slavko
Gost
Slavko

Sjetite se kako je mrceni kriminalni DPS ojadio plate i penzije Budvana…

Nera
Gost
Nera

Ni vi ni Crnogorska nijeste dorasli ovim prevejanim političarima.
Na sledećim izborima će vas potpuno ugasiti,jer ni u Budvi više nemate ni polovinu od ondašnje podrške.

🇲🇽 EL_Gordo
Gost
🇲🇽 EL_Gordo

A vama je najbitnije da medjusobno otimate glasove a ne da padne dps.

Bu2
Gost
Bu2

Druže, pravit ćeš koaliciju sa tom strankom raspalom da bi imali pola mandata na sl izbore.
Pošaljite ljude iz partije na teren, možda se osvjestite kad svatite koliko ste izgubili glasača.

Easy
Gost
Easy

postoji li većeg foliranta od ovog Krapovića,čuš veli smirite strasti ne dajte da df razbije vlast a df-a ima najviše

Prosto je
Gost
Prosto je

Ako im Demokrate narede, Crnogorska će podviti rep. Ako ne narede, ćeraće po starom.

Svjefol
Gost
Svjefol

Demokrate…hahahaha…kakva grupa lutalica u magli…

Ajkula
Gost
Ajkula

Nema kod njih ni D od demokratije, to je paravan za posrbice i amfilohijevce. Nema tamo Crnogiraca, niti im je tamo mjesto.

Send this to a friend