Politika

Krivokapić: Demokratija i pravda moraju biti dio državotvorne politike

Ranko Krivokapić (Foto: SDP)

Svako uspinjanje u nezavisnoj Crnoj Gori pred lice Njegoša podsjeti na snagu stvaralaštva koja je održala Crnu Goru, zna se njegovo pjesništvo, ali se zaboravlja kako se stvaraju država i institucije, saopštio je počasni predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić.

“Upravo je to poruka ove godine našim međunarodnim partnerima, Crna Gora je skliznula iz demokratije u ne-demokratiju i to je posljednje upozorenje za državotvornu politiku da se okrene Ustavu i jačanju institucija. Bez toga ne može biti odbrane Crne Gore”, naveo je Krivokapić.

Demokratija je u modernom vremenu najbolja i jedina odbrana Crne Gore. Ona je uslov, dodaje, za pravdu i pošten život građana, za pristojno življenje građana i za jaku Crnu Goru.

“Ko god hoće da se zove državotvorcem, to mu je prvi zadatak, da se vratimo među demokratije. A onim našim sugrađanima je poruka da ne idu protiv otadžbine koju su stvarali njihovi preci, da ne budu tuđa sreća, a svoja i naša nesreća i da nemaju druge kuće nego Crne Gore. Samo tako, sa vlašću koja je spremna da krene prema demokratiji i ovom opozicijom koja hoće biti u svojoj otadžbini i svojoj jedinoj kući Crnoj Gori, možemo se dogovoriti oko razvoja i boljeg života građana. Nek je vječna Crna Gora”, poručio je Krivokapić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bijeli Pavle
Gost
Bijeli Pavle

Zivio ti Crnoj Gori 100 godina!

Arena
Gost
Arena

Skliznuo si ti, Ranko, onoga momenta kad si umislio da se bez tebe ne može, i da možeš sa Mandićem, Medojevićem, Pipunom i Plagistrom, zajedno.

vesko
Gost
vesko

Po Ranku svi u Crnoj Giri treba da imaju i gradjanska i nacionalna prava osim Srba.

Pjer
Gost
Pjer

Ko ti je smetao Ranja da izgradis takvu drzavu
Bio si u vlasi deceniju ipo

Haris
Gost
Haris

A slušaj mu priče aaaaaaaahahahahahaha ovoga srpskoruskog satelita više ni iz doma ne glasaju.

prijatelj
Gost
prijatelj

Tako je Ranko! Živjeli! 🇲🇪✊

Send this to a friend