Politika

Krivokapić se neće kandidovati za predsjednika SDP-a

Predsjednik Socijaldemokratske partije SDP Ranko Krivokapić najavio je da se neće kandidovati za tu funkciju na devetom kongresu partije koji će se održati 1. juna.

<<<Da li je smjena Jokića neposlušnost odbornika SDP-a ili su postupili po naređenju Krivokapića?<<<

“Ovim činom želi da otvori prostor za novu generaciju lidera SDP-a, ostajući trajno privržen istorijskim dostignućima i aktivan u borbi za njena nova evroatlanska dostignuća”, saopšteno je nakon sjednice Predsjedništva SDP-a.

Krivokapić je, ističu oni, donoseći ovu odluku želio i da SDP kao odgovorna partija istraje u ispunjavanju obveza iz Sporazuma za budućnost.

“Time želi da uvaži ozbiljni dio potpisnika Sporazuma i pruži im konkretno uvjeravanje u pouzdanost politike SDP-a”, poručuju u SDP-u.

Vanredna sjednica Predsjedništva SDP zakazana je nakon dešavanja u Kotoru, gdje su odbornici te partije sa lokalnom opozicijom smijenili gradonačelnika iz redova Demokarata Vladimira Jokića.

<<<Smijenjen Vladimir Jokić<<<

Nakon toga uslijedile su optužbe od opozicionih partija.

<<<URA: SDP se vratio na fabrička podešavanja<<<

<<<Bečić: Krivokapić danas pucao u jedinstvo opozicije<<<

<<<Bulatović: SDP ne može biti dio zajedničke vlasti u Budvi<<<

I pokret Odupri se je nezadovoljan jučerašnjim postupkom SDP-a, pa su saopštili da je nakon izglasavanja nepovjerenja Jokiću, SDP isključio sebe iz Sporazuma o budućnosti, te da je Kotor predao DPS-u.

<<<Odupri se: SDP isključio sebe iz Sporazuma o budućnosti, Kotor predali DPS-u<<<

S.Đ.

56

avatar
1000
45
11
0
 
48
FileopgBuducnostlapoVelimir“Boys”
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Da izdura ove zadnje tri-četiri godine po nečemu lijepom bi ga pominjala istorija, a ne po tome što je crnogorskim glasovima četničiji davao prevlast u Budvi, Kotoru, Herceg Novom, Kolašinu i to zarad dvije tri direktorske ili sekretarske fotelje.

Buducnost
Gost
Buducnost

bez obzira na sve ovo je potez za pohvalu. Ajd sad da vidimo i Mila da uradi isto s obzirom da on ima mnogo vece afere iza sebe, pa Ivana zbog afere Ramada i laznog svjedocenja,

lapo
Gost
lapo

Sto ga briga za SDP… On je svoj privatni interes oko Luke Kotor ispunio i odradio zadatak i vratio se na platni spisak DPS-a.

Velimir
Gost
Velimir

Vraća se u rodne Cuce za Predsjednika mjesne zajednice!

“Boys”
Gost
“Boys”

Sigurno jedan od najsposobnijih politicara od pocetka devedesetih, dosledan na proEU i Prosuverenistickom ali i proreformskom kursu ali i svjestan da bez stvaranja pravednije drzave za sve gradjane ona nema izvjesnu buducnost. Nije problem i neka ode ali je ovo potez odgovornog covjeka a ne moze se reci da je visedecenijski gubitnik kao dobar dio lidera opozicije. Na njega se… Više »

Fileopg
Gost
Fileopg

Sve si ti u pravu, čak je stijo demokratiju sa DF om tim uglednim parlamentarcima da donese građanima, aj mak se sreće ti.

Buducnost
Gost
Buducnost

”Stijo”??? Ocigledno ne znate da je ovaj covjek veliki Crnogorac bez obzira na sve i da nikada ne bi radio na stetu svoje drzave. I pozdravite velike Srbende Mila i malog Becica.

Dejan
Gost
Dejan

Koju Ambasadu dobijas?

Dk
Gost
Dk

ODRADIO JE OBEĆANO, SAD SAMO AKCIJE U KOTORU DA PRODA

mojsilović
Gost
mojsilović

Neka Ranjo.. ima do juna vremena da se predomisliš. Odmori sad za Prvi Maj pa se presaberi.

Aloalo
Gost
Aloalo

Pro crnogorske partije čile. Hm.😕

A🙈N🙉B🙊
Gost
A🙈N🙉B🙊

Ako stvarno DPS uspjeva da unisti ovoliko partija, ili su ljudi u te partije totalno politicki nesposobni ili DPS ima strasno razvijene oblike politicke diverzije.

Koviljka tomic
Gost
Koviljka tomic

A kome da ostavis lidersko mjesto kad ti nemas kome je ostaviti, kad ti je rasulo u partiji!

zacanka
Gost
zacanka

E vala ja mislim da danas nema bolje vijesti od ove za Becica i Jokica, pa sad Becic tjesi Jokica sa “eto mu vratilo mu se, i u sopstvenu partiju ga ne postoju, nego ga ceraju” !

ines23
Gost
ines23

Taman da na tvoje mjesto dodje zasluzeno Draginja, koja je i trebala doci odmah posle predsjednickih izbora!

Vitinka
Gost
Vitinka

Prije nego sto Krivi ode smijeni Jokica, rasturi opoziciju! Nema sta odlazi u velikom stilu, iako nista nije doprinio politickoj sceni CG.

oliver14
Gost
oliver14

E ako bih znao ko je ovaj tip da nije bio uz DPS godina jer sta je on uradio pa da covjek kaze da je ostvario neki politicki uspjeh! Ni jedan!

Send this to a friend