Politika

Krapović: URA dovela do teških političkih posljedica, cijela Crna Gora zna da nije htjela da stavi potpise za Lekića

Dragan Krapović

Cijela Crna Gora zna da URA nije htjela da stavi potpise na kandidaturu za Miodraga Lekića. Cijela Crna Gora zna i zbog čega, kako bi nastavili da vrše vlast zajedno sa DPS i sprovedu izborni proces, saopštio je poslanik Demokrata Dragan Krapović reagujući na saopštenje GP URA.

<<<URA: Đukanović prekršio Ustav, Demokrate rušenjem 43. Vlade vratili mehanizam njemu u ruke<<<

“Cijela Crna Gora zna da su tokom čitavog pregovaračkog procesa ucjenjivali i tražili da sa šest odsto podrške vrše apsolutnu vlast. I to im je omogućeno, ali ni poslije toga nijesu htjeli da stave potpis”, istakao je Krapović.

Prema njegovim riječima, URA je “raznovrsnim ucjenama i odbijanjem stavljanja potpisa na predlog za kandidaturu Lekića”, dovela do, ocijenio je Krapović, teških političkih posljedica.

“Od političkih oponenata poput Đukanovića nas ništa ne može iznenaditi, ali nas i ne bi moglo iznenaditi ni postupanje URA-e, koja je sve vrijeme raznovrsnim ucjenama i odbijanjem stavljanja potpisa na predlog za kandidaturu Miodraga Lekića, dovela do ovako teških političkih posljedica”, dodaje on.

Očigledno da, kaže poslanik Demokrata, Đukanović na riječ vjeruje samo Dritanu Abazoviću.

“Sad je još jasnije zašto neće da stavi potpis na kandidaturu Miodraga Lekića. Jednom iznajmljen – vazda politički kupljen”, zaključio je Krapović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nino🇲🇪
Gost
Nino🇲🇪

Aj kuci polako, the end 😂😂😂

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Prpa od izbora klempoooo🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Komentator
Gost
Komentator

Na koju adresu se salju predsjedniku pisma Mandicu, da posaljem i ja 😂

Johnny
Gost
Johnny

Kakve pljušte dezinformacije sa svake strane, pa ovdje nikome nije ništa jasno. Nadajmo se da će narod sve vas dobro kazniti glasovima kada bude izbora a do tada samo se vi zajebavajte.

Arhitekta
Gost
Arhitekta

Ako URA nije htjela potpisati, kako je Mandić onda poslao pismo Djukanovicu da traži mandat za Lekića ???

Realnost
Gost
Realnost

Vi ste na gomilu svi neozbiljni a ako mislite da ce se narod tuc zbog vas prevarili ste se debelo ,nijesu ovo 90 ako nijeste zadovoljni povadite oci jedni drugima kao i sto ocete.

Gernsheim
Gost
Gernsheim

Tako je Krapovicu ne podrzavam vas ali si makar čovjek i imas obraza URA je veliko zlo mislila je da ce ovako jos 90 dana da vlada….

Ja sam
Gost
Ja sam

Svi ste jednaki, brzo cete svi dje vam pripada

Dado montenegro
Gost
Dado montenegro

Jos juce na presu ste kazali da nemate 41 potpis i ko nece da potpise i nije vam kriv Milo Djukanovic vec SNP i URA to znaju i vrapci na grani

Valter
Gost
Valter

Demokrate=DF

Send this to a friend