Politika

Krivokapić: SDP Hrvatske pokazao snagu izbornim rezultatom

Predsjednik Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić uputio je čestitku predsjedniku SDP Hrvatske Davoru Bernardiću povodom izbornog rezultata te partije na nedavno održanim izborima za Evropski parlament.

“SDP Hrvatske je pokazao snagu i vitalnost i svojim odličnim izbornim rezultatom pokazao da ideja socijaldemokratije ostaje regionalni stub evropske i progresivne politike. Iako suočeni sa brojnim izazovima pokazali ste snagu SDP-a Hrvatske onda kada je to najvažnije i kada je potrebno i za konsolidaciju evropske politike i ubjedljivu pobjedu proevropskih snaga na izborima za Evropski parlament”, poručio je Krivokapić.

SDP Crne Gore, je kako je istakao, kao dugogodišnji ideološki saveznik i partner u evropskoj porodici socijalista i demokrata, uvjeren je da će europarlamentarci hrvatskog SDP-a u predstojećem periodu snažno promovisati politiku proširenja i time dodatno ohrabriti evropske aspiracije zemalja ovog regiona.

“Potrebne su nam suštinske reforme i mnogo više pravde u našim zemljama kako bismo osnažili kredibilitet same EU i stvorili novi entuzijazam za politiku evropskih integracija, koja je najbolje sidro za stabilnosti i prosperitet svih zemalja regiona. Radujemo se nastavku naše međupartijske saradnje i još jačem povezivanju naših zemalja čiji odnosi su i do sada bili primjer dobrosusjedske saradnje”, navodi se u čestitci predsjednika SDP-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Filip Blok 5
Gost
Filip Blok 5

SDP pokazuje da je ključna evropska partija u Crnoj Gori.

Marko114
Gost
Marko114

Samo vam je naziv partije isti… Odlicnu gradjansku ideju si unistio u Crnoj Gori

Bnjj
Gost
Bnjj

Pusti demagogiju i priču vrati stan koji si dobio po besramno niskoj cijeni ako si takav Evropejac kakav se prestavljaš

jovan
Gost
jovan

Ovaj dvojac sa slike isti su,da nije luzera Plenkovića i njegovog neznanja,podilaženja glupimpolitičarima iz stranke i oko nje kako doma tako i u inostranstvu nebi ovaj Bernadinac imao više od dva mandata u Europi. Cuca moli onoga od Ramade (što sluša doma, sultana umjesto sultana)neka te vrne nase pa sa Kikom Krstom u nove pobjede pod Milom.

Mark
Gost
Mark

A dje je snaga tvoje SDP Krivokapicu!
Unistio si stranku tvojim vodjenjem

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

I SDP Crne Gore je pokazao snagu izbornim rezultatom!
Ispod dva procenta!
Mnogo ste jaki!

Send this to a friend