Politika

Krivokapić: Bio sam tamo slučajno, ne pripadam četničkom pokretu

Nosilac izborne liste “Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić potvrdio je za Pobjedu da je snimak, na kojem se vidi da je bio u kući Milete Pavićevića na Draču kada je dočekan srpski nacionalista i osuđeni terorista Nikola Kavaja, autentičan, ali da je on tamo bio slučajno.

<<<Filipović: Da li je za Dritana i nakon ovoga Krivokapić dobar za premijera?<<<

“Ne mogu da poreknem, bio sam u toj kući. To je autentičan snimak. Slučajno sam se tamo našao. Kad sam ušao unutra, vidio sam simbole koji su bili tu, ja niti pripadam četničkom, niti partizanskom pokretu. Ne mogu da shvatim bilo kakve poruke toga tipa koje se imputiraju meni ovih dana. Mislim da je to bilo 1996. godine, ne mogu da se sjetim datuma. Za mene je to bio nevažan događaj u životu”, rekao je Krivokapić.

Kazao je da zna koje bio Nikola Kavaja, ali da ne prihvata nijedan oblik terorizma.

“Znam da je Kavaja bio američki građanin, simbol nekog borca protiv komunizma, ali nijedan terorizam ne prihvatam. Svaki mi je stran, nemam pištolj, ni pušku i ne volim oružje. Da li sam negdje nekada bio, apsolutno je tačno da jesam, a zašto se sada to protežira, to je samo da bi mi ugled sveli na mjeru koja treba da odgovori nekim političkim stavovima. Sve drugo su priče koje nemaju osnova. Ako nosim bradu, ne znači da sam četnik. Ne znam kako me neko može poistovjetiti sa tim, mi živimo u 2020. godini, o čemu mi razgovaramo, ko se bavi tim danas? Ako nekome nešto znači, neka kaže gdje sam bio četnik, kada sam četovao, sa kim. To je jedina kuća u koju sam ušao i rekao da nikad više u nju neću kročiti”, rekao je Krivokapić.

Rekao je da ne radi ni za koga, niti protiv nekoga.

“Možda će mi pronaći da sam radio za Kineze, da sam sarađivao sa ovim ili onim. Sarađivao sam sa svima i nemam taj problem. Ne mogu da shvatim Crnu Goru danas, 2020. da neko priča o tome da li je profesor Krivokapić četnik. Zašto mi lijepe etikete”, kazao je Krivokapić.

Upitao je zašto je „taj snimak sada toliko značajan”.

“Da li to govori o Zdravku Krivokapiću ili nekome drugo. Dajte da gradimo Crnu Goru, ne bavimo se time koje gdje bio, sa kim se sreo”, kazao je Krivokapić.

Rekao je da ne želi da osuđuje ni četnički, niti bilo koji pokret, već da ih stavi u kontekst istorije.

“Neka to urade istoričari”, kazao je Krivokapić.

Prema njegovim riječima, nijedan pokret nije takvog karaktera da je idealan i da ga treba idealistički prihvatiti.

“Svaki je imao lijepe i ružne stvari, treba istoriji to prepustiti, da nas političari ne svađaju koje bio na kojoj strani. Da li je 1941. godina bila takva kakva jeste, bila je, hajde da izvučemo najbolju poruku za sve nas, a ne da se svađamo oko tih pitanja. Da li je bio referendum 2006, jeste, hajde da se ne dijelimo koje bio za, a ko protiv. Naučimo kako svi da doprinesemo da budemo bolji, ostavimo poruke svađanja i podjele”, kazao je Krivokapić.

Na snimku iz kuće Pavićevića, za koji Krivokapić kaže daje autentičan, vide se slike Radovana Karadžića, ali o njemu Krivokapić nije želio da govori, već to, kako je rekao, želi da ostavi istoriji.

Četnički vojvoda Mileta Pavićević dan ranije potvrdio je Pobjedi da je snimak na kojem se vidi doček Kavaje u njegovoj kući u Draču autentičan.

“U pitanju je snimak iz 1999. godine iz moje kuće, od prije više od 20 godina”, rekao je Pavićević.

Video snimak, na kojem se vidi kako kako se četnički vojvoda Pavićević i Kavaja rukuju iznad glave Krivokapića, već 11 godina viralan je na Jutjubu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Oaza
Gost
Oaza

Naravno da pripadas cetnickom pokretu.

Leopard
Gost
Leopard

Niko ti ne lijepi etikete,nego naprosto ne mozes da pobjegnes od svog cinjenicnog stanja.

freeMNE
Gost
freeMNE

Slučajno si ti izgleda i izabran za premijera

Marica Hrdalo
Gost
Marica Hrdalo

Kad je nešto zeleno, živi u bari i krekeće – onda je to žaba.
Kad neko nosi bradu i pjeva sa četnicima – onda je četnik.

Lisboa
Gost
Lisboa

Ne postoji taj snimak đe Krivokapić pjeva, tako da to ostaje samo to za bradu…
Ali ti je onda i Džordž Kluni četnik, Čak Noris…

Nina
Gost
Nina

Krenule prljave lazi.Bice toga koliko hoces.

delboj
Gost
delboj

Eno ti izadje i slika dosta ranije… Isti akteri… Slucajno…

Atos
Gost
Atos

Ne nije, ono nije on

Svijest
Gost
Svijest

Mator,pa još i laže,pa još da mu vjerujemo

KNJAZ DANILO
Gost
KNJAZ DANILO

eno ti je danas izasla nova slika sa drugog mjesta sa istim akterima, samo polako dok budes trebao da se ustilcis imat ces kratkometrazni film, i nece te moc predlozit za premijera, proslost ti je gadna!! nema te eu koja ce te prihvatit za premijera , region ce te se gnusat pokvarit ces sve dobrosusjedske odnose sto smo imali.. proci… Više »

Svijest
Gost
Svijest

Politička prostitutka.To je on.I to ona jeftina.

Suncica
Gost
Suncica

Jos nisi u stanju da das odgovor na postavljeno pitanje.

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Ako ti je to bio nevazan skup zasto si onda isao tamo?

Svijest
Gost
Svijest

Da ga želja mine. E želja će mu bit!

Sejo
Gost
Sejo

Hahaha slučajno si bio? Ne budi smiješan jadan!

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

Pa naravno da si bio tamo Krivokapiću,nismo ludi da ne vidimo.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Zivjeli Cetnici, pravi antifasisti!

Milo
Gost
Milo

Ma daj ,pusti tu pricu ,nijesi znao,znao si ite kako,vodices vladu a ne pricas istinu.

Atos
Gost
Atos

Da pitam… Što je to Kavaja uradio loše u Kraljevini Jugoslaviji ili u SFRJ ili u SRJ. On je bio u dr.sv ratu po nacistički logora i bio je do slanja njegove familije na Goli Otok, komunista… Ponavljam pitanje što je to Kavaja uradio loše u Jugoslaviji da ne bi neko bio sa njom u sobi 5min, odgovorite, vi koji… Više »

Atos
Gost
Atos

Što je “URADIO” loše u Jugoslaviji… da čujem do tog momenta kada je ušao u tu kuću.
Da li je bio prvo komunista pa protiv komunista, jeste, htio je da se smjene
Ali i Dps je, on je makao komuniste sa vlasti u CG, nije Kavaja

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pa ni Miro Barešić nije u Jugi uradio ništa loše. Tuče su mu bile jedina delinkvencija. A onda ode u Švedsku i ubije Yu ambasadora… Kavaja je bacao bombe na Yu ambasade i konzulate po SAD i Kanadi. Oteo je avion u Americi sa željom da se obruši na zgradu Centralnog komiteta SKJ. Je li ti sad jasno u čemu… Više »

Atos
Gost
Atos

Ajmo redom, znači Nikola Kavaja nije uradio ništa. Sada drugo, Barešić je ubio Jugoslovenskog ambasadora, da li je ubio nekog Kavaja, da li je udario nekog, gurnuo.. tim povodom mržnje prema Jugoslaviji kso Berišić. Treće, nije tačno da je oteo avion sa tom namjerom, već da mu puste nekog druga iz zatvora, koji nije inače nije htio da izađe. Kada… Više »

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

A bombe je postavljao i bacao iz šale, a? Osnovna razlika između Barešića i Kavaje je ta što je Barešić bio “uspješan” terorista (nažalost), dok je Kavaja zabrljao u svemu što je pokušao (srećom). Krv su, međutim, htjeli i jedan i drugi. Pa zašto ga je američki sud osudio na višedecenijsku robiju kad je bio tako bezazlen?

Atos
Gost
Atos

, prbo Kavaja kaže da je Komandos i da hecratovso “OS Afrije, Azije.. Jspana” nije to za Srbiju radio. I nijednu jedinu koje uradio u SFRJ niti je bilo koga napao jer Jugoslocen. Za njega ništa nećeš naći zašto nebi neko sjeo sa njim u CG. Be znam što su htijeli i jasan i drugi, ja pitam što je URADIO… Više »

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Oteo putnički avion, što je krivično djelo terorizma, eto to je uradio. Osim toga, tvrdio je sam (ako nije lagao) da je izvršio bombaške napade na: Yu ambasade u Vašingtonu i Otavi, kao i bombaške napade na Yu konzulate u Njujorku, Čikagu, Torontu i San Francisku. Tebi je ovo ništa? To što niko u ovim nedjelima nije stradao je puka… Više »

Atos
Gost
Atos

Prvo sada se slažeš da je oteo avion ali da nije imai namjeru da ide sa njima Jugoslaviju. On nije ni za jednu od tih stvari koje si naknadno spomenuo ni osumnjičen, ni ti se shećan sa je ikada pominjalo da je bilo tih napada. On je mrzio lično Tita i to je to.. Da mu je moglo biti da… Više »

Atos
Gost
Atos

Kavaja je kao što vidiš ništa uradio koje i napadaš ga samo što je Srbin, iz CG.
Uradio nije ništa, sem jedan grafit u Kasarni prije 60g.
U ostalom da je bio opasan ne bi mu Dps dao da uđe u Crnu Goru.
Isto kako sada zabranjujemo Vladu Gerogijevu i ostalim licima koji mogu da ugroze bezbjednost Crne Gore…

Atos
Gost
Atos

Zašto stavljate minuse, nspišite odgovor.
Nikola Kavaja “Komandos” uradio je i navedite…..mora da ima nešto, ne napadate ga valjda tek onako haha

Papiric
Gost
Papiric

odgovoreno ti je vise puta botino

Atos
Gost
Atos

Šta je rekao, ništa. Analiziraj… ništa. “postavljao bombe. bacao..” đe, kad…
Ne sprdaj se, znsš li kolko bi detalja iznio da ina išta
Botu

Ribnica
Gost
Ribnica

Poznajem troje njih sa tog skupa, Veliko Srbi na veliko bar to troje ne vole nista sto nije Srpsko

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Građani antifašisti, javnost antifašistička moraju dići glas protiv izbora ovog fašiste za mandatara. Osim toga, Milo ima savršen razlog da mu uskrati mandat. Čovjek veliča terorizam i ratne zločine, šta više treba predsjedniku da ga ne imenuje msndatorom?

Segio
Gost
Segio

Citiraj mi nešto sa tog snimka sa je Krivokapić rekao a da je bilo cemičsnje.
Čak mislim da ništa nije rekao

Роберто
Gost
Роберто

Осмјех Генералисимусе 🙂 осмјех 🙂 Као некада, хоћу да видим осмјех. 🙂

Zabun
Gost
Zabun

Aha, kako ne… Pa što slučajno ne ode da se vidiš sa nekim iz SUBNOR-a?

Bozidar
Gost
Bozidar

Glavno da vi gospodine Krivokapiću postajete presjednik vlade baš vas briga za lelekanje i Milo je bio u društvu sa Miloševićem Šešeljom i osuđenim ratnim zloćincem Karađićem pa evo i dalje je presjednik CG. E viva slobidna i nezavisna Boka !!!

Infinity
Gost
Infinity

Slučajno! Kako slučajno ne ostadoste i ovih dana ostali kod kuće. Ne odnose se prema vama kao nepoznatom, naprotiv. A to ostavljanje istoriji oko zločina, lako je reći – mrtva usta ne govore. Jano je kako bi vaši “fakti za istoriju” izgledali. Pa poslijee – ja sam slučajno…

ok coral
Gost
ok coral

a sto se nijem ja slucajno zadesijo tu !?

Gledam
Gost
Gledam

Slučajno s Kavajom ! Pa šta nije otišao kad je vidio društvo… Ne pripada četničkom pokretu ali je njihov odani simaptizer i politički akter :🙈

Torkemada
Gost
Torkemada

Kopija Vojislava Koštunice.Ni Rukoljub ,očito, “nije bio obaviješten”.

BMX
Gost
BMX

Teroristi velikog kalibra tipa Kavaje su veoma oprezni i veoma pažljivo biraju drustvo u kojem ce biti i tu se ne moze doci bas ‘slucajno’. Moze samo po pozivu a poziv se zasluzuje po zaslugama odnosno preporukama. Tako da prica o slucajnosti tesko da moze da pije vodu. Svaka ‘anonimnost’ je u stvari veoma planirana i ne moze niko da… Više »

Crni
Gost
Crni

A kad vidje sto se ti Ne vrati moj Zdravko. Ljudi nidje ne idu slucajno.pa ni u kafanu. Ljudi kad te zovu ti se odazivas ili ne. Neka ti te sad price da nijesi cetnik. Jesi jesi nego ti sad neodgovara da priznas. Ne stidi se i cetnici su ljudi. Do duse izdajnici i neprijatelji CG.

Ljiljana
Gost
Ljiljana

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Cetinjanin 🇲🇪
Gost
Cetinjanin 🇲🇪

Ajde!?
Igrao si žmurke!?
Onako sasvim slučajno… ničim izazvan…

Logan
Gost
Logan

Bio je u odijelo na dzoging, pa svratio na casu vode u prvu kucu na koju je naiso.

Bar
Gost
Bar

Hahahahaha.slucajno . Muči ne laži

sreten
Gost
sreten

ko bi verovao da ce 3 m tako brzo u istoriju milan medo manda

Primorac
Gost
Primorac

Dritan sve Diktira, i ako ovako nastavi mocice sledece izbore Ura i Demokrate sami formirat vlast,
Idu out Mandic,Knezevic,Medojevic Milacic svi koji su ultra nastrojeni ,bili vulgarni 20 god unazad…

Papiric
Gost
Papiric

i da se toj dvojici pridruzi zdrav kadar dpsa, svi ostali u smece

dirigenta
Gost
dirigenta

Ahahahaha bio slučajno u četnike! Hajahahaha

Zeljko
Gost
Zeljko

Koliko treba da su vam zvijezda naklonjene da bas tada budete u drustvu Balkanslog Bin Ladena..

Danbo
Gost
Danbo

Sad bi bio predśednik vlade slučajno.

Papiric
Gost
Papiric

aahahah

delboj
Gost
delboj

A veli slucajno… Aoooo, ovo je vrijedjanje.

Commentator
Gost
Commentator

A bas skucajno. Ne poziva se na takve skupove slucajno… zavrsio si ti karijeru politicara

Boka
Gost
Boka

Baš si se tamo opuštio i lijepo proveo u dračkoj ćeliji sa taksistima,teroristima, olinjalim i četnicima početnicima, slikama ratnih zločinaca, četničkom ikonografijom, fašističkim govorima i pjesmama uz obavezni vinjak i šljivu. Kakav profesor takav i intelektualni ambijent u kome provodi slobodno vrijeme. Bruka.

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Poslije njanjanja nema kajanja!

Pedja*
Gost
Pedja*

Izvinite , slucajno sam cetnik , a volio bih biti i predsjednik vlade.

M m
Gost
M m

Oce to tako😂😂😂

Cetinje
Gost
Cetinje

Tako obraza ima,da ti je to nebitno

Mila
Gost
Mila

Profesor, e kuku nasoj djeci, nek bjeze bilo dje da studiraju ko god ima mogucnosti od ovakvog se ne uci ni čast ni postenje, a ni vjeronauku nije savladao.

timo
Gost
timo

Bogami ka da je video sniman u neki park ili na ulicu pa si slucajno tuda prolazio. Jes, sve si se slucajno nasao u sred Dracha, u kuci najokorelijeg Cetnika, i bas se sve to desi na dan kad su docekivali osudjenog teroristu.

“Profesore”, mi smo mozda vesla sisali, ali brod grizli nismo!

Tajfun
Gost
Tajfun

Ristov je to kadar,premazan svim bojama,sve ce on uraditi da bo postao premijer,i da sa tih pozicija siri Cetnicku ideologiju po CG,posrbljava Crnogorce i izvrsava dugorocne planove Srpske Akademije Nauka.

Bernini
Gost
Bernini

Krivokapiću, ni sam ne vjeruješ u to što si rekao. Biti na čelu grupacije koja je otvoreno četnička i prosroska,koja traži rehabilitaciju izdaje i kolaboracije,a navodno to ne podržavati su bajke.

Novo
Gost
Novo

Tuga. Slicajno se nasao kod okorjelih cetnika, da bi docekali osudjenog najtezegkriminalca i po americkim kriterijumima. By the way, posto “svaki pokret ima lijepe i ruzne stvari”, u cemu je ljepota cetnickog pokreta?
Ako ovo treba da je mandatar, bolje da nas nema.

Rukoljub četnik
Gost
Rukoljub četnik

Slučajno pao sa nebesa 😂😂😂😂 a neka što lažeš sebe, no što hoćeš narod CG, idi sadi luk bolje ti je.

Komšija
Gost
Komšija

Profesore daj ostavku i ne blamiraj se, vi ste uvijek bili korektni, četnički orijentisani, nije politika za vas. Sa ovim iz DF samo možete sebi još neprijatnosti da donesete i vama i građanima CG. OSTAVKA PROFESORE!!!!!

Pero
Gost
Pero

Hahahaha neupućeni profesor,a što nijesu napustio kad si vidio dje si,nego ostade sa četnicima da Slaviša,pih.

Podgorica
Gost
Podgorica

Zmislli kada tražiš ostavku ako je neko samo bio u dobi, u kojoj se nije desilo ništa.
5min Nikola Kavaja priča o ratovanju “od Afrije, Azije… Jspana”.
Treba li da se a Krivokspić izvini Japanu hahaha
Ispada da je “oslobađanje” Dubrivnika od Hrvata, Konavle…da je ovo za stolom od 5min u odnosu nb a to haha.
Neka Hag zovne Krivokapića onda, vi se sprdate

Ivan PG
Gost
Ivan PG

Spominje 2020 godinu a u toj istoj sastanke organizuju u Ostrogu. Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Zasto mi sve ovo vise djeluje da vas je Milo sve pustio da narod vidi za koga je glasao. Da li ste svjesni ako ne sastavite vladu da ce biti vanredni izbori i da cete otici u politicku proslost kao SNP

Lovcen.
Gost
Lovcen.

Vec laze.ovo je blizu rekorda

Marko CT
Gost
Marko CT

Sve do toga momenta nije bio četnik ali kad je ušao u “Man cave” što bi rekli katunjani i upoznao ove slatke i živopisne četnike, morao je da prigrli taj lajf stajl, što bi rekli śevernjaci.

Njanjanja
Gost
Njanjanja

E kako se ja slucajno ne zadesih tamo
No bas ti kukavce.

Mist
Gost
Mist

Kako slučajno nije bio na patriotskim skupovima na CT i u PG 🤔

Andjela
Gost
Andjela

Cetnik vazda cetnik! Malojetnik pa ga zaveli! PIII! Vidi mu se izabrani stajling!

Gogi
Gost
Gogi

Da te nisu možda na silu ugurali u kuću

Trojke
Gost
Trojke

“ slucajno “ u prvi red.

Simo Matavulj
Gost
Simo Matavulj

Dps na aparatima 😂

Mili Mili Mili
Gost
Mili Mili Mili

Mora da je bio barmen…
Jok ja sam

broj 1
Gost
broj 1

ja zapravo nisam znao ni gdje idem bio sam u soku kad smo stigli hahahaha

Bizamala
Gost
Bizamala

Da li se na slavu dolazi slucajno mozda???

broj 1
Gost
broj 1

on je tako rekao

Egzodus
Gost
Egzodus

Ti i kavaja udjoste zajedno ako ja dobro vidjeh ?

kontraš
Gost
kontraš

Pa sto si sina doveo da ga upoznaa sa kavajom ?

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Ides u kuce cetnickih vojvoda kao slucajno ???

broj 1
Gost
broj 1

dobro je on znao gdje ide

Princeza07
Gost
Princeza07

Ne vala, bas ne pripadas, imas li vise obraza da lazes, ne prilici ti too..

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Slučajno? Valjda vidio neke popove kako se okupljaju pa potrčao da im po navici poljubi ruke… Kad već osuđuješ “svaki terorizam”, što to Kavaji u lice ne reče, što bar demonstrativno ne napusti skup? Koja ljiga!😷

Doxford
Gost
Doxford

Ma,kako se ja ne desih tamo,slucajno.

Crna_Dama
Gost
Crna_Dama

Da li da vjerujemo tebi Krivokapicu ili svojim ocimaa?

Lovcen
Gost
Lovcen

Upametite se Crnogorci,to vam je realnost za kojunse oni bore,DF ima para ,dobili su fotelje,znaci cilj im je Srpska drzava za njihova pokoljenja,ne damo Crnu Goru Crnogorvlci , da je vjecna!

Krsto Zrnov
Gost
Krsto Zrnov

Samo se slucajno tu nasao,i ostao par sati.

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Ona odabrana druzina je sva znala dje dolazi i zbog koga. Smijesno je komentarisat.

1918.
Gost
1918.

Jesi, jesi, profesore. Jesi četničina. I kako da se baš tamo nađe “slučajno”. Niko od tebe ne traži da istorijski definišeš ni četnike ni partizane, nego da kao čovjek i, možda, budući premijer, kažeš da li su saradnici fašista i antifašisti isto. Nemaš ti tu nikakvu “istorijsku” nego ljudsku obavezu. Ali, očigledno je da si uspješno prošao školu tate Gojka,… Više »

Pedja*
Gost
Pedja*

E, ovo boli .

Fika
Gost
Fika

Xaxaxaxxaxaxxax a kako ja ne bih slucajno?
Izjava ti je sou?

Cica
Gost
Cica

Zivjeli Chetnici! Nikad vise komunizam!

Anonimous
Gost
Anonimous

Đe god vidiš 4C tu zvjezdu petokraku nacrtaj.

Neznaven 🇲🇪
Gost
Neznaven 🇲🇪

I ja tamo, kad ono medjutim…
Isto se trestih od alkohola sa dobrim ljudima ❤

viktorija
Gost
viktorija

sad se peri…eee jos gore napravi..

Majko
Gost
Majko

Hahahaha a druže vidi se da si četnik, izgledaš ka četnik

Dragan
Gost
Dragan

Šta ovo docekasmo da nam Četnici vode našu Crnu Goru iskru slobode.

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Zaboga koliko ovakvih snimaka postoji a da ne znamo za njih

Kaktus
Gost
Kaktus

E kako se izlaga ka nikad do sad

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Ma da,ti dosao na kafu kad ono slike ratka mladica po zidu i terorista za stolom ,sigurno slucajno

Konik
Gost
Konik

Svašta sam čuo, ali da slučajno postaneš četnik… neradeći.

KontraMiting
Gost
KontraMiting

Sram te bilo bio si kod covjeka na slavu i tvrdis da je to ,,nebitan dogadjaj”

Petar
Gost
Petar

Odbijte mu na mladost i neiskustvo…

1918.
Gost
1918.

Jes, mlad i zelen sa 41 godinom…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Slučajno je marica ostala trudna?

Xaxaxa
Gost
Xaxaxa

Samo da tetki odnesem lek

Festadjun
Gost
Festadjun

Kao kad muž ženi kaže bio sam u javnu kuću slucajno

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ljudi doveli smo četnike na vlast,i završena priča,malo nam je bilo nesreće devedesetih,izgleda da hoćemo još?!

Mekely
Gost
Mekely

Ako je tako što nisi odmah napustio kuću nego si cijelu noć ostao na četničkom piru,tada si jmao preko 40 god i nisi bio neznaven nego veoma zreo čovjek.Čista laž.

Nikkla
Gost
Nikkla

Haha…. on rece da je je ovo danas 2020 a koja je godina kad popovi sastavljaju Vladu, kad ti je prvi potez poslije proglasenja pobjede da ljubis ruku popu, mozda 1520

Kika
Gost
Kika

Cim je on teolog, podrazumijeva se i da je gost na cetnickim proslavama i okupljanjima. Tako je sa svima, sto bi on bio izuzetak

Crnojevic
Gost
Crnojevic

A ovamo ga predstavljaju kao velikog intelektualca, skolovanog i uglednog profesora…. Sve je laž i farsa, on je isti kao i svi ostali njegovi partijski saborci i nacionalisti

Lenka
Gost
Lenka

Krivokapic u svom maniru neobavijestenog nekadašnjeg predsjednika Jugoslavije Vojislava Koštunice izigrava naivnost

Filip
Gost
Filip

Slučajno kao trudnoća 😂😂😂. Inače, kad slučajno udješ u kuću, ukrašenu kao što je ova, ne možeš prijatno śedjet a da ne pripadaš tom pokretu. Nikako. Bićeš slavan i kratak kao Śćepan. Da ne kažem, bio si 🙂 🙂 🙂
#ljubimruke

Zdravko1986
Gost
Zdravko1986

Cudi me da nije bio i na onu proslavu i okupljanje cetnika u Beranama od prije mjesec dana, mada ne sumnjam da i taj skup nije podržao i pozdravio

Ivan
Gost
Ivan

Da je slucajno prolazio tamo svratio bi.hahajaha. ovo je vrh do kojoh ovo granica ljudske inteligencije ide.

Teona
Gost
Teona

Ako cemo iskreno, da Krivokapic i sam nije cetnik, ne bi ni mogao da bude zajedno sa Mandicem i ostalim vojvodama iz Fronta

Zabjelo
Gost
Zabjelo

“Da Milo” nije…. ne bi mogao da bude sa Marović em…
Glupo ti je poređenje, vidiš po ovom zar ne.
A znamo da nije tako, i da je Milo pošten čovjek, ali zbog tvog poređenja neko će možda i posumnjazi u to

Marko76
Gost
Marko76

Ko u ove bajke moze da vjeruje, kako je moguce da se zatekao slučajno? Čak i da je zalutao i kad je već vidio o čemu se radi, sto nije napustio skup?

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

A sto je radio kod Pavicevica i bez Kavaje
DOVOLJNO!

Idea
Gost
Idea

Kaze svaki pokret je imao ruzne i lijepe stvari,neverovatno,pa dokazite mi jednu lepu stvar sto su radili cetnici?

Cica
Gost
Cica

Ukucaj Chetnici u google i eto ti gomilu lepih stvari. Od spasenja stotinu americkih pilota, raznih odlikovanja do borbe protiv fasizma i komunizma…

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Slučajno, da nisi gajbe nosio

KUČI CG
Gost
KUČI CG

Slučajno je riječ koja se prvi put javlja prije 2000 godina u jednom mjestu u PALESTINI ,

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Od Bečića je školu naučio.

alo
Gost
alo

I ja jednom udjoh u jednu kafanu na Ubli slucajno da popijem pivo. Kad sjedoh i donesose mi pice vidjeh po zidovima slike i zakljucih da je to ustvari cetnicko leglo. Mozda su me i snimili da sam bio, nisam siguran. BIla je slika Radovana Karadzica iza mene. Kuku mene ako mi to objave na youtube, moraca me nece oprat

niro
Gost
niro

Ako si mislio da ga braniš sa ovim komentarom,komentar ti je bijedan i naivan za neupućene.To nije bila kafana već privatna kuća u koju je došao po pozivu četnika Pavićevića.

Deda
Gost
Deda

Zalutao među četnike hahahahha ma nemoj?
Takav intelektualac ne zna đe ide i kod koga i šta radi? Hahahhahahha! Kud ćeš tako neznaven u Vladu?

Anonimous
Gost
Anonimous

On kao budući premijer mora da da svoje viđenje na te događaje i ljude iz prošlosti. Da je običan građanin, normalno ne mora da da svoje viđenje, ali kao državnik MORA. Možda sada samo kupuje vrijeme dok ga ne izglasaju, a onda ćemo čuti, da li treba ‘oprostiti’ četnicima, da li su partizani bili krvopije, da li su Karadžić i… Više »

Velimir
Gost
Velimir

Slucajno Sam rodjenjem cetnik!
Slucajno se nikad nijesam obrijao!
Slucajno me pop Risto postavi za vodju opozicije!
Slucajno me pop Risto postavi za mandata!
Slucajno se na silu na sramotu posrbljavaju Crnogorci!
Slucajno je ovo vrijeme mozda I Gore od 1918!

nebuloza
Gost
nebuloza

Imamo preko 1918 zaraženih

Izvor
Gost
Izvor

Imamo, imsmo i vas zaraženih mnogo više.

Pedja*
Gost
Pedja*

Bravo , Velimire.

Beverly
Gost
Beverly

Bravo Dritane, predlozi nam četnika za Premijera, neces ga od mene vise glas gledati.

Milo
Gost
Milo

Ma daj ,ne pricaj,bas su slucajno tebe izabrali da ih predstavljas,vlast je cudo ,sad ih prodajes za saku vlasti ,sta da se radi takvi su cetnici.

Da je vječna
Gost
Da je vječna

Hahaha, i ovaj “veliki profesor i čovjek” postade smiješan. Slučajno se tamo našao i slučajno se zadržao. Dritane hoće li nam ovo biti premijer? Kukala nam majka s tobom i svima oko tebe.

Miko
Gost
Miko

Cudo dritka ne povede ???

ALOKIN
Gost
ALOKIN

Ovo je izjava ozbiljnog covjeka , priznatog i postovanog profesora ? Ova izjava vam ne bi prosla ni u velikom bratu

Ćeta
Gost
Ćeta

Pogriješio čovjek ulicu i slučajno se našao među četnike prava srpska istina

zoran
Gost
zoran

Pa zahvaljujuci cetnicima si tu djesi

Tek tako
Gost
Tek tako

Biće su mu rekli da ce biti malo meze i neke PEVALJKE, svi mi znamo sa kim se družimo i sto se može ocekivati. A ipak možda je Kavaja bio gost iznenađenja…

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Sasvim slučajno svratio da pita kuda je put za Albukerki.

Lanselot
Gost
Lanselot

Što ne odgovori i na pitanja oko Karadžića koja je postavila Tea Gorjanc?

Kiki
Gost
Kiki

Prica za malo djecu krivokapicu ,sto se dritan ne nadje slucajno ?

Cccse
Gost
Cccse

Evo i Dritan je slučajno u Ostrog!😃

Ivanhoe
Gost
Ivanhoe

Mislim da je Dritan tada bio dijete i vjerovatno spavao u svom krevetu u te kasne sate. Sumnjam da bi ga njegovi pustili da ide po kuca neznanaca tada.

Svijest
Gost
Svijest

Profesore,pokrij se ušima

Nikola
Gost
Nikola

Moze te slucajno auto udarit ili opalit srce,slucajno na neki skup se ne ide no se to planira ali neka si ti.no da pitam mora li se ljubit ruka tamo pitam za druga

Demoktratija
Gost
Demoktratija

Slucajno a prica o svome Dzedu Cetniku i kko treba da ga osveti.Neka to Krivokapicu provaljen si odavno

Darlington
Gost
Darlington

Sto se nijesi “slucajno” nasao na nekoj donatorskoj veceri, na nekom intelektualnom skupu ili nesto takvog tipa, nego medju cetnike. Provaljen si Krivokapicu

Sastrane
Gost
Sastrane

Uglavnom slucajno ne idem da slavim teroriste.
Malo budi kreativan u demantovanju.
Raduje me sto ce opozicija konacno shvatiti sto je odgovornost za postupke i osjetiti tezinu vlasti, sa kojom sumnjam da mogu da se nose.

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Ajde!?

Blaki
Gost
Blaki

E blago ti ga u pamet. Dali je moguće da jš uvijek, posle toliko godina ne razlikuje antifašizam i fašizam Da ne razlikuje Crnogorsku zastavu od Srpske zastave.
A razlikuje klerikalni od građanskog pokreta.
Vidim da si Amfilohije najbolji učenik.
Neka je Vječna Crna Gora.

Srpska LAŽ
Gost
Srpska LAŽ

Slučajno, hahahahahahahahahaha, prolazio sam slučajno preko Drača, kad veli Kavaja, ajde Krivokapiću navrati na rakiju, hahahahahahahahaahahahahahah

Meri
Gost
Meri

Ovdje se svaki dan iz naftalina izvlaci sta je koji politicar rekao prije 20+ godina, kako je izgledao kad je usao u politiku i sl, a za ZK je nebitno sto je bio u ovoj kuci, navedenim povodom. Gospodine, kaze se: pogrijesio sam, trebalo je da ustanem i odem. Sad je nebitno ko je NK, ali tada je bilo vazno,… Više »

Cccse
Gost
Cccse

Slučajno se našao i slučajno ostao.😂😆

Anonimous
Gost
Anonimous

I slučajno mu propade priča da je Crnogorac. To je njemu isto što i Šumadinac.

Bazinga
Gost
Bazinga

Oj svijetla majska zoro, Majko naša Crna Goro, Sinovi smo tvog stijenja I čuvari tvog poštenja. Volimo vas, brda tvrda, I stravične vaše klance Koji nikad ne poznaše Sramotnoga ropstva lance. Dok lovćenskoj našoj misli Naša sloga daje krila, Biće gorda, biće slavna Domovina naša mila. Rijeka će naših vala, Uskačući u dva mora, Glas nositi okeanu, Da je vječna… Više »

Jasna
Gost
Jasna

Dok lovćenskoj našoj misli
Naša sloga daje krila,
Biće gorda, biće slavna
Domovina naša mila

Ne damo te domovino …. Nikad nijesmo, nikad ni nećemo….

charlotte
Gost
charlotte

Slučajno – Suprotno od namjerno. U većini slučajeva najbolje opravdanje za namjerno učinjeno djelo.

Emilio
Gost
Emilio

Nije cetnik,ali docekao je„slobodu posle 30godina +onih 45“ sve je receno.

Litijas
Gost
Litijas

Jest 2020. U pravu si. A pravi li se Vlada u Manastir tudje crkve 2020?Zalud si lizao ruku

midzor
Gost
midzor

Sad nijesi znao ko će biti tamo.Nijesi znao ko je bio Kavaja ni ko je Pavićević. Što se ne vrati kad vidje onu bratiju.Smijuljio si se,prijatno osjećao.Tako,ne lazi.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

auuuu kako si neiskusan.
slučajno pa na doček kavaje?
i to na čelo stola.

Da se pitam
Gost
Da se pitam

Aooooooooooooo a koliko bi ih bilo nego nije u to vrijeme svaki gradjanin imao kamere I t
Pametne telefone
😄😄😄😄😄😄😄😄😄

Mugambe
Gost
Mugambe

Kako ja ne bijah tamo slučajno🤔

nebuloza
Gost
nebuloza

Nisi se bio ni rodio

Sale
Gost
Sale

Ne moze da shvati da se danas u Crnoj Gori u 2020-toj godini prica o tome a noze da shvati i potpuno mu je normalno da crkva ucestvuje u predizbornoj kampanji,da oko sastava buduce vlade se pregovara pod Ostrogom,da u tim pregovorima direktno ucestvuje Amfilohije Radovic i Joanikije Micovic.To je izgleda njegova urbana strana.,,Moderan”neki covEk😁

Roza
Gost
Roza

Čestita li ti nama slobodu poslije 75 godina. Učinje li to Amfilohije isto juče. Nevješto zamo tavaš Krivokapiću. Četnik si i tačka. To što si spreman na manipulacije zbog fotelje je providno i lažno

Huy
Gost
Huy

Profesor je u pravu da to treba prepustiti istoriji. Ali veci dio njegovih biraca ne misli tako i to su pokazali na noc izbora. Tesko je to ignorisati. Narod je sludjen.

Who See?
Gost
Who See?

AKo ne uspije da smiri vecinu ono ce dobro biti ako smiri polovinu.

Send this to a friend