Politika

Krivokapić: U odnosu Podgorice i Beograda doći će do promjene

Zdravko Krivokapić, FOTO: Pobjeda

Lider koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić rekao je za RTS da je ubijeđen da će doći do mirne predaje vlasti, iako uvijek postoje pritisci, što je prirodno za Crnu Goru.

Krivokapić je u Dnevniku RTS-a rekao da je Crnoj Gori duh slobode vrlo jasan i da se to vidi na svakom koraku.

“Ipak, 30 godina vladavine, koja je bez obzira na sve današnje korake demokratskog principa, bila najmanja demokratska. To je bila vlast ko je vodila računa samo o pojedinačnim interesima i dovela Crnu Goru u tešku ekonomsku situaciju”, istakao je Krivokapić.

Povodom konstitutivne sednice Skupštine Crne Gore koja je zakazana za 23. septembar i mogućnosti za podršku manjinskih partija, Krivokapić kaže da žele u svom budućem djelovanju da imaju sve nacionalne manjine, i one koje su parlamentarne i one koje nijesu, jer žele da grade bolju budućnost za sve građane.

Upitan hoće li se njegovim dolaskom na vlast nešto promijeniti u odnosu Beograda i Podgorice, ističe da će doći do promjene u svim odnosima.

“Mi želimo da imamo isti princip djelovanja, a to je dobra saradnja prevashodno sa susjedima, a i svim ostalim državama. To je jasna poruka i stalno je šaljemo”, naveo je Krivokapić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Ma ovaj Krivokapic uopste nije za ovo, ne lezi mu sav je pogubljen

Rajo
Gost
Rajo

Moj dobri profesore. Sve što pričaš se poklapa sa onim što Milo priča i cini. Treba sa njim da se udruzis umjesto sa onima koji i pričaju i rade protiv interesa Crne Gore.

Bozidar
Gost
Bozidar

Nemoj majke ti sad i ti Crna Gora nam nije potrebna ni s tobom ni sa Milom nego jedino ako mogneš daj povuci barem pola ovih tvojih zemljaka iz Srbije brate dosadni ste. Fino imate svoju državu brinite se o njoj i nek vam bude sve med i mljeko aki samo dalje od Srbije jednistavno ne trebate nam.

Mongro
Gost
Mongro

Ne zna se ko je gori, on ili Dritan? Obojica pričaju kao navijeni nekih 10-ak rečenica o ljubavi i razumjevanju budućih partnera, a u stvarnosti se ništa ne pitaju. Njihova retorika me podsjeća na atmosferu sa pijace.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

A ti ćeš izvuć crnu goru tako što ljubiš ristovu ruku,pa će ti on i bog dati ruke,i zemlja će procvjetat?

mrkela
Gost
mrkela

Plan je jasan ! Crnogorci predajte četnicima policija , vojska oružje i pare i skinite gaće !

Snjeg
Gost
Snjeg

Hoce naravno udaljit ce se jos vise.

Carlito
Gost
Carlito

Tako je breeee

Mica
Gost
Mica

U Negativnom smislu

Marko
Gost
Marko

Rukoljub! Haha

zoran
Gost
zoran

oce nego sta posto ces ti da ljubis ruke

Aha
Gost
Aha

Vidimo mi vase planove. No necemo dat. Opet je vise nas.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Zastrašujuće je da ovako politički neobrazovan i neiskusan čovjek dobije moć. Možemo očekivati dvije stvari: ili će se ludirati i glupirati poput Trampa, ili će biti obična marioneta u rukama ekstremnih DF-vetetana i popa Rista. Druga varijanta mi je vjerovatnija.

Suljo mustafic
Gost
Suljo mustafic

A Milo ti je bio obrazovan? Sumar 😂😂😂

Boro
Gost
Boro

Ne avetaj. Ja sam u početku mislio ovo je neki profesor ekonomije mašinstva a on informatičke. Daj sklanja se da te više negledamo upiši se na fakultet kod Amfilohije i Peroviću. Krivokapić nećete dugu u to budi siguran. Toliko ste nemoćni da je za priču. U nijednom vašem nastupu i vašem i one dvojice nabusatih dečaka nema nikakve sigurnosti. Šarate… Više »

Srecko
Gost
Srecko

Ne dipr

mika
Gost
mika

Puštat ćete plaćenu robu da se nosi za Crnu Goru?

Strijelac
Gost
Strijelac

Ne brinite Srbijanci, došli su na vlast izdajnici Crne Gore.Vaši su 100%, samo se posipaju pepelom zbog međunarodne zajednice.Doduše, plaše se i unutrašnje reakcija naroda.Zato i ne govore o konkrentnim potezima.
S obzirom na sastav koalicije, neko će se uskoro izlanuti.

Horor
Gost
Horor

Rukoljubi

Milo za drago
Gost
Milo za drago

Tacno tako.energiju usmjeriti na pozitivne i konstruktivne stvari a mrznju i podjele pokopati zajedno sa dpsom.prosto ko grasak.

MPT
Gost
MPT

Teška ekonomska situacija? BDP po glavi stanovnika (decembar 2019. godine) Crna Gora: 21800 USD Srbija 18100 USD Potčinjavanje lošijima od nas će biti dobro za nas? Poklanjanje ogromne državne imovine jednoj od vjerskih organizacija u CG će biti dobro za nas? Rehabilitacija ravnogorskog pokreta i ideologije će biti dobra za nas? Zamjena iskusnih političara i diplomata opskurnim profesorima i ljudima… Više »

DuleMNE
Gost
DuleMNE

Da,.ali kad Srbi da shvate, da Srbi u CG nijesu dijaspora, da Srbima u CG nije Srbija matica, da Srbima u CG predsjednik nije predsjednik Srbije, da Srbima u CG reprezentacija nije reprezentacija Srbije, da Srbima u CG prijestonica nije Krusevac nego Cetinje….nijesu Srbi u CG dosljaci, emigranti, imigranti…. Srbi iz CG i Crnogorci su jedan isti narod, sa razlicitim… Više »

aca palikuca
Gost
aca palikuca

Usljed intenzivnog posrbljavanja

ewrwrw
Gost
ewrwrw

trenutno se pregovara na kakvoj tacni ce nas izruciti…

Krsto
Gost
Krsto

Ignorisite tupana u komentarima.samo ponavlja isto ko papagaj.nista ne zna.

Naroz
Gost
Naroz

Ada kako nećeš imati dobre odnose sa matičnom državom. Pitanje je kakve ćeš odnose imati sa Crnom Gorom…

Send this to a friend