Politika

Krivokapić: DF da ne izmišlja priče, šta će biti kada se otkrije ko se zaista tajno sastajao sa Đukanovićem

Krivokapić

Premijer Zdravko Krivokapić poručio je liderima Demokratskog fronta da ne izmišjaju priče jer šta će biti kada se otkrije ko se i zaista tajno sastajao protekle tri decenije vlasti Mila Đukanovića. Krivokapić je kazao za beogradski Blic da se smišljeno stvara vještačka tenzija i da sve izjave posljednih dana imaju samo jedan cilj, pokušaj da se oslabi trenutna vlada i njen uticaj među građanima Crne Gore.

“Zlonamjerne klevete da ću u koaliciju sa DPS-om su iz domena psihologije: više govore o nečijim propalim nego mojim stvarnim planovima. Kad Andrija Mandić kaže da se tajno sastajem sa Đukanovićem, očigledno sudi po sebi. Mnogima u Crnoj Gori bilo bi bolje da ne izmišljaju priče o mojim tajnim sastancima sa Đukanovićem, jer šta će biti kada se otkrije ko se tajno sastajao sa aktuelnim crnogorskim predsjednikom protekle tri decenije”, kazao je Krivokapić za Blic.

Dodao je da, “kažu da nema ničeg tajnog što neće postati javno – zato bi mnogima bilo bolje da paze kakve konstrukcije iznose.

“Insistiranje Mandića da sam se tajno sastao sa Đukanovićem, iako dobro zna da je taj sastanak bio javan da javniji ne može biti, isključivo je u funkciji prikrivanja činjenice da je njegov politički saborac Milan Кnežević juče nakon sastanka sa mnom u samo 60 sekundi iznio dvije neistine. Možda je on to radio i ranije, ali je juče konkretno i nedvosmisleno uhvaćen u širenju neistina”, kaže za Blic Krivokapić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sabra
Gost
Sabra

Mandić je čovjek DPSa u to smo se X puta mogli uvjeriti!

Micun
Gost
Micun

Crnoj Gori treba 15tak novih fabrika.Kako Vučić malo malo nova fabrika a ja vidim da mnogi Crnogorci radi takvog rada Srbije veličaju istu i oce da joj pripadaju.Moramo i mi otvoriti fabrike na sjeveru i Nikšiću da se narod zaposli i da država ima rast a na jugu i dalje razvijati turizam sa što više hotela i sadržaja.uglavnom ovako više… Više »

freeMNE
Gost
freeMNE

Naše srećne okolnosti leže u onoj : ne daj bože da se srbi slože?

VELIKOCUCA
Gost
VELIKOCUCA

GLADAN JE NAROD ZDRAVKO! PUŠTI POLITIKU.GDJE SU OBEĆANJA?

master
Gost
master

Opet prijet premijer..prijetio je ovih dana polovini drzave a sad prijeti i ovima sto imaju oko 20 do 23 posto..svasta

oooo
Gost
oooo

E jadnu li vlast ima Crna Gora kad jedni sa drugima ne mogu ni jedan sastanak normalan i miran napravit no pljuju jedni po drugima. A ovaj tip ako vec ima saznanja o tajnim sastancima bilo koga zasto to i ne kaze vec je poceo ka Medojevic ja znam ali necu da kazem dok ne dodje vrijeme a to vrijeme… Više »

Stavra
Gost
Stavra

Ode mast u propast.oce narod promjene e fino smo promijenili ovi ce nas nagrdit da se ne mozemo u narednih 200 godina oporavit sa ovima prethodnima bar je postojala neka nada malo nam je falilo da krenemo na bolje samo da je malo manje bilo lopovluka krenulo bi na bolje a sa ovima samo tonemo svaki dan sve dublje

Rozaj
Gost
Rozaj

Da uvijek oobedjuje pravda i postenje, onda srbi nikada nebi pobedili !!!

Zdravko
Gost
Zdravko

Dps, Df, Demokrate i Ura, jedna glava i jedna kuca.Sve ove decenije igraju se sa narodom koji su doveli do prosjackog stapa a sebi uzeli milione.Ne vidim nikog ko stvarno moze povesti Cg u bolje sjutra

Andrija
Gost
Andrija

Premijeru kad DF ode u Srbiju na kondultacije to je izdaja

Kolašinac
Gost
Kolašinac

Kad premijer ode po misljenje u ambasadu, rro je i izdaja i okupacija. Narod se izborio za slobodu, a ne da ambasade strane rade sa nama sta hoće.

Kardinal
Gost
Kardinal

Premijer je shvatio da je DF srednji vijek a on nece da vodi drzavu tim putem.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Možeš ti narode glasat koga oćeš, vladare nam sastavljaju strani moćnici i domaći interesni pojedinci !!! Show time!

Raki
Gost
Raki

Krivokapic je posten covjek i ne treba da je sa frontom…dos,demokrate i ura u novoj vecini a krivokapic ostaje premijer…to je kljuc i kombinacija za uspeh

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Mir među četnicima! Džaba vas popovi osveštavaju, nikad sloge među vama.

Progres
Gost
Progres

Pa što ijako se sastajao i tajno i javno , pa DPS predstavlja skoro polovinu građana Crne Gore, no vi izgleda ih ne priznajete, pošto su svi za nezavisnu državu. Ipak će te morati da uvažite realnost da vašu politiku ne podržava skoro polovina Crne Gore i da će te ih morati priupitati barem ponešto…

Anđeljko
Gost
Anđeljko

Na vlast ste došli preko Popova uništiste sve što je Crnogorsko 🇲🇪 a cijne ulja , brašna , šećera , goriva i Bog zna još šta sram vas bilo Apostoli

MIR
Gost
MIR

Uvijek pobijedi pravda i poštenje.Bravo Krivokapiću!

Pravnik
Gost
Pravnik

Ko se tajno sastajao? Evo otkrijte nam!

Ax122
Gost
Ax122

Mandic sa svojim kumom milom

Sasa
Gost
Sasa

Premijeru ti i demokrate ako ostanete sa df -om idete na dno kao i oni,bolje bi vam bilo da popricate sa nekim normalnim ljudima.

Branko
Gost
Branko

Milo presjednik – Krivokapic premijer -Markovic potpresjednik i Bečic presjednik skupstine – živi bili pa vidjeli nova koalicija 100 god na vlast .

plosniklun
Gost
plosniklun

sve to bi bilo ok, da spc nije đe mu je mjesto i da nam ne povrsti onosto je nase. a bez toga to su vlsžni i ružičasti snovi. ignorisanje togs je dovelo do ovoga sad. bez postsvljenja na mjesto suberzivno anticrnogorske agenturnemasinerije i njenih kadrova se ne moze nista normalno uraditi u CG. Ko to ne svata bio on… Više »

Herceg-Novi
Gost
Herceg-Novi

A Dritan?Njega oženiti i da sluša ženu,na pijacu da ide

Aky
Gost
Aky

Vazi bivsi premijeru ,sve nam je jasno !!!!

garden
Gost
garden

Vrati se.
Sve ti je oprosteno.

Marko Marko
Gost
Marko Marko

Ovo više nije ni španska serija nego turska

Send this to a friend