Politika

Kritikujemo da bismo pomogli Crnoj Gori

Aivo Orav

Parlamentarni izbori u Crnoj Gori su naredne godine i nešto se tim povodom mora uraditi, a partije koje su u Briselu predstavile svoj plan, sada same ne žele da ga sprovedu, kazao je šef Delegacije Evropske unije Aivo Orav.

On je na konferenciji povodom sedam godina pregovora Crne Gore sa EU kazao da je Odbor za dalju reformu izbornih i drugih zakona najbolje mjesto za politički dijalog.

Orav je rekao i da nada da će izvještaj Evropske komisije o Crnoj Gori svake godine biti kraći.

“Ne kritikujemo da bismo kritikovali, već da bismo pomogli. Rasprava o tome da li je Izvještaj Evropske komisije (EK) o Crnoj Gori dobar ili loš, ne vodi državu u EU. Moramo ubijedi članice koje su skeptične da Crnu Goru prime u članstvu. Nije isključeno da među članicama bude referenduma da li da se primi Crna Gora. Mogu reći: ‘Hvala, mi ne želimo ovu državu’. Mi ukazujemo šta treba popraviti”, kazao je Orav.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mika
Gost
mika

vi ne kritikujete no hvalite.zato ovo i rade sto rade

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

A sto ne kaze kritike?

Moj izbor
Gost
Moj izbor

Gospodine zasto bi bio referendum..
Zasto nije ovaj narod imao referendum
“””Da li ste da Crna Gora bude clanica NATO????””””
Zasto se narod ne pita vec se preuzima vec PRIPREMLJENO

Ccc
Gost
Ccc

Kasno ste se sjetili

cetinje
Gost
cetinje

Gospodine Orav,za Crnu Goru i nije “strano”sto je ovakva,a nijesmo bas ni SIGURNI ni UBIJEDJENI da u clanicama EU “cjetaju ruze”,vi mozda mislite da smo divlji Balkan,ali to je kontra,vi ste “toliko pitomi”(clanice EU) da vas Donald Tramp smatra ni manje ni vise nego “savremenim Balkanom”.sjetite se sto je juce izjavio za Gospodju Merkel i njenu Njemacku,dobro ste vi obavijesteni… Više »

Marv
Gost
Marv

Uf pazi sta pricas … ovdje svaka kritika pogotovo ako je kritika na racun DPS-a po automatizmu znaci da udaras na suverenitet i nezavisnost … a ako nastavite ne garantujemo da necete dobiti etiketu cetnika. Pamet u glavu!

dug3,5milijardi
Gost
dug3,5milijardi

Ako želite državu kojoj ništa ne treba popraviti, može eventualno koji zakončić, koji nikoga ne obavezuje, tu smo! Ako ne, imamo mi Azerbejdžen, Uzbekistan, Somaliju…

Mickelie
Gost
Mickelie

Divnog li prijatelja imamo…

Send this to a friend