Politika

Krivokapić se uplašio gašenja pa pohitao u parlament

Ranko Krivokapić

Lider Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić do samo prije nekoliko dana nije htio ni da pomene prekid bojkota i povratak u parlament. No, gle čuda, sada hoće nazad na radno mjesto, a sve pod izgovorom da se samo tako mogu stvoriti uslovi za fer i slobodne izbore.

Istina je ipak malo drugačija. Shvatio je Krivokapić da je ovo posljednji voz za njega i SDP, jer, ako ih nema u parlamentu, gotovo izvjesno nestaju sa političke scene, što su dokazali nedjeljni lokalni izbori. SDP je u Podgorici, u koaliciji sa DEMOS-om ostao ispod cenzusa. Bolan pad.

Zato je Krivokapić sada riješio da prekine bojkot i vrati se u Skupštinu, dobro znajući da je ovo posljednja šansa za posrnuli SDP da se vidi, da se čuje njihov glas.

<<<Krivokapić se vraća u parlament, neće podnijeti ostavku<<<

Mudro je Krivokapić sve karte promiješao. Jasno je. Vratiće se u parlament, pa ponovo odigrati na harizmu i znanje poslanice Draginje Vuksanović koja važi za britku sablju u Skupštini, a i kandidaturom na predsjedničkim izborima vratila je SDP iz političke kome. Mudro je promislio Ranko i shvatio da samo učešćem u radu parlamenta može da sačuva i svoju poziciju još koji dan duže.

Jasno je to stavio i juče do znanja kada je rekao da neće podnijeti ostavku zbog kraha na izborima, ali, dao je obećanje da će to učiniti ako loše prođu na parlamentarnim izborima.

Kupovina vremena, poruka slična onima koje su davali neki lideri DF-a.

Kalkulacija je napravljena, SDP ulaziu poslednju fazu, ili se vraćaju na vidljivi cenzus ili će Krivokapić morati da se penzioniše. A znamo da nije lako.

Nije lako bilo ni otići sa mjesta predsjednika parlamenta i vlasti u opoziciju i boriti se za, kako kažu, bolju Crnu Goru.

I ova odluka je za poštovanje. Hrabra. Ali, čini se da Krivokapić nije ubijedio birače da je SDP ona čista, neokrnjena strana vlasti koja je brod napustila poslije 18 godina, pa nastavila da politički pljuje i optužuje one sa kojima su “dijelili dobro i zl”.

Bilo kako bilo, povratak SDP-a je pokušaj da se obezbijedi povratna karta, jer ona u jednom smjeru vodi samo do gašenja.

Moglo bi se SDP-u kao bumerang vratiti političko lutanje, pokušaj sjedjenja na dvije stolice… Znaće se sve, kao što Krivokapić reče, na parlamentarnim izborima.

Lekićeva slamka spasa

I lider DEMOS-a Miodrag Lekić je najavio povratak u Skupštinu. Partija gotovo bez političkog rejtinga, koja se skoro i ne pojavljuje na izborima, želi da se spasi. Legitimno.

Hladan izborni tuš je i kod njih pokrenuo cirkulaciju. Sve je otvoreno.

Vraćaju se u parlament. Parlamentatni izbori će pokazati je li ovo kraj za Demos i Lekića ili ne.

Kad smo već kod parlamentatnih izbora, mnogi smatraju da bi nošen vjetrom pobjeda na nekim skorijim vanrednin parlamentarnim DPS dotukao obezglavljenu opoziciju.

Ko zna. Ovo je Crna Gora. Mi živimo izbore. Možda ih bude skorije….

Miraš Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Luka
Gost
Luka

Ugasi yr SD noj Rankoo

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Ni povratak u parlament nece spasiti ranka
od nestanka sdp.

Toni
Gost
Toni

Ako ima dokaza da kosmicka pravda postoji onda je to SDP i ovaj kvazi-politicar. Parazitski su 15 godina jahali na pobjedama DPS i crnogorstvu da bi u trenutku kad su pomislili da DPS pada, okrenuli ledja i DPS (nije strasno) i Crnoj Gori ( neoprostivo!!!!) I vrlo lako se udruzili sa frontom i ostalima pruzajuci im podrsku u Hn, Ko… Više »

Podgorica
Gost
Podgorica

E Ranja ugasi te ona ljigava partija SD..

NBA
Gost
NBA

TI RANKO, DA IMAS TRUNKE OBRAZA OTISA BI U KALUDJERE DA TE VISE NIKO NE VIDI!!!MICI SE BLAMU……..

Caron
Gost
Caron

Uh Ranja. I mene zabolje kako si tresnuo. Vele da je ti vise ne pise na celo osam i dvades’ no deset do jedan.

Sigurica
Gost
Sigurica

Kako ih je Marica navukla na Ivicu…Dubrovnika, Kotora, Lovćena,….

Sigurica
Gost
Sigurica

Ova ugasa, je davno ugasio… vrijeđanjem SPC, MCP i vjernika, ateista po potrebi… Pokušao je pred izbore da dokaže kako mu je DPS htio usisati stranku i od svojih i njegovih članova napraviti novi SDP, kao sada SD…. Ali nije dobro sastavio GOVOR…. pa će to pokušati objasniti u SKUPŠTINI.

gost
Gost
gost

Nije mi jasno zašto bi neko glasao za takve likove koji samo uzimaju platu, uživaju sve benefite, a ne zastupaju njihove interese (ne idu na sjednice skupštine kao istinski predstavnici tih prevarenih birača koji su ih izglasali)

Ukradose mi ime
Gost
Ukradose mi ime

Zao mi je sto vec sjutta nece biti vanrednih palamentarnih izbora tako da ranko i rankici ne borave vise ni sata u skupstinskim klupama ovo su im posljedni trzaji odlaze u legendu ne moz da ih spasi ni draginja sve je pocelo kad se ranko ufatio one evropske stolice pa je pomislio da je bitan i prebitan nije shvatio da… Više »

Сталь
Gost
Сталь

Mislim da je Ranko frustriran dugogodisnjom sjenkom primusa i ljubomorno zeleci da bude kalif umjesto kalifa, naivno i sujetno nasio na (rusku) ponudu da posle (neuspjelog) puca bude premijer i zablista makar i na kratko , zloupotrebljen od braće i sestara – “uglednih parlamentaraca” iz DF-a kao suverenisticka ikebana u proruskoj satelistkoj vladi. Sujeta, pohlepa, nestrpljenje i frustracije su uradile… Više »

Duduk
Gost
Duduk

Sad uzmi gusle pa gudi malo i ispoj to što si napisa.

FRED
Gost
FRED

Dobra analiza.

Šunja Golubov
Gost
Šunja Golubov

Udrite sokolovi po SDP-u i Ranku. Zaslužio je, jer dobrovoljno napuštio vlast i fotelju. A mogao je komotno narednih, brat-bratu, 20 godina. Vi , veljecrnogorci, što mislite da je SDP udario kopljem u trnjike 21.maja 2006.?.Podvili bi rep i prodali crnogorstvo za sitne pare. Neka i nestane SDP ako mu je suđeno, samo da svane ovoj Državi i narodu.Ajte vi… Više »

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Svaka ti cast na komentaru!

Сталь
Gost
Сталь

Dovoljno je samo sto se udruzio sa “uglednim parlamentarcima” iz DF-a koji su otvoreno najavljivali da ce, kad preuzmu vlast, izvrsiti “reviziju” referenduma iz 2006 g. Oni su unionisti, zastupnici proruske i velikosrpske politike. Ne priznaju postojanje ove drzave i zele da je utope u velikosrpski nacionalisticki projekat iz krvavih 90-tih. Zeleznjak ga je ubrojao u “svoju” opoziciju i zbir… Više »

Sonjapg
Gost
Sonjapg

Slazem se s Golubovim, mogao je komotno da vlada a makao se i pritom nijedna afera ne prati nikog iz sdp stranke

Piroska
Gost
Piroska

Da mogu da biram da li je bolje da se igase LSCG , SDP , URA , Demokrate CG, DF ,…..ili da Crna Gora dozivi ekonomski prosperitet,…..onda sam naravno za ovo drugo , jer partije su od danas do sjutra a drzava je “vjecna”. Ali ja ne vidim da ova vlast ima dobre ekonomske rezultate,. Od 2007.g. sa dugom od… Više »

Nase ime
Gost
Nase ime

Definitely not vno treba vise da se angazuje. Na emisije koje dolazi odlicno prica. Treba vise takvih. Izgleda covjek ima najbolji kredibilitet po evropskim adresama pa strasno zulja ove iz DPSa. Iskreno navijam za njega. Nadam se da ce i crnogorci malo prodgledat nasuprot tome sto je bio sa dps. Ako cemo iskreno i dps ima pravih 3% glasaca, ovo… Više »

Janko
Gost
Janko

Tacno skroz. Da se ne bave prijetnjama ucjenama obecanjima i sl, ne bi ni 3% imali.

Ve$a
Gost
Ve$a

Naprijed Ranko, ne obaziri se!

Vaka
Gost
Vaka

Naprijed u propast

Stradun
Gost
Stradun

Ne mogu ratni huskaci i ratnohuckacke partije nikako da oproste SDP i Ranku Krivokapicu što i on nije predvodio vojsku na Dubrovnik !

Siki
Gost
Siki

Eto vas sad u koaliciji DF. Oni su vam bolji. Hehe

Vaka
Gost
Vaka

Ranji nije smetao Dubrovnik 20 godina no se sad sjetio.

Gluvodoba
Gost
Gluvodoba

Nije se sad setio no ti nijesi ni primijetio ništa od toga

Musa
Gost
Musa

Opet subjektivno i politikantsko pisanje DPS novinara.

Milentije
Gost
Milentije

Miras DPS Dusevic, kao i uvijek narocito objektivan, prizeljkuje jednopartijski sistem u CG.

\"nezavisni inte
Gost
\"nezavisni inte

Krivokapić je jedan od najodgovornijih i najkompletnijih Crnogorskih političara a dok ima 4 poslanika, Partija stabilno postoji i gašenja nema a neće ni biti. 1992,1996 godine SDP nije ušao u Parlament i nije se ugasio, neće ni sada. Ako bude gašenja ili ako bude smjene u partiji, odlučivat će članstvo i SDP organi a ne upregnuti analitičari i ostrašćeni komentatori… Više »

Nemo
Gost
Nemo

Ne no ces ti clan sdp da kazes koliko je ko cemu vican i koliko je ko cemu dorastao! Sdp je od 98 do 2016 uvacavao broj svojih glasaca samo na jedan nacin i to zbog toga sto su bili dio vlasti, pomocu koje je zaposljavao i vrsio druge manipulacije pa sa 3% 98 dosao na 7, 8% 2016. Nakon… Više »

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

..nije se ranja prepa gasenja…zna ranja da ga je davno ugasio kad je okarakterisa neke tamo ugledne parlamentarce….ranja se vraca u parlament jer njegova pozadina ne moze tako lako da ispusti 40 000 eura minimum…..do parlamentarnih izbora je dvije godine sto znaci 24 mjeseca puta 2000 eura minimum nije mala para uopste…a dje ti je placeni telefon, pa benzin pa… Više »

hehh
Gost
hehh

gledao parlamenta na televiziji jedino!
za SDP ne glasa više ni bošnjački korpus, kojeg je inače sdp velikodušno zapošljavao po partijskoj liniji u Službi Skupštine, upravi policije, MUP-u , montenegro erlajnzu agenciji za radiodifuziju i kontrolu leta.

SDP JE najbolji DOKAZ SMJENJIVOSTI VLASTI!

Mali svajcarac
Gost
Mali svajcarac

Častio sam ja zeljka 250 eura u sitnice.

Mali svajcarac
Gost
Mali svajcarac

Zeljko mladen ti ne bi ni dosa na povojnicu nego sam ga ja nagovorio 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Mali svajcarac
Gost
Mali svajcarac

Malisicu ja ljetujem u “”””””Madonna de campiljo “””””””””😂😂😂😂

Eto tako
Gost
Eto tako

Draginja je bila los izbor prilicno neiskrena I izvjestacena.Da je ranka pitala sigurno nebi izjavila da je osvoila duplo vise glasova nego sto ima sdp koji ju je predlozio…Demos nije ni pomenula.Ukupno gledajuci Ranko voidi losu kadrovsku politiku I eto rezultata.Ne moze da svako izjavljuje javno koga je sto volja.

nino
Gost
nino

Sta bi se tek pisalo da je uradio sto nezakonito,da je pljackao kao Marovic i ekipa,da jw spakovao Limenku i snimak…Dok god ga rezimski pioni prozivaju,on je na konju,ne dao Bog da ga vi falite

Siki
Gost
Siki

Rankovog mi poštenja, tako se u narodu veli

Mrgud
Gost
Mrgud

Pljačke,,privatizacije,,mito,korupcija.tu ne smije niko da se miješa DPS -u.Samo me zanima koliko glupog naroda u svijetu ima ili je to ovde privilegija.

Vase ime
Gost
Vase ime

Rankov problem je sto je toliko dugo bio sa DPS-om, , hvalio i branio to politiku i aktivno ucestvovao u njoj. Uzivao je on i njegovi saradnici mnoge privilegije visokih funckionera koje po objektivnoj snazi partije i njega kao licnosti nisu zasluzivali, vec je vazilo vidjenje da se slepaju uz DPS. Nakon toga se Ranko pretvorio u najveceg pljuvaca svega… Više »

Naravoucenije
Gost
Naravoucenije

Nikad ne pljuj u visinu jer ce se pljuvacka vratiti na tebe.

Mrgud
Gost
Mrgud

Jeli Milo ovo Milo pisao?

Siki
Gost
Siki

Crnogorac (u državnom smislu je pisao) a šta si ti?

Mrgud
Gost
Mrgud

Crnogorac koji stavlja znak jednakosti izmedju onih koji eknomski loopvlukom enormnih razmjera uništavaju CG i onih koji bi da he urnišu na drugi način. Za mene je C. Gora sve ono što nisu ovi lopingeri na vlasti i opoziciji. Čast poštenim ljudima.

Nebitno
Gost
Nebitno

Kako simptomaticno da svi vole da ispljuju Krivoga a opet se njegove izjave citaju mnogo i izazivaju lavinu komentara i mracenja cak i sa dozom zavisti (i na CDM i na portalu Vijesti) Tekst je pretenciozan bas kako smo navikli od pisara Dusevica, ali sve ce to tesko pomoci da se skinje ljaga koju DPS nosi na svojim plecima zbog… Više »

Vase ime
Gost
Vase ime

Najvise on sam sebe pljuje samo toga nije vjerovatno svjestan.

Siki
Gost
Siki

Ranko je s Milom bio 20 god i onda se śetio da bude pošten. Milo je državnik s greškama a Ranja je da ne kažem što. Misliš li da će se 70-80 godina od sad neko śećati korupcije, ali sačuvane CG u teškim vremenima kad je rat bijesnio svidje oko nas hoće. Kao što će se śećati i nezavisnosti izborene… Više »

Nebitno
Gost
Nebitno

Upravo sve to je ono s čime će moći da se pohvali iskreno samo SDP i prva garda Liberala. Ako se nekima u CG i privoli da zaborave, Hrvati i Bošnjaci van CG neće sigurno zaboravit’ Milu “korupciju” ispod države. Đukanovića čeka hladan tuš kadgod nam voda bude puštena nakon restrikcija i Sanaderova sudba. Paralela između Njegoša i Đukanovića je… Više »

Siki
Gost
Siki

Milo jeste u rangu najvecih Crnogoraca sto Ranja nikad nece biti. Milo je istoriska licnost, drzavnik, obnovitelj a Ranja je minorni politikant

Mali svajcarac
Gost
Mali svajcarac

Počeo sam invalidet od tableta da izbacujem iz mene ja mislim za pet mjeseci ga neće biti. ♩A jedna jedna jedna je mira ♩moram da vidim ovu alfu giuliu na internet ako je ima sa troje vrata a može i petoro dako daju skonto da pariram malisicu na mercedes ♩a jedna jedna jedna je mira ♩😆👍

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Kakvo ste vi smece od portala. Necete da objavite komentar u kome pitam koliko je Miras novinara duboko u DuPeSu a objavljujete komentare u kojima Krivokapica nazivaju nesojem. Vrijedjate ljudsku inteligenciju!

Nemo
Gost
Nemo

Idi sviraj!

Mali svajcarac
Gost
Mali svajcarac

Vlado znaši koja me pjesma vrace u mladost ♩a jedna je mira ♩👍😆

miraš
Gost
miraš

Nije Ranko, nije Ranjo no je Ranki . POHARAO si sve svojim nesojlukom

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

HHHAAAAAAHHHAAA,JELI TE JAKO FRKA UFATILA,ZOVI TVOGA CAKIJA,KOJI JE TVOJ PARLAMENT RANJO NESRETNICE,IZDAJNICE,OBRUKA SEBE TAKO I PRAUNUCAD CE DA SE STIDE OD TEBE!

Dijaspora
Gost
Dijaspora

Rankova glavna greška je što je zauzeo negativan stav prema jednom dijelu opozicije, a istovremeno je htio da bude lider opozicije.Ostao je samo na parčetu tzv građanske opozicije,smanjio svoj strateški značaj i tu su ga progutali Bečić i Abazović.

boki
Gost
boki

Zar ovi botovi nisu na odmor posle izbora? A idite odmorite malo ljudi, dobili ste svi po sendvič i po 20 eura, trošite to, uživajte.

Siki
Gost
Siki

Trt. Mnogo si duhovit

loler
Gost
loler

kako ti ga spušti hahaha

Boli ....ac
Gost
Boli ....ac

Oni bar 20 € za Sendvič a ti od DF-a ni jedan Tablet nisi dobio.Ajde na kafu da ti platim

Jovan
Gost
Jovan

Neće se ugasiti SDP ne brinite, uspjeli ste da ugasite LSCG, još je jedina državotvorna partija SDP.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Tako je Jovane. Nisam glasac SDP ali su ostali jedina dosljedna partija! Treba biti realan, jer su to zasluzili poslije 30 godina antiratne i drzavotvorne politike!

Nemo
Gost
Nemo

Niko nije uspio da ugasi sdp vec je sdp uspio da ugasi sebe, to je velika razlika. Sdp je htio da makne dps sa vlasti ali izgleda da ce jedino uspjeti da makne sebe sa politicke scene! Ko drugome jamu kopa sam u nju pada! Prc

Milena
Gost
Milena

Cetinje je uz Ranka, i ovdje će uvjek imati više glasova nego SD.

Građanin
Gost
Građanin

Milena, możda si ti uz ranka, Cetinje nije. Cetinje nikad neće biti uz onoga ko pravi dil sa ćetnicima. Pitaj slavka zašto je tu đe je.

Nemo
Gost
Nemo

Sad kad je sd u vlasti sa dps na Cetinje, vidjeces za 4 god sto ce bit sa glasacima sdp. Svi ce prec u sd jer sdp nije vise u mogucnosti da zaposljava, daje socijalu, zavrsava poslove i td. Svi politicki programi padaju u vodu pred novcem, pred politickon moci, pred beneficijama, pred korupcijom i td. Dps je zaposlio vise… Više »

Medovina
Gost
Medovina

Sjećaš li se, Milena kad su ga Cetinjani gađali kršima i pogodili ga u glavu?

Emir
Gost
Emir

Koji bi se političar odrekao neke dobre funkcije samo zato da ga sjutra ne bi svuđe etiketirali što je ekonomski uništio zemlju. Niti jedan, bez Ranko Krivokapić. I zato mu svaka čast. Ne glasam za njega ali bolji lider na čelo parlamenta neće dolaziti.

Nemo
Gost
Nemo

Ranjo se nije odrekao funkcije no je mislio da ce dobit jacu. Mislio je skinuce dps sa vlasti i time pokazat svoju politicku moc. E fino je pokazao. Jedino sto je uspio je da ubije sebe nakon sto su mu planovi propali.

Boli ....ac
Gost
Boli ....ac

Jeli ovo CDM ili Pink .Ne znam da nisam pogriješio.

Goričanin
Gost
Goričanin

Ja još ne mogu da vjerujem da novinar portala ovako neprofesionalno piše. Pa nije on politički analitičar ili partijski PR pa da su mu ovakve subjektivne konstrukcije rečenica. O čemu se ovdje radi? “Mudro je promislio Ranko” Kakav je ovo način da se funkcioneri (bez obzira kakvi su) oslovljavaju imenom???

dzo
Gost
dzo

samo pogledajte u kotor sto seradi….nisu sdp dali mjesto u luku bar nego snp odma frka nema fotelja za njih se svi borw

Mileva-Zagoric
Gost
Mileva-Zagoric

Realno -potpuno su nestali SDP i Demos, DF i SNP takodje su pred gasenjem…ostaje samo Aleksa i Dritan. Samo su oni opozicija koja ce trajatCA ZA MALU DJECU.i jer su mladi i jer su finansirani od americke ambasade da u dogledno vrijeme zamjene Mila na nacin da budu isti kao i on…POSLUSNICI.To znamo svi, i vi koji ste za DPS… Više »

RacerRXL
Gost
RacerRXL

Blago nama sa Dritanom i Aleksom Becicem, onim neuroticnim umisljenim egomanijakom… Zamislite da na celo drzave dodje covjek sa izrazom lica koji ledi krv u zilama, goreg nego kod Hitlera, dok je drzao govore… Treba nam neko pametan i stalozen , sa konkretnim planom.

Građanin
Gost
Građanin

Nešto su mi sumnjivi njh dvojica. Mnogo se nešto gledaju i drže za rukice .

Nemo
Gost
Nemo

To si ti nesto pobrkao. Nit ce becic u vlast nit ce abazovic. Njih dvojica su nova vjecna opozicija. Jedno 20 god ce da gube izbore i kad im dojadi pokusace par protesta a onda ce u penziju. Dps vlada vec 27 god i vladace jos minimum toliko. Jedino dps ako se ikad ponovo bude cijepao moze skinut se sa… Više »

equilibrium
Gost
equilibrium

Ee jadni nazovi novinaru

Zvonko Saveljic
Gost
Zvonko Saveljic

A da sto ce Ranja da radi,gdje je to zaduzio drzavu osim sto joj je na grbaci skoro 30 godina!Jedna otuzna prica,lutanje,nesnalazenje dakle propala politika koju je vodio I koja je ostala od one SDP koja je bila sjajna, kao ideja sjajna, kao ljudi koji su bili u njoj a odavno ih vise nema, a bogme bilo je I nesto… Više »

ddk
Gost
ddk

a sto radi miras, kida po opoziciji

Naprijed
Gost
Naprijed

Bravo gosp.Dušević i bravo CDM!!!

Primorac
Gost
Primorac

Naručeni tekst,jadno!

Baranin
Gost
Baranin

A ne nego je ovaj stručnjak sposoban da napise nešto,stigla naredba da pljuju po drugim partijama,da bi se skinula pažnja sa poskupljenja goriva i drugih životnih problema….

pamtisa
Gost
pamtisa

Tekst izgleda jednosmjeran ali je odrazio sustinu . Sdp se ne vraca ni radi cg niti bilo kojih visih ciljeva vec jednostavno da pokusa da se spasi politicke smrti .A koliko su kritike utemeljene i kakvo je Ranjino politicko postenje pokazao je kongres sdp kada je cuveni babo iz plava zakljucao SVOJE i umjesto njih na glasackpm listicu zaokruzio Ranju… Više »

Bane
Gost
Bane

Slazem se da je clanak neprofesionalan i ruzan ali bih zamolio aktuelnu vlast da vrate obezbedjenje, makar jednog covjeka, Ranku Krivokapicu jer kad ga vidim kako sam šmita po Podgorici bude mi ga strasno žao .
Izgleda kao neki šutan a samo kad se sjetim kako je izgledao sa dvadeset telogranitelja .

Komita
Gost
Komita

Ranko, čim te CDM pljuje, a pljuje te sistematski već par godina, znači da radiš nešto makar kako treba. Srećno vam ropstvo Crnogorci, ako je išta crnogorsko ostalo u vama, robovi Milovi.

Siki
Gost
Siki

Bio je spreman i sa crnim djavolom da se udruzi samo da skine Mila. Kolika je puta kazao da je DF neprijstelj CG a onda uletio s njima u koaliciju. Jadno

Građanin
Gost
Građanin

Komita, vrati se u šumu ! Kad si se već dovatio tastature treba si prvo da se raspitaš u dešavanjima u zadnjih par godina.

Baranin
Gost
Baranin

Nisam simpatizer sdp-a, ali neprofesionalnijih novinara i kvarnijih od novinara cdm-a,ne postoji.Toliko zlobe u komentarima,vjerovatno da bi se dodvorili Đukanoviću….e poltroni jedni kvarni,sram vas bilo!!!

Siki
Gost
Siki

Idi na Vijesti i 4S, tamo su objektivni. Aj ne dpr casti ti. Ovo je izdajnik

Baranin
Gost
Baranin

Neka ti mama dipr majmune….ti si nesreći dovoljna kazna sam sebi!!!

Siki
Gost
Siki

Marija Maja Sara i Tanja sve mi kazu
Najbolji je Ranja
Ja u Crnu Goru ne poznajem djevojku
Koja Ranku ne bi dala dojku…..

A i ti bi Ranji dao!? 😆

Anonimni
Gost
Anonimni

Je li treba da se smijemo ovome ? Ovo mora da je neki novi humor iz dukljanistana

Siki
Gost
Siki

Bolje Dukljanin no posrbica

trax
Gost
trax

siki lijepo je sto se ponosis prvim varvarima i plemenskom zajednicom na ovim prostorima hahaha znas posrbica je ipak veliki iskorak u civilizaciji, jer su srbi veliki narod u evropi 😉

Nemo
Gost
Nemo

Bili su srbi veliki no se smanjuju ka Ranjovo bitacko tijelo! Izgleda da je i Ranja uvatilo isto prokletstvo kao i Srbe sto puca zadnjih decenija cim se sa njima uvatio!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

TRAX, kakvo neznanje. Duklja je imala kralja 140 godina prije no tvoji Srbi. A veličina naroda se ne mjeri po broju stanovnika no po djelima koje napravi. Tako da tvoji Srbi, koji su 500 godina čučali pod Turcima i u prvom ratu zamutili i pobjegli u Grčku, teško mogu bit veliki.

PG Kuc
Gost
PG Kuc

Siki skinuli te u vrh glave idijote…

Siki
Gost
Siki

Nauci provopis posrbenko

starac fočo
Gost
starac fočo

Gospodine Krivokapiću, nadam se da ćeš posljednji izaći i ugasiti svijetlo za sobom. Uspio si da razbiješ nekada ćasnu, državotvornu partiju a sad vađenja nema, jer si se u kolo sa četnicima uhvatio (Ko, Bd Kl). Pokušaće koncern vEsti i razne nvo da te povrate ali sve je to badava, narod te prozreo i prezreo.

Baranin
Gost
Baranin

Priča vam je ista,vidi se da si dps potrckalo…Sve vam se svodi na priču,cetnici ovo,cetnici ono….smijesni ste,pa jeste li svjesni da ste zbog vlasti prodali vjeru za večeru, kao ovi sto im se ulizujete da bi se glasali za vas….Bruka i sramota!!!!

Građanin
Gost
Građanin

Svaka ti je sveta. Pomislio je, ili su ga savjetovali, da je došao njegov momenat. Pa je prešaltova i obrnuo za 180. Mislio je da Milo pada pa će on (ada zaboga ko bi drugi ) na čelo države. I onda potražio nove partnere. Samo se preračunao malo. Ka slavko svojevremeno. I on je bio krenuo tim putem. To mu… Više »

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

Ne moze se ugasiti sdp to je istina ….tesko je u cg bit opozicija ..a podgorica nije grad koji podrzava sdp cak ni liberalni savez nikada nije ….ljudi vjeruju da dajuci glas drps daju glas crnogorskoj opciji …a upravo to je cetnicki grad koji drzi rista cirovog na poziciji dzomic je cesto u hilton na dogovor sa drps prijateljima iz… Više »

Nemo
Gost
Nemo

Kako nije imali su nekad 4 odbornika u pg.5% birackog tijela. Malo li je 7, 8 hiljada glasaca. Ajde jadan. Ranja odlazi, mada bas ga briga uzeo je para i para. I penziju od 2000 eura. Stan od 200 kvadrata. Jedno 10 miliona na racun u svajcarskoj. Da ja imam te pare ne bi me gledali.

Strado
Gost
Strado

Ranko dosta si pljuva po SPC i Amfilohiju

Radusin
Gost
Radusin

Taman smo odmorili od njegovih pokreta, skidanje kose sa čela i Lekićevog manira, pućenja usta, ala srpske starlete…kad evo nam ih opet .

Plagijator
Gost
Plagijator

Otudjena partijska “elita” koja je zarobila SDP i DEMOS i poharala im biracko tijelo, nastavlja da vodi ka gasenju ovih, vec sad, nebitnih partija…jedna izjava “lidera”- 50 glasova manje, jedno pojavljivanje na TV – 100 glasova manje…jos nekoliko “pametnih” intervjua i nestanak je zagarantovan…Draginja neka ugasi svjetlo.

Donja Morača CG
Gost
Donja Morača CG

Ako ti je za utjehu, nijesi jedini kojemu je Bečić doša glave. Zar te sudbina Pozitivne nije naučila pameti. Ne možeš sa crnogorskim glasovima postavljat četničke bilborde i držat Krapovića i Jokića.

Darko
Gost
Darko

Smjesan lik i pun zlobe i komplexsa ,,,,, a tek Draginja !!! Ona je lice partije i ona da moze sve bi zapalila .
Zato pa pa ,,,,, i nezalimo za vama .

kuč
Gost
kuč

Osvrni se pa pogledaj što su tvoji dometi , razbio si partiju ,izda prijatelje iz svoje partije , odstupio od politike koju su strpljivo svi gradili a zašto ,samo zbog sujete . Narod ti je pokazao put ,one koje si optuživao da su privezak nagradio a tebe i sljedbenike kaznio ,tako da bi časno bilo da se pokaješ daš ostavku… Više »

NHM
Gost
NHM

Goveđa Glava likes this.

Provaljen odavn
Gost
Provaljen odavn

Ajde. RANJA u istoriju …dosta su te slepali 18 dugih godina

Bako
Gost
Bako

Ili potez ocajnika ili ce Dusko krenuti u konacni obracun da Djukanovicaem.

ZDS
Gost
ZDS

Hahahaha tjesis li se to

Milisav
Gost
Milisav

Ta frizura,… Ostaće kao simbol jednog vremena

Send this to a friend