Politika

Krivokapić: Ostanite kući, ulica nikom nije dobro donijela, nema niko da se plaši da će Crna Gora nestati

Lider “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić gostujući u “Bojama jutra“ rekao je da ono što se sinoć desilo u Podgorici ne treba da služi na čast nikome, da opozicija ne želi podjele i da pruža ruku pomirenja svima.

Pozvao je građane da pobjedu slave kući, te da ulica nikom nije dobro donijela.

“Mora da se utvrdi ko je vinovnik toga. Mora da se utvrdi ko je taj i zašto je to uradio. Treba da živimo zajedno, a da bi živjeli zajedno moramo da se poštujemo i uvažavamo“, istakao je Krivokapić.

Ističe da on nema informacije ko je izazvao sinoćne incidente u Podgorici, da to ima policija.

“Ja kao i svaki drugi građanim dobijam informacije sa terena. Da budemo strpljivi i smireni“, istakao je Krivokapić.

Dodao je da što se tiče incidenta oko pucnjave u Nikšiću, da svi tvrde da je bila u pitanju petarda.

“Svi tvrde da je u Nikšiću bila u pitanju petarda. Najveći incident koji se desio u Nikšiću jeste osoba koja je uletjela kolima u ljude. Ne možemo mrržnjom da se okrećemo na mržnju, ne možemo da se dijelimo jer nas je vrlo malo. Opozicija sigurno nije ta kojoj odgovaraju ovakvi problemi. Ovdje se sve radi na cijepanju i podjelama, a to je najgore što može da nam se desi. Nema niko da se plaši da će Crna Gora nestati”, kazao je Krivokapić u jutarnjem programu TV Vijesti.

On je dodao da Crna Gora ne može biti ni pod Srbijom ili Rusijom, ali da ne može da kaže da neće sarađvati sa svima.

Krivokapić je rekao da niko u Crnoj Gori ne smije i ne treba da bude ugrožen, pogotovo naše manjine koje su naši rođaci i komšije.

“Nerede prave oni kojima to odgovara. I predsjednik i premijer tokom predizborne kampanje poručivali su ljudima da treba da se sele. Govor mržnje nije potreban u ovom trenutku. Ruka pomirenja je pružena svima. To ne odgovora samo jednoj strani koja sada pokušava Udbom da dođe do poboljašanje rezultata što je nemoguće. Naša pobjeda je čista kao suza“, istakao je Krivokapić.

Komentarišući pozive koji su se pojavili na društvenim mrežama, a koji pozivaju na “odbranu države od izdajnika i tuđina, bunt Crnogoraca, okupljanje na gradskom Trgu u Podgorici“ Krivokapić kaže da to doživljava kao revanšizam.

“Ja sam Crnogorac 100 odsto. Ne znam koji su to drugi Crnogorci koji žele da zapale nešto. Ovo nije vrijeme da se dijelimo. Mi ne otimamo Crnu Goru od Crne Gore ali otimamo Crnu Goru od zarobljene države. Mislim da to naručuje samo jedna strana Udba“, naglasio je Krivokapić.

Krivokapić smatra da ono što najviše nedostaje Crnoj Gori je nedostatak tolerancije.

“Ovdje se sve radi na cijepanju i podjelama, a to je najgore što može da se desi. Crna Gora ne može da bude pod Srbijom ili Rusijom, a to ne znači da nećemo da sarađivati sa svima. Nećemo praviti podjele po bilo kojoj osnovi“, istakao je Krivokapić.

Žele, kaže, da naprave najbolje za Crnu Goru.

“Odlučili smo da napravimo četiri principa koja su prihvatljiva za sve i da to bude polazište za povjerenje. Nadam se da će manjinske partije shvatiti da mi želimo dobro svima. Moramo da gledamo u budućnost“, rekao je Krivokapić.

Istakao je da se nada da će Crna Gora oko 25.septembra imati sve institucije koje će nova vlast da drži.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vasojevic
Gost
vasojevic

Krivokapicu je si li gledao slike od juce iz Berana? Ti i tvoje pristalice mrzite sve sto nije srpsko. I voda i vazduh,i nebo i zemlja po vama treba da je sa predznakom srpsko! Ako nijeonda ne treba da postoji! Sram te bilo!

Misja
Gost
Misja

Gubitnici, mislite li što da promijenite svojim komentarima? Ovo je budući premijer i moraćete poštovati odluke vlade. Znam da mrzite MCP ali od toga posla nema ništa

niro
Gost
niro

Predsjednik poziva najaču partiju za formiranje vlade,a to je DPS,ako nije u mogućnosti da sastavi vladu pozivaju drugorangiranog a to je DF,samo toliko pošto kažete da ste pobijedili.

Ceca
Gost
Ceca

Šta uraditi da komentari stignu

Greska
Gost
Greska

Profesore, zakon o slobodi vjeroispovijesti nije ukljucivao gasenje crkve, pa smo vas mjesecima trpjeli i to u vrijeme pandemije.

Njegoš
Gost
Njegoš

Ne laži, viđeli smo samo za 24 sata što ste sve uradili, napadate, vrijeđate, lomite, divljate, četničke zastave, pjesme,….

Ragnar
Gost
Ragnar

Rekao sam da ce se pravo lice profesora Krivokapica vidjeti 30 uvece i 31 ujutru, za sada sam vrlo zadovoljan kako se ponasa i kako govori, samo je veliko pitanje oce li ga jastrebovi iz DF-a skloniti, i koliko ce ga slusati razularena bagra sa ulica!

Lana
Gost
Lana

Krivokapic nije i nikada nece biti politicar, vjerujem da je cestit covijek iako ne djelimo isto misljenje. Isto se ne moze reci za ljude oko njega koji su ga samo iskoristili, zato je tuzno gledati ovo njegovo koprcanje jer on je zavrsio misiju i vec sada ga slabo iko cuje.

Aloo
Gost
Aloo

A nismo ni mi htjeli da crkva nestane pa ste vi bili na ulice svaki dan !

Mima
Gost
Mima

O kakvom pomirenju priča ovaj gospodin?! Mirenje sa zastavama druge države u sred glavnog grada Crne Gore? Mirenje uz četničke pjesme i prozivke? Mirenje uz “Pobjedničke litije”? Čudo, časti mi. Pošao je Milo i DPS, ali nije Crna Gora!!! Vječna da je!!!

PicoleDe
Gost
PicoleDe

To je crkvena zastava. Pusite narod da se veseli 31 god su ovi jahali. Osjetite malo slobodu bez presije.

Naroz
Gost
Naroz

E kakav li bi bio da nisi 100% 🙂 Prijatelju to pričaj svojoj ženi, ako smiješ, nemoj nama.

B@ne
Gost
B@ne

Među čestitim ljudima obećanja su dugovi, a među političarima – mamci.

Ja CRNOGORAC
Gost
Ja CRNOGORAC

Ne posustaj …Na sve su spremni .Samo naprijed .Imate podrsku naroda zeljnog kore hleba igara I sloge
Podrska

Markoza
Gost
Markoza

Rece Krivokapic igracka u rukama Amfilohija Davidovica Knezevica i kompanije
Ti se jadan od sebe ne pitas a ne od CG.
Ne sumnjam fa su to tvoje zelje je si pprvenstveno iz Cuca ali druze preveslace te i iskoristiti.

delboj
Gost
delboj

Ahahaha, vi ka da su vasi biraci neka gospoda koji su krenuli u pozoriste a ne na ulice. Nemojte molim Vas, cestitam na pobjedi, ali nemojte da pravite jagnjad od vukova. Tu smo godinama, ako vi imate amneziju mi nemamo, radikalizam i vandalizam je svojstven iskljucivo dobrom diijelu vaseg birackog tkiva. I nije problem da kazete da ste Srbin. Crnogorac… Više »

100% Crnogorac
Gost
100% Crnogorac

gospodine Krivokapiću doktor ste nauka i odlično znate, nema potrebe da se snebivate, da nijesu problem 100% Crnogorci, što ste i vi kako kažete, nego oni koji se tako ne izjašnjavaju, kojima je sve mrzno počev od imena crnogorskog, zastave, himne, koji pjevaju usred Podgorice da je ovo Srbija, o Kosovu, a ne žele da idu da ga brane

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Avetinja ima dosta obje strane ! Malo razumniji dobiju na izbore najvise sest posto ! Narod je kao deterdzent, samo je nekoliko procenata aktivne mase, a ostatak je samo da bi domacice mogle da odrede mjeru za pranje !

5g ili 4s a?
Gost
5g ili 4s a?

Gospodine Krivokapicu? Provociram li ja narod sto ne mogu zaspati jer mi je pred kucom zurka prijanih irvasa koji samo vrte “Oj, Kosovo, Kosovo”, “srpkinja me majka rodila”, “Idem preko zemlje Srbije”, “ovo je Srbija” i slicno. Je li to ta sloboda? Za 90 dana novi parlamentarni…

U'pamet se
Gost
U'pamet se

Samo zbog lazovina svasta su obecavala nista za taj narod nisu uradili, postavili su na mjwsne odbore kuso i repato, svoje clanove pustaju niz vodu a da se ubiju ovima da ucine, mices glasacw dps-a a ytavljas posrbice ne bi li ga pridobio.. po beranams i selima asfaltiras put po 5 km u neka sela dje glasa nismo imali a… Više »

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Nije smetala dps zastava Albanska
Sada budite strpljivi da gledate od drugog “”” komsije “” barijak dje se vije
Dovidjenja drustvo staro
😄

Mnecgmne
Gost
Mnecgmne

Ovog covjeka neko da slusa stvarno bi rekao vidji blag miran pomirljivo i razumno zbori…no je problem njegovo glasacko tijelo koje ga demantuje ponasanjem u svakom segmentu ..zastave druge drzave lomljenje burdikovanje cetnicko …vidi se da je sektastku skolu doktorirao sa najvecim ocjenama. Sve i da nisu slavili znamo mi licno po nekog, ko ga glasa, kakav je to profil… Više »

Brano
Gost
Brano

“I ja sam bio Crnogorac 100% i iskreno zelio demokratizaciju Crne Gore 1989. Pridruzio se protestima. Na kraju na talasu koji je isti kao i sada pogresno pomislio da moze da se rodi demokratija. Moze da se desi samo ono sto je bilo 90tih. Nikad vise ne bih pomislio da se uz energiju protesta na kojima se nosi cetnicka zastava,… Više »

Mrgud
Gost
Mrgud

Kad vam Risto kaže vaše mišljenje,a svoje nemate.

Lida
Gost
Lida

Da nije i sad Milo kriv da nije on sinoc dirao manjine nosio srpske zastave i maltretiro citavu drzavu,sram vas bilo.

Pera kojot
Gost
Pera kojot

A što je to čoče sinoc bilo.pao rezim posle 30 g.po svijeti se upada u vladu ,vojska se izvodi … malo bukali i otisli u rupe iz kojih su iskocili. Vjerujte da je pola onoga pod uticajem udbe ne opozicije… pogotovo ovo u Pv,a treba provjeriti i proslost napadnutog i da li je u pitanju napad na djela ili vjeru

Cg kontras
Gost
Cg kontras

OBUZDAJ SVOJE! Čestitke za pobjedu ali ako nastave ovo što čine evo 2 dana… SKALAJTE MALO!

Crnogorka sa Lovcena
Gost
Crnogorka sa Lovcena

Rece li ovo on da je Crnogorac 100 posto, posto ne vidjeh crnogorsku zastavu u nedelju iza njega kad je davao izjavu. Izgledalo je kao da su izbori u Srbiju. Srecna nam jos veca propast drzave.

Obicaj izbora
Gost
Obicaj izbora

Ovi dps ovci se opet vracaju na 90 ste
Mozda hoce da Milu ljubi opet ruke Amfilohije
🤣🤣🤣🤣🤣🤣😎😎😎😎😎😎
Povedite ga do Pape
😎😎😎😎😎😎😂😂😂😂

CRNO GORKA
Gost
CRNO GORKA

Moli moli tu pomoci nema, drugi Presednik je kraj mene Ja sam Srecna Zena. Ne slusaju te Ovi Srbi au Dritane mrco

Sokrat
Gost
Sokrat

Crnogorka…nije samo Dritan lutko vec i mnogi drugi poput ovog Crnogorca krivokapica tako da…

zeljko
Gost
zeljko

Spustao sam se ja na vase uze 90god od tada smo bolji prijatelji

Penzioner
Gost
Penzioner

e ako je ovo za buducnost Crne Gore..

🇲🇪🇲🇪
Gost
🇲🇪🇲🇪

Pisi propalo !

POJK
Gost
POJK

Sve si dobro rekao samo trebaš malo to autoritetnije da preneseš svojim pristalicama.

Bosnjak
Gost
Bosnjak

Jos uvijek je Milo predsjednik I jos uvijek je Markovic Premjier. Najodgovorniji su njih dvojica sto name se desava I u Pljevljima I Ako se bude desavalo U drugim gradovima. Sve dok se ne formira Nova vlast oni su ti Koji treba da drze red u zemlji I nedozvoljavaju nerede. U suprotnom Ako dozvoljavaju nerede I ne sprecavaju da se… Više »

Dragan
Gost
Dragan

A neka Srbine provaljen si.

To vama treba
Gost
To vama treba

ovi vama trebaju. Sjedite kuci i tvrdite pazar do 18h cekate da vam se donesu pare da izadjete ba glasanje, a sad bi da pravis djukanovica i markovica od blata!! Zaboravili ste bili sta su vam radili ovi svojevremeno rano ste zaboravili srebrenicu!! Ocete da ucjenjujete djukanovica i markovica sa 2 odbornika uzeli ste pola vlade , onaj ljigo celavi… Više »

Crnogorac
Gost
Crnogorac

a sta si očekivao poslije onoga sinoć, ništa ne znaš ko je barjačio, drao se do jutarnjih sati, vikao ovo je Srbija, nosio zastave države Srbije, a kada Crnogorci neće da trpe onda je UDBA kriva, evo ja nemam veze sa policijom, ali ovakva ponašanja ne bih želio da se dešavaju i valjda kao gradjanin mogu da učestvujem na takvom… Više »

Saveta
Gost
Saveta

Ne znam za ovog Krivokapica, mozda je fin I posten covjek, ali ovo sinoc u Podgorici je kao sa pocetka 90-tih. Uzas I jad. Ali kazu da svaki narod zasluzuje bas vlast koju izabere. Upamet se Crnogorci, dozvolili ste da se vrate nacionalisticki pokreti I da vam drzavu kroji neko drugi. Sve moze ali mijenhati neciji indentitet, e to vala… Više »

Rea
Gost
Rea

Svaka čast gospodine Krivokapicu. Vjerujem ovom čovjeku. Živjela Crna Gora!

anonimus
Gost
anonimus

Moguce da je sve Milo organizovao, a vasi glasaci mirno sjedjeli kuci i slavili . nazalost, ali nije.

Zeko Mali
Gost
Zeko Mali

Mnogi nijesu shvatili da su pare došle iz Srbije i Rusuje za litije. Sve je plan srpske crkve i srpske države: “PREDATI KOSOVO PRIKLJUČITI CRNU GORU SRBIJI”.

zoka
Gost
zoka

sramota ..jel ovo vasa,, sloboda,,…vratili smo decenijama u nazad..

Boća
Gost
Boća

Ovakvi stručnjaci su i kralja Nikolu prevarili tako da cetinjski odbor URE treba da odgovori, prvo Dritanu a poslije patriotama, da li treba koaliciju praviti sa onima koji nijesu ni željeli nezavisnost CG. Uz koga ide “laži lažo da se veselimo”,ko proklinje itd. to svi znaju, pa se nadam da će oni objasniti to Dritanu.

SIROMASTVO
Gost
SIROMASTVO

Gladni smo

Sunce s juga
Gost
Sunce s juga

Pa premijer je pozvao na progon
Na koga je mislio zaboga
🤣

krizev do
Gost
krizev do

Ako si ti crnogorac ja sam pakistanac, znamo mi takve crnogorce, ima ih kolko oces a tek ce ih biti nazalost. 🙁

Baraka
Gost
Baraka

I ovaj ce da vodi drzavu?! U df sve intelektualci, pa sinoc izasli malo u setnju. A i oni sareni stolnjaci su sve zastave “nase”….sra ima veze… Jesi li bio jutris na cas vjetonauke, kod popa Rista, da dobijes dnevnu zapovijest? E blago nama s tobom

alex
Gost
alex

Vukovi u jagnjecoj kozi po uzoru na Amfilohija koji je 90ih poslat da podijeli Crnu Goru I uradi dusevni genocid sopstvenom narodu. Uspio. Izdaja.

Roza
Gost
Roza

To reci Tivćanima koji su sinoć imali “pobjednički hod” na korak smo do “kristalne noći”

Alan Ford
Gost
Alan Ford

Ti velis jedno a tvoji drugo a svi zajedno mislite nesto trece a radite nesto cetvrto. Ali konkretno sto cinite je da ocete da nas svedete na izbornu jedinicu Srbije.

hans
Gost
hans

Ko će tebe pitati?Nemoj da si naivan.Dobićeš naređenja iz BG i Moskve i svilen gajtan pa biraj.Slavilo se sa četničkim i zastavama Srbije.Misliš li da će to Crnogorci mirno gledati?Oni svi imaju svoju otadžbinu koja nije CG.Naša je samo CG i nećemo je dati nikada tuđinu.

Sramota
Gost
Sramota

Kukavče crni,vidiš li da je jedno to što ti pričaš,a da je druga situacija na ulicama.Shvatićeš ubrzo da se ti ne pitaš ništa,već da ti popovi kolo vode.Sekularnu državu ste sahranili.

Glava kuce
Gost
Glava kuce

A bas cu ja Crnu Goru ponijeti kao oni sto ponesose nase pare I obogatise se da im mogu praunucad zivjeti

cogito ergo sum
Gost
cogito ergo sum

Ne zaboravite djecu koja su ostavljena bez ikakve pripreme i plana da cekaju oktobar. Nisu htjeli da se bave u avgustu skolom vec izborima i sad mi treba da cekamo da nova vlast se organizuje i preuzme prosvjetu. Ovaj resor treba da je prioritetan sad, jer se tamo tek sad ama bas nista ne radi. Djeca nam poludjese!!! Makar online… Više »

!!!
Gost
!!!

Poludjese djeca bez skole!!!???Hahaha…

Kemal
Gost
Kemal

moram da priznam, da sam pozitivno iznenadjen krivokapicem.
Pobjede ne podjele.
srećno

a vi koji niste glasali Dps a sad kukate ko vam je kriv, za bolje nismo

Suzana
Gost
Suzana

Dio komentara lajk, dio ne.
Da je vjecna

volim te zeleno
Gost
volim te zeleno

Eto tebi jeste.visili ste po ulici litijasi sve do nedelje.a evo vas i sad svaku noc.uslo vam u krv.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Pitaj Antilopija, koji je pozvao na pobjednički moleban

Send this to a friend