Politika

Krivokapić: Pojedini koalicioni partneri nijesu dostavili prijedlog kandidata za resore, ne isključuje se učešće političara u Vladi

Zdravko Krivokapić

Iako pojedini koalicioni partneri u odgovoru na moju inicijativu nijesu dostavili prijedlog kandidata za ponuđene resore, ohrabren sam učinjenim napretkom u sastavljanju Vlade, posebno činjenicom da koalicije načelno prihvataju da resore treba da vode prije svega stručni ljudi, kazao je mandatar Zdravko Krivokapić.

<<<Abazović: Oko sektora bezbjednosti nema diskusije, to podrazumijeva i MUP<<<

>>>Jedino ekspertska vlada dolazi u obzir>>>

“Ostajem pri stavu da svi kandidati za ministre u novoj Vladi moraju proći provjeru kompetencija za funkciju na koju su predloženi. To ne isključuje učešće političara u Vladi ukoliko svojom biografijom zadovoljavaju kompetentnost za predloženu funkciju”, napisao je Krivokapić na Tviteru.

<<<Đeljošaj: To što je mandatar prihvatio naše predloge ne znači da ćemo biti dio vlade<<<

<<<Đeljošaj: Za dva dana odluka o ulasku u Vladu<<<

Demokratska Crna Gora sinoć je, prema informacijama Dana, proslijedila Krivokapiću spisak kandidata za ministre u novoj vladi koji bi trebalo da pripadnu toj stranci.

>>Demokrate dale kandidate za ministre>>>

Prethodno su čelnici Demokratskog fronta Andrija Mandić, Nebojša Medojević i Milan Knežević i predsjednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, proslijedili mandataru pismo o zajedničkom dogovoru o raspodjeli resora, dok će se, kako su saopštili, o kandidatima-imenima naknadno izjasniti.

<<<Koalicija za budućnost Crne Gore prihavtila ponudu Krivokapića, ali o imenima naknadno<<<

Njihov načelni dogovor podrazumijeva da će Nova srpska demokratija imenovati predstavnike za sljedeće resore: Ministarstvo unutrašnjih poslova, Ministarstvo ekonomije i Ministarstvo za planiranje prostora i građevinarstvo (nastalo podjelom MORT-a).

Pokret za promjene imenovaće predstavnike za sljedeće resore: potpredsjednik za demokratsku tranziciju i reforme i Ministarstvo prosvjete.

Demokratska narodna partija imenovaće predstavnike za sljedeće resore: Ministarstvo saobraćaja i Ministarstvo javne uprave.

Socijalistička narodna partija će imenovati svoje predstavnike za sljedeće resore: Ministarstvo zdravstva i Ministarstvo sporta i mladih.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kukuriku
Gost
Kukuriku

Uzaluud su te na litijama pratili nekakvi profesori i kolege, kako smo čuli.
Nema ni jednog da učestvuje i da doprinos ovoj Vladi no ovi otrcani političari.

Tamo neko
Gost
Tamo neko

Vazdasam se pitao da li vjezbe kuci pred ogledalom ljubljenje ruke,sta znam da ga ne presjece, ili ie jednostavno bogom obdaren sa savitljivom kicmom

Komsija
Gost
Komsija

Bice revansizma jasno je, front polalnike za ministre, demokrste poslanike za ministre a ura eksperte za ministre [email protected]@haaaaaaaaaaaaaaa

Ekspert, aha
Gost
Ekspert, aha

Ovi prave sprdnju od Države. Idioti.

žuta je minuta
Gost
žuta je minuta

A đe su Crnogorci, da se oglase? Čekaju da prođe corona, pa da se suprotstave posrbljavanju?

sexy Kaluđerica
Gost
sexy Kaluđerica

A Rukoljub će odrediti ko jeste ekspert??! Ja ne vjerujem šta se ovo događa! Imali ko normalan ovdje???

🛐✝️🛐✝️🛐
Gost
🛐✝️🛐✝️🛐

Ovaj kao da je hipnotisan, pa sve iz tuđe glave, kao da kazuje.

Maxo
Gost
Maxo

Zar je malo skspertske vlade 30 God.Toj vladi prvo gazda nije imAo nikakvog iskustva jedini sa svim ministrima je bio ekspert u lopovluke. Dosta vise I to sto je mandatara ponudio DF je malo Ali zbog mira u kuci pristali su medjutim opet minira Dritan I njegovi sateliti E neces Dritane nikad dobiti to sto si trazio sa Cetiri poslanika… Više »

Ser Konto
Gost
Ser Konto

Ni na sta ne licis, moj mandataru

Bijela
Gost
Bijela

Majstore đe su ti kriterijumi za “ekyperte”. Rekao si javno da ćeš ih objavit. Opet laži i prevare

Realnost
Gost
Realnost

Sad,200 hiljada dlanova,100 hiljada gladnih usta,najsiromašnija zemlja regiona sa najbogatijom opozicijom i pozicijom ,EKSPERTI U SVEMU

midzor
Gost
midzor

Četnička vlast.Očekivano.Šta sad? To je pitanje na koje moramo dati odgovor.Mi,građani Crne Gore,mi koji volimo ovu zemlju.

tiko
Gost
tiko

Ima li ko da provjeri kompetencije za mjesto premijera ovoga mračnjaka ?

Cheese
Gost
Cheese

Vec sad vidimo koliko je ova Vlada nestabilna. Mislim da je velika sramota da za ovako malu drzavu, jedan manji politicki aparatus, treba vise od 2 mjeseca da se sastavi Vlada. Nekorektno, i neprofesionalno prema gradjanima koji su im dali povjerenje, a sve s obzirom da se nalazimo u ozbiljnoj ekonomskoj ali i zdravstvenoj krizi. DPS – SDP – LP… Više »

Tgd
Gost
Tgd

Ako nema tzv”eksperata”može ko kod oće,samo da se popuni broj.To je budućnost CG,nažalost.

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

o0va koalicija za budućnost bolju odrekla se ministarstva nauke a jedino tu imaju esperta banja radulovića koji čeka ko zaprta puška da pokaže naciji što zna i može ma njemu će krivokapić dati sto posto ministarstvo nauke ipak

XYZ
Gost
XYZ

Odličan komentar, slažem se u potpunosti, ni nama ništa nije jasno, previše su svi konfuzni, niti znaju čemu pripadaju niti čemu teže, u svakom slučaju velika Igraonica na sceni, uloge su im pomiješane, u jednom trenutku svi su Crnogorci, onda su malo Srbi, malo Rusi, pa još jedan krug…nažalost obični “smrtnici” prepoznaju da suštinskih promjena za dugo vremena neće biti…dok… Više »

XYZ
Gost
XYZ

Ovdje ništa nije jasno, previše su svi konfuzni, niti znaju čemu pripadaju niti čemu teže, u svakom slučaju velika Igraonica na sceni, uloge su im pomiješane, u jednom trenutku svi su Crnogorci, onda su malo Srbi, malo Rusi, pa još jedan krug…nažalost obični “smrtnici” prepoznaju da suštinskih promjena za dugo vremena neće biti…dok ne preovlada građanska svijest, doživimo oslobođenje od… Više »

Zdravko
Gost
Zdravko

Daj čovjeku vlast da vidis kakav je.Mandić, Knezevic i Medojevic potcjenjuju svoje partijske drugove kao oni su nesposobni da budu ministri, pa moraju bas oni onda da budu ministri.Podrska Krivokapicu, narod je glasao za promjene, bolje sjutra, nije glasao za ove istrosene spijune.Dobro im je rekla sve Vanja Calovic

Maestro
Gost
Maestro

Čuš, ne isključuje se.. Druže, koga ti zamajavaš. Pa ponudio si 11 ministarstava DF-u. Đe je Dritan sad, pita li se što on, čuveni “game-changer”… Možete li reći ime ijednog eksperta, i ako ekspertom smatrate Srećka Crnogorca, nek ste zdravo…

Ognjen
Gost
Ognjen

Kakav si ti prevarant!
Amfilohijev…auuu…

krivomozgic
Gost
krivomozgic

Ajde tvitko da vidimo te eksperte

amo
Gost
amo

A sto ce Dritan

Gastos
Gost
Gastos

Tako je, CV i intevju kao za pravo radno mesto.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Čas ovako čas onako. Na kraju ćete svi polizati što ste popljuvali prethodnih dana jedni prema drugima. Doslijednost na nuli, mlatili praznu slamu svo vrijeme.

Miko
Gost
Miko

Kad ce experti ili su experti pipun i koljenko ???

Markisa1
Gost
Markisa1

Nista od expwrtske vlade. Dritane pogledaj oko sebe sta radis

Posmatrač
Gost
Posmatrač

Prepade se Medo od Rista iz bolničkog kreveta.Ada Medo do sad sa nijesi plašio ni onih sa punom snagom,kakve li ti mađije uvališe?

mrkela
Gost
mrkela

Srbi eksperti Crnogorcima ekspertski ponijeli vlast .

Send this to a friend