Politika

Krivokapić Bečiću: Nikada nam nije bilo mjesto za istim stolom

Odgovarajući na optužbe lidera Demokratske Crne Gore Alekse Bečića, da je on kriv za sve što se desilo u Kotoru, predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Ranko Krivokapić kaže da se može sa njim složiti u jednom – da im nikada nije bilo mjesto za istim stolom, prenosi TV Vijesti.

Bečić je prije dva dana rekao da je, nakon predaje Kotora DPS-u, krivicom SDP-a, opoziciji potrebno pročišćavanje. On je tada u intervjuu Televiziji Vijesti rekao da njegova partija, zbog izigranog povjerenja, neće sarađivati ni sa novim liderom SDP, dodajući da se ono ne može povratiti jednom kadrovskom promjenom i u kratkom periodu.

“Oni su obmanuli komesara EU, oni su priliku koju smo im obezbijedili da se sretnu sa poptredsjednikom Amerike i da formiramo građansku opoziciju, porušili. Napali su sve u opoziciji, i ja ne pamtim, a pamtim kompletni opozicioni život u višepartizmu, da je neko toliko donio podjela, i progona u opoziciji. Jednostavno kombinacija neznanja i loše namjere, gdje je osnovna poruka, tragična poruka, što gore u opoziciji, i što gore u državi, njima bolje. I to je politika destrukcije, a ne politika građenja i stvaranja”, istakao je Krivokapić.

42

avatar
1000
33
9
0
 
32
DUKLJADragutinvukomitaBnjjFlojd
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DUKLJA
Gost
DUKLJA

SVI SUVERENISTI SU ZNALI DA VAM NIJE NIKAD BILO MJESTO ZA STOLOM SA MNOGIMA,ALI TI KRIVOKAPIĆU NIJESI IMAO SNAGE DA SUZBIJEŠ AMBICIJE I ANIMUZITET PREMA GOSPODINU đUKANOVIĆU.KADA SI NAPUSTIO VLAST ,NIJESI IMAO RAZLOGA DA SE PRIKLANJAŠ NI POZICIJI NI OPOZICIJI,SVOJIM DJELOVANJEM ĆEŠ DOVESTI DO GAŠENJA PARTIJE.

Dragutin
Gost
Dragutin

Ranko, jel ti priča ko što ti dođe Jovan Dabetić?

vukomita
Gost
vukomita

DOBRO SI DOSAO SEBE KRIVOKAPICU…SA NJIMA NI ISTOM STRANOM ULICE

Bnjj
Gost
Bnjj

Krivokapic i njegovi ljudi da vrate stanove koje su dobili po smiješnim cijenama puna su im usta slogana Država Svima onda oćemo i mi ostali stanove po niskim cijenama svi građani moraju bit jednaki pred zakonom to je u Eu

Flojd
Gost
Flojd

Kako see bliže izbori tako se opozicija razvodnjava. Milo doktore.

Razocaran
Gost
Razocaran

Mnogo gresaka pravio je ranko,dali namjerno ili nenamjerno neznam. Za mene vise nije bitan ni on ni sdp.

Sara
Gost
Sara

A sto si sio onda,sto si racunao da ces izvuci…

Zagor
Gost
Zagor

Bečić je jedan mali brbljivac,bez političke snage. Ne znam koga on može povući za sobom?Ranko je bio talentovan ali previše ambiciozan da bude otac nacije, pa je zaglibio u nevješto skrivani nacionalizam.U svakom slučaju utulio je SDP!

Filipa
Gost
Filipa

Zasto i kazem da si najvece politicko razoracenje kojim putem i sa kim se Kravokapicu opredijeli

Ljuta
Gost
Ljuta

Tako je bruna..vi ste za politiku mila i koverti

Boka kotorska
Gost
Boka kotorska

Ranko,uvojek sam znaonda si ubaceni element,kao Pajovic.

Bnjj
Gost
Bnjj

On je bio 18 god u vlasti i zloupotrebljavao je državne resurse ka DPS to svi znamo od stanova pa do plata, klasičan Budžetski patriota

Fileopg
Gost
Fileopg

Kako Jokaš iz SNPa i Ranko Krivokapić utuliše Magistra više se ne glaska….

Velimir136@gmai
Gost

Ti si nesretni Ranko dozvolio izdajnicima da za istim stolom sjedite!
To je bio tvoj izdajnički i kukavički gest kad si se bačio Lekiću u zagrljaj.
Sad vadi kestenje iz vatre!

LOLCINA
Gost
LOLCINA

Šta lupeta ovaj Gargamel? Ae bre lopingeri i dps pudlice tišina.

Strijelac
Gost
Strijelac

Ranko, kasno si se sjetio i uvidio ko je ko.Nijesu oni ni za obrisati cipele, onima da kojima si bio u koaliciji.Kriv si zbog nerealnih ambicija.

Send this to a friend